Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu degılmı ben sana yardımcı olayuım :)
Canım benim de aynen böyle 12 simpik pik 2 gün sürmüş ve yavaştan çatlayarak lh düşmüş hayırlı olsun yumurtan kaliteli belliki Dr öyle söylemişti bana hemen silinmesin de de olabilir ama olmasıngereken tablo

Kızlar merhaba. Benim testlerime bakabilir misiniz? Ben dün veya bugün pik olur diye bekliyordum tam tersi siliklesmeye mi başlamış. 28' inde adetimin 15. günüydü. Adet döngüm 30 o yüzden 16. günden önce pik görmem demiştim. Gerçi pik gibi de durmuyordu. Bı yardım edin nolur

canım bende klomen kullanıyorum . (iğne kullanmadım) hayıt suyu klomenin ağrsıına iyi geliyor en azından bana öyle oldu . rahmi çok rahatlatıyor. yumurtan çatlama yada döllenmemi gerçekleşiyor acaba belki ondnadır

Testlerim kızlar

Eklentiler

• IMG_20210301_120047.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 48
banada anlat :)
bana mı dedin ???

görüntülerini yükle istersen canım elimizden geldiğince yanıtlayalım

Canım panik yapma eşitmelenmediği sürece dalgalanma olur önemli olan piktenn sonra düşmesi yapmaya devam et

Ay hadi inşallah ya. Adetimin hemen ertesi gün yapmaya başladım o baya koyu çıkmıştı sonra hafif silinmeye başlayınca korkmuştum ama sanırım daha yeni başlıyor sürecim :)
burda arkadslar dalgalanma olur demıstı se her gordugun koyu cızgıyı bence degerlndır zararı olmaz testde de devam et zaten cogu kişi gün aşırı yapıyo ınsallah olur bır sekılde

Ayy kızlar Dr a iyi ki gitmişim prolaktin üst sınırda çıktı ilaç verdi hemen gebelik düşünüyorsun östrojeni etkilenmesin diye

burda arkadslar dalgalanma olur demıstı se her gordugun koyu cızgıyı bence degerlndır zararı olmaz testde de devam et zaten cogu kişi gün aşırı yapıyo ınsallah olur bır sekılde
Evet biz de adetim bittiğinden beri gün aşırı değerlendiriyoruz teste bakmadan. Ama test benim için önemli tabi psikolojik olarak tam denk getirirsem daha rahat olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…