Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım her dr. un kendine göre bir bildiği var demekki bazı dr. yarım saat yatırıyor benim gittiğim dr. da15 dk yatırıyor kimiside hiç yatırmıyor.Sen takma kafana inşlalh hayırlısıyla ikincide hamile kalırsın.Şimdi illaki çatlatma iğnesini kullanmak istiyorsan bir zararı olmaz tabi o zaman ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce yaparsın.

kızlar aşılama nasıl yapılıyor banada anlatın lütfen bende bu ay yaptıracam çok merak ediyorum

Son düzenleme:

canım sen almanyadamı yaşıyosun? orda sana catlatma ignesini recetesiz vermezler. bakma sen burda herşeyi recetesiz verdiklerine orda vermyolar. hatta catlatma ignesi yerine orda burun spreyi veriyolar genelde. yanlız onun adını bılmıyorum. ama aşılamadan sonra nasıl seni yatırmadılar garip burda en az yarım saat yatırıyolar. hatta ben 1 saat yattım

kızlar aşılama nasıl yapılıyor banada anlatın lütfen

önca yumurtalarının gelişmesi lazım canım buda ya hapla yada ignelerle oluyo. daha sonra catlatma ıgnesı yapılıo bunun icinde yumurtaların genelde 17-20 mm arası olması gerek tabı bu doktordan doktora degişiyo.catlatma ignesi etkısını 36 saat sonra gösterıyo. daha sonra aşılama olacagın gün eşinden sperm alınıo ve eşinin spermleri yıkanıyo icinden güclü olanları alıyolarr ve sonra bunu rahimie uzun bi şırıngayla enjekte ediyolar. basit ve genelde agrısız bi yöntem canım

eşimde ileri hız 0 başarı şansımız nedir sizce bu değerle olurmu

Aaa çatlatma iğnesi yerine burun spreyimi?İlginçmiş gerçekten.Ben bu konuda türkiyedeki devlet hastanelerini çok taktir ettim.Benim aşılamalarımda hep iğne ile geliştirildi yumurtalr sonrasında çatlatma iğnesi kullanıldı ve 15 dk da olsa yatmama imkan sağlandı.

Son düzenleme:

seninde hayirli olsun canim.. bendede lekelenme olmustu yaptirdigim gun.. benim catlatma ignemi asilamadan 18 saat once vurdu doktor.. benimkide co erken gibi haha.. ama sanirim fark etmiyor cunku spermler icerde 3 ile 5 gun icerisinde yasiyorlarmis o yuzden 18 saat veya 36 saat once vurulmasi pek birseyi degistirmiyor sanirim. Ben bu ay tutmaz ise bir kez daha yaptirmayi dusunuyorum cunku bu ilk asilamamdi.. ikincide tutmaz ise o zaman turkiyeye gelip tup bebek yapacagiz bu yaz sanirim.. seninde ilk asilamami?

o alet yuzunden asilama yaptirmaktan vazgecerim diye dusunuyordum fakat insan cocuk isteyince demekki yapamayacagi sey yok :) biz bir sene onceine kadar dusunmedik cocuk.. is, kariyer derken seneler gecti simdi 32 olacagim bu hafta ve cok gecmeden bir veya birkac tane istiyorum :) hayirlisi insallah hepimizin bebisleri olur :) senin kacinci denemen?

kizlar benim doktor bu ay tutmaz ise gelecek ay ara verecegiz sonraki ay yeniden deneriz diyor.. yahu neden her doktor farkli bisi soyluyor, burdaki cogu kizlarada doktorlari ustuste yaptirmak daha iyi demis.

kizlar benim doktor bu ay tutmaz ise gelecek ay ara verecegiz sonraki ay yeniden deneriz diyor.. yahu neden her doktor farkli bisi soyluyor, burdaki cogu kizlarada doktorlari ustuste yaptirmak daha iyi demis.

1 ay ara önemli değil ..uzun aralıklar verilmeden yapılması daha mantıklı çünkü yumurtalıklar uyarılmaya başladıktan sonra devam edilmesi daha iyi verilen ilaçların etkisi klomende örn 3 ay sürer..verilen aralarda veya tedavi sonrasındada oluşan gebelikler de var..umarım başka bişye gerek kalmadan bu ay gelir bebeğin ALLAH kolaylık versin..

eşimde ileri hız 0 başarı şansımız nedir sizce bu değerle olurmu

nevbahar yıkama sonrası mı ileri hız%0 , yoksa yıkama öncesi mi? yıkama öncesi ise problem değil yapılabilir diye düşünüyorum, çünkü aşılamada yıkama sonrası elde edilen spermler enjekte ediliyor, yıkamadan anlaşılan ise spermlerin hızı artırılıyor. sadece morfolojik açıdan değerlendirilmiyor.

kızlar bu ay banada doktorum ara verelim dedi bende bitkisel şeyler deneyeceğim sizede yazmak istedim..

Ballı zencefilli bitkisel karışımlı macun: Bunu gece yatmadan önce eşinizde sizde 1 tatlı kaşığı alıcaksınız, birde

Harnuplu bitkisel karışımlı macun : Bunu da sabah, öğlen, akşam, yine 1 er tatlı kaşığı eşlerin ikiside kullanıcakmış
bunlar erkekte cinsel gücü ve sperm sayısını arttırmak, kadında yumurtlamayı düzenlemek ve yumurtayı güçlendirmek için,
canlı hüzre sayısınız arttırmak ve çocuk olması için kusur kadın veya erkekte olsun ballı zencefilli macunla, ballı harnuplu macun birlikte alınır kusur kimde olursa olsun iki tarafta kullanır. Birde ,

Epimedyumlu bitkisel karışımlı macun: Bu erkekler içinmiş (bayanlarda kullanabilirmiş) ilişkiden 1 saat önce kullanılmalıymış (kullanmadan önce karıştırılacak)

birde elma yağı (adaçayı yağıda deniyomuş) onuda sıvıyağla karıştırıp çamaşıra az miktarda sürülecek ( çünkü yakma ihtimali var) iltihap sökücü etkisi varmış bunuda deneyeceğim.. belki sizde denemek istersiniz hayırlısı olsun inşallah.

aşılamayla hamile kalnlar deneyimlerini anlatsınlar please

canım neyi merak ediyorsun sen sor anlatalım elimizden geldiğince ben sizi okadar iyi anlıyorum ki üsenmeden tüm sorularınızı cevaplayabilirim . biliyorum ki insan o dönemde acayip merak ve tedirgin oluyor :)

Kuzular gunaydin bugun asilamam var biliyorsunuz su aan yoldayiz. Amaa aksamdan beri kasiklarimda agri var adet olcakmisim gibi aksamda akintim bulanik gibiydi sabah biraz daha seffaf ti insallah hasstalanmam son gun saatler kala .normalmidir bu sizce

cnm aşılaman inşallah iyi geçer sakin ol hep dua et sıkma kendini..kasıklarındaki ağrıda yumurtanın çatladığını gösteriyo..

Hadi bakalım hayırlısı olsun.Sanırım kasık ağrısı ve akıntı yumurtanın çatladığına işaret.Herşey yolunda diye düşünüyorum.Kolay gelsin :))

bende de iğneler ağrı yapmıştı canım ondandır sen dua ederek git sıkma kendini iyi düşün.. olur inşallah

Günaydın kızlar.Şimdi hastaneden geliyorum.Aşılama tarihim belli oldu. 2 nisan pazartesi yapılacak allah izin verirse.2 yumurtam varmış.Yalnız fazla büyüdüler galiba.hatta bana çatladı gibi geliyo 2 gündür kasık ağrım ve akıntım var.2 tane çatlama engelleyici iğne verdi doktor.İlkini bu sabah yaptım.2. iğneyi yarın sabah yapıcam.Yarın akşam saat 21.00'de de çatlatma iğnemi olacağım.Allahım inşallah erken çatlamazlar ya da çatlamamışlardır.Üniversitede yaptırdığım için fazla soruda soramıyorum doktorlara(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…