Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep kimyasal mi oluyordu sizin

Gebelik oluştuysa progesteron prolaktin salgılanır HCG henüz idrarda çıkmayabilir benim buralarda okuduğum 10.gun pozitif görüyorlar önce negatif çıkıyor
evet arkadaşımda öyle olmuştu, geçen ay çok geciktim negatifti boşa ümitlendim, birsürü belirti oldu artık takmıcam kafama....

ben o günleri hep değerlendirdim canım ama yine de emin olmak istedim çatlamış mı pik yumurtam

Pikin 4. Günü bende de bi değişiklik yok henüz

Pik ne zaman olmuştu

İnşallah çok çok sağolun bir iki gün daha bekleyip o şekilde gidelim.dedi eşim
bence hiç beklemeyin, sonuç neyse ona göre önlem alırsınız hamile iseniz sevincinizi de ertelememiş olursunuz, yok değilseniz adet olunca tekrardan sürece başlarsınız, yani hazırlıklı olursunuz. 2 gün kaybınız olmaz..

ben o günleri hep değerlendirdim canım ama yine de emin olmak istedim çatlamış mı pik yumurtam
Pik olmuş ve çatlamış bence yumurtan birazdan sana bende testimi atayım aslında pik yapması demek T çizgisinin kesinlikle daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması demek.. dediğim gibi sen bence yarında testini yap 2 saat sıvı almadan mesela saat 1-5 arası gibi eğer daha silik olursa çatlamis demektir

Ayy çok heyecanlı.. hemen test alıp yap :)))

Benim de 3. Günüm ben de hastaneye gidip test verdim 6 tüp kan + tam idrar tahlili. Senden hangi testleri istemişlerdi? Benden tsh prolaktin folat istemis gerisi vitamin b12 tam kan vs

bebişim o sondaki test 15. gün testim dünün testi :) saatimi bekliyorum diğer testi birazdan yapacağım hergün aynı saatte yaptım saatimin dolmasını bekliyorum diğer testi atarım birazdan çekip yaptıktan sonra

Sizce varmı ben görüyorum ama

Eklentiler

• IMG_20210301_124701.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu benim testim bugün yaptım mesela bu yumurta muhtemelen 24 saat içinde catlar bende aylardır böyle oluyor ama gebelik olmuyor yani bazen piki yakalamak da yetmiyor

Eklentiler

• IMG_20210301_125355.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 75

Bu benim testim bugün yaptım mesela bu yumurta muhtemelen 24 saat içinde catlar bende aylardır böyle oluyor ama gebelik olmuyor yani bazen piki yakalamak da yetmiyor
yaşın kaç senin hastalıkta yokmuş testler mi yanlış acaba Allah nasip etsin canım bu ay inşallah ya

Merhaba benimde bat 8 mart iki gündür çok göğüs uçlarım ağrıyor ve çok acıyor bugünde bel ağrısı tuttu bir hafta önceden hiç bu kadar ağrı yaşamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…