Slm kızlar bz 2senedır cocuk ıstyrz ama olmuyo rahmıme yara vardı tedavı oldım sonrasında sut hormonum yusek cıktı ve suan dostnex kullnyorum bgn doktorum bna yavas yava asılama yoluna gdrz dedı ne gıbı ıslemler oluck ve fyatı kaca mal oluyo yardım lutfn
Kızlar bugün adet oldum hic gecikmezdi adetim bu ilaç düzenimi bozduYa kızlar çaetlatma iğnesini yurt dısında reçeteyle veriyorlarsa doktor yazmaz biliyorum çünkü söylemistim yok dedi.Sizin yardımınıza ihtiyacım var temin edebilecek bir arkadas varmı bana kargoyla gönderse ücretini ben karsılarım.Simdiden tesekkürler...
ayın 16da cuma kont gittim yumurtam 15mm olmuştu hemşire pazartesi tekrar kont gel dedi gittim pazartesi muane olurken asistan hemşireye dediki son kont deki 15mm olan yumurta yok dedi bende nasıl yani ya dedim şok oldum tama kalk dedi bana git kan ver dedi kan sonucunu al gel dedi kan verdim sonucumu aldım asistan dosyayı batuhan özmen ne götürdü sen bilirsin o dr yi demişti yumurta kendiliğinden çatlama yapmış yani ovulasyon gerçekleşmiş yarın aşılama yapalım demiş salı günüde aşılama yaptılar anlıcan.sence cuma günü 15mm olan yumurta ne zaman çatlamıştır ki(
yumurta çatladığı zaman 48 saat kalıyomuş rahim içinde ya sen kafana takma boşver.inan varya allah nasip edince ediyo.ben aşılamalarımdan sonra hep yarım saat yattım.o gebe kalan arkadaşım vardıya hani 2. aşılamasında o gün çok kalabalıkmıştı arka arkaya tam 7 kişi aşılama olmuş.sadece 5 dakka yatabilmiş hemen kaldırmışlar.akşam telde konuştuk baya bi endişeliydi az yattım diye ama bak allah verdi işte rabbim yeterki ol desin gerisi boş
Canım cok tesekkür ederim insallahhhhhhhhhh hamilesindir ALLAH herkese nasip etsin.ya ALLAH razı olsun ama ben yurtdisindayım bana göndermen gerekecek.Çatlatma iğnenin ismi ne ben doktora dedim yazmıyor iğnesiz yapıyormus asılamayı reçetesizde vermiyorlar
merhaba canım doktor kontrolünde 15 mm olan yumurtanın görünmedigini doktorun çatlamış aşılama yapalım dedigini belirtmişsin bildigim kadarıyla yumurtalar 18 mm 20mm arası na geldiginde çatlıyor.bu bana çok tuhaf geldi canım hayırlısı olsunn
canım özel mesaj yerinden yazsam nasıl yazarım yada msn den falan olurmu?Birde senin iğnenin adı ne göbekten mi vuruluyor?
Gobekten yapiyosun sen mns adresini yaz bana yarin yazisiriz suan tlf giriyom yarin iste konusuruz
caroline seni forumda görünce icim kıpırr kıpırr oluyo :)nebilim seni görünce sanki bu tedavi sürecinde cesaret geliyo bana. rabbim inşallah saglıklı hayırlı elli ayagı düzgün bi evlat verir sana.
Kizlar bugun saat 12de 2. asilamam oldu.suan yatiyorum.agrim war.ayrica lekelenmem war birincide olmamisti.òbide bisi sorcam kan testi yaptrmistim sonuclri aldm bugun.tsh 4.65 cikti.asilamayi yapan doktor baska prof yonlendìrdi o da ultrason we t3 t4 istedi.sizce bu deger gebelige engelmi bi de esimin morfolojisi %5 cikti normal mi
Slmmlar arkadaşalr...
bendee ikinçi aşılamamı yaptırdım ve yarın batım ve ağrılarım var ara ara ben yine olmadı diye düşünüyorum ama bakalımm ne olacakk
yarın hastalanmazsam dra gideyim mi yoksa bekleyimmi pazartesi gününe kadar gerçi olacakmısım gibi geliyooo bana ama bilmiyorumm...
öööööööffffffffffff kafayıı yiyeceğim haaa düşüne düşüneem yaaa....
__SuPerisi__ benide listede umudunu devredenler sırasına taşıyabilirsin... aşılamamın 11.günü itibariyle adet oldum. umarım benden sonrakilerin sonuçlarında hep HAMİLEEEEE yazar...
tamam canım guzgulu51@hotmail.com msn adresi bu kardesimin mail adresi burdan görüselim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?