- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
heralde durumumuz çok umutsuz kimse cevap yazmadığına göre
kabul et canım görüşelim
arkadaşlar merhaba akşam yazacaktım ama biraz agrım vardır bütün gece sortüstü yattım. Dün herşey o kadar aksi gittiki sanıyorum hamile kalmam imkansız anlayacagıznı boşuna bir sürü para ve zaman harcadıgımı düşünüyorum.güya özelde yaptırdım ama devlet çilesi çektim. önce doktorumun beni yönlendirdiği özel tüp bebek merkezine gittik eşimin spermlerini 13:30 da vermemiz gerekir diye doktorumuz reçeteye yazmıştı biyokimya doktoru o fark etmez dedi ve 13:00 te aldı . Ve almakla kalmadı biz sperm verirken yemege gitti spermler 1 saate yakın numune dolabında bekledi. Sonrasında 15:30 da olan aşılama için doktorumuz merkeze gelecekti ama özel bir ameliyatı oldugu için oraya yetişemem orta nokta muayenehane olur,muayenehaneye gelsinler demiş saat 16:00 da spermleri aldık benim bilgiğim vucut ısısında saklanmalı ama kadın şırıngayı zarfa koymuş sakın açmayın dedi bende ısıs diye sordugumda fark etmez hava çok sıcak zaten onlar dışarda 72 saat canlı kalabilir dedi. Koşa koşa gittik doktora doktorda kızdı neden böyle gönderdiler diye hemen beklemeden ultrasonda baktı ve aşılamayı yaptı ama hiç umudum yok spermler dışarda o kadar çok beklediki canlılarda ölmüştür kesin.
Aşılamadan sonra 24 saat içinde ilişki önerdi.ve progestan hapı 1 akşam 1 sabah içmemi sonraki günlerde fitil olarak kullanmamı istedi ayrıca salı günü 1 ad daha çatlatma ignesi vur dedi. Anlayacagınız böyle şimdiden olmayacagı belli biraz da canım sıkıldı dogrusu kaç defa kendi arabamızla gittik geldik 500 tl nin üzerinde benzin masrafı yaptık 4-5 gün iş yerinden izin aldık ilaçlara 1000 tl gibi para ödedik ve aşılamaya 600 tl sonuç koca bir sıfır rabbim hayırlısını versin zaten bu tutmazsa hemen tüp bebek istiyorum ama o mekeze nasıl güvencem bilemiyorum.
SORMAK İSTEDİGİN BİRŞEY OLURSA MSN ADRESİMah güzelim ah herkezde aynı sorun bizlerle umutlarımız hayallerimizle daha fazla para hırsıyla sallampati iş yaparak göz göre göre dalga geçercesine iş yapıyorlar bende 3 ay özelde izmir centrıl hospital da ilaç tedavisi gördüm ne kadar para döktük belirsiz en son 3 ay tedavide adetimi 7 gün geçti ve evde otururken bir anda beni yerlere yatıran bir kramp sancı girdi ve ölüyorum sandım anlatılcak birşey degil 20 dakka yerimden kıpırdayamadım sonra kendimi tuvalete attım istem dışı ve büyük bir et parçası düştü o an yeniden dogdum sanki agrı düşen o et parçasıyla bir anda geçti sonra normal adet kanamalarımda dahi hiç olmayan 5 gün aşırı kanamam oldu doktora o parçayı götürdük analiz edilsin düşükmü yaptım diye umursamadı bizi başından savdı ben biliyorumki düşük yaptım ve doktorun duyarsızlıgı yüzünden nedeni dahi araştırılmadan umutlarımla son buldu.birdaha o hastaneye hiç gitmedik 1 sene kendimi toparlamak öfkemi yenmek için hastane ve tedavilerden uzak durdum şimdi ege üniv.gidiyoruz 1.aşılamam 5 saatte ancak sperm yıkama işlemini gerçekleştirip aşılama yaptılar e tabi aşılamadan önce yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına ultrasonla bakma tenezzülünde dahi bulunmadıkları için benim yumurta çatlamadan aşılama yapıldı ve o yumurtalar kiste dönüştü o kistlerin verdigi acıyı anlatamam.1 ay ara verdiler tedaviye bu arada spermler normalde ileri hızını kaybetmemesi için 1.5 saatte yıkanıp enjekte edilmesi lazım ilerleyen saatler spermin kendi etrafında dönüp durup ölmesine neden oluyor canım .19 martta 2 aşılamam yapıldı bu sefer sperm yıkama 2 saat sürdü .bu seferde çatlatma i,ğnesinden 62 saat sonra aşılama yapıldı şimdi ne diyeyim allaha havale ediyorum ama haklarımızı arayıp prosedürü tam ögrenip bi açık kapı bulup şikayet etmeliyiz hastene ve doktorları saglık bakanlıgı kayıtsız kalırsa onlarıda medyada deşifre etcen aslında şuan 9 nisanı bekliyorum canım sende sıkma kendini diycem ama ayak üstü salak yerine konmak ellerinde oynatmalaarına nasıl sabır gösterilir bilmiyorum artıkk .rabbim ol dedigincde olucak unutma.allah bu bizim umutlarımızla para için oynayan güya hipograt yemini etmiş dini imanı para olanların kendisinden çıkarsın ayagına dolaşsın hakkımı helal etmiyorumm
ah güzelim ah herkezde aynı sorun bizlerle umutlarımız hayallerimizle daha fazla para hırsıyla sallampati iş yaparak göz göre göre dalga geçercesine iş yapıyorlar bende 3 ay özelde izmir centrıl hospital da ilaç tedavisi gördüm ne kadar para döktük belirsiz en son 3 ay tedavide adetimi 7 gün geçti ve evde otururken bir anda beni yerlere yatıran bir kramp sancı girdi ve ölüyorum sandım anlatılcak birşey degil 20 dakka yerimden kıpırdayamadım sonra kendimi tuvalete attım istem dışı ve büyük bir et parçası düştü o an yeniden dogdum sanki agrı düşen o et parçasıyla bir anda geçti sonra normal adet kanamalarımda dahi hiç olmayan 5 gün aşırı kanamam oldu doktora o parçayı götürdük analiz edilsin düşükmü yaptım diye umursamadı bizi başından savdı ben biliyorumki düşük yaptım ve doktorun duyarsızlıgı yüzünden nedeni dahi araştırılmadan umutlarımla son buldu.birdaha o hastaneye hiç gitmedik 1 sene kendimi toparlamak öfkemi yenmek için hastane ve tedavilerden uzak durdum şimdi ege üniv.gidiyoruz 1.aşılamam 5 saatte ancak sperm yıkama işlemini gerçekleştirip aşılama yaptılar e tabi aşılamadan önce yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına ultrasonla bakma tenezzülünde dahi bulunmadıkları için benim yumurta çatlamadan aşılama yapıldı ve o yumurtalar kiste dönüştü o kistlerin verdigi acıyı anlatamam.1 ay ara verdiler tedaviye bu arada spermler normalde ileri hızını kaybetmemesi için 1.5 saatte yıkanıp enjekte edilmesi lazım ilerleyen saatler spermin kendi etrafında dönüp durup ölmesine neden oluyor canım .19 martta 2 aşılamam yapıldı bu sefer sperm yıkama 2 saat sürdü .bu seferde çatlatma i,ğnesinden 62 saat sonra aşılama yapıldı şimdi ne diyeyim allaha havale ediyorum ama haklarımızı arayıp prosedürü tam ögrenip bi açık kapı bulup şikayet etmeliyiz hastene ve doktorları saglık bakanlıgı kayıtsız kalırsa onlarıda medyada deşifre etcen aslında şuan 9 nisanı bekliyorum canım sende sıkma kendini diycem ama ayak üstü salak yerine konmak ellerinde oynatmalaarına nasıl sabır gösterilir bilmiyorum artıkk .rabbim ol dedigincde olucak unutma.allah bu bizim umutlarımızla para için oynayan güya hipograt yemini etmiş dini imanı para olanların kendisinden çıkarsın ayagına dolaşsın hakkımı helal etmiyorumm
Arkadaşlar merhaba akşam yazacaktım ama biraz agrım vardır bütün gece sortüstü yattım. Dün herşey o kadar aksi gittiki sanıyorum hamile kalmam imkansız anlayacagıznı boşuna bir sürü para ve zaman harcadıgımı düşünüyorum.Güya özelde yaptırdım ama devlet çilesi çektim. Önce doktorumun beni yönlendirdiği özel tüp bebek merkezine gittik eşimin spermlerini 13:30 da vermemiz gerekir diye doktorumuz reçeteye yazmıştı biyokimya doktoru o fark etmez dedi ve 13:00 te aldı . Ve almakla kalmadı biz sperm verirken yemege gitti spermler 1 saate yakın numune dolabında bekledi. Sonrasında 15:30 da olan aşılama için doktorumuz merkeze gelecekti ama özel bir ameliyatı oldugu için oraya yetişemem orta nokta muayenehane olur,muayenehaneye gelsinler demiş saat 16:00 da spermleri aldık benim bilgiğim vucut ısısında saklanmalı ama kadın şırıngayı zarfa koymuş sakın açmayın dedi bende ısıs diye sordugumda fark etmez hava çok sıcak zaten onlar dışarda 72 saat canlı kalabilir dedi. koşa koşa gittik doktora doktorda kızdı neden böyle gönderdiler diye hemen beklemeden ultrasonda baktı ve aşılamayı yaptı ama hiç umudum yok spermler dışarda o kadar çok beklediki canlılarda ölmüştür kesin.
aşılamadan sonra 24 saat içinde ilişki önerdi.ve progestan hapı 1 akşam 1 sabah içmemi sonraki günlerde fitil olarak kullanmamı istedi ayrıca salı günü 1 ad daha çatlatma ignesi vur dedi. anlayacagınız böyle şimdiden olmayacagı belli biraz da canım sıkıldı dogrusu kaç defa kendi arabamızla gittik geldik 500 tl nin üzerinde benzin masrafı yaptık 4-5 gün iş yerinden izin aldık ilaçlara 1000 tl gibi para ödedik ve aşılamaya 600 tl sonuç koca bir sıfır rabbim hayırlısını versin zaten bu tutmazsa hemen tüp bebek istiyorum ama o mekeze nasıl güvencem bilemiyorum.
Canımm ikimizin sonucu aynı gün belli olcak hadi inşallah bir günde iki hamiş haberi veririz.
of ya houston çok üzüzldüm sana kesin hamile gözüyle bakmıştım.inşallah bi dahaki sefere olur.Benimde aşılama tutmadı. 12.gün bhcg 12 idi, 14 te 5 düşmüş! Ama adet olamadımsu an tek istedigim adet olmak, doktor haftaya kontrole çağırdı.
arkadaşlar merhaba ben de nisan ayı aşılamacılarındanım :)
benim rahim anomalim var durumum çok hassas ve zeynep kamil de yaptıracağım aşılamamı.aranızda oraya giden var mı tereddütteyim hala hiç uğraşmayıp özelde mi yaptırsaydım diyorum orda da rapor çıkartıyolar ilaçları alabiliyorum özel kadar titiz davranırlar mı acaba?
mdacım üzülme canım içini ferah tut.sonuçta herşey kısmet ne kadar olumsuz şartlarda olsa tutacağı varsa tutar.eğer olmazsa değiştirirsin doktorunu.bak bende bi sürü şanssızlık yaşadım bide bir kış boyunca olmadım aşılama yapılınca grip oldum buna ne dersin.Allah bizi deniyor ben buna inanıyorum.
mrb arkadaşlar bugün aşılamamda 5.günüm ve 2 gündür grip oldum berbet durumdayım yani.aşılamada talihsizlik yaşayan arkadaşlara çok üzüldüm sağlık sistemi çok kötü oldu tanıdık bildik olunca işler güzel yürüyor ama kimseyide tanımıyorsan biraz işler zorlaşıyor.biz hastaneye 7 de gittik eşim hemen spermini verdi 1 saat sonra hazır dediler,eşim labaratuvara gitti geldi derken süreci takip etti işi şansa bırakmadı,1 saat dolunca eşim sekreterle konuştu vakti hatırlattı derken 1 hastadan sonra beni aldılar ve işlem tamamlandı.biraz üzerine gitmezsen işi yavaşlatıyolar.ama farkında değiller ki bu süreç bizim için çok önemli...
canım sendemi gripsin benim gibi şansızlığa bak ilaç bile alamıyorum sen bişey kullanıyomusun yoksa geçmicek bu grip
bende aşılamamamın 3.gününe gripli uyandım bugün 8.günüm hala düzelemedim.o yüzden şuan ne durumdasın çok iyi anlıyorum.devlette işler ne yazıkki öyle yürüyor.o yüzden ne yapıp edip özelde devam etmek istiyorum tedavime.inşallah bir an önce hepimizde hastanelerden doktorlardan kurtuluruz.
canzadem çok geçmiş olsun.inşallah nisanda pozitifi yakalarsın.
Arkadaşlar merhaba akşam yazacaktım ama biraz agrım vardır bütün gece sortüstü yattım. Dün herşey o kadar aksi gittiki sanıyorum hamile kalmam imkansız anlayacagıznı boşuna bir sürü para ve zaman harcadıgımı düşünüyorum.Güya özelde yaptırdım ama devlet çilesi çektim. Önce doktorumun beni yönlendirdiği özel tüp bebek merkezine gittik eşimin spermlerini 13:30 da vermemiz gerekir diye doktorumuz reçeteye yazmıştı biyokimya doktoru o fark etmez dedi ve 13:00 te aldı . Ve almakla kalmadı biz sperm verirken yemege gitti spermler 1 saate yakın numune dolabında bekledi. Sonrasında 15:30 da olan aşılama için doktorumuz merkeze gelecekti ama özel bir ameliyatı oldugu için oraya yetişemem orta nokta muayenehane olur,muayenehaneye gelsinler demiş saat 16:00 da spermleri aldık benim bilgiğim vucut ısısında saklanmalı ama kadın şırıngayı zarfa koymuş sakın açmayın dedi bende ısıs diye sordugumda fark etmez hava çok sıcak zaten onlar dışarda 72 saat canlı kalabilir dedi. koşa koşa gittik doktora doktorda kızdı neden böyle gönderdiler diye hemen beklemeden ultrasonda baktı ve aşılamayı yaptı ama hiç umudum yok spermler dışarda o kadar çok beklediki canlılarda ölmüştür kesin.
aşılamadan sonra 24 saat içinde ilişki önerdi.ve progestan hapı 1 akşam 1 sabah içmemi sonraki günlerde fitil olarak kullanmamı istedi ayrıca salı günü 1 ad daha çatlatma ignesi vur dedi. anlayacagınız böyle şimdiden olmayacagı belli biraz da canım sıkıldı dogrusu kaç defa kendi arabamızla gittik geldik 500 tl nin üzerinde benzin masrafı yaptık 4-5 gün iş yerinden izin aldık ilaçlara 1000 tl gibi para ödedik ve aşılamaya 600 tl sonuç koca bir sıfır rabbim hayırlısını versin zaten bu tutmazsa hemen tüp bebek istiyorum ama o mekeze nasıl güvencem bilemiyorum.
ah güzelim ah herkezde aynı sorun bizlerle umutlarımız hayallerimizle daha fazla para hırsıyla sallampati iş yaparak göz göre göre dalga geçercesine iş yapıyorlar bende 3 ay özelde izmir centrıl hospital da ilaç tedavisi gördüm ne kadar para döktük belirsiz en son 3 ay tedavide adetimi 7 gün geçti ve evde otururken bir anda beni yerlere yatıran bir kramp sancı girdi ve ölüyorum sandım anlatılcak birşey degil 20 dakka yerimden kıpırdayamadım sonra kendimi tuvalete attım istem dışı ve büyük bir et parçası düştü o an yeniden dogdum sanki agrı düşen o et parçasıyla bir anda geçti sonra normal adet kanamalarımda dahi hiç olmayan 5 gün aşırı kanamam oldu doktora o parçayı götürdük analiz edilsin düşükmü yaptım diye umursamadı bizi başından savdı ben biliyorumki düşük yaptım ve doktorun duyarsızlıgı yüzünden nedeni dahi araştırılmadan umutlarımla son buldu.birdaha o hastaneye hiç gitmedik 1 sene kendimi toparlamak öfkemi yenmek için hastane ve tedavilerden uzak durdum şimdi ege üniv.gidiyoruz 1.aşılamam 5 saatte ancak sperm yıkama işlemini gerçekleştirip aşılama yaptılar e tabi aşılamadan önce yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına ultrasonla bakma tenezzülünde dahi bulunmadıkları için benim yumurta çatlamadan aşılama yapıldı ve o yumurtalar kiste dönüştü o kistlerin verdigi acıyı anlatamam.1 ay ara verdiler tedaviye bu arada spermler normalde ileri hızını kaybetmemesi için 1.5 saatte yıkanıp enjekte edilmesi lazım ilerleyen saatler spermin kendi etrafında dönüp durup ölmesine neden oluyor canım .19 martta 2 aşılamam yapıldı bu sefer sperm yıkama 2 saat sürdü .bu seferde çatlatma i,ğnesinden 62 saat sonra aşılama yapıldı şimdi ne diyeyim allaha havale ediyorum ama haklarımızı arayıp prosedürü tam ögrenip bi açık kapı bulup şikayet etmeliyiz hastene ve doktorları saglık bakanlıgı kayıtsız kalırsa onlarıda medyada deşifre etcen aslında şuan 9 nisanı bekliyorum canım sende sıkma kendini diycem ama ayak üstü salak yerine konmak ellerinde oynatmalaarına nasıl sabır gösterilir bilmiyorum artıkk .rabbim ol dedigincde olucak unutma.allah bu bizim umutlarımızla para için oynayan güya hipograt yemini etmiş dini imanı para olanların kendisinden çıkarsın ayagına dolaşsın hakkımı helal etmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?