bu degılmı ben sana yardımcı olayuım :)
aradaki farkı gösteren foto varmı elinizde paylaşabilir msinizbebımde öleydı hep 12 gıbı yapıyodum bogun dedımkı akşam da yapayım bı yaptm pik yapmısım 15,gunde anıden yani
ee burda bence 12.gün piksin sonrası sılık zaten bu gunlerde yaptıysan tamam :)
malesef evdearadaki farkı gösteren foto varmı elinizde paylaşabilir msiniz
Canım benim de aynen böyle 12 simpik pik 2 gün sürmüş ve yavaştan çatlayarak lh düşmüş hayırlı olsun yumurtan kaliteli belliki Dr öyle söylemişti bana hemen silinmesin de de olabilir ama olmasıngereken tablobu degılmı ben sana yardımcı olayuım :)
canım bende klomen kullanıyorum . (iğne kullanmadım) hayıt suyu klomenin ağrsıına iyi geliyor en azından bana öyle oldu . rahmi çok rahatlatıyor. yumurtan çatlama yada döllenmemi gerçekleşiyor acaba belki ondnadırBat 8,9 Mart. Bu ay klomen +iğne kullandım. Ve iğneden beri geçmeyen kasık ağrım devam ediyor.kasıklarım hep hareketli bişey var ama ne çözemiyorum. Şişkinlik gaz var. Akıntı ve lekelenme vs yok . Keyifsizim enerjim yok.
banada anlat :)Canım benim de aynen böyle 12 simpik pik 2 gün sürmüş ve yavaştan çatlayarak lh düşmüş hayırlı olsun yumurtan kaliteli belliki Dr öyle söylemişti bana hemen silinmesin de de olabilir ama olmasıngereken tablo
bana mı dedin ???Canım benim de aynen böyle 12 simpik pik 2 gün sürmüş ve yavaştan çatlayarak lh düşmüş hayırlı olsun yumurtan kaliteli belliki Dr öyle söylemişti bana hemen silinmesin de de olabilir ama olmasıngereken tablo
görüntülerini yükle istersen canım elimizden geldiğince yanıtlayalımKızlar merhaba. Benim testlerime bakabilir misiniz? Ben dün veya bugün pik olur diye bekliyordum tam tersi siliklesmeye mi başlamış. 28' inde adetimin 15. günüydü. Adet döngüm 30 o yüzden 16. günden önce pik görmem demiştim. Gerçi pik gibi de durmuyordu. Bı yardım edin nolur
Canım panik yapma eşitmelenmediği sürece dalgalanma olur önemli olan piktenn sonra düşmesi yapmaya devam etKızlar merhaba. Benim testlerime bakabilir misiniz? Ben dün veya bugün pik olur diye bekliyordum tam tersi siliklesmeye mi başlamış. 28' inde adetimin 15. günüydü. Adet döngüm 30 o yüzden 16. günden önce pik görmem demiştim. Gerçi pik gibi de durmuyordu. Bı yardım edin nolur
malesef evde
malesef evde
1,2güne olur sanırım :)Kızlar sizce ne zaman pik olur bir tahmin var mı ? Eki Görüntüle 2792744
Ay hadi inşallah ya. Adetimin hemen ertesi gün yapmaya başladım o baya koyu çıkmıştı sonra hafif silinmeye başlayınca korkmuştum ama sanırım daha yeni başlıyor sürecim :)1,2güne olur sanırım :)
burda arkadslar dalgalanma olur demıstı se her gordugun koyu cızgıyı bence degerlndır zararı olmaz testde de devam et zaten cogu kişi gün aşırı yapıyo ınsallah olur bır sekıldeAy hadi inşallah ya. Adetimin hemen ertesi gün yapmaya başladım o baya koyu çıkmıştı sonra hafif silinmeye başlayınca korkmuştum ama sanırım daha yeni başlıyor sürecim :)
Evet biz de adetim bittiğinden beri gün aşırı değerlendiriyoruz teste bakmadan. Ama test benim için önemli tabi psikolojik olarak tam denk getirirsem daha rahat olurumburda arkadslar dalgalanma olur demıstı se her gordugun koyu cızgıyı bence degerlndır zararı olmaz testde de devam et zaten cogu kişi gün aşırı yapıyo ınsallah olur bır sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?