Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım xaylax ile hypou nun sonuçlarıda negatif onlarıda düzenlersin ( bu ayda 3te takılmayız inşallah canım ya artar sayımız Ne dersinn

Kızlar ayın 31 inde adet oldum ama çok kanamam var sabah 2 iç çamasırı değistim ilk kez böyle neden acaba Testimde negatifti bebek olma ihtimali de yok nedenki ya

geçmiş olsun canım ilaçların etkisinden olabilir, kendini üzme inşallah bir dahaki sefer

dualrın için çok teşekkürler arkadaşım Allah senden razı olsun.

hadi hayırlısı dualarımız seninle, rahat ol sakın sıkma kendini.

mrb arkadaşlar benim bügün 12de 2.aşılamam yapılcak inşlah bu defa tutar
sanada hayırlı olsun canım inşallah hayırlı olur bu aşılaman Allahım hepimizin yüzüne gülsün.

merhabalar kızlar hepinize günaydın iyi haftalar,
off iznin ardından bir sürü iş birikmiş galiba pazartesi sendromu yaşıyorum ya offff.
benimde bugün itibari ile hiç agrım sızım yok sabahtan beri ne agrı ne sızı ne batma sadece şişlik var tamda düşündüğüm gibi galiba tutmadı benimkisi :18:

birde ne soracagım size bu aşılamadan kaç gün sonra bebişler rahime tutunuyor biliyormusunuz ?

canım sıkma kendini şişlik ve gaz bendede var gebelikte adet belirtileride olur hiç kötüyü düşünmemeye çalışş allaha bırak sabrını vericek sana benden senden güzel haberler bekliyorum canım

mda umutsuzluğa kapılma hemen.herkeste belirti olacak diye bişey yok.bi düşün belirti olanların kaçınınki tutuyor ki.belkide seninki tutacak bilemeyiz bunu.

kızlar bişey sormak istiyorum size aşılama yapıldıktan sonra dinlenmek mi gerekiyor yani çalışanlar izin mi aldınız işyerinizden?

kızlar bişey sormak istiyorum size aşılama yapıldıktan sonra dinlenmek mi gerekiyor yani çalışanlar izin mi aldınız işyerinizden?

ben şehir dışından 2 saatlik yoldan gittigim için mecbur izin almıştım o gün eve gelirkende arabanın arkasına uzanarak geldim. ama ertesi gün işe başladım ancak iş yerinde tadilat vardı kapı pencere açıktı gün biraz üşümüştüm ve 1-2 gün agrım oldu .

canım ben 30 unda yaptırdım aşılamamı..ve özellikle doktoruma sordum..ıstırahat alayım mı diye...eğitmenlik yapıyorum ayakta duruyorum dedim...yok dedi..hiç gerek yok..normal yaşantına devam et dedi..odaklanmamak lazım belkide..kendimizi dinlemeyelim..hoş ne kadar başarabiliriz bilmiyorum ama..hayırlısısı...

ben bir yerde okumuştum aşılamalarda çalışan bayanların aşılamasını tutma yüzdesi diegr ev hanımlarına ögre daha fazlaymış galiba bu durumda senin dediğine geliyor en azından kafa başka şeylere meşgul oluyor hep.

teşekkürler kızlar cevaplarınız için

bir de ben şunu sormak istiyorum sizce doktorum yumurta geliştirmek için bana yine serophene mi verir yoksa iğne filan mı uygular.
yumurtlama problemim yoktu.
günde 1 doz serophene ile 5 tane bile yumurta olmuştu.

anlattıgın gibiyse igne vermez herhalde ben bu ilk aşılamamda hem puregon hem menagon vuruldum hemde 150 ml doz olarak onunla bile 2 yumurta olsu birisi çok zayıf digeride çok küçüktü. ama bende ileri yumurtlama problemi var.

bizim eşimde hız ve morf. problemi var..
peki hani bi çatlatma iğnesi varmış ya göbekten vuruluyor sanırım.
o acıtıyor mu?
çok korkağım da:18:

bizim eşimde hız ve morf. problemi var..
peki hani bi çatlatma iğnesi varmış ya göbekten vuruluyor sanırım.
o acıtıyor mu?
çok korkağım da:18:
hayır canım acıtmıyor, ama ben kendi kendime batıramadım o igneyi zorda kalsam yapardım ama eşim gönüllü oldu ve seve seve yaptı . Güya bana yardımcı oldu beni o kadar düşünüyorki sanki onlaru vurunca bana destek oluyor gibi hissetti , ama acımıyor emin ol kendinde yapsan acımaz.

acıtmasa bile kendim yapamam kalbim kaldırmaz sanırım. eşim sağlıkçı o yapar sanırım. hoş o iğneyi herkes yapabiliyor herhalde.
acıtmamasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…