Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım inşallah bu defa olur.eğer bu da olmazsa napacam hiç bilmiyorum hergün kırk defa fikir değiştiriyorum vallahi.bi mucize olsada kurtulsam şu düşüncelerden.
sende eğer pazartesiye kadar adet olmazsan bi test yaptır mutlaka.bakarsın bi süpriz olur kendiliğinden hamile kalmışındır.

sen bu aşılamanda çatlatma iğnesi olmadınmı

ayın 16da cuma kont gittim yumurtam 15mm olmuştu hemşire pazartesi tekrar kont gel dedi gittim pazartesi muane olurken asistan hemşireye dediki son kont deki 15mm olan yumurta yok dedi bende nasıl yani ya dedim şok oldum tama kalk dedi bana git kan ver dedi kan sonucunu al gel dedi kan verdim sonucumu aldım asistan dosyayı batuhan özmen ne götürdü sen bilirsin o dr yi demişti yumurta kendiliğinden çatlama yapmış yani ovulasyon gerçekleşmiş yarın aşılama yapalım demiş salı günüde aşılama yaptılar anlıcan.sence cuma günü 15mm olan yumurta ne zaman çatlamıştır ki (

kızlar üniversite hastaneleri hep aynı; ortada uzman dr yok sadece tüp bebek işlerine müdahale ediyor asistanlar herşeyi yapıyor allah umuduna yumurta çatlamışmı bakmadan aşılama yapılıyor.sabah 10 da eşimden alınan spermler müsait olamadıkları için öğle sonu 2,5 gibi bana enjekte edildi gelde tutsun bu aşılama bizde bir umut bekliyoruz işte ben sorun olmazmı diye sorduğum halde hemşire yok birşey olmaz diye geçiştiriyor.allahım inşallah herkeze nasip ederde böyle kişilere gerek kalmadan kavuşuruz yavrularımıza

sen içini ferah tut cnm inşallah mucizen bu sefer seninledir..benimde yarın eşimin doğum günü yarın sabah idrar testi yaparım inşallah hamile çıkarım ve ona unutamayacağı bir doğum günü hediyesi veririm..

yumurta çatladığı zaman 48 saat kalıyomuş rahim içinde ya sen kafana takma boşver.inan varya allah nasip edince ediyo.ben aşılamalarımdan sonra hep yarım saat yattım.o gebe kalan arkadaşım vardıya hani 2. aşılamasında o gün çok kalabalıkmıştı arka arkaya tam 7 kişi aşılama olmuş.sadece 5 dakka yatabilmiş hemen kaldırmışlar.akşam telde konuştuk baya bi endişeliydi az yattım diye ama bak allah verdi işte rabbim yeterki ol desin gerisi boş

Canlarim daha simdi kalktim masadan biraz agrim var simdi yolaa cikacagiz hayirlisi ile 2hafta sonra alacagim sonucu eve gidince detayli yazarim size

canım ya iyikivarsın rahatlatıyorsun beni.inşallah bu defa olur.çok karışık duygularım şuan.biraz önce tüp bebek bölümüne baktım üyelerden birinin 3.tüp de negatif çıkmış.mesajını okuyunca dağıldım resmen.acaba benim sonumdamı öyle olacak diye düşündüm.
bu arada yarın test için süper bir gün inşallah bir mucize olur su perisi.eminim eşinin ömrü boyunca aldığı alacağı en güzel hediye olur.

Slmmlar arkadaşalr...
bendee ikinçi aşılamamı yaptırdım ve yarın batım ve ağrılarım var ara ara ben yine olmadı diye düşünüyorum ama bakalımm ne olacakk
yarın hastalanmazsam dra gideyim mi yoksa bekleyimmi pazartesi gününe kadar gerçi olacakmısım gibi geliyooo bana ama bilmiyorumm...
öööööööffffffffffff kafayıı yiyeceğim haaa düşüne düşüneem yaaa....

evet canım hatta gecenlerde gazetelerde okudum. artık tüp bebek tedavısınde igneler tamamen kalkacakmıs cünkü ıgnelerın yan etkılerı cokmuss. bu yüzden haplara gecılecekmış catlatma ignesı yerınede burun spreyi kullanılacakmıs. tabi bu nezaman gerceklesir bilemem. hem haplar sayesınde cogul gebelikte ortadan kalkacakmıs.

ileri hız şimdilik yüzde sıfır artık yıkama sonrasını bilemiyorum çünkü daha bu ay ayptıracaz adet olmamı bekliyoruz şansımız nasıl kızlar

Slm kızlar bz 2senedır cocuk ıstyrz ama olmuyo rahmıme yara vardı tedavı oldım sonrasında sut hormonum yusek cıktı ve suan dostnex kullnyorum bgn doktorum bna yavas yava asılama yoluna gdrz dedı ne gıbı ıslemler oluck ve fyatı kaca mal oluyo yardım lutfn

Slm kızlar bz 2senedır cocuk ıstyrz ama olmuyo rahmımde yara vardı tedavı oldım sonrasında sut hormonum yusek cıktı ve suan dostnex kullnyorum bgn doktorum bna yavas yavas asılama yoluna gdrz dedı ne gıbı ıslemler oluck ve fyatı kaca mal oluyo yardım lutfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…