teşekkür ederim canım ama artık denemeyi düşünmüyorum.gerçi dün doktorumla görüştüm p.tesi gel ne yapacağımızı konuşalım dedi.fikrimi değiştirmezse en azından temmuza kadar ara vermek istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.umarım sizlerden güzel haberler alırız.
gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.özele gidip de nasıl uyguladıkları yöntemlere karşı çıkmıyorsunuz.büyük konuşmayayım ama ben indiririm orayı aşağıya.ne hakları var insanları paralarıyla rezil etmeye.devlette de hakları yok.sonuçta devlet tarafından ödemelerini alıyorlar.madem seçmişler bu mesleği seve seve yapacaklar.hiç haksızlığa gelemiyorum.bide böyle yerlerde sesini çıkarmadın mı umursamıyorlar insanı.bende özele gidiyorum.doktorumu istediğim saat cepten arıyorum.10 dak.beklesem kapısında soruyorum sekretere ne oldu hastası mı var içeride diye.benim gittiğim yer 3 katlı.alt kattan 2.kata spermi koşa koşa getiriyor hemşire.lütfen sizede tavsiyem madem özele gidiyorsunuz belirli paraları gözden çıkarıyorsunuz böyle yerlere gitmeyin.araştırın neresi adam gibi muamele edecekse oraya gidin.zaten zorlu bir süreç bide bunlarla uğraşıp moralinizi bozmayın.ama tüm onumsuzluklara rağmen inşallah sonucun olumlu olur.
bende de daha aşılama evrelerine geçmeden yumurta geliştirici haplar çatlatma iğneleriyle falan ilişki öneriyordu doktorum.bayağı bu şekilde devam ettik.sonra bigün adet oldum.ama nasıl sancı ölüyorum.işteydim wc ye gittim bi gariplik olduğunu anladım.elimi atmamla koskoca bi kan parçası elime geldi. ama ben doğru dürüst bakamadım bile, korkudan elim ayağım boşaldı.doktorumu aradım, hemen bhcg baktır dedi.negatif çıktı.doktorumda düşük olsaydı pozitif çıkar demişti.anlamadım yani bende senin gibi.ama çok şükür bi daha yaşamadım.
hemen kopyala yapıştır yapım :)
önca yumurtalarının gelişmesi lazım canım buda ya hapla yada ignelerle oluyo. daha sonra catlatma ıgnesı yapılıo bunun icinde yumurtaların genelde 17-20 mm arası olması gerek tabı bu doktordan doktora degişiyo.catlatma ignesi etkısını 36 saat sonra gösterıyo. daha sonra aşılama olacagın gün eşinden sperm alınıo ve eşinin spermleri yıkanıyo icinden güclü olanları alıyolarr ve sonra bunu rahimie uzun bi şırıngayla enjekte ediyolar. basit ve genelde agrısız bi yöntem canım fiyat ise degişiyo 1000 lira diyenler var 250 lira diyenler var. benim aşılamam 400 liraydı. ama tabi igneler haric. zaten asıl önemli olanlarda onlar. benim 2 günlük ignem 270 liraydı ama benim raporum yok onun icin herşeyi kendim karşılıyorum
arkadaşlar ben devlette yaptırıcam raporum falan da yok acaba herhangi bir ücret ödeyecekmiyim doktor ödemeyeceksin dedi ama emin değildi
ben tüp bebekte olduğu gibi aşılamadada rapor almak için 3 yıl evli olma şartı olduğunu duydum.raporu olanlardanda bağış altında para isteyebiliyorlarmış.umarım işine yarar.
mavıs doktorumu aradım asılama fıyatını ogrendım 450 tl sperm yıkama 125tl yalnız aklıma yatmayan nasıl ılac yada ıgne verıcek ve bu verılen ıgne ve ılacı devlet karsılyomu ınsallah en yakın zamnda bebıslerımıze kavsruz
hım bilmiyorumda en azından ilaçlar falan ödeniyordur heralde
hım bilmiyorumda en azından ilaçlar falan ödeniyordur heralde
hoşgeldin su perisi naber nasılsın. demek testin negatif çıktı.olsun canım üzülme.elbet pozitif çıktığı zamanda olacak.
__SuPerisi__ benide listede umudunu devredenler sırasına taşıyabilirsin... aşılamamın 11.günü itibariyle adet oldum. umarım benden sonrakilerin sonuçlarında hep HAMİLEEEEE yazar...
iyiyim canım inan testin negatif olmasına hiç üzülmedim bekliyodum zaten sadece eşime sürpriz olur diyodum ama kısmet..biliyosun pco yüzünden geç geliyo hep adetler bizim..sen nasılsın gribin geçtimi azda olsa?belirtilerin varmı hiç?
bende iyi sayılırım su perisi bugün 8.günüm bi belirtimde yok sayılır.ilk günlerde göğüslerim çok fenaydı.şimdi arada kasıklarıma kramp şeklinde ağrı giriyor.gribimde geçmedi daha devam ediyor.hep dua ediyorum eğer tutmayacaksa bir an önce adet olayımda kurtulayım diye.
kızlar merhaba nasılsınız..benim adetim 26sındaydı ama 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı bekliyodum zaten böyle çıkacağını..allah inşallah hepimizin yüzüne gülecek birgün..
dur kuzu daha var zamanı hemende üzme kendinibende iyi sayılırım su perisi bugün 8.günüm bi belirtimde yok sayılır.ilk günlerde göğüslerim çok fenaydı.şimdi arada kasıklarıma kramp şeklinde ağrı giriyor.gribimde geçmedi daha devam ediyor.hep dua ediyorum eğer tutmayacaksa bir an önce adet olayımda kurtulayım diye.
canım sen kac senelik evlisin? ben daha 1.5 senelik evliyim ve bu yüzden rapor cıkartıramadık. onun ıcın herşeyi kendimiz karşılıyoruz. eger devletten raporun varsa tedavinin büyük bi bölümü devlet tarafından karşılanıyo. genelde bütün doktorlar klomen haplarıyla başlıyolar. raporun yoksa bile klomen pahalı degil adetinin 3. yada 4. günü kullanmaya başlıyosun.5gün boyunca kullanıyosun. tabi doktorun detaylı bi şekilde anlatır sana. klomene cevap alınamıyosa eger ozamanda ignelere geciliyo canım onlarda yumurta geliştirici. oda yine doktorunun secimine kalmış bişey göbekten kendin yapabilecginde var yada kalcadan yapılan ignelerde var. ben menogon kullandım oda kalcadan yapılıyo hergün aynı saatlerde yaptırmaya dikkat ediceksin. digerlerini bilemem ama menogunun fiyatı 135 lira. bi kutuda 5 ampul var. ben günde 4 ampul kulllandım bununda maliyeti tabi fazla. ama herkes 4 ampul kullanacak diye bişey yok ben hergün kan aldırıyodum estradiol degerlerime bakılıyodu ona dozum artırlıyodu.
canım bız 3 ay sonra 2 yıllımıza gırcez oyuzden bızde hemen hemen herseyı cebımızden karsılıyoruz esımın uzerınden ozel sıgortamız var muaynelerı onunla karsılıyoruz ama tabıkı asılamada bı etkısı olmaz verdıgın bılgıler ıcın cok sagol canım benım yumurtalar cok ıyı gelısıyo ama catlama gec oluyo bakalım daha bende bılmıyorum nasıl bı uygulama olcak adet olayımda hepsı cıkcak ortaya Rabbım hakımızda hayırlısını nasıp etsın
canım geçmiş olsun kısmet işte , inşallah bir dahakine tekrar aşılamamı yaptıracaksın yoksa tüpe mi geçeceksin.
dur kuzu daha var zamanı hemende üzme kendini
kızlar merhaba nasılsınız..benim adetim 26sındaydı ama 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı bekliyodum zaten böyle çıkacağını..allah inşallah hepimizin yüzüne gülecek birgün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?