- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi ervanazlim
-
slm..uzun protokol uygulanmasını amacı nedir..yumurta sorunu mu varslm bende bugun ıkıncı ıgnemı oldum ama uzun protokol uygulanacak bana yanı adetım 1 hafta sonra ve asıl ıgnelere o zaman baslayacam sanırım mart ayında da transferım olacak gıbı:)
selam..insallh hayırlısı ile pozitif sonuç alirsin..sorun neydi..hangi merkeze gidiyorsunuzselam,bende adetimi bekliyorum,başlıycam bu adette.siz kime gidiyorsunuz bayanlar
slm ..hakkınizda hayırlısı olsun..daha önce ki tedavilerini z nerde oldu bu nerde olacak. embrio durumunuz nasildi..Dna hasar durumu nasilSlm kızlar bende mart ayında başlıyorum tedaviye inşAllah bizdeki sorun morfoloji hız ve sayı. Bu 4. Tüp bebek denememiz olucak daha önce hic positifi göremedim ve 3 sene önce bir defa normal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuclandı
3 denemeyi de almanya da yapdırdık mağlesefslm ..hakkınizda hayırlısı olsun..daha önce ki tedavilerini z nerde oldu bu nerde olacak. embrio durumunuz nasildi..Dna hasar durumu nasil
İnşAllah canım peki sizde sorun ne ve kacıncı denemen olucakHaklısın Türkiye'deki doktorlar daha iyi..daha iyi diyorim çünkü burda bile bazı doktor baştan atar gibi yapiyorlae..sen kendin araştırıp buluyorsun ..herkes parasının derdinde..Memorial adını çok duymuştum. inşallah hakimizda hayirlsi olur
3.deneme olacak..eşimde sprem sayı hız ve morfoloji sorunu var..kromozom da problem var.sprmeler %40 hasarlı ..Bu sorunlar yüzünden döllene më bile elde edemiyoruz 12 yumdan 2 si dolleniyor onlar da 3. güne gelmiyor bile..İnşAllah canım peki sizde sorun ne ve kacıncı denemen olucak
Allahım şifa versin canım ben bu sefer hacamat yapdırıcam hem kendime hem eşime cok faydasını görenler var zaten bi o kaldı yapmadığım3.deneme olacak..eşimde sprem sayı hız ve morfoloji sorunu var..kromozom da problem var.sprmeler %40 hasarlı ..Bu sorunlar yüzünden döllene më bile elde edemiyoruz 12 yumdan 2 si dolleniyor onlar da 3. güne gelmiyor bile..
bizde eşim ameliyat olmadan önce yaptı demiştim eşim kabul etmedi ..insalah faydası olurAllahım şifa versin canım ben bu sefer hacamat yapdırıcam hem kendime hem eşime cok faydasını görenler var zaten bi o kaldı yapmadığım
İnşAllah canımbizde eşim ameliyat olmadan önce yaptı demiştim eşim kabul etmedi ..insalah faydası olur
3 denemeyi de almanya da yapdırdık mağlesefalmanya tüp bebek konusunda cok geride burda en iyi spermi secmek yasak kamera ile yumurta takibi de yapmıyorlar bu yüzden daha fazla zaman kaybetmeden türkiye ye gelicez memorial şişli semra hanıma gitmeyi düşünüyorum embriolarım gayet iyiydi burdaki doktorlara göre 11 tane oluşmuştu 8 tanesini topladılar ama burda 5. Güne kadar beklemiyorlar transfer günü cözüyorlar. Gercekten memleketim gibisi yok adı cıkmış avrupanın birde 17.000€ harcadım 3 deme icin uzun oldu canım kusura bakma ama cok dertliyim beni resmen soydular dna hasar testi bile yapmadılar öyle bir testin oldunu burda öğrendim
Heidelberg da yabtırdım canım sen neresinden sinÇok geçmiş olsun canım, Almanya'nın neresindesin? Hangi kliniğe gittin? Ben de Almanya'dayım. İlk defa başlayacağız.
Heidelberg da yabtırdım canım sen neresinden sin
slm..uzun protokol uygulanmasını amacı nedir..yumurta sorunu mu var
inşallah olumlu bir şekilde ilerler tedaviniz..nerde yapıyorsunuzhayır aksıne bı sorun yok yanı gorunurde ve hocaların demesıne gore sadece hoca oyle uygun gordu
benım 1 asılama 2 tup negatıfım ve 1 5 haftalık dusugum var belkıde sansı arttımak ıcındır
inşallah olumlu bir şekilde ilerler tedaviniz..nerde yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?