Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım allah yardımcımız olsun. catlatma ignesi kullanmadınmı hic?

yok canım sut hormonum yuksek cıkınca doktorum once onu dengelemek ıstedı ama oncekı doktorum bana 3 ay boyunca serophone ve progestan dıye ılaclar kullandırmıstı tabı sut hormonunun yuksek oldugunu bılmıyoduk ozaman ve olmadı hamıle kalamadım

sağol canım dediğin gibi kafam çok rahat..artık eskisi kadar takmıyorum bu durumları elbet birgün olcak ve zamanını bekliyo..bizim bebişler çok nazlı gelmek istemiyolar hala sen kötü düşünme inşallah bu sefer olur olmazsada dediğin gibi yılmak pes etmek yok bebişler bizim olana kadar

Kizlar dun asilamadan geldikdn sonra yazdm ama forum tenhaydi cwp alamadm ben bu morfolojidn anlamyrm esimin dun yapilan testte morfoloji %5 cikti doktor iyi dedi ama biz pek ikna olmadk ozellikle esim.az degil mi bu deger.bide benim tsh 4.64 cikti.doktor usg istedi.moralim bozuldu hamilelige engel mi bu deger

su pcodan nefretttttttttttttttttttttttttttttt ediyorum

öyle düşünme inşallah tutarda çektiğin bu eziyete ve gribe değer..

keşke öyle olsa su perisi.ağlaya ağlaya başladım bu aşılamaya ağlaya ağlayada bitirdim.inşallah sonucunda yüzüm güler.

dur kuzu daha var zamanı hemende üzme kendini

mda 8.günüm bugün haftaya bugün bu saatlerde herşey bitmiş olacak.inşallah iyi şekilde biter.

Canim benim bunlar bahane zatenki nasibinde varsa rabbim verir yardim eder umudunu yitirme rabbim yardimci olacaktir insallah

şimdi bu kilo ile hamile kalsan hamilelikte daha çok alcan bebişinde seni düşünüyo :) ben inanıyorum en kısa zamanda alcaz senin hamile haberini

İstanbul'daki arkadaşlarım, Koşuyolu'ndaki bi eczanede ilaçları çok uygun fiyata veriyorlar. menegon'u 100 tl.ye, gonal f'i 270 tl.ye almıştım. alacak olanınız varsa aklınızda bulunsun...ilgilenirseniz bilgilerinide yazarım. boşa eczane reklamı yapmıyayım şimdi

şimdi bu kilo ile hamile kalsan hamilelikte daha çok alcan bebişinde seni düşünüyo :) ben inanıyorum en kısa zamanda alcaz senin hamile haberini

bencede bebişim kg vermemi bekliyo cnm sırf bebiş için zayıflamak istiyorum zaten o sağlıklı bir şekilde doğsun diye..inşallah en kısa zamanda hepimizin güzel haberlerini büyük bir mutlulukla yazıcaz canım :119:

sana imkansız gibi gelecek ama bir arkadaşım 4 sene bu pkos dan çekmediği kalmadı 5 kez aşılama 2 kez tüp denedi zor zahmet sonuncu tüp bebegi hamilelikle sonuçlandı şimdi 1,5 -2 yaşında bunlar nasılsa çocugumuz olmuyor diyede hiç korunmamışlar şimdi kendiliğinden tekrar hamile kaldı hemde 3 ay oldu bu fark etmemiş sanmışki gene adetleri düzensizleşti anlayacagın karı koca şok durumdalar ne diyelim darısı başınıza.

mda 8.günüm bugün haftaya bugün bu saatlerde herşey bitmiş olacak.inşallah iyi şekilde biter.

canım inşallah haftaya burada havai fişekler patlatırız. üzülme lütfen kısmetimiz böylemiş bizimde işte

Canim benim bunlar bahane zatenki nasibinde varsa rabbim verir yardim eder umudunu yitirme rabbim yardimci olacaktir insallah

haklısın canım ama benimde yumurtalık rezevlerimde azalma var son 7 ayda en az 10 kere adet oldum çok korkuyorum menopozun kıyısındayım.:18: bir an önce hamile kalmam lazım her an adet olacağım diye ödüm kopuyor.

Son düzenleme:
bence idrar testine güvenme kan testi yaptır onda net çıkıyo.inşallah hamişsindir.

kızlar mrbb bende bugun doktora gıttım 5 cm lık kıstım yok olmuss ve bugun ılacları aldık gonal f ve ovıtrella ayzdı.gonal f 75 mg yarın aksam 9 da karnından vurun dedı cumaya kadar vurup cuma doktora gıdıcemmm..kızlar zor olmuyomu karnınızdan ıgne vumak ılk defa vurcam telaşlıyım(((

rabbım yardım tsın hepmızee.bde ben doktora sordum asılamadan sonra 15 dk dınlencemmı dıye gerek yok dedı oyle kafana takma herseyı dedı.
ben yınede yatıcam dedım oda yat baakalım deıdı.

bende çok tedirgindim hiç yapamam sanıyordum ama videoları syrettikten sonra yapabilirim dedim yaptım.sende seyret istersen çok faydalı oluyor.kolay gelsin. Gonal F Uygulaması on Vimeo

canım zaten aklım bulanıktı şimdi daha çok iyice çorba oldu :) bir de işin kötü tarafı aslında devletin bütün kahrını çektim ben tüm tahlillerim tamam eşimin üroloji raporu smear testini bile verdim sadece onun sonucu kaldı sonra evraklarımı teslime dicem ve tedaviye başlicam yani artık koşturmacam bitti devlete güvenmek istiyorum.zeynep kamil in infertilitesinden herkes memnun ben de smear verirken zorlandım mesela doktor çok sakin rahatlattı beni acımasız ve suratsız değildi o sırada yan tarafta ovulasyon takibi yapılıyordu tek tek not alıyorlardı sağda 18 mm solda 10 mm falan diye yani özelde de aynısı yapılmıyo mu zaten.
paramın gitmesinden çok ne biliyim ya kabul edilmezse tüp bebeğe geçişte bir pürüz çıkarsa diye korkuyorum ben.ama değerli fikrin için teşekkür ederim hala kararsızım düşünücem.
özel doktorumun 42 tl muayne ücreti 50 tl de aşılama raporu için alıyolar aşılama da 378 tl.ekstrasıda çıkar muhtemelen yine 500 ü geçer fazlasıyla bir de güvenemiyorum ki özel e her an para isticekler gibi geliyo bu da beni strese sokuyo.eğer devlette bunca zahmete girdikten sonra herşeyi öylece bırakıp özel hastaneme gidersem onca emeğim ve son 2 ayım bu beklemem de boşa gidicek.çok kararsızım Allahım yardım et :)

canım senin de inşallah tutar bu sefer aşılaman dua edicem senin için akşam namazında.

cansu cum merhaba nasılsın demek sende aşılama yoluna girdin artık hayırlısı olsun arkadaşım kistinin gitmesine sevindim. sen ilaçlarını raporla mı aldın canım bana yazarmısın kaça aldığını?

ilaçlar için özelde de rapor alabiliyorsun ama devlet ilaçların yaklaşık yarısını ödüyor.yarıdan çoğunu maalesef biz cebimizden alıyoruz.tabi ilaçların fiyatıda biraz pahalı.

ya bana önce basit ilaçlarla başlayacaz dedi sonra sonuç alamazsak ilaçların dozu artacak dedi . acaba ilaçlar ucuz olduğu içinmi herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz dedi

Ahh kızlar ah halimi bir bilseniz.Hala hastayımm.Ve ilaç kullanmamakta direniyorum.Bu da yetmezmiş gibi dün oğlumda bulaşıcı bir hastalık olan ''Kızıl'' oldu... Yani anlayacağınız evin içi virüs kaynıyor.Dün sabaha kadar hastanedeydik.Serumlar iğneler.Biraz gözü açıldı.Hastanedeyken bugün 12 gün nasılsa gidip bir kan testi yaptırayım dedim.Sonuç 1.4 zaten bu kadar öksürmeye hastalığa tutmayacağı belliydi.

öncelikle ogulunada sanada gecmiş olsun. aşılamaya gelince napalm hayırlısı buymuş zamanı degilmiş demekki daha üzülme canım ben inanıyorum rabbim bigün dualarımızı kabul edece . biz senle aynı gün yaptırmıştık aşılamayı bende cok korkuyorum bi yaptıramadım şu testi gitti. doktorum aradı ptesi yapdır sonra konusalım dedi. tabi ben ozamana kadar adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…