benimde bat 8 mart ama erken yumurtladım 3-4 martta adet olmam lazım ama 2 gündür pik ovulasyon teslerim bugün daha koyu umarım bebiştendirKızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım c de t de kırmızı çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardanama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Kist var o mu acaba kırmızı yapıyor? Ama geçen ay da vardı kist. O zaman çift çizgi olmamıştı lh. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız
hayalet çizgi gördüm bendeSizce varmı ben görüyorum ama
Ovulasyonda pik gördükten kaç gün sonra koyulaşma ya başladı foto atsana bende ovulasyon yapıyorum bırakmadım pikin 4. Günübenimde bat 8 mart ama erken yumurtladım 3-4 martta adet olmam lazım ama 2 gündür pik ovulasyon teslerim bugün daha koyu umarım bebiştendir
Benden test istemediler kuzum ben kendim gidip istediklerime baktırdımBenim de 3. Günüm ben de hastaneye gidip test verdim 6 tüp kan + tam idrar tahlili. Senden hangi testleri istemişlerdi? Benden tsh prolaktin folat istemis gerisi vitamin b12 tam kan vs
İnşallah güzel haberler verirsin cnmBat 8,9 Mart. Bu ay klomen +iğne kullandım. Ve iğneden beri geçmeyen kasık ağrım devam ediyor.kasıklarım hep hareketli bişey var ama ne çözemiyorum. Şişkinlik gaz var. Akıntı ve lekelenme vs yok . Keyifsizim enerjim yok.
Göğüs ucu sızlamadı hamilelik belirtisi cnm inş hamişsindirMerhaba benim bat 8-10 mart gögüslerimde aşırı ağrı var uçlarıda hem çok acıyo hemde kasınıyo resmen kasıklarımafa sancı giriyo ara ara normalde regli 3-4 gün kala gögüslerimde ağrı olur ama 2 gündür bu belirtileri yaşıyorum
alsana gebelik testi çatladımbenimde bat 8 mart ama erken yumurtladım 3-4 martta adet olmam lazım ama 2 gündür pik ovulasyon teslerim bugün daha koyu umarım bebiştendir
hayalet çizgi gördüm bende
aynen valla görmezdim . kendimde çok aradım ya çizgileri ondan gördüm herhalde. inş. bebektir. inş.tosbaga normalde görmezdin sen canım inşallah bu defa görmüşsündür kuzum ya
ayyy dur benı heyecanlandırma bat 12 si ben bıle acele edıyorum 2/3/4olanlar hemen yapmalı demi :)hiç bebiş haberi gelmiyorr batı yaklaşan herkes yarın test yapmaya
kız benim bugün gardım çok düşük neden bilmiyorum hiç iyi değilim yaaynen valla görmezdim . kendimde çok aradım ya çizgileri ondan gördüm herhalde. inş. bebektir. inş.
benim yorumuum doğruymuş içimm rahatladı
canlarım ya hadi yoruma devam edin kafam çok karışıkCanlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
Ovulasyonda pik gördükten kaç gün sonra koyulaşma ya başladı foto atsana bende ovulasyon yapıyorum bırakmadım pikin 4. Günü
Canım dün test koyulaşımca test taptım ama çıkmadı bugünde daha koyu çıktı. Ya erken yada 2. Yumurtlama görcez bakalım. Ben erken yumurtlayınca bu ay takibi bırakmadım olur tekrar diye. Bakalım yarında pik olursa hamilelikten. Ben ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştim ovulasyon sürekli pik tialsana gebelik testi çatladım
ayyy inşallah canımyaa benim şu testimede bak az önce paylaştım hadi yorum yap nolurCanım dün test koyulaşımca test taptım ama çıkmadı bugünde daha koyu çıktı. Ya erken yada 2. Yumurtlama görcez bakalım. Ben erken yumurtlayınca bu ay takibi bırakmadım olur tekrar diye. Bakalım yarında pik olursa hamilelikten. Ben ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştim ovulasyon sürekli pik ti❤
kız benim bugün gardım çok düşük neden bilmiyorum hiç iyi değilim ya
yok ya grip değilde test bitti ya unuttum ben onu geberdim aç susuz bekledim elimi bir attım test yok demoralize oldum bir angeçen hafta çok yordun kendini belki ondandır. aman grip olma . herkes hasta valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?