Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

alıntı işini de bi becerebilsem iyi olacak:))

nurlum benim de 2.hamileliğim ve karnım şimdiden çıktı 4-4,5 aylık gibi göründüğümü söyleyen var.Kıyafetlerim değişti,eski hamileliklerim pek bi demode geldi tazeliyorum yavaş yavaş dolabımı :)

arkadaşlar bende mart ayı hamişiyim bu konuyu görmedim bende aynı başlıkla konu açtım ama kapattım gezinirkende sizi gördüm katılıyım dedim. benim ilk hamileliğim 11+5 günlük oldu bebişim bugün rüyamda gördüm kızım olmuştu benim için farketmez ama hayırlısı olsun herkes için. cuma günüde ikili test yatıracağım.

hayırlı olsun bebişin canım bende rüyamda hep erkek görüyodum:)

inşallah hepimiz için hayırlısı olur ben bebeğimi rüyamda emziriyordum o kadar çok süt varmışki bende onunla berağber içiyordum allahım gerçek gibiydi o kadar büyük bi mutluluktu ki anlatamam allahın izniyle gerçek olur inşallah.senin bebeğin kaç haftalıktı

Demek yalnız değilmişim :) Bakalım Allah nasip ederse sonuna doğru nasıl olacak göbişlerimiz.
Göbişleri artık yağlamaya başlamak lazım galiba.

Hayırlı olsun bebişin,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Önümüzdeki 1 aya kadar sanırım çoğumuzun bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş olur.

hep hayırlı sağlıklı olsun diyorum ama merakta etmiyorum değil tabi. yarın bebeğimi görcem ikili test yapılırken ,çok heycanlıyım özledim bebişimi

neye dikkat ettim pcde bebek doğum tarihleri aynı doktor sana erkek dedi ise benimkide erkek olabilirmi acaba çin takviminde falan baktınmı sen kendine :) çin takviminde ne çıkıyor :)

hep hayırlı sağlıklı olsun diyorum ama merakta etmiyorum değil tabi. yarın bebeğimi görcem ikili test yapılırken ,çok heycanlıyım özledim bebişimi

İkimiz de aynı gün bebişlerimizi kucağımıza alacağız sanırım, ben de 25 Mayıs Cuma günü ikili test yaptırdım ve ultrasonda ense kalınlığına bakıldı, senin sonuçlar nasıl? İnşallah sağlıkla kavuşuruz, sorunsuz olarak geçiririz hamileliğimizi

benim sat: 1 mart canım belkide öyle olur ,kan sonucunu daha alamadım ama ense ölçümünde sorun çıkmadı umarım senin testte iyi geçmiştir inşallah. allahın izniyle kucağımıza alana kadar rahat edemicez heralde

bu arada bana% 80 kız dedi sana bişey demedi mi?

Bana da erkek gibi dedi ama yanılma payım var, yine de bekleyelim dedi, ben ilk bebeğimi 8. haftada kaybettim, kalp atışı falan oluşmamıştı ama çok üzüldüm, bu bebeğimi de kaybetme düşüncesi yaşamak çok kötü birşey, onun için çok korkuyorum. Ense kalınlığı 14 mm, boyu da 61 mm göründü, seninki nasıldı? İkili test sonuçlarını da alınca haberleşelim yine :)

1.9 mm dedi banada çarşamba günüde kan sonucunu alacğm paylaşırım burada. tatlım kötü şeyler düşünme her gebelikte 3 ay risk var demekki sağlıksızdı ilk bebeğin korkma bişey olacak diye dua et sağlıklı olsun

Hayırlısı diyorum ben de.. Benim Sat da 1 Mart :) cuma günü alacağım kan tahlili sonuçlarımı ben de burada paylaşırım, içimizi ferah tutalım o zamana kadar. teşekkürler iyi dileklerin için arkadaşım :)

kızlar lütfen yardım edin adetime 4 gün var ve kasık ağrısı şikayeti ile dr gittim kanda bete hcg 10 çıktı hamilemiyim şimdi ben .. çok mutluyum dr öğleden sonra gel birde idrarda bakalım dedi.. aranızda erken öğrenen varmıydı böyle hamileyim demi ben

Beta HCG 5 in üzerindeyse hamilesin demektir, üstelik daha 4 gün var diyorsun :) Gözün aydın diyebiliriz o zaman :)

belli olan var canım bende adetimden önce yaptım idrar testini çok silikti ama doğru çıktı. öylesin heralde güzelim hayırlı olsun

Son düzenleme:

Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir inşallah.
Ben hep ilk evde idrar testi yaparak öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…