Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ya hiç sonuç alanda yok bu aralar , hakkımızda hayırlısı bir kaç kişide hamile olsada keyfimiz yerine gelse :118:

kızlarr ben cok korkuyorum. bugün aşılamamın 12. günü ve bende bu akşam itibariyle ishal başladı. ya cok korkuyorum yani tamam aşılamanın tutup tutmadıgını daha bilmiyorum ama tutmus olsa bile bu durum etkilermi? lavobadan cıkamıyorum. sizce normalmi? cevap verirseniz cok sevinirim

canım ovıtrela ıgne ve gonal f aldık 250 tlodedık doktorun tanıdık eczası varmış ona yonlendırdı bızı rapor cıksaydıda 150 oduycektım onuda hesap ettırdım artı devlette gonal f yerıe prugen dıye bı ıgne varmış daha ucuz onu yazıyorlarmıs o ıgne ı dgl dedıgonal f daha ı ymış tek doktorun demesını demıyorum gıttım her doktor bu konuda hem fıkırdı.

cnm bende devlette yaptırcaktım ama cuma hasta oldum ve devlette gıdemedım ve ben 1 ay daha beklemek ıstemdım toplam ozelde 1250 geldı.sen devletınden sasma gulumm hakkını kullan

oğluna da sana da çok çok geçmiş olsun...inşallah bidahaki sefere tutar...

cokk sagol cnmm hemen ızlıyorumm sonucc ne olduuu

sonuç derken? aşılama mı soruyorsun herhalde...19 mart da aşılamam yapıldı, 30 mart da adet oldum...

hımmm..cansu..ercelf..yakaladım sizi...nerelerde dolaşıyonuz bakim....valla cansu demese aşılama topigi diye hiç aklıma gelmeyecek...hadi bakalım hepimiz için hayırlı olsun ...ercelfim inşallah sende yaptırırsın bu ay..öptüm ikinizide..

merhabalar arkadaşlar..ben klomen topiginin daimi üyesiyim..ve hiç bu topikten haberim yoktu..olmaz tabi cünki ilk kez aşılama yaptırdım...su perisi canım 30 mart 2012 itibariyle aşılamam yapıldı...şimdi beklemekten başka yapabileceğim bişey yok..yalnız bu ümüdimizi bi sonraki aya devlettik listesi cok kalabalık..üzüldüm ve umutlarım daha da azaldı..aşılama sonucu pozitif olan ne kadar az kişi var..iyice korkmaya başladım..

Gunaydin. Asiilamanin Guzel kizlari hepinizin tatili cok mmutlu gecsin ben bugun erken kalktim inanin her dakika aklimda siz varrsiniz bazen gece bile giriyorum.
Ya arkadaslar bu progestani ilk gun agizdan demisti doktorum sonra fitil gibi koy dedi ama tam yerlestiremiyorum yerlestirsem bile akiyor beyaz beyaz akinti seklinde akarsa faydasi olmayacak diye korkuyorum .birde daha erken ama adet olacakmisim gibi hafif hafif agrilarim var normalmi sizcce

günaydın canım.ağrılar sızılar normal merak etme.ben geçen aşılamada progestanı hep ağızdan aldım .ikincide doktor progestanı almayı unutma derken sordum hangisi daha etkili diye o da açıkcası hazneden alman daha mantıklı dedi o yüzden bunda hep öyle kullanıyorum.sende yerleştirirken sırt üstü uzan elinle itebildiğin kadar it ve mümkün mertebe yat.mecbur eriyecek çünkü vücut ısısına maruz kalıyor zaten çok yumuşak bir kapsül.akmasını dert etme eminim vücut alacağını alıyodur.

Canim cok tesekkur ederim cevabin icin sen nasil oldun gribin gectimi hamilelige ait belirtilerin varmi

Canim cok tesekkur ederim cevabin icin sen nasil oldun gribin gectimi hamilelige ait belirtilerin varmi

gribim geçen günlere göre çok iyi gece çok rahat uyudum çok şükür.ama hala bi belirti yok sadece ara ara kasığım ağrıyor o kadar.acaba gene tutmadımı.of ya daha bugün 9.günüm.bi cumartesi gelseydide bitseydi şu eziyet.

Sevindim canim gennede dikkat et kendine , bak bir hafta gecirdin bile benim daha koskoca 13 gun var ayrica sali 1 tane daha ovitrelle yapacagim ordanda 3 gun eklenecek dun burada okumustuum bir arkadas sonradan igne yapilirsa beklenecek demisti

Sevindim canim gennede dikkat et kendine , bak bir hafta gecirdin bile benim daha koskoca 13 gun var ayrica sali 1 tane daha ovitrelle yapacagim ordanda 3 gun eklenecek dun burada okumustuum bir arkadas sonradan igne yapilirsa beklenecek demisti

evet ya senin durumun benden daha feci :) şu ikinci çatlatma iğnesini çok merak ediyorum başarıyı artırıyormu gerçekten benim doktor böyle bişeyden bahsetmedi hiç.gittiğimde sorsam mı kafama takıldı.

yok canım başarı şansını falan artırmıyor. Bakma ben çok aksilik yaşadım ama benim doktorum çok bilgili bir prof . ona bilgisi konusunda çok güveniyorum.Onun bana dediği şuydu aşılamayı yaptı 1 saat yatacaksın dedi. ve 24 saat içinde bir ilişki olacak ama bu akşam olur ama sabah olur fakat sonrasında yapacagız hiç bir ilişkinin bebekle ilgisi olmayacak ilk 24 saat sonundakilerin hiç birisi etkilemeyecek dedi. Bu ignenin yapılma amacıda birden fazla oluşan ama büyüyemeyen küçük yumurtalar kiste dönüşmesin çatlayıp gitsin diye yapılıyormuş. Yoksa şans falan vermiyor ilk çatlayan yumurtalar işi götürüyormuş her zaman . ama aynı anda çatlarlar o ayrı konu. Ben başka bir arkadaşımın doktoruda aynı şeyi söylediği için mantıklı buldum.

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

2- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

3- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

4-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

5- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

6- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:

7- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

8- mda 30.03.2012 SONUÇ:

9- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

10- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

11- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:

12- janim 22.03.2012 SONUÇ:

13- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

14- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

15- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

16- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:

17- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

18- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

günaydın kızlar nasılsınız?yeni bir aya girdik bugün itibariyle inşallah nisan ayı hepimize uğur getirir bol bol hamile haberleri alırız..

günaydın kızlar nasılsınız?yeni bir aya girdik bugün itibariyle inşallah nisan ayı hepimize uğur getirir bol bol hamile haberleri alırız..

inşallah canım rabbim herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah ben 2. aşılamayı nisanda olucaktım amma işe başladım şuanda kafam rahat bakalım kendiliğine bıraktım yiyicek ekmeği içecek suyu varsa rabbim nasip eder yoksa biz ne yaparsak yapalım olmuyacaksa olmuyor ancak kendimizi yıpratıyoruz hepsi bu kendine iyi bak allaha emanet ol

Kızlar ayın 31 inde adet oldum ama çok kanamam var sabah 2 iç çamasırı değistim ilk kez böyle neden acaba Testimde negatifti bebek olma ihtimali de yok nedenki ya

aminn canım bende 2.aşılamayı erteledim belkide bebeklerimiz tedavi olmadan kendiliğinden gelir..allahım elbet bize bu duyguyu yaşatacak emin ol canım..

Kızlar ayın 31 inde adet oldum ama çok kanamam var sabah 2 iç çamasırı değistim ilk kez böyle neden acaba Testimde negatifti bebek olma ihtimali de yok nedenki ya

geçmiş olsun cnm ilaçlardan dolayı vücudun alışkın olmadığı için aşırı kanaman vardır 1-2 güne düzelir merak etme sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…