inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür. rabbim büyük hayırlısı olsun...sağol duaların için canım benim..
çok zor gerçekten bende pazartesi öğrenebilecektim ama kısmet napalım bekliycem biraz daha inşallah güzel sonuçlar alırız 3 kişide takıldık valla artar umarım hamile sayısı...
bende çok tedirgindim hiç yapamam sanıyordum ama videoları syrettikten sonra yapabilirim dedim yaptım.sende seyret istersen çok faydalı oluyor.kolay gelsin. Gonal F Uygulaması on Vimeo
canım zaten aklım bulanıktı şimdi daha çok iyice çorba oldu :) bir de işin kötü tarafı aslında devletin bütün kahrını çektim ben tüm tahlillerim tamam eşimin üroloji raporu smear testini bile verdim sadece onun sonucu kaldı sonra evraklarımı teslime dicem ve tedaviye başlicam yani artık koşturmacam bitti devlete güvenmek istiyorum.zeynep kamil in infertilitesinden herkes memnun ben de smear verirken zorlandım mesela doktor çok sakin rahatlattı beni acımasız ve suratsız değildi o sırada yan tarafta ovulasyon takibi yapılıyordu tek tek not alıyorlardı sağda 18 mm solda 10 mm falan diye yani özelde de aynısı yapılmıyo mu zaten.
paramın gitmesinden çok ne biliyim ya kabul edilmezse tüp bebeğe geçişte bir pürüz çıkarsa diye korkuyorum ben.ama değerli fikrin için teşekkür ederim hala kararsızım düşünücem.
özel doktorumun 42 tl muayne ücreti 50 tl de aşılama raporu için alıyolar aşılama da 378 tl.ekstrasıda çıkar muhtemelen yine 500 ü geçer fazlasıyla bir de güvenemiyorum ki özel e her an para isticekler gibi geliyo bu da beni strese sokuyo.eğer devlette bunca zahmete girdikten sonra herşeyi öylece bırakıp özel hastaneme gidersem onca emeğim ve son 2 ayım bu beklemem de boşa gidicek.çok kararsızım Allahım yardım et :)
canım senin de inşallah tutar bu sefer aşılaman dua edicem senin için akşam namazında.
cansu cum merhaba nasılsın demek sende aşılama yoluna girdin artık hayırlısı olsun arkadaşım kistinin gitmesine sevindim. sen ilaçlarını raporla mı aldın canım bana yazarmısın kaça aldığını?
Ahh kızlar ah halimi bir bilseniz.Hala hastayımm.Ve ilaç kullanmamakta direniyorum.Bu da yetmezmiş gibi dün oğlumda bulaşıcı bir hastalık olan ''Kızıl'' oldu... Yani anlayacağınız evin içi virüs kaynıyor.Dün sabaha kadar hastanedeydik.Serumlar iğneler.Biraz gözü açıldı.Hastanedeyken bugün 12 gün nasılsa gidip bir kan testi yaptırayım dedim.Sonuç 1.4 zaten bu kadar öksürmeye hastalığa tutmayacağı belliydi.
cokk sagol cnmm hemen ızlıyorumm sonucc ne olduuu
canım ovıtrela ıgne ve gonal f aldık 250 tlodedık doktorun tanıdık eczası varmış ona yonlendırdı bızı rapor cıksaydıda 150 oduycektım onuda hesap ettırdım artı devlette gonal f yerıe prugen dıye bı ıgne varmış daha ucuz onu yazıyorlarmıs o ıgne ı dgl dedıgonal f daha ı ymış tek doktorun demesını demıyorum gıttım her doktor bu konuda hem fıkırdı.
cnm bende devlette yaptırcaktım ama cuma hasta oldum ve devlette gıdemedım ve ben 1 ay daha beklemek ıstemdım toplam ozelde 1250 geldı.sen devletınden sasma gulumm hakkını kullan
canım ovıtrela ıgne ve gonal f aldık 250 tlodedık doktorun tanıdık eczası varmış ona yonlendırdı bızı rapor cıksaydıda 150 oduycektım onuda hesap ettırdım artı devlette gonal f yerıe prugen dıye bı ıgne varmış daha ucuz onu yazıyorlarmıs o ıgne ı dgl dedıgonal f daha ı ymış tek doktorun demesını demıyorum gıttım her doktor bu konuda hem fıkırdı.
cnm bende devlette yaptırcaktım ama cuma hasta oldum ve devlette gıdemedım ve ben 1 ay daha beklemek ıstemdım toplam ozelde 1250 geldı.sen devletınden sasma gulumm hakkını kullan
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
11- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
12- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
14- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
15- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
16- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
17- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
18- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
19- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE
2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE
3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE
1- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
2- tugok 19.03.2012 SONUÇ:
3- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:
4-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:
5- hypou 11.03.2012 SONUÇ:
6- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:
7- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:
8- mda 30.03.2012 SONUÇ:
9- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:
10- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:
11- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:
12- janim 22.03.2012 SONUÇ:
13- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:
14- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:
15- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:
16- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:
17- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:
Gunaydin. Asiilamanin Guzel kizlari hepinizin tatili cok mmutlu gecsin ben bugun erken kalktim inanin her dakika aklimda siz varrsiniz bazen gece bile giriyorum.
Ya arkadaslar bu progestani ilk gun agizdan demisti doktorum sonra fitil gibi koy dedi ama tam yerlestiremiyorum yerlestirsem bile akiyor beyaz beyaz akinti seklinde akarsa faydasi olmayacak diye korkuyorum .birde daha erken ama adet olacakmisim gibi hafif hafif agrilarim var normalmi sizcce
günaydın canım.ağrılar sızılar normal merak etme.ben geçen aşılamada progestanı hep ağızdan aldım .ikincide doktor progestanı almayı unutma derken sordum hangisi daha etkili diye o da açıkcası hazneden alman daha mantıklı dedi o yüzden bunda hep öyle kullanıyorum.sende yerleştirirken sırt üstü uzan elinle itebildiğin kadar it ve mümkün mertebe yat.mecbur eriyecek çünkü vücut ısısına maruz kalıyor zaten çok yumuşak bir kapsül.akmasını dert etme eminim vücut alacağını alıyodur.
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin sen nasil oldun gribin gectimi hamilelige ait belirtilerin varmi
gribim geçen günlere göre çok iyi gece çok rahat uyudum çok şükür.ama hala bi belirti yok sadece ara ara kasığım ağrıyor o kadar.acaba gene tutmadımı.of ya daha bugün 9.günüm.bi cumartesi gelseydide bitseydi şu eziyet.
Sevindim canim gennede dikkat et kendine , bak bir hafta gecirdin bile benim daha koskoca 13 gun var ayrica sali 1 tane daha ovitrelle yapacagim ordanda 3 gun eklenecek dun burada okumustuum bir arkadas sonradan igne yapilirsa beklenecek demisti
evet ya senin durumun benden daha feci :) şu ikinci çatlatma iğnesini çok merak ediyorum başarıyı artırıyormu gerçekten benim doktor böyle bişeyden bahsetmedi hiç.gittiğimde sorsam mı kafama takıldı.
günaydın kızlar nasılsınız?yeni bir aya girdik bugün itibariyle inşallah nisan ayı hepimize uğur getirir bol bol hamile haberleri alırız..
inşallah canım rabbim herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah ben 2. aşılamayı nisanda olucaktım amma işe başladım şuanda kafam rahat bakalım kendiliğine bıraktım yiyicek ekmeği içecek suyu varsa rabbim nasip eder yoksa biz ne yaparsak yapalım olmuyacaksa olmuyor ancak kendimizi yıpratıyoruz hepsi bu kendine iyi bak allaha emanet ol
Kızlar ayın 31 inde adet oldum ama çok kanamam var sabah 2 iç çamasırı değistim ilk kez böyle neden acaba Testimde negatifti bebek olma ihtimali de yok nedenki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?