kaç gün gecikmiştin
su perisi canım listeyi tablo haline getirebilirmisin.herkesin kaçıncı aşılaması ve sorun ne şeklinde gibi.mesela biz pko.bu arada jollyy de maalesef negatif onuda değiştir canım.
Eveett, şu an itibariyle tüm ev işlerimi bitirdim.3 günlükde yemek yaptım.Malum yarın aşılamam var ve bir süre ev işi yapamayacağım:)) Şimdi banyoya girip yarınki aşılama için son hazırlıklarımıda yapayım.Ardındanda yasin ve meryem suresini okuyayım diyorum Allah kabul ederse.Bana şans dileyin kızlar.İnşallah son aşılamam olur....
Canim senin degerin gayet iyi bence beim 14, gun 78,5 di simdi tekrar yukseldi 173,8 masallah simdilik iyi gidiyor gebeligim ama halen ilac kullaniyorum allahim insallah hepimize kucagina almayi nasip eder:))
günaydın arkadaşlar dün akşam aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı.
5 gün gecikmişti dün test yaptım negatif çıkmıştı bugünde hastalandım zaten
bugün aşılamanın 6.günündeyim belirti yok sadece kasık ağrısı çok hafif hemen öğrensekte beklemekten kurtulsakk :26:
5 gün gecikmişti dün test yaptım negatif çıkmıştı bugünde hastalandım zaten
Slm kızlar, bu ayın 28 inde aşılamam oldu. Fakat hiç ii Selim kasıklarım agrio, gogusum çok acio ve hafif hafif ilk günden beri lekelerim oluo. Sizinde böyle sıkıntılarınız oldu mu?
günaydın kızlar nasılsınız?yeni bir aya girdik bugün itibariyle inşallah nisan ayı hepimize uğur getirir bol bol hamile haberleri alırız..
Merhaba canım.Ben 9 aydır o hastaneye gidiyorum.
Tahlillerin yapılması sürdü biraz sonra bende hipotroid çıkınca birazda oradan zaman kaybı oldu.
Çünkü ilaç kullanmam gerekti.
Sonrasında 3 ay yumurta takibi yapıldı ve şimdi ikinci aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum.
Dr lardanda menunum ilgileniyorlar.
Yumurta takibi ni genelde asistan dr. lar yapıyor.
Ama önemli durumlarda uzman dr. müdahale ediyor.
Asistanlarıda beğeniyorum ben ilgililer.
Ben 9 aydır her ay sıksık gidiyorum.heleki şu aşılama zamanı bir ayın iki haftası hastanede geçiyor desem yeridir diğer 15 günde bekleme süreci oluyor zaten.
Hastane kalabalık ama randevulu çalışıyorlar.Randevu alıp saatinde gittiğinde en fazla 15 dk bekliyorsun.Bazen nadir durumlar oluyor dr. ameliyatta oluyor o zaman biraz uzun bekleyebiliyorsun.Ama ben beklerken bile sıkılmıyorum.Zaten orada seninle aynı şeyleri yaşayan bir sürü kişi var beklerken onlarla sohbet ederken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.
Tabiki hiçbir devlet hastanesi iyi bir özel hastane ile kıyaslanamaz.Ama benim gitiğim devlet hastaneleri arasında en iyisi diyebilirim.Hem temizlik açısından hemde dr. ların ilgisi açısından ben memnunum.Hatta benim son bir ayım kaldı aşılamam tutmazsa tüp bebek için başka hastaneye gitmek sorunda kalıcam diye üzülüyorum.Buradaki dr. lra alıştım.
sakın sakın sakın.... umutsuzluğa kapılayım deme. bizler güçlü kadınlarız sonuçta. düşün bi çoğu kadın muayene bile olmaktan çekinirken veya korkarken biz neler çekiyoruz. ayda kaç kere o muayene masasının üzerine çıkıyoruz. umuyorum ki bütün bu sıkıntılarımızdan bizde elbet bi gün kurtulucaz.
ben de eşimin çalıştığı özel hastanede gidiyorum doktora ve aklımı kemiren soru şu acaba başka yere mi gitmeliydim vakit mi kaybediyorum...biz tam manasıyla çalışmaya geçen mart-nisan ayında başladık. denemelerimizin 8. ayında rahim filmi çekti doktorum. rahim filminden memnun kaldım. çok çabuk çekti ve film çok net.
sonrasında 3 ay serophene günde 1 doz kullandı. ilk ay 2, 2. ay 5, 3. ay ise 2 çok kaliteli yumurtalarım oldu ama yine de olmadı. serophene kullandığım her ay kontrollerim yapıldı hem kist hem yumurta kontrolü. şimdi 3 aylık ara verdik sonra aşılama yapıcaz dedi doktor. ama benim kafam çok karışık. tıp fakültesinde çok ünlü Ali acar var ben ise başkent te baya yaşlı bi prof var Cemalettin akyürek ona gidiyorum.. Ali acar klomen veriyor ve kontrol yapmıyor rahim filmini klomenden sonra yapıyor. ama Ali acara akınla hasta gidiyor benim de aklım karışık kızlar(konyadayım)
eşimin hız ve morfoloji sorun dediğim gibi ama varikosel de yok. olsa ameliyat olur ama yok. olmayınca da yapacak pek bişey kalmıyor geriye.
Eveett, şu an itibariyle tüm ev işlerimi bitirdim.3 günlükde yemek yaptım.Malum yarın aşılamam var ve bir süre ev işi yapamayacağım:)) Şimdi banyoya girip yarınki aşılama için son hazırlıklarımıda yapayım.Ardındanda yasin ve meryem suresini okuyayım diyorum Allah kabul ederse.Bana şans dileyin kızlar.İnşallah son aşılamam olur....
mrb hatiş bende beşinci gunundeyim senın ılk aşılamammı inşallah hamile oluruz
ben de eşimin çalıştığı özel hastanede gidiyorum doktora ve aklımı kemiren soru şu acaba başka yere mi gitmeliydim vakit mi kaybediyorum...biz tam manasıyla çalışmaya geçen mart-nisan ayında başladık. denemelerimizin 8. ayında rahim filmi çekti doktorum. rahim filminden memnun kaldım. çok çabuk çekti ve film çok net.
sonrasında 3 ay serophene günde 1 doz kullandı. ilk ay 2, 2. ay 5, 3. ay ise 2 çok kaliteli yumurtalarım oldu ama yine de olmadı. serophene kullandığım her ay kontrollerim yapıldı hem kist hem yumurta kontrolü. şimdi 3 aylık ara verdik sonra aşılama yapıcaz dedi doktor. ama benim kafam çok karışık. tıp fakültesinde çok ünlü Ali acar var ben ise başkent te baya yaşlı bi prof var Cemalettin akyürek ona gidiyorum.. Ali acar klomen veriyor ve kontrol yapmıyor rahim filmini klomenden sonra yapıyor. ama Ali acara akınla hasta gidiyor benim de aklım karışık kızlar(konyadayım)
eşimin hız ve morfoloji sorun dediğim gibi ama varikosel de yok. olsa ameliyat olur ama yok. olmayınca da yapacak pek bişey kalmıyor geriye.
hestiacım bol şanslar canım inşallah bu defa olur.Eveett, şu an itibariyle tüm ev işlerimi bitirdim.3 günlükde yemek yaptım.Malum yarın aşılamam var ve bir süre ev işi yapamayacağım:)) Şimdi banyoya girip yarınki aşılama için son hazırlıklarımıda yapayım.Ardındanda yasin ve meryem suresini okuyayım diyorum Allah kabul ederse.Bana şans dileyin kızlar.İnşallah son aşılamam olur....
cnm o listeyi ancak yeni aşılamalarla yapabilirim çoğu arkadaşların teker teker sorunlarını öğrenmem gerek zor yani..nisan aşılamalarında yaparız artık o listeyi..
mavi bende bugun oldum allah kucaklarımızı doldursun
mrb arkadaşlar benim bügün 12de 2.aşılamam yapılcak inşlah bu defa tutar
1- onurumsun 29.02.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
19
2- masum31 24.02.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
3- nevin6178 03.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
4- senanur1 02.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
5- sblkmbsr 06.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
6- elizan06 04.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
7- htcgrr 09.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
8- ecrinhalil 05.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
9- canzadem 19.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
10- destina32 05.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
11- nismitersah 08.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
12- tunamert 12.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
13- dogan_75 10.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
14- pusatbebek 15.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
15- ecrin53 12.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
16- seyda83 14.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
17- tmg8587 14.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
18- aryaceren 16.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
19- akreb 19.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
20- jollyy 17.03.2012 sonuç:ümidimizi sonraki aya devrettik
1- nurmat 10.03.2012 sonuç:hamileeeeeeeeeeeeeeeee
2- caroline 07.03.2012 sonuç:hamileeeeeeeeeeeeeeeee
3- selocann 01.03.2012 sonuç:hamileeeeeeeeeeeeeeeee
1- xaylax 17.03.2012 sonuç:
2- tugok 19.03.2012 sonuç:
3-aybukesiyla 08.03.2012 sonuç:
4- hypou 11.03.2012 sonuç:
5- mavis_87 19.03.2012 sonuç:
6- bebesko 20.03.2012 sonuç:
7- mda 30.03.2012 sonuç:
8- tgcyvs 19.03.2012 sonuç:
9- mcan84 24.03.2012 sonuç:
10- hatisim 26.03.2012 sonuç:
11- janim 22.03.2012 sonuç:
12- lovely17 27.03.2012 sonuç:
13- mavi_58 27.03.2012 sonuç:
14- beren2012 30.03.2012 sonuç:
15- ciğdemm26 19.03.2012 sonuç:
16- h_n86 30.03.2012 sonuç:
17- sevde1 30.03.2012 sonuç:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?