benimde aynısı olmuştu korktum doktora giderken ama çatlamamışlardı sadece doktor az daha büyüsünler dedi ve çatlamayı önlemek için orgalutran verdi onu vurdum.
cnm aşılaman inşallah iyi geçer sakin ol hep dua et sıkma kendini..kasıklarındaki ağrıda yumurtanın çatladığını gösteriyo..
Hadi bakalım hayırlısı olsun.Sanırım kasık ağrısı ve akıntı yumurtanın çatladığına işaret.Herşey yolunda diye düşünüyorum.Kolay gelsin :))
bende de iğneler ağrı yapmıştı canım ondandır sen dua ederek git sıkma kendini iyi düşün.. olur inşallah
Insallah guzel gececek allahin izni ile hepinize dua edecgim sizlerde dualrinizi esirgemeyin
Kuzular gunaydin bugun asilamam var biliyorsunuz su aan yoldayiz. Amaa aksamdan beri kasiklarimda agri var adet olcakmisim gibi aksamda akintim bulanik gibiydi sabah biraz daha seffaf ti insallah hasstalanmam son gun saatler kala .normalmidir bu sizce
cnm benimde aşılamadan sonra adetim gecikmişti kullandığımız ilaç ve progestron yüzünden böyle oluyo merak etme bugün yarın gelir..doktorunun neden çatlatma iğnesi yapmadığına şaşırdım..belkide ovülasyon testinin yanılma payı var yumurtan çatlamadan aşılama yapıldı sana..doktorun aşılamadan önce ultrasondan bakmadımı çatladımı diye..hem çatlatma iğnesi vurmuyo hemde böyle aşılama yapıyo olurmu böyle iş..
canım içini ferah tut 16 gün beklemişsin bırak adetini tam 10 gün geçsin sonra içine sine sine evde test yap ve doktora kan testine git bakılsın herşeyin hayırlısını iste..ben daha önce aşılama yapılmadan özelde 3 ay ilaçlakizlar acilll!!!!!!
Kızlar merhaba dün 16. Günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.doktora su an sorma sansım da yok.bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya
Merhaba hangı sehırde yasıyorsun ben ozelde asılamaya 450 odedım ve tutmadı ıkıncısını dusunuyorum ozel degılse doktor ısmı verebılırmısını
aa gercektenmi? benim doktorum karşılanmıyo dedi. üsetelik arkadaşımda karşılanmıyo biz denedik demişti.
canım yumurtaların çatlıyor bu cok iyi birsey allahım inşallah başarılı gecer ve hamile kalırısın hayırlısı olsun herşeyin :)) dualarımız seninle canım :)))
günaydın kızlar.şimdi hastaneden geliyorum.aşılama tarihim belli oldu. 2 nisan pazartesi yapılacak allah izin verirse.2 yumurtam varmış.yalnız fazla büyüdüler galiba.hatta bana çatladı gibi geliyo 2 gündür kasık ağrım ve akıntım var.2 tane çatlama engelleyici iğne verdi doktor.ilkini bu sabah yaptım.2. Iğneyi yarın sabah yapıcam.yarın akşam saat 21.00'de de çatlatma iğnemi olacağım.allahım inşallah erken çatlamazlar ya da çatlamamışlardır.üniversitede yaptırdığım için fazla soruda soramıyorum doktorlara(
kızlarrrr benımde tutumadı bu ay.ılk aşılamaydı ama olmadı zaten şans okadar az ki aşılamada..yaptırmanın bı anlamı yok aslında arkadaşlar..çekilir dert değil beklemek..sonu yüzde 15 şans sadece..
Kizlar madem reçetesiz veriliyor doktor iğnesiz yapıyor asılamayı ben kendim alıp yapsam bir sorun olmaz demi yanı bana bir zararı birde hangi çatlatma iğnesi daha iyi.Son olarak göbeğe nasıl yapacağım ağrımazmı
adetin 2.günü kontrole gidersin doktor sana uygun ilacı verir muayene ettikten sonra.3.gün ilaçlara başlarsın 4-5 gün sonra ilk kontrolün olur daha sonra 2-3 gün aralıklarla sürer kontrollerin yumurtaların istenen duruma gelince aşılama günün belli olur.kızlar aşılama nasıl yapılıyor banada anlatın lütfen bende bu ay yaptıracam çok merak ediyorum
kizlar benim doktor bu ay tutmaz ise gelecek ay ara verecegiz sonraki ay yeniden deneriz diyor.. yahu neden her doktor farkli bisi soyluyor, burdaki cogu kizlarada doktorlari ustuste yaptirmak daha iyi demis.
Kuzular gunaydin bugun asilamam var biliyorsunuz su aan yoldayiz. Amaa aksamdan beri kasiklarimda agri var adet olcakmisim gibi aksamda akintim bulanik gibiydi sabah biraz daha seffaf ti insallah hasstalanmam son gun saatler kala .normalmidir bu sizce
hayırlısı olsun canım inşallah aşılaman rabbim ol derde tutar duanın et gerisini allaha bırak ve elinden geldigince uzan dinlen çalışmıyorsan tabi ev işiyle felan uğraşma strese girmee şanş seninle olsun hepimizin olsunnn.
su perisi merhaba canım napıyosun adet oldun mu? gidecekmisin doktora bu ay?
carolinecim senden ne haber.nasıl gidiyor hamilelik.bizede dua ediyorsun değil mi?
bu arada bugün 7.günüm benim ama düşünüyorumda diğer aşılamaya göre o kadar rahatım ki.süreç çok zor geçmişti acaba onun etkisiylemi boşverdim yoksa umudumumu kaybettim tamamen hiç bilmiyorum.
su perisi merhaba canım napıyosun adet oldun mu? gidecekmisin doktora bu ay?
carolinecim senden ne haber.nasıl gidiyor hamilelik.bizede dua ediyorsun değil mi?
bu arada bugün 7.günüm benim ama düşünüyorumda diğer aşılamaya göre o kadar rahatım ki.süreç çok zor geçmişti acaba onun etkisiylemi boşverdim yoksa umudumumu kaybettim tamamen hiç bilmiyorum.
2 nisan sana ugur getirsin bebeğini kollarına almayı nasip etsin .ovilasyon belirtilerine fazla takılma hiç belli olmuyor benim adetimin 21.22.23 günleri ovilasyon belirtisi oldu kasık agrısı akıntı uzayan yumurta akı kıvamında yani düşün güya ovilasyon adetin yarı dönemimde yani 13.14. Günler arasıdır ama hava koşulları ilaçların etkisi ve piskolojik olarak süre döngüsü değişebiliyor.şanş senle olsun
Kizlar Acilll!!!!!!
kızlar merhaba dün 16. günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.Neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.Kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.Doktora su an sorma sansım da yok.Bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.Ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya
kızlar aşılama nasıl yapılıyor banada anlatın lütfen bende bu ay yaptıracam çok merak ediyorum
canım neyi merak ediyorsun sen sor anlatalım elimizden geldiğince ben sizi okadar iyi anlıyorum ki üsenmeden tüm sorularınızı cevaplayabilirim . biliyorum ki insan o dönemde acayip merak ve tedirgin oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?