Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bu ay ilk kez yumurtluyorum yumurta takibindeyim. 5 gün önce 11 mm di. Doktor umutsuz konuştu. Küçük diye. Dün 19 mm olmuş. Ovülasyon dönemi içindeyim. Hayırlısı bakalım :)
sadece vitamin ve hayıt suyu içtin dimi canım hani yumurtlama masajı ya da herhangi farklı birşey denedinmi

Birşeyi bilinçli bir şekilde biliyorsan yaparken cesaretin bilgiden geliyordur ben seni çok iyi anlıyorum o yüzden boş boş akşama kadar TV kadın programları izlemek yerine kafayı güzel şeyler doldurmak lazım TEBRİK EDERİM . Bende çok meraklıyım aşırı bilmeye öğrenmeye bilerek yazıldım okumaya. Çocuk yapamasam belki başkalarına faydam olur bilmeyi arzulayan yapan araştıran kadınları çok seviyorum illa tıpla alakalı değil bu. Fırsatı olan fırsatları değerlendirsin olmayana saygım sonsuz

öyle afaki konuşmam bilmediğim bir konuda heleki sağlıksa asla insanlara yanlış öneride bulunmam allah kimseye dermanı olmayan dert vermesin burada insanlar aylarca yıllara cebelleşiyor anne olmak için ben de dahilim buna kaldı ki ben anneyim ama yine aynı heyecan ve hevesle istiyorum ben dr yanında çalışırken öğrendiğim ne varsa denedim :) denek kendimim yani sonra insanlara bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum elimde sihirli bir değnek olsa da şu formda emek veren herkesi anne yapabilsem eskiden bir haberdik herşeyden artık herşey yazıyor okuyor öğreniyoruz dr larda sonuçta bunları okuyupta öğreniyor :) ben sağdan soldan değil hep uzman dr ların yorumlarını okuyorum ve videolarını izliyorum bilgi kirliliğine itibar etmem :)

Çok şükür umudumuz bari var

Hepimiz cidden belli seviyede tıp bilgisi edindik yetmedi koca karı ilaçları vs maşallah bebek düşüneli benim duymadığım şey kalmadı
keşke bebekleri gerçekten leylekler getirse ya valla anamız ağladı çocuk yapacağız diye :) birde iki ayda ben pes ettim yani

keşke bebekleri gerçekten leylekler getirse ya valla anamız ağladı çocuk yapacağız diye :) birde iki ayda ben pes ettim yani
Ben korunmayı eylülde bıraktım o ay hamile kaldım tabi bir rahatlama kolaymış ya bir de korkuttular o kadar diye derken kasımda kalbi durdu kürtaj oldum derken her doktor kontrolü yeni bir sorun ile eve döner oldum, şimdi hiç yapamazsam doktor hamile kalırsan 6000lik iğne başlayacaksın dedi bu ya az ya fazla gelirse ne olacak sıkıntısı bastı sanki hamile kaldım da iğnenin derdine düştüm

iyi düşün iyi olsun takılma her gebelik aynı değil her seferinde aynı şeyleri yaşayacak değilsin ya ben o konuda çok rahatım geçmişe bakmam hiç daima ileri önce şu olduyduda bu olduyduda onlara kafa yormam sende öyle yap böyle boşuna strese sokuyorsun kendini ne gerek var

Ben test yaparken 1 veya 2 saat kesiyorum yeterli oluyor. 3 biraz fazla canım gerek yok. Ben senin şuan demek istediğini anladım ama lh testi genelde geceleri yapılmaz o gece yaptığında lh az olduğu ana denk gelme ihtimali %70 o sebeble çatladı görünebilir. Tamam hadi gece çatladı olmuş olsaydı biraz koyu bugünkü yaptığın tam silik olmasa bile biraz hafif silik olmalı. Yani bugünkü testinde lh seviyesi çatlamış yumurtaya göre bana fazla geldi. Başka yaşayan varsa fikir versin inşlh sana. Sen değerlendir belki başka durumdur bu. Şu aklımda eğer çatlasaydı dün hadi lh öyle koylukta bugün birazcık daha silik olmalıydı kendim tecrübeme göre.

Aslında durumumuz eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar iyi ki bu forum var biliyor bilmediğini fikir alışverişi çok güzel. Bilginin kirliliği olmuyorsa bize lazım olmayanı çöpe atıyoruz diyelim bizim değneğimiz de kalbimiz birbirimize dua edelim. Rabbim hepimize kalbimizdekileri versin ben ve benim gibi bekleyen tüm anne adaylarına

amin canım aminn inşallah dua etmezmiyiz vallahi ben kendi adıma ediyorum dua düşez dilimden allahım kabul etsin

Bende basladim bu prowomeni sadece yumurtlama zamani mi iciyoruz bi bilginiz varmi?

Şimdi gebe yaptım saat 4 ne diyorsun

Eklentiler

• image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 52
Yaptım şimdi tekrar bi bakarmısın canım daha yapmam zaten saat 4 te yaptım 2 saat keserek yeme içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…