Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde bat 8 mart ama erken yumurtladım 3-4 martta adet olmam lazım ama 2 gündür pik ovulasyon teslerim bugün daha koyu umarım bebiştendir

benimde bat 8 mart ama erken yumurtladım 3-4 martta adet olmam lazım ama 2 gündür pik ovulasyon teslerim bugün daha koyu umarım bebiştendir
Ovulasyonda pik gördükten kaç gün sonra koyulaşma ya başladı foto atsana bende ovulasyon yapıyorum bırakmadım pikin 4. Günü

Benim de 3. Günüm ben de hastaneye gidip test verdim 6 tüp kan + tam idrar tahlili. Senden hangi testleri istemişlerdi? Benden tsh prolaktin folat istemis gerisi vitamin b12 tam kan vs
Benden test istemediler kuzum ben kendim gidip istediklerime baktırdım
t3, t4, tsh, prolaktin, lh, e2, fsh, folik asit, b12, ferritin, insülin, ac1 bakılacak
d vitaminiyle selenyum da bakın dedim ama ona bakmıyolarmış güzel sonuçlarımız olsunnn

İnşallah güzel haberler verirsin cnm

Göğüs ucu sızlamadı hamilelik belirtisi cnm inş hamişsindir

aynen valla görmezdim . kendimde çok aradım ya çizgileri ondan gördüm herhalde. inş. bebektir. inş.
benim yorumuum doğruymuş içimm rahatladı
kız benim bugün gardım çok düşük neden bilmiyorum hiç iyi değilim ya

Kızlar şunu merak ediyorum yeşil çay tüketimini nasıl yapıyorsunuz bu süreçte. Ihlamur mesela bilgisi olan var mı bu konuda.

17/18 şubat yumurtlama 19 şubat çatlamaydı canım bugün 11. Gün....
dün koyuydu bugün daha koyu çıktı. Bende devam ettim testlere takip ettim bakalım bikaç güne belli olur
Ovulasyonda pik gördükten kaç gün sonra koyulaşma ya başladı foto atsana bende ovulasyon yapıyorum bırakmadım pikin 4. Günü

Eklentiler

• IMG_20210301_132239.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 35
alsana gebelik testi çatladım
Canım dün test koyulaşımca test taptım ama çıkmadı bugünde daha koyu çıktı. Ya erken yada 2. Yumurtlama görcez bakalım. Ben erken yumurtlayınca bu ay takibi bırakmadım olur tekrar diye. Bakalım yarında pik olursa hamilelikten. Ben ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştim ovulasyon sürekli pik ti

ayyy inşallah canımyaa benim şu testimede bak az önce paylaştım hadi yorum yap nolur

geçen hafta çok yordun kendini belki ondandır. aman grip olma . herkes hasta valla
yok ya grip değilde test bitti ya unuttum ben onu geberdim aç susuz bekledim elimi bir attım test yok demoralize oldum bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…