canım benimde hep böyle oluyordu . hiç pik göremedim. sadece pike yakın oldu ertesi gün silikleşti. sonrada yapmayı bıraktım zatenTestlerim kızlar
Öff panik yaptım valla.. 25-26 sında pik olmamış ama demiCanım panik yapma eşitmelenmediği sürece dalgalanma olur önemli olan piktenn sonra düşmesi yapmaya devam et
İnşallah öyle olurbebımde öleydı hep 12 gıbı yapıyodum bogun dedımkı akşam da yapayım bı yaptm pik yapmısım 15,gunde anıden yani
Testini bulamadım kuzum at birdaha bakayımÖff panik yaptım valla.. 25-26 sında pik olmamış ama demi
12.günde koyulaşmaya baslamıs sonra sılınmıs gıbı zaten gun degerlendırmıssın benım analdıgım kaarıyla su dalgalanma olayı hearlde bılenler yazsın kzılar bence devam et sen yapmayaGünleri ve saati yazıp tekrar çektim.
Bazen tam pik göremesek de pike yakın görüyoruz ama senin daha olmamış testlere devam birkaç güne olur umarımGünleri ve saati yazıp tekrar çektim.
Allah Allah. Yani pik görememek ne demek oluyor acaba. biz mi yakalayamadık yoksa yumurtlamada mı bir sorun varcanım benimde hep böyle oluyordu . hiç pik göremedim. sadece pike yakın oldu ertesi gün silikleşti. sonrada yapmayı bıraktım zaten
Gözünü seveyim stres yapma benım kuzenım sıkıntı stresden 3 yıl gecikti ne zamanki stres uğraş bıraktı o zaman hamile kaldı prolaktın moralle çok ilgisi var stresle çok tanıdımda hamile kaldı.Ayy kızlar Dr a iyi ki gitmişim prolaktin üst sınırda çıktıilaç verdi hemen gebelik düşünüyorsun östrojeni etkilenmesin diye
Ahh inşallaah canım. Canım edicemBazen tam pik göremesek de pike yakın görüyoruz ama senin daha olmamış testlere devam birkaç güne olur umarım
Merhaba benim bat 8-10 mart gögüslerimde aşırı ağrı var uçlarıda hem çok acıyo hemde kasınıyo resmen kasıklarımafa sancı giriyo ara ara normalde regli 3-4 gün kala gögüslerimde ağrı olur ama 2 gündür bu belirtileri yaşıyorumKızlar yaa kendimi iyi hissetmiyorum pikten sonra bugün 5. Gün ama hiç belirti yok çok mu erken bn geçen hamile kaldığımda (boş gebelik ilk gebeliğimdi ) adete 10 gün kala bel ağrısı feci bi şekilde ağrım vardı bi de geğirme mide ekşimesi olmuştu şimdi hiç yok acaba bu ayda mı olmayacak sizde belirtiler nasıl kızlar 8 9 10 mart batı olanlar ne durumdasınız
Ay cnm benim çok teşekkür ederim, Allah kalbimizde istediğimizi versin inşalah :)))30 iyi bir deger yumurtlama olmuş demekkiinşallah bebek de gelir
cnm bana değil sanırımBence gebelik olabilir bayağı koyu test yapın hemen
Benim bir kürtaj birde 3 yaşında kızım var bu 3. Gebeliğim olacaksizin 2.bebek mi
Bana CVP yazarken tekrar dosya ekleden gönderebilirsin başka nasıl görürüm bilmiyorumayyy canımsın ya bak nasıl mutlu oldum sayfa 259 da paylastim testlerimi sana nasıl iletebilirim inan bilmiyorum site yi kullanmayı :)
burdan bir arkadaş bana şey demişti. pike yakın koyuluktaysa ertesi gün sabah öğlen veya akşam saatlerine doğru pik yapmış olabilir sende testini akşam 9 da yaptığın için piki yakalayamamış olabilirsin dedi . şubatta pike yakın koyulukta olan günü değerlendirmiştim. adetim 5 gün gecikti fakat hamile kalamadım .5.günün sonunda adet oldum. ne oldu bende anlamadımAhh inşallaah canım. Canım edicem
Cuma yaparım cnm, normalde 4ü (perşembe) yap dedi,1gün daha beklerim. bende utrogest gecikme de yapıyor, ondan BAT 8 diye yazdırdım...Bat 8,9 Mart olanlar ne zaman test yapacaksınız hanımlar
15. Gunde çatlamış galiba yumurta bazen piki 2_3 gün üst üste görebilirsiniz .. 12-13_14 günlerde böyle olmuş gibi.. eğer pko varsa onu bilemem naçizane tavsiyem 12-13-14-15. Günleri üst üste degerlendirmek olur tabi eşinizin sperm sayısında bir sorun yoksa.... Eğer varsa gün aşırı devam edebilir.. yumurta catladiktan sonra 24 saat canlı kalabilir işini şansa bırakmamak için catlasa bile ilişki bir kaç defa daha olmalı ben bu ay adete kadar gün aşırı veya üst üste devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?