Evet hepsi aynı yalnızca çatlatma iğnesi kullanılmıyor ben ovulasyon takibi yapıyorum pozitif çikinca ertesi gün asılama yapılıyor.Ama bu ikinci asılamada gerekirse doktora söylemem çatlatma iğnesi yaparım bana zararı olacağını sanmıyorum.Birde asılamadan sonra 1 dk bile yatırmadı faydası olmazmıs ısrarıma rağmen
Evet hepsi aynı yalnızca çatlatma iğnesi kullanılmıyor ben ovulasyon takibi yapıyorum pozitif çikinca ertesi gün asılama yapılıyor.Ama bu ikinci asılamada gerekirse doktora söylemem çatlatma iğnesi yaparım bana zararı olacağını sanmıyorum.Birde asılamadan sonra 1 dk bile yatırmadı faydası olmazmıs ısrarıma rağmen
kızlar aşılama nasıl yapılıyor banada anlatın lütfen
önca yumurtalarının gelişmesi lazım canım buda ya hapla yada ignelerle oluyo. daha sonra catlatma ıgnesı yapılıo bunun icinde yumurtaların genelde 17-20 mm arası olması gerek tabı bu doktordan doktora degişiyo.catlatma ignesi etkısını 36 saat sonra gösterıyo. daha sonra aşılama olacagın gün eşinden sperm alınıo ve eşinin spermleri yıkanıyo icinden güclü olanları alıyolarr ve sonra bunu rahimie uzun bi şırıngayla enjekte ediyolar. basit ve genelde agrısız bi yöntem canım
canım sen almanyadamı yaşıyosun? orda sana catlatma ignesini recetesiz vermezler. bakma sen burda herşeyi recetesiz verdiklerine orda vermyolar. hatta catlatma ignesi yerine orda burun spreyi veriyolar genelde. yanlız onun adını bılmıyorum. ama aşılamadan sonra nasıl seni yatırmadılar garip burda en az yarım saat yatırıyolar. hatta ben 1 saat yattım
Merhaba hayırlısı olsun inşallah ben de 21 Martta yaptırdım. Benim de pek bir şikayetim yok kendimde sürekli belirtiler arıyorum sadece göğüslerim çok dolgunlaştı onun haricinde hiç belirtim yok. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah beklemek çok zor. Bir de benim kafama takılan çatlatma iğnesinden 38 saat sonra aşılama yapıldı acaba geç mi yapıldı aşılama diye kafama takılıyor.
o aletten bende nefret ediyorum beni mahvetti acıdan dişlerimi sıktım gözümden yaş geldi okadar canım yandıişlem bittikten sonra leke oldu 1 gün boyunca zedelenmeden dolayı sancım o yüzdendi şimdi iyiym çok şükür.
eşimde ileri hız 0 başarı şansımız nedir sizce bu değerle olurmu
kizlar benim doktor bu ay tutmaz ise gelecek ay ara verecegiz sonraki ay yeniden deneriz diyor.. yahu neden her doktor farkli bisi soyluyor, burdaki cogu kizlarada doktorlari ustuste yaptirmak daha iyi demis.
eşimde ileri hız 0 başarı şansımız nedir sizce bu değerle olurmu
aşılamayla hamile kalnlar deneyimlerini anlatsınlar please
kızlar mrb bende bu ay aşılama yaptırıcam ama korkuyorum aşılama nasıl yapılıyor acı çekiliyormu lütfen yardım edin bilgi verin
Kuzular gunaydin bugun asilamam var biliyorsunuz su aan yoldayiz. Amaa aksamdan beri kasiklarimda agri var adet olcakmisim gibi aksamda akintim bulanik gibiydi sabah biraz daha seffaf ti insallah hasstalanmam son gun saatler kala .normalmidir bu sizce
Kuzular gunaydin bugun asilamam var biliyorsunuz su aan yoldayiz. Amaa aksamdan beri kasiklarimda agri var adet olcakmisim gibi aksamda akintim bulanik gibiydi sabah biraz daha seffaf ti insallah hasstalanmam son gun saatler kala .normalmidir bu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?