inşallah canım allah yardımcımız olsun. catlatma ignesi kullanmadınmı hic?
Su perisi gecmis olsun.ne hissettni anliyorum ama bide soyle dusun muallakta gecen iki haftadan kurtuldun we artk kafan rahat we hareket ozgurlugun war.ben ole dusunup rahatlamistim we bi guzel koltuk ceke ceke ew temizlemistimbende negatif olacigdan emindim we sasirmadim insan o haldeyken esine daha cok uzuluo neyse eninde sonunda olacak.mesela ben bu seferde olmucani biliyorum simdiden 3. Asilama planliyorum yilmicam
iyiyim canım inan testin negatif olmasına hiç üzülmedim bekliyodum zaten sadece eşime sürpriz olur diyodum ama kısmet..biliyosun pco yüzünden geç geliyo hep adetler bizim..sen nasılsın gribin geçtimi azda olsa?belirtilerin varmı hiç?
su pcodan nefretttttttttttttttttttttttttttttt ediyorum
öyle düşünme inşallah tutarda çektiğin bu eziyete ve gribe değer..
dur kuzu daha var zamanı hemende üzme kendini
su pcodan nefretttttttttttttttttttttttttttttt ediyorum
Arkadaşlar merhaba akşam yazacaktım ama biraz agrım vardır bütün gece sortüstü yattım. Dün herşey o kadar aksi gittiki sanıyorum hamile kalmam imkansız anlayacagıznı boşuna bir sürü para ve zaman harcadıgımı düşünüyorum.Güya özelde yaptırdım ama devlet çilesi çektim. Önce doktorumun beni yönlendirdiği özel tüp bebek merkezine gittik eşimin spermlerini 13:30 da vermemiz gerekir diye doktorumuz reçeteye yazmıştı biyokimya doktoru o fark etmez dedi ve 13:00 te aldı . Ve almakla kalmadı biz sperm verirken yemege gitti spermler 1 saate yakın numune dolabında bekledi. Sonrasında 15:30 da olan aşılama için doktorumuz merkeze gelecekti ama özel bir ameliyatı oldugu için oraya yetişemem orta nokta muayenehane olur,muayenehaneye gelsinler demiş saat 16:00 da spermleri aldık benim bilgiğim vucut ısısında saklanmalı ama kadın şırıngayı zarfa koymuş sakın açmayın dedi bende ısıs diye sordugumda fark etmez hava çok sıcak zaten onlar dışarda 72 saat canlı kalabilir dedi. koşa koşa gittik doktora doktorda kızdı neden böyle gönderdiler diye hemen beklemeden ultrasonda baktı ve aşılamayı yaptı ama hiç umudum yok spermler dışarda o kadar çok beklediki canlılarda ölmüştür kesin.
aşılamadan sonra 24 saat içinde ilişki önerdi.ve progestan hapı 1 akşam 1 sabah içmemi sonraki günlerde fitil olarak kullanmamı istedi ayrıca salı günü 1 ad daha çatlatma ignesi vur dedi. anlayacagınız böyle şimdiden olmayacagı belli biraz da canım sıkıldı dogrusu kaç defa kendi arabamızla gittik geldik 500 tl nin üzerinde benzin masrafı yaptık 4-5 gün iş yerinden izin aldık ilaçlara 1000 tl gibi para ödedik ve aşılamaya 600 tl sonuç koca bir sıfır rabbim hayırlısını versin zaten bu tutmazsa hemen tüp bebek istiyorum ama o mekeze nasıl güvencem bilemiyorum.
kızlar merhaba nasılsınız..benim adetim 26sındaydı ama 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı bekliyodum zaten böyle çıkacağını..allah inşallah hepimizin yüzüne gülecek birgün..
şimdi bu kilo ile hamile kalsan hamilelikte daha çok alcan bebişinde seni düşünüyo :) ben inanıyorum en kısa zamanda alcaz senin hamile haberini
canım normalde bu adetim geldiğinde 2.aşılama için tedaviye başlıcaktım ama ben önce kg vermeyi tercih ettim.pcoluyum ben ve biraz kilo verirsem hem belki kendiliğinden hamile kalırım aşılamaya gerek kalmadan hemde daha sağlıklı bir hamilelik geçiririm diye düşünüyorum..diyetisyene gidiyorum 2 hafta oldu diyete başlayalı 2,5 kg verdim ve devam ediyorum..
mda 8.günüm bugün haftaya bugün bu saatlerde herşey bitmiş olacak.inşallah iyi şekilde biter.
Canim benim bunlar bahane zatenki nasibinde varsa rabbim verir yardim eder umudunu yitirme rabbim yardimci olacaktir insallah
bence idrar testine güvenme kan testi yaptır onda net çıkıyo.inşallah hamişsindir.kızlar merhaba nasılsınız..benim adetim 26sındaydı ama 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı bekliyodum zaten böyle çıkacağını..allah inşallah hepimizin yüzüne gülecek birgün..
İnşallah benimkilerde hemen büyür.Çünkü gonal f çok pahalı:))))
kızlar mrbb bende bugun doktora gıttım 5 cm lık kıstım yok olmuss ve bugun ılacları aldık gonal f ve ovıtrella ayzdı.gonal f 75 mg yarın aksam 9 da karnından vurun dedı cumaya kadar vurup cuma doktora gıdıcemmm..kızlar zor olmuyomu karnınızdan ıgne vumak ılk defa vurcam telaşlıyım(((
rabbım yardım tsın hepmızee.bde ben doktora sordum asılamadan sonra 15 dk dınlencemmı dıye gerek yok dedı oyle kafana takma herseyı dedı.
ben yınede yatıcam dedım oda yat baakalım deıdı.
of ya houston çok üzüzldüm sana kesin hamile gözüyle bakmıştım.inşallah bi dahaki sefere olur.
eğer imkanın varsa özelde yaptır bence.şahsen ben fakültede bu kadar ilgiyi görmeyeceğimden eminim.zaten 3 yıl olmadan aşılamayada rapor çıkmıyormuş devlette.yani cepten vereceksin parayı.bide özeldeki gibi ilgi ve hijyen olmayacak.sen rezil olacağına paran rezil olsun.
kızlar mrbb bende bugun doktora gıttım 5 cm lık kıstım yok olmuss ve bugun ılacları aldık gonal f ve ovıtrella ayzdı.gonal f 75 mg yarın aksam 9 da karnından vurun dedı cumaya kadar vurup cuma doktora gıdıcemmm..kızlar zor olmuyomu karnınızdan ıgne vumak ılk defa vurcam telaşlıyım(((
rabbım yardım tsın hepmızee.bde ben doktora sordum asılamadan sonra 15 dk dınlencemmı dıye gerek yok dedı oyle kafana takma herseyı dedı.
ben yınede yatıcam dedım oda yat baakalım deıdı.
ilaçlar için özelde de rapor alabiliyorsun ama devlet ilaçların yaklaşık yarısını ödüyor.yarıdan çoğunu maalesef biz cebimizden alıyoruz.tabi ilaçların fiyatıda biraz pahalı.
Ahh kızlar ah halimi bir bilseniz.Hala hastayımm.Ve ilaç kullanmamakta direniyorum.Bu da yetmezmiş gibi dün oğlumda bulaşıcı bir hastalık olan ''Kızıl'' oldu... Yani anlayacağınız evin içi virüs kaynıyor.Dün sabaha kadar hastanedeydik.Serumlar iğneler.Biraz gözü açıldı.Hastanedeyken bugün 12 gün nasılsa gidip bir kan testi yaptırayım dedim.Sonuç 1.4 zaten bu kadar öksürmeye hastalığa tutmayacağı belliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?