Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hemen kopyala yapıştır yapım :)
önca yumurtalarının gelişmesi lazım canım buda ya hapla yada ignelerle oluyo. daha sonra catlatma ıgnesı yapılıo bunun icinde yumurtaların genelde 17-20 mm arası olması gerek tabı bu doktordan doktora degişiyo.catlatma ignesi etkısını 36 saat sonra gösterıyo. daha sonra aşılama olacagın gün eşinden sperm alınıo ve eşinin spermleri yıkanıyo icinden güclü olanları alıyolarr ve sonra bunu rahimie uzun bi şırıngayla enjekte ediyolar. basit ve genelde agrısız bi yöntem canım fiyat ise degişiyo 1000 lira diyenler var 250 lira diyenler var. benim aşılamam 400 liraydı. ama tabi igneler haric. zaten asıl önemli olanlarda onlar. benim 2 günlük ignem 270 liraydı ama benim raporum yok onun icin herşeyi kendim karşılıyorum

caroline seni forumda görünce icim kıpırr kıpırr oluyo :) nebilim seni görünce sanki bu tedavi sürecinde cesaret geliyo bana. rabbim inşallah saglıklı hayırlı elli ayagı düzgün bi evlat verir sana.

Kızlar bugün adet oldum hic gecikmezdi adetim bu ilaç düzenimi bozdu Ya kızlar çaetlatma iğnesini yurt dısında reçeteyle veriyorlarsa doktor yazmaz biliyorum çünkü söylemistim yok dedi.Sizin yardımınıza ihtiyacım var temin edebilecek bir arkadas varmı bana kargoyla gönderse ücretini ben karsılarım.Simdiden tesekkürler...

Kizlar bugun saat 12de 2. asilamam oldu.suan yatiyorum.agrim war.ayrica lekelenmem war birincide olmamisti.òbide bisi sorcam kan testi yaptrmistim sonuclri aldm bugun.tsh 4.65 cikti.asilamayi yapan doktor baska prof yonlendìrdi o da ultrason we t3 t4 istedi.sizce bu deger gebelige engelmi bi de esimin morfolojisi %5 cikti normal mi

Canim ben catlatma ignesinni almistim biliyosun yumurtam bu ay kendinden catladi o yuzden dolabimda duruyo bu tutmszsa bidakinde kullsnirdin dedi hemsirre bu tutmazsa 3ay ara vercem tekrar alirim sonkullanms tarihi 2013 sana kismet olsun bende bu ay hsmileyimdir insallah ucrette istememm

Canım cok tesekkür ederim insallahhhhhhhhhh hamilesindir ALLAH herkese nasip etsin.ya ALLAH razı olsun ama ben yurtdisindayım bana göndermen gerekecek.Çatlatma iğnenin ismi ne ben doktora dedim yazmıyor iğnesiz yapıyormus asılamayı reçetesizde vermiyorlar

Son düzenleme:

merhaba canım doktor kontrolünde 15 mm olan yumurtanın görünmedigini doktorun çatlamış aşılama yapalım dedigini belirtmişsin bildigim kadarıyla yumurtalar 18 mm 20mm arası na geldiginde çatlıyor.bu bana çok tuhaf geldi canım hayırlısı olsunn

Rabbim idteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah benimde bugun 10gunum hic bi belirtim yok bakalim hayirlisi canim

Ne demek canim insallah sende bu igne sayesirdinde hamile kaslirdin benide hic unutmszsin sen adresi yax ben ups kargo ile gonderrim canim sans

canım özel mesaj yerinden yazsam nasıl yazarım yada msn den falan olurmu?Birde senin iğnenin adı ne göbekten mi vuruluyor?

Son düzenleme:

Pazartesi kont catlamis dedi demekki 3gunde 18mm oldu ve catladi

canım özel mesaj yerinden yazsam nasıl yazarım yada msn den falan olurmu?Birde senin iğnenin adı ne göbekten mi vuruluyor?

Gobekten yapiyosun sen mns adresini yaz bana yarin yazisiriz suan tlf giriyom yarin iste konusuruz

__SuPerisi__ benide listede umudunu devredenler sırasına taşıyabilirsin... aşılamamın 11.günü itibariyle adet oldum. umarım benden sonrakilerin sonuçlarında hep HAMİLEEEEE yazar...

caroline seni forumda görünce icim kıpırr kıpırr oluyo :) nebilim seni görünce sanki bu tedavi sürecinde cesaret geliyo bana. rabbim inşallah saglıklı hayırlı elli ayagı düzgün bi evlat verir sana.

Canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin allah hepimize saglikli eli ayagi duzgun evlat verir insallah ben burda olmaktan cok mutluyum size birazcik destek olabiliyorsam ne mutlu bana bizi en iyi biz anlariz cunku :))

aşılaman hayırlı olsun umarım bu defa tutar.kanama ve leke olayını düşünme herkeste farklı oluyor.benim ikisindede tek bir damla bile kanama ya da leke olmadı.

eğer günün geldiyse hiç durma git doktora pazartesiye kadar bekleyip kendine eziyet etme.bir an önce öğren kurtul.inşallah herşey gönlünce olur.

__SuPerisi__ benide listede umudunu devredenler sırasına taşıyabilirsin... aşılamamın 11.günü itibariyle adet oldum. umarım benden sonrakilerin sonuçlarında hep HAMİLEEEEE yazar...

canzadem çok geçmiş olsun.inşallah nisanda pozitifi yakalarsın.

CANIM TEST YAPACAKTIN SENİ ÇOK MERAK ETTİM NAPTIN DİYE BİZİ HABERSİZ BIRAKMA İNŞALLAH HAMİLESİNDİR AMİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…