merhaba tatlım iyiyim valla hiçbir değişiklik yok..hala hastalanmadım testte yapmadım idrar testi daha çıkmaz diye..kan testiiçin dışarıya çıkamadım bir türlü bugün adetim geçeli 4 gün oldu 26sında olmam lazımdı..bilmiyorum doktora gidermiyim..umudunu kaybetme 2.aşılama olması daha çok tecrübelendirdi seni nasıl davranman,ne yapman gerektiğini daha iyi biliyorsun çünkü..15 günün yarısı geçmiş bile inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm..
çok teşekkür ederim canım aşılamamın 5.günündeyim en çok merak ettiğim şey ilk belirti ne zaman olacak gebe kalırsam tabii ikinci merakım sonucu kan testiyle 12.gün öğrenebilirmiyim acaba[/QUOTE
şimdi söyle önce acık sarı bir akıntın oluyor sanırım progestana bağlı ama bende öyle oldu sonra adetime 1 hafta kalaydı yanlış hatırlamıorsam beyaz krem gibi bir akıntı gelmeye başladı. bu arada adet olucakmış gibi hissediyorsun hem kasık hem bel ağrısı devam .
göğüslerinde yeşil mavi gibi çizgiler beliriyor ve şişiyor sonradan o çizgişler daha belirginleşti gerçi :) ben 13. gün yapmıştım ilk ozaman öğrendim düşük bir sonuç cıktı doktorum 2 gün sonra tekrar yap dedi 2 katına yükselmesi gerekiyormuş . aklıma gelen şimdilik bunlar canım bunların dışında merak ettiğin seyler varsa tekrar sorabilirsin . :)) senin için herşeyin hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin)
sen bu aşılamanda çatlatma iğnesi olmadınmı
olur canım hemde öyle bir olurki benim ilk aşılamda sperm yıkamayı 4.5 saatte bitirdiler normalde sperm yıkama işlemi 1.5 2 saat arasında gerçekleşmeli çünkü 2 saati geçince ileri hareketliler kendi etrafında dönüp duruyor.ikinci olarakta ultrasondan çatlama işlemi olduysa aşılama yapılması gerekirken onlar işi şansa bırakıyorlar çünkü aşılama tutsu diye bir dertleri yok biz onalrın ayaklı patra makinasıyız canım.nitekim 1.aşılamam tutmadı çünkü hem yumurtalar çatlamadı kiste dönüştü hemde sperm 4.5 saat yıkama da bekledi hızlı hareketlilerin fonksiyonu kalmadı.gelelim 2.aşılamaya .2.aşılamamıda çatlatma iğnesinden 62 saat yapıldı .doktorla zaten muhatap olamıyorsun tedaviye başladıgından itiberen saade hemşirelerin yönlerdirmesine tabisin.hemşireye özellikle belirttim ilk aşılamamda ovilasyon gerçekleştimi diye ultrasondan bakmadan aşılama yaptınız işi şansa bıraktınız kist oldu ve şimdi kontrollü bir şekilde çatlama olduysa bakın öyle aşılamayı yapın dedim bakamayız diye geri çevrildim merak etmişsinizdir devlet hastanesi ege üniv gidiyorum.diyeceksiniz özel daha iyi diye özelde ay.b..... Centrıl hospitaldada 3 ay tedavi gördüm bundan önce klomifen normali yumurta uyartarak kullanılan bu işlem 3 kez yapılması gerekirken benim bu 5.oldu bu çok sakıncalı olamsına ragmen insan saglı onlar gözünde nedenli önemsiz yorumu size bırakıyorum.şuan 2.aşılamamın 12.günü nisan 9 da kontrole gidicem allah nasip ederse .arkadaşlar çok uzun oldu paramızla rezillik çekip sitrese giriyoruz o duyarsız bazı hipograt yemini etmiş güya doktorlar yüzünden .hernerde sadece para kazanmak için bizlerin saglıgı ve umuduyla oynayan varsa yüce rabbim aynısını onlara yaşatsın hakkımı helal etmiyorum..rabbim nerde evlat özlemiyle sabırla bekleyen varsa tez zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsin sahlıcakla arkadaşlar ....
Mart ayı olumsuz oldu benim için inşallah nisan'da
Mart ayı olumsuz oldu benim için inşallah nisan'da
çok teşekkür ederim canım aşılamamın 5.günündeyim en çok merak ettiğim şey ilk belirti ne zaman olacak gebe kalırsam tabii ikinci merakım sonucu kan testiyle 12.gün öğrenebilirmiyim acaba[/QUOTE
şimdi söyle önce acık sarı bir akıntın oluyor sanırım progestana bağlı ama bende öyle oldu sonra adetime 1 hafta kalaydı yanlış hatırlamıorsam beyaz krem gibi bir akıntı gelmeye başladı. bu arada adet olucakmış gibi hissediyorsun hem kasık hem bel ağrısı devam .
göğüslerinde yeşil mavi gibi çizgiler beliriyor ve şişiyor sonradan o çizgişler daha belirginleşti gerçi :) ben 13. gün yapmıştım ilk ozaman öğrendim düşük bir sonuç cıktı doktorum 2 gün sonra tekrar yap dedi 2 katına yükselmesi gerekiyormuş . aklıma gelen şimdilik bunlar canım bunların dışında merak ettiğin seyler varsa tekrar sorabilirsin . :)) senin için herşeyin hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin)
çok teşekkür ederim caroline bi atasözü var eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar die birbirimizi en iyi anlayanı burda buluyoruz burda vakit geçirmek ve bişeyler öğrenmek çoook rahatlatıyooçok teşekkür ederim
amin canım inşallah bu defa olur.eğer bu da olmazsa napacam hiç bilmiyorum hergün kırk defa fikir değiştiriyorum vallahi.bi mucize olsada kurtulsam şu düşüncelerden.
sende eğer pazartesiye kadar adet olmazsan bi test yaptır mutlaka.bakarsın bi süpriz olur kendiliğinden hamile kalmışındır.
ayın 16da cuma kont gittim yumurtam 15mm olmuştu hemşire pazartesi tekrar kont gel dedi gittim pazartesi muane olurken asistan hemşireye dediki son kont deki 15mm olan yumurta yok dedi bende nasıl yani ya dedim şok oldum tama kalk dedi bana git kan ver dedi kan sonucunu al gel dedi kan verdim sonucumu aldım asistan dosyayı batuhan özmen ne götürdü sen bilirsin o dr yi demişti yumurta kendiliğinden çatlama yapmış yani ovulasyon gerçekleşmiş yarın aşılama yapalım demiş salı günüde aşılama yaptılar anlıcan.sence cuma günü 15mm olan yumurta ne zaman çatlamıştır ki(
sen içini ferah tut cnm inşallah mucizen bu sefer seninledir..benimde yarın eşimin doğum günü yarın sabah idrar testi yaparım inşallah hamile çıkarım ve ona unutamayacağı bir doğum günü hediyesi veririm..
Canlarim daha simdi kalktim masadan biraz agrim var simdi yolaa cikacagiz hayirlisi ile 2hafta sonra alacagim sonucu eve gidince detayli yazarim size
Aaa çatlatma iğnesi yerine burun spreyimi?İlginçmiş gerçekten.Ben bu konuda türkiyedeki devlet hastanelerini çok taktir ettim.Benim aşılamalarımda hep iğne ile geliştirildi yumurtalr sonrasında çatlatma iğnesi kullanıldı ve 15 dk da olsa yatmama imkan sağlandı.
çok teşekkür ederim caroline bi atasözü var eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar die birbirimizi en iyi anlayanı burda buluyoruz burda vakit geçirmek ve bişeyler öğrenmek çoook rahatlatıyooçok teşekkür ederim
Cok haklisin canim benim bizi bizden iyi anlayan olmaz malasef) ne zaman dertlesmek istersen ben burdayim. :)))
Canlarim daha simdi kalktim masadan biraz agrim var simdi yolaa cikacagiz hayirlisi ile 2hafta sonra alacagim sonucu eve gidince detayli yazarim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?