Kizlar bugun saat 12de 2. asilamam oldu.suan yatiyorum.agrim war.ayrica lekelenmem war birincide olmamisti.òbide bisi sorcam kan testi yaptrmistim sonuclri aldm bugun.tsh 4.65 cikti.asilamayi yapan doktor baska prof yonlendìrdi o da ultrason we t3 t4 istedi.sizce bu deger gebelige engelmi bi de esimin morfolojisi %5 cikti normal mi
kızlar merhaba nasılsınız..benim adetim 26sındaydı ama 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı bekliyodum zaten böyle çıkacağını..allah inşallah hepimizin yüzüne gülecek birgün..
Ahh kızlar ah halimi bir bilseniz.Hala hastayımm.Ve ilaç kullanmamakta direniyorum.Bu da yetmezmiş gibi dün oğlumda bulaşıcı bir hastalık olan ''Kızıl'' oldu... Yani anlayacağınız evin içi virüs kaynıyor.Dün sabaha kadar hastanedeydik.Serumlar iğneler.Biraz gözü açıldı.Hastanedeyken bugün 12 gün nasılsa gidip bir kan testi yaptırayım dedim.Sonuç 1.4 zaten bu kadar öksürmeye hastalığa tutmayacağı belliydi.
Slm kızlar, bu ayın 28 inde aşılamam oldu. Fakat hiç ii Selim kasıklarım agrio, gogusum çok acio ve hafif hafif ilk günden beri lekelerim oluo. Sizinde böyle sıkıntılarınız oldu mu?
ya bana önce basit ilaçlarla başlayacaz dedi sonra sonuç alamazsak ilaçların dozu artacak dedi . acaba ilaçlar ucuz olduğu içinmi herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz dedi
ya bana önce basit ilaçlarla başlayacaz dedi sonra sonuç alamazsak ilaçların dozu artacak dedi . acaba ilaçlar ucuz olduğu içinmi herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz dedi
sanırım sende 19 martta aşılama yaptırmısdın? sen test filan yaptırdınmı tugok? yoksa benım gıbı hala beklıyomusun korkuyla :)
Ahh kızlar ah halimi bir bilseniz.Hala hastayımm.Ve ilaç kullanmamakta direniyorum.Bu da yetmezmiş gibi dün oğlumda bulaşıcı bir hastalık olan ''Kızıl'' oldu... Yani anlayacağınız evin içi virüs kaynıyor.Dün sabaha kadar hastanedeydik.Serumlar iğneler.Biraz gözü açıldı.Hastanedeyken bugün 12 gün nasılsa gidip bir kan testi yaptırayım dedim.Sonuç 1.4 zaten bu kadar öksürmeye hastalığa tutmayacağı belliydi.
bunların hepside sık sık görülen belirtiler benim her iki aşılamamda da göğüs acısı ve kasıkta ağrı oldu. ama leke asla olmadı işlem sırasında bile.
Dr sordum olabilir dedi. Bana üst üste iki defa asilama yapıldı. Noldu senin aşılamaların tutmasını?????
akreb çok çok geçmiş olsun hem oğluna hem de sana tabi aşılama hüsranın içinde ayrıca geçmiş olsun.galiba benimkide hapşırmaktan tutmayacak bu sefer.of ya hastalanacak zamanlamalarımız felaket bu defa.
allah isterse olur canım hiç canını sıkma allah çok büyük...
ben mecburen bekliyorum hayatım 25 martta 2.kez çatlatma iğnesi vurdurttu doktorum desteklemek içinmiş. onun içinde de hcg olduğu için 10 gün beklemek zorundayım 5-6 nisan gibi test yaptırıcam inşallah hastalanmazsam... :18: :18:
amin canım inşallah.haftaya bu saatlerde hüngür hüngür ağlıyor olmaktan korkuyorum.nolur bana dua edin.
ben mecburen bekliyorum hayatım 25 martta 2.kez çatlatma iğnesi vurdurttu doktorum desteklemek içinmiş. onun içinde de hcg olduğu için 10 gün beklemek zorundayım 5-6 nisan gibi test yaptırıcam inşallah hastalanmazsam... :18: :18:
inşallah hastalanmazsın ve hamilesindir cnm..
hadi hayırlısı olsun canım :) ben ptesiye kadar nasıl beklicem diye deliriyorum burda
amin canım inşallah.haftaya bu saatlerde hüngür hüngür ağlıyor olmaktan korkuyorum.nolur bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?