Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tabiki neterecim bu saatten sonra anca beraber kanca beraber.devamlı haberleşiriz.

karanfilce zaten bir listemiz var ama nedenler yazmıyordu.liste yapan arkadaşa rica edelim bi.yardımcı olmaya çalışır.

su perisi canım listeyi tablo haline getirebilirmisin.herkesin kaçıncı aşılaması ve sorun ne şeklinde gibi.mesela biz pko.bu arada jollyy de maalesef negatif onuda değiştir canım.

sakın sakın sakın.... umutsuzluğa kapılayım deme. bizler güçlü kadınlarız sonuçta. düşün bi çoğu kadın muayene bile olmaktan çekinirken veya korkarken biz neler çekiyoruz. ayda kaç kere o muayene masasının üzerine çıkıyoruz. umuyorum ki bütün bu sıkıntılarımızdan bizde elbet bi gün kurtulucaz.

antalyada yaşıyorum bende vitalede yaptırdım alifuat bey yaptı 3 aydır ona gidiyorum.daha önce başka doktora gidiyodum.eşimin ısrarıyla ali fuat beye gittik.bende özel hast.çalışıyodum izin alamadığımdan çalıştığım hastanedeki doktorla vakit kaybettim

aaa gerçekten mi Antalyada olmana inan çok sevindim...Ali Fuat'ı da orda ki Sinan'ı da hem iyi diyen hem de kötü diyen çok kişi var. aslında ben bu ay Sinan 'a niyetlenmiştim epey bi. sonra düşündüm ki her doktor her hastaya iyi gelmiyor. Senin ilk aşılama mı???belki daha önce okudum ama şu an inan hatırlamıyorum o yüzden sordum. bundan sonrası için ne düşünüyorsun peki.

canım sağlık sektöründe olunca sende bilirsin herkes bi doktor tavsiye ediyo ve hatalarından başarılarından haberder oluyosun genelde.ali fuat beye zor gittim desen inanırmısın ağlayarak hemde korkuyodum yalnış bişey yaparsa şu olursa bu olursa güven sorunum vardı anlayacağın.3 aydır memnunum ilk aşılama.haftaya tahlil yapacağım bakalım sonuç orda belli olacak eğer sonuç negatif olursa 1 ay ara verip tekrar denerim umutsuz olmak istemiyorum...

ben de eşimin çalıştığı özel hastanede gidiyorum doktora ve aklımı kemiren soru şu acaba başka yere mi gitmeliydim vakit mi kaybediyorum...biz tam manasıyla çalışmaya geçen mart-nisan ayında başladık. denemelerimizin 8. ayında rahim filmi çekti doktorum. rahim filminden memnun kaldım. çok çabuk çekti ve film çok net.
sonrasında 3 ay serophene günde 1 doz kullandı. ilk ay 2, 2. ay 5, 3. ay ise 2 çok kaliteli yumurtalarım oldu ama yine de olmadı. serophene kullandığım her ay kontrollerim yapıldı hem kist hem yumurta kontrolü. şimdi 3 aylık ara verdik sonra aşılama yapıcaz dedi doktor. ama benim kafam çok karışık. tıp fakültesinde çok ünlü Ali acar var ben ise başkent te baya yaşlı bi prof var Cemalettin akyürek ona gidiyorum.. Ali acar klomen veriyor ve kontrol yapmıyor rahim filmini klomenden sonra yapıyor. ama Ali acara akınla hasta gidiyor benim de aklım karışık kızlar(konyadayım)
eşimin hız ve morfoloji sorun dediğim gibi ama varikosel de yok. olsa ameliyat olur ama yok. olmayınca da yapacak pek bişey kalmıyor geriye.

canım benim eşimde ve bendede sorun yok aslında herşey normal.ama olmayınca olmuyo rabbim nasip etmiyo ama benim çok önceki doktorum bana vakit kaybettirdi mesela.başka doktora gitmekte yine fayda var derim...en azından fikir almak açısından bikere gidebilirsin...

Son düzenleme:

canım slm benim doktorum da cemalettin bey şuan aşılama sonucunu bekliyorum doktorumdan hiç olmadığı kadar memnunum zaten hem prof. hemde ali beyin öğretmeni hastanede çok iyi bence doktorunu değiştirme derim

kontrole ne zaman gideceksin ve nerde oturuyosun?

canım ben konyada oturuyorum. ne kontrolüne? yani ben 3 ay serophene kullandım ve bitti sonrasında 3 ay ara veririz demişti şimdi ben kafamdan aramı veriyorum. hazirana denk geliyor 3 ay sonrası...
ben de şey sorabilirmiyim aşılama ücreti ne kadar hastanede?

bende serephone içtim beş gün sonra aşılama yaptı öncelikle doktorun paraya pek önem verdiğini zannetmiyorum aşılama için iki adet outrevil verdi rapor çıkartıyo kendisi 22.50 sperm yıkama işlemi 115 tl 10tl de şırınga ücreti var bitti başka bişey yok ağrı sızıda yok başka ücret almadılar bide 40tl olabilir muayene ücreti ondan emin deilim

evet yaa başkent çok uygun bu konuda. mesela başka hastanelerin dünya kadar para aldığı rahim filminde başkent 10 tl alıyor inanılır gibi değil ve uzman ve güzel yapıyor. işte benim sıkıntım neden millet ali acara gidiyor. ali acar beyşehirli hemşom olur. geçen okulda arkadaşlar diyorki sen neden hemşona gitmiyorsun, cemalettin yaşlandı artık ne işin var onda filan diyorlar. ne biliyim ben de o yüzden kararsız kaldım ama sen de onu tercih ettin ya içim rahatladı işin açığı.. ben başka doktora hiç gitmedim ya mukayese edemiyorum o yüzden soruyorum canım...
şu sıralar baya borcumuz var aşılama çok mal olur diye düşünmüştüm ama bu kadarcıksa zaten bizden almazlar bu parayı büyük ihtimal. çalışan eşiyim.

aaaaaaaaaaa benlede hemşosun yani beysehirdeyim bende gelip gidiyoruz sürekli ali beyin fazla hastadan kafası karışmış olmalı bence en son duydugum bi arkadaşım aşılama yaptırmış ali beye 500tl tutmuş ben 150tlyle çıktım cemalettin bey ayla ve seçil hanımda çok iyiler

aaa öyle mi ne güzel
ne biliyim benim de eşim hastanede çalışıyor o bi kaç şey duymuş ali acarla ilgili ona gitmem filan dedi büyük konuşur da ona gitmeden hamile kalamam diye korkuyorum açıkçası burda bi arkadaş onun hastasıydı iğne+klomen kullandı ona ardından çatlatma iğnesi ama aşılama yapmadı onun da yumurtlaması çok düzgündü ve eşinde problem vardı ama hamile şu an
çok öven de var.. ama bizim arkadaşlardan biri de yine öfkeliydi ali acara eşi varikoselmiş aşılma yapmış ona kızıyordu.
annem de ali acara giderdi.
Allahım bizlere de verir inşallah bebişlerimizi bir an evvel. Senin için de dua edicem..
ben de haziranda olacak gibiyim. ramazana da umreye gitcez Allah nasip ederse Allahım bebişimle gidip gelmek istiyorumm nolur hayırlı ve sağlıklı bi şekilde nasip et Amin..

amin canım adetinden önce git hem sen konyadasın git gel sorun olmaz umreyede girceksen hazirana bırakma bence hem bi kontrol etmiş olur hız problemi varsa aşılama yapar direk heralde burdan görüşürüz

amin canım adetinden önce git hem sen konyadasın git gel sorun olmaz umreyede girceksen hazirana bırakma bence hem bi kontrol etmiş olur hız problemi varsa aşılama yapar direk heralde burdan görüşürüz

inşallahh sen bebek haberini verirsin ve sonra ben de...
ben şu an mecburi dinlenmedeyim canım serophene sonrası..

su perisi canım listeyi tablo haline getirebilirmisin.herkesin kaçıncı aşılaması ve sorun ne şeklinde gibi.mesela biz pko.bu arada jollyy de maalesef negatif onuda değiştir canım.

jollyy negatifmi uzuldumuya((( ayni gun asilama yaptirmistik insallah bu sefer tutar ben daha test yapmadim sanirim progesteron yuzunden hastalanmadim

Eveett, şu an itibariyle tüm ev işlerimi bitirdim.3 günlükde yemek yaptım.Malum yarın aşılamam var ve bir süre ev işi yapamayacağım:)) Şimdi banyoya girip yarınki aşılama için son hazırlıklarımıda yapayım.Ardındanda yasin ve meryem suresini okuyayım diyorum Allah kabul ederse.Bana şans dileyin kızlar.İnşallah son aşılamam olur....

teşekkür ederim cnm..aşılamadan sonra bende pek bir değişiklik olmamıştı ne göğüs şişliği,nede aşırı kasık ağrıları..sadece arada sırada kramp giriyodu ve çok şişlik vardı o kadar..herkeste farklı bir belirti oluyo zaten..lekelenmeler herkeste oluyo ama bende olmadı dediğim gibi kişiden kişiye değişiklik gösteriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…