Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu arada an itibariyle adet oldum sonunda beklediğim adetim geldi..

Superisi canım benim de şu an itibariyle kanamam başladı sanırım. çok koyu siyaha yakın bir kanama bu. çok moralim bozuldu ağlayıp duruyorum sabahtan beri. Ayın 16 sında ilk aşılamamı yaptırmıştım bende ve hayatımda ilk defa adetim böylelikle 30 günde gelmiş oldu. Geciktiğinden dolayı bir umut vardı içimde ve bu umutla geçirdiğim son bir hafta bile inanılmaz keyifliydi. Sanki hamilemişsin gibi..... Şimdi düşünüyorumda gerçekten hamile olsam heralde dünyalar benim olacak. Eşimde yok bugün evde çalışıyor ve yalnızım ben. evin içine sığmıyorum inan dar geldi koca ev. Kafam karman çorman oldu. Geçen yazdan beri ayda bilmem kaç kere doktora gitmekten sıkıldım artık. Sanırım öbür ay aşılama filan yaptırmıcam dinlenicem ben. Hakkımızda hayırlısı diyorum hepimiz için. Allah bu yolda olanların hepsine sabır versin. Her akşam Meryem suresi okumaya başladım. İnanın kendimle birlikte sizlerede her akşam dua ediyorum. İnşallah en yakın zamanda Allah hepimizin yüzünü güldürür.

aaa bide unutmadan .... gece bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim. bi anlatayım dedim belki güzel yorum gelir :)

ben güya tesettüre girmişim. ve yolda yürüyorum. herkes bana bakıyor ama tanıdığım tanımadığım herkes. ben utanıyorum ilk başta kapalı olduğum için sıkılıyorum acayip. insanlar aaa bu nasıl açık giyinirdi ne oldu buna böyle diyip duruyorlar. sonra eşim yanımda beliriyor. oğlumuz olmuş ve adını Taylan Özgür koymuşuz. aaa diyorum Taylan olursa diğer çocuklar okulda onunla dalga geçerler. Taylan hızlı koşan at demekmiş filan diyorum :) ve bitiyo rüya.....

canım geçmiş olsun çok üzüldüm hastalanmana..benimde adetim 5 gün gecikmişti test yapmıştım negatif çıkmıştı bugünde hastalandım ama buseferde hiç gelmiyo..ben ilk aşılamamdan sonra 1 ay ara vermiştim zaten..seninde ara vermen bence iyi olur hem moralin düzelir kendini toparlarsın hemde daha sağlıklı bir şekilde2.aşılama sürecine başlarsın..rüyanda gerçekten ilginçmiş belkide sana malum oluyo önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalıcaksın ve oğlun olucak :) eğer oğlun olursa bence kesinlikle adını Taylan koy allah hepimizin gönlüne göre versin canım

Son düzenleme:
Superisi öncelikle g. Olsun. Sana aşılamandan sonra ne gibi değişikler olmuştu? Benim beşinci gunüm aşılamada ama sancım çok hafif lekeler devam edio göğsüm çok hassaslasti sende de olmusmuydu bütün bunlar?? Cevaplarsan sevinirim. Rabbim yardımcımız olsun.

iyi pazarlar arkadaşlar...bugün 6.günüdeyim hala da çok hastayım.sizdede kasıklarda batmalar ve göğüs ağrısı oluyomuydu.bide bize aşılamadan bir gün sonra(aşılma 27 sinde yapıldı) yani 29 ile 31 de ilişki önermişti acaba neden ben dinlenirken doktor eşimle konuşmuştu o yüzden soramadım sizce nedendir??????????

hayırlısı olsun superisi inşallah bir dahaki aşılamada hiç adet olmazsında bebişine kavuşursun sende.(hepimiz inşallah)
eskiden adet olunca derin bi ohh çekerdim oldum diye şimdi görmek bile istemiyorum

canım sende ne lekelenmesi oldu benimde 6.günümde o yüzden merak ettim.benimde göğsümde hassasiyet var kasıklarda batma sancı ara ara bende korkuyorum mensmi olacağım acaba diye bide progestan ilacı içtiğimden beri baş dönmesi bazen şiddetleniyo sen kullanıyomusun

CNm öncelikle ins aşılaman tutar. Bnm ilk yapıldığı günden beri çok açık renkte leke gelio bilmiyorum sebebini. Yaa hapsururken felan çok canm acio. Sen nezamn yapcn testi??

evet kızlar aşılamamın 7.günündeyim sağ kasığımda biraz ağrı var sadece akıntım yoğurt renginde iki gündür kabız da oldum ama kimse hamile olduğumu soleyemez sanırım

CNm öncelikle ins aşılaman tutar. Bnm ilk yapıldığı günden beri çok açık renkte leke gelio bilmiyorum sebebini. Yaa hapsururken felan çok canm acio. Sen nezamn yapcn testi??

7 nisanda test yaptıracağım canım benimde 2 gün leke geliyodu rahim girişim çok dar olduğundan açarken zedelenmeden dolayı oldu.hatta sancım oldu çok fenaydım ağlamamak için kendimi zor tutmuştum.şimdi düzeldim ama belki seninde o yüzden lekelenmen oluyodur.

canım benim çok zor allah yardım etsin... benimde bugün 13. günüm ama teste daha var umutsuzluğa kapılmaya başladım olmamış gibi geliyor nedense... düşüncesi bile çok üzüyor allah hepimizin yardımcısı olsun...

çatlatma iğnesi ve diğer iğnelerin yan etkisi canım hormonların değiştiği için oluyor 1 haftadan sonra şişliğim indi benim sonra bir daha çatlatma iğnesi vurdum küçük yumurtalar falan varsa çatlamayan kalmasın diye yine şiştim yeni yeni geçiyor. kasık ağrısı bende de hala var başka da bir belirtim yok maalesef..

doktor aşılama yaptıktan sonra çok olumlu olduğunu ve hamilelik beklediğini söledi hatta ben laparoskopi olmuştum 2.ay başladık ilaca.aşılama yapılırken çok iyi beklediğimden daha güzel sonuç dedi. eşimde umutlandı hayaller kuruyor sonrada sana moral veriyorum olumsuz bakma diyor,düşüncemi soruyor bişey diyemiyorum sonuç olumsuz çıkarsa diye.eşim umutluyum olcak diyor içinden öle geçiyormuş,sonucu beklemek çok zor bişey rabbim inşallah hepimize nasip eder....

hayırlı uğurlu olsun canım:) inşallah bundan sonra 9 ay adet olmazsın:)

netere çok çok geçmiş olsun.ilk aşılamada benimde öyle oldu ömrümde ilk kez 30.gün adet oldum.
esgokmu yaşadığın belirtilerin hepside normal belirtiler.hemen hemen hepimizde oldu bunlar.

doktorum banada her iki aşılamamda da bu gece veya yarın ilişki dedi.amaç şansımızı artırmakmış.

canım benim çok teşekkür ederim. benimde acayip bir kanamam var. normalde 3 gün sürer ve çok gelmez ama bugün maşallahı var. en azından karnımın şişkinliği inecek. eşimlede konuştum o da ara ver diyo. gerçekten de iyi gelecek heralde bana. bugün kendimi attım avm lere bissürü kıyafet ayakkabı çanta parfüm filan aldım kendime bi mutluyum bi mutluyum ki ...iyi geliyo tavsiye ederim herkese. İsim konusuna gelince daha öncede eşimle konuşmuştuk bundan bir kaç ay önce o demişti zaten oğlumuz olursa Taylan olsun diye. eğer bi gün gerçekten oğlum olursa adı Taylan olucak

netere çok çok geçmiş olsun.ilk aşılamada benimde öyle oldu ömrümde ilk kez 30.gün adet oldum.

teşekkür ederim canım... burayı sürekli takip ediyorum tabi senin yazdıklarını da. inşallah Allah gönlüne göre verir de sevinirsin ve bizleri de sevindirirsin. adet oldum diye sizi bırakacağımı sanmayın sürekli peşinizdeyim :26: ne oldu diye bende çok meraklanıyorum gerçekten...

acaba bir liste yapmanız mümkün mü? istatiski bi bilgi olma açısından bu aşılama işi Yüzde kaç başarı sağlıyor. bir de listede sorunlar da yazılırsa yani pko, morfoloji hız sayı problemi ya da sebebsiz infertilite..
güzel olmaz mı??
ben de haziran aşılamcısı gibi görünüyorum..
1,5 yıldır olmuyor sebep hız ve morfoloji düşüklüğü..

canım sen aşılamanı hangi hastanede yaptırdın?????

Antalyada yaptırdım canım. ben burda zaten eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorum. burda daha yeni infertilite bölümü açıldı. işlemler yapılamıyo yani anlayacağın sadece poliklinik var. vitale tüp bebek merkezinde sperm yıkama yapıldı. hemen 10-15 dk içinde bende bizim hastanede ki doktora geldim bekliyodu zaten beni o yaptı aşılamayı da. ve hastanede ilk aşılama yapılan kişi de benim sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…