- Konu Sahibi cancan_sin
-
merhaba arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun. ben de dün gittim doktora SAT: 9 şubattı doktorum yalnızca keseyi gördü bir de kesenin altında rahim içinde kanlanmalar gördü o yüzden progestan verdi düşük riski varmış fakat bir daha ki kontrolü 15 gün sonraya verdi bu riske rağmen. doktordan çıkınca sevinemedim moralim bozuldu. ilk hamileliğim yaşım da 30 aksilik olmaz inşallah. sizler de var mı progestan kullanan veya daha önce kullanmış olan?
merhaba umarım sağlıklı hamilelik geçirirsin ve sağlıkla alırsın bebeğni kucağına... benimde SAT 7 şubattı hemen hemen aynı dönemdeyiz. doktor nerden anladın kanamaları? bnim doktorum kesenin arkasında bi kese daha gördü ikiz olabilir dedi. nasıl anladı senin kesenin arkasındaki kanamaları?
korkacak hiç bişiy yok banada aynı şeyi demişti ..bak şimdi kızım 5 yaşında..sen beslenmene dikkat et ..çok iyi yee kilo alırım diye endişelenme...hayırlı olsun bende şimdi ikinciye hamileyim...benimde daha 4. haftasında hamileliyim ..ALLAH yardımcımız olsun
Amin umarım öyle olur. şimdiden iyi beslemeye çalışıyorum sağlıklı şeyler yemeye gayret ediyorum. Allah bağışlasın kızını bu seferkini de sağsağlim doğurmayı nasip etsin inşallah. öncelikle riskli dönem olan şu 3 ayı sağ sağlim atlatırız inşallah.
amiiin canım bende aynı şeyleri diliyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Herkese Merhaba,ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider herşey.Hepinizin hamileliği hayırlı olsun,anne olmak isteyenlere allah nasip etsin,herkese huzurlu sağlıklı mutlu bol sevinç dolu hamilelikler diliyorum.
ayy canım cevabın için çok sağol içimi rahatlattın. inşallah güzel bir 9 ay geçirip sağlıklı evlatlara sahip oluruz.merhaba ben de bugün kan tahlili ile öğrendim hamile olduğumu, benim de dediğin değişimler oldu göğsümde. Şuanda dolgun ve dokundukça acıyor ama gittikçe azalan şekilde.
sat 26 subat idrar testi yaptım 2.silik çıktı,2 tane daha yaptım diğer 2 sinde de 2. çizgi silik çıktı.ertesi gün kan tahlili yaptırdım 213,8 çıktı.umarım herşey yolunda gider :)
merhaba arkadaslar. herkese hayırlı gebelikler dilerim inşallahh sorunsuz güzel bir dokuz ay geçirip sağlıklı hayırlı evlat sahipleri oluruz.
ben pazartesi günü kan tahilinde öğrendim 892,97 çıktı. SAT 19 şubat. idrar testinde daha önce öğrendim tabi. ama henüz ultrasona gitmedik. önümüzde ki cuma günü gidicez.
kızlar benim yumurtlama günümden beri göğüslerim şişti gerildi sızlıyordu. dokununca da acıyordu şimdi gerginliği pek kalmadı sızlamıyor ama yine de dolgun ve acıyor. sizde belirtiler nasıl? acaba hamileliğim yolunda mıdır çok merak ediyorum.
daha önce 6+5 de bir düşük yaşadım şimdi çok pimpirikliyim. ,
bana birşeyler yazarsanız sevinirim. sizde belirtiler ne alem de. göğüs sızısı olupta artık geçen var mı?
merhaba arkadaslar..uzun zamandir takip ettigim bu siteye yeni uye oldum cunku bu ay hamile oldugumu ogrendim cok sevincliyim:) ve benimle ayni duygulari yasayan arkadaslarla konusmayi cok istiyorum.
insallah doguma kadar tum detaylari birbirimizle paylasiriz..sevgiler
arkadaşım inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini...bendede göğüs sızlaması ve şişliği var henüz geçemedi...normal diye düşünüyorum..kasık ve bel ağrıları beni çok arahatsız eden..bir de çok akıntım var...inşallah yolundadır herşey...
inşallah canım inşalllah.
tahmini doğum günlerimiz aynıymış. ultrasonda gördün mü sen?
yok canım daha görmedik....bu hafta yada haftaya gibi düşünüyorum gitmeye doktora...benim tahminime göre daha 3 haftalık ama burdaki takvimde 5 haftalık ben onuda anlamadım ama neyse:))sen ne zaman gideceksin doktora...
bu cuma gidicem canım 5 günüm kaldı. iple çekiyorum. son adet gününe göre hesaplanndığı için öyle canım. inşallah ultrasonda uyumlu olurda bebeğin haftası ve adet tarihimiz sakin süper bir gebelik dönemi geçirirz.
Herkese merhaba.. Bende 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu..
Ama HCG 19.76 çıktı..
Çok çok düşük yani..
Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim..
Ya çok geç döllenme ya da bebek düşecek..
5 gündür pazartesiyi bekledim..
Doktor yarın çağırdı..
Yarın tahlil yaptıracağım tekrar..
Herşey yarın belli olacak..
Dua edin kızlar, en hayırlısı v en güzeli neyse o olsun, hepimiz içinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?