Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde aynısı olmuştu korktum doktora giderken ama çatlamamışlardı sadece doktor az daha büyüsünler dedi ve çatlamayı önlemek için orgalutran verdi onu vurdum.

Sanıım aynısı oldu bende de.Banada farklı bir iğne verdi çatlamayı önlemek için.2 tane yapacağım.Pazarteside aşılama olacak. Şimdi dua ediyorum zamanından önce çatlamasınlar diye:) Dr bana bişey söylemdi.Özel olmayınca pek açıklama yapmıyorlar.Kaç yumurtam olduğunu bile hemşireden öğrendim.Onu da zorla( Hakkımda hayırlısı neyse o olsun.

cnm aşılaman inşallah iyi geçer sakin ol hep dua et sıkma kendini..kasıklarındaki ağrıda yumurtanın çatladığını gösteriyo..

Hadi bakalım hayırlısı olsun.Sanırım kasık ağrısı ve akıntı yumurtanın çatladığına işaret.Herşey yolunda diye düşünüyorum.Kolay gelsin :))

bende de iğneler ağrı yapmıştı canım ondandır sen dua ederek git sıkma kendini iyi düşün.. olur inşallah

Insallah guzel gececek allahin izni ile hepinize dua edecgim sizlerde dualrinizi esirgemeyin

canım yumurtaların çatlıyor bu cok iyi birsey allahım inşallah başarılı gecer ve hamile kalırısın hayırlısı olsun herşeyin :)) dualarımız seninle canım :)))

olur canım hemde öyle bir olurki benim ilk aşılamda sperm yıkamayı 4.5 saatte bitirdiler normalde sperm yıkama işlemi 1.5 2 saat arasında gerçekleşmeli çünkü 2 saati geçince ileri hareketliler kendi etrafında dönüp duruyor.ikinci olarakta ultrasondan çatlama işlemi olduysa aşılama yapılması gerekirken onlar işi şansa bırakıyorlar çünkü aşılama tutsu diye bir dertleri yok biz onalrın ayaklı patra makinasıyız canım.nitekim 1.aşılamam tutmadı çünkü hem yumurtalar çatlamadı kiste dönüştü hemde sperm 4.5 saat yıkama da bekledi hızlı hareketlilerin fonksiyonu kalmadı.gelelim 2.aşılamaya .2.aşılamamıda çatlatma iğnesinden 62 saat yapıldı .doktorla zaten muhatap olamıyorsun tedaviye başladıgından itiberen saade hemşirelerin yönlerdirmesine tabisin.hemşireye özellikle belirttim ilk aşılamamda ovilasyon gerçekleştimi diye ultrasondan bakmadan aşılama yaptınız işi şansa bıraktınız kist oldu ve şimdi kontrollü bir şekilde çatlama olduysa bakın öyle aşılamayı yapın dedim bakamayız diye geri çevrildim merak etmişsinizdir devlet hastanesi ege üniv gidiyorum.diyeceksiniz özel daha iyi diye özelde ay.b..... Centrıl hospitaldada 3 ay tedavi gördüm bundan önce klomifen normali yumurta uyartarak kullanılan bu işlem 3 kez yapılması gerekirken benim bu 5.oldu bu çok sakıncalı olamsına ragmen insan saglı onlar gözünde nedenli önemsiz yorumu size bırakıyorum.şuan 2.aşılamamın 12.günü nisan 9 da kontrole gidicem allah nasip ederse .arkadaşlar çok uzun oldu paramızla rezillik çekip sitrese giriyoruz o duyarsız bazı hipograt yemini etmiş güya doktorlar yüzünden .hernerde sadece para kazanmak için bizlerin saglıgı ve umuduyla oynayan varsa yüce rabbim aynısını onlara yaşatsın hakkımı helal etmiyorum..rabbim nerde evlat özlemiyle sabırla bekleyen varsa tez zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsin sahlıcakla arkadaşlar ....

canım içini ferah tut 16 gün beklemişsin bırak adetini tam 10 gün geçsin sonra içine sine sine evde test yap ve doktora kan testine git bakılsın herşeyin hayırlısını iste..ben daha önce aşılama yapılmadan özelde 3 ay ilaçla Klomifenle tedavi gördüm son tedavide adetimi 10 geçti ve durduk yere bayıltacak kadar keskin bir sancı girdi ve oldugum yerde kaldım 20 dakka sonra ancak tuvalete zor attım kendimi nasıl bir sancıdır anlatamam büyük bir et parçası düştü pıhtılaşmış kan değildi canım oluşmuş et büyük bir olasılıkla düşük oldu doktora parçayı götürdüm elinin tersiyle bile bakmadı umursamadı birşey degildir bu dedi döllenmeyen yumurtadır dedi halbuki döllenmeyen yumurta kan parçaları olur ve vücüt adetle atar bu malesef dil üstünün derisi kalınlıgında etti canımm.demen oki içini ferah tut adet gecikmesi ialçtan da olabilir veya hamilelikten .ayagını sıcak tut agır iş asla yapma ve unutma rabbim ol derse olur gerisi bahane önüne hiçbir olacak şeyin geçemeyiz sabret adetini 10 gün geçsin ve bizlere dilerim inşallah güzel haberi verirsin canım.

canım yumurtaların çatlıyor bu cok iyi birsey allahım inşallah başarılı gecer ve hamile kalırısın hayırlısı olsun herşeyin :)) dualarımız seninle canım :)))

hayırlısı olsun canım inşallah aşılaman rabbim ol derde tutar duanın et gerisini allaha bırak ve elinden geldigince uzan dinlen çalışmıyorsan tabi ev işiyle felan uğraşma strese girmee şanş seninle olsun hepimizin olsunnn.

2 nisan sana ugur getirsin bebeğini kollarına almayı nasip etsin .ovilasyon belirtilerine fazla takılma hiç belli olmuyor benim adetimin 21.22.23 günleri ovilasyon belirtisi oldu kasık agrısı akıntı uzayan yumurta akı kıvamında yani düşün güya ovilasyon adetin yarı dönemimde yani 13.14. Günler arasıdır ama hava koşulları ilaçların etkisi ve piskolojik olarak süre döngüsü değişebiliyor.şanş senle olsun

arya çok çok geçmiş olsun.

küçük bir iğne ne kadar acıtabilirki.dert etme bunu.
kızlar aşılama nasıl yapılıyor banada anlatın lütfen bende bu ay yaptıracam çok merak ediyorum
adetin 2.günü kontrole gidersin doktor sana uygun ilacı verir muayene ettikten sonra.3.gün ilaçlara başlarsın 4-5 gün sonra ilk kontrolün olur daha sonra 2-3 gün aralıklarla sürer kontrollerin yumurtaların istenen duruma gelince aşılama günün belli olur.
önce yumurtalrın erken çatlamasını önleyecek iğneyi yaparsın daha sonrada çatlatma iğnesini.bunların hangi gün ve saatte olacağını doktorun söyler zaten.çatlatma iğnenden 36 saat sonrada aşılaman olur.eşinin verdiği spermler yıkanıp ayıklandıktan sonra kalanları sana muayene pozisyonundayken enjekte ederler.çok kısa ve acısız bir işlem.
kizlar benim doktor bu ay tutmaz ise gelecek ay ara verecegiz sonraki ay yeniden deneriz diyor.. yahu neden her doktor farkli bisi soyluyor, burdaki cogu kizlarada doktorlari ustuste yaptirmak daha iyi demis.

sırf bu konuda değil her konuda hep farklı düşüncelerde doktorlarımız.eğer doktoruna güveniyorsan ve ondan memnunsan boş yere kafanı karıştırma.

mda cım inşallah herşey yolunda gider ve güzel bir işlem sonrası güzel haberler alırız.o şeffaf akıntı aşılam yaptırdığım gün bendede olmuştu.

QUOTE=hestia;23847035]Günaydın kızlar.Şimdi hastaneden geliyorum.Aşılama tarihim belli oldu. 2 nisan pazartesi yapılacak allah izin verirse.2 yumurtam varmış.Yalnız fazla büyüdüler galiba.hatta bana çatladı gibi geliyo 2 gündür kasık ağrım ve akıntım var.2 tane çatlama engelleyici iğne verdi doktor.İlkini bu sabah yaptım.2. iğneyi yarın sabah yapıcam.Yarın akşam saat 21.00'de de çatlatma iğnemi olacağım.Allahım inşallah erken çatlamazlar ya da çatlamamışlardır.Üniversitede yaptırdığım için fazla soruda soramıyorum doktorlara([/QUOTE]

hestiacım şimdiden hayırlı olsun.inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler herşey.bu defa tutar aşılaman.

canım aşılama benim değil mda nın :) ama iyi dileklerin cok teşekkür ederim umarım mdanın da başarılı gecer aşılamsı :))

su perisi merhaba canım napıyosun adet oldun mu? gidecekmisin doktora bu ay?

carolinecim senden ne haber.nasıl gidiyor hamilelik.bizede dua ediyorsun değil mi?

bu arada bugün 7.günüm benim ama düşünüyorumda diğer aşılamaya göre o kadar rahatım ki.süreç çok zor geçmişti acaba onun etkisiylemi boşverdim yoksa umudumumu kaybettim tamamen hiç bilmiyorum.

merhaba tatlım iyiyim valla hiçbir değişiklik yok..hala hastalanmadım testte yapmadım idrar testi daha çıkmaz diye..kan testiiçin dışarıya çıkamadım bir türlü bugün adetim geçeli 4 gün oldu 26sında olmam lazımdı..bilmiyorum doktora gidermiyim..umudunu kaybetme 2.aşılama olması daha çok tecrübelendirdi seni nasıl davranman,ne yapman gerektiğini daha iyi biliyorsun çünkü..15 günün yarısı geçmiş bile inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm..

canım teşekkür ederim benim şimdilik herşey yolunda gibi inşallah hep böyle gider :) sizin için inan hergün dua ediyorum allah hepinizin kucaklarını doldursun inşallah :)) sende muhakkak dinlen ve sakın ağır seyşer yapma olurmu ....

İnşallah canım yaa. Yine kafam karışık.Ege ünv.sini biliyorsun zaten anlatmayayım tekrar.Sorular cevapsız kalıyor.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah diyorum bu defa pozitif olur tüp bebekle uğraşmam diyorum ama artık çokda umutlanamıyorum nedense( Dediğin gibi şansımız açık olsun...

canım doktoruna bidanışsan daha iyi olmaz mı burda biz ne desek yalan olur detin gecikebilir test yanlış çıkabilir hersey olabilir sen doktorunu ara

kızlar aşılama nasıl yapılıyor banada anlatın lütfen bende bu ay yaptıracam çok merak ediyorum

çok basit bişey adetinin 3.gün doktor muayene ediyo ilaç veriyo bi gün seni çağırıyo çatlatma iğnesi progestan vs veriyo iki gün içinde eşinle gidiyosun sperm yıkama oluyo bu işlem iki saatten uzun olmıcak sonra enjekte ediliyo yarım saat yatıyosun kalkıyosun bitti

canım neyi merak ediyorsun sen sor anlatalım elimizden geldiğince ben sizi okadar iyi anlıyorum ki üsenmeden tüm sorularınızı cevaplayabilirim . biliyorum ki insan o dönemde acayip merak ve tedirgin oluyor :)

çok teşekkür ederim canım aşılamamın 5.günündeyim en çok merak ettiğim şey ilk belirti ne zaman olacak gebe kalırsam tabii ikinci merakım sonucu kan testiyle 12.gün öğrenebilirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…