Hep kimyasal mi oluyordu sizinBenim düşüklerim adet gününden 1 hafta sonra gerçekleşiyor. Yani keseyi daha görmeden oluyor. Ağrı sızı ve yoğun kanamalı afedersiniz pihtili oluyor. Hiç kürtaj olmadım. Artık yorulup bunaldigimi gören dr. öğrenir öğrenmez rapor çıkartıp iğneye başlattı. Iyi ve duyarlı bir doktordu sayesinde 9 ay boyunca her gün bir tane aynı saatlerde göbekten vuruldum ve çok şükür doğumumu gerçekleştirdim herşey çok çok yolunda gitti. Tabi doğumdan sonra 20 gün daha kullanıp bıraktım. Pıhtı atmaması için. Şuan da 4.5 yasinda bir oğlum var :) şükürler olsun
evet arkadaşımda öyle olmuştu, geçen ay çok geciktim negatifti boşa ümitlendim, birsürü belirti oldu artık takmıcam kafama....Gebelik oluştuysa progesteron prolaktin salgılanır HCG henüz idrarda çıkmayabilir benim buralarda okuduğum 10.gun pozitif görüyorlar önce negatif çıkıyor
Zuzucum, sen yapabilirsin aslında erken testi 4müş ya senin BATın.Yaaa bende battan 2 gün önce düşünüyorumiğneden sonra ki 12. Gün yani beklemek çok zor
ben o günleri hep değerlendirdim canım ama yine de emin olmak istedim çatlamış mı pik yumurtam15. Gunde çatlamış galiba yumurta bazen piki 2_3 gün üst üste görebilirsiniz .. 12-13_14 günlerde böyle olmuş gibi.. eğer pko varsa onu bilemem naçizane tavsiyem 12-13-14-15. Günleri üst üste degerlendirmek olur tabi eşinizin sperm sayısında bir sorun yoksa.... Eğer varsa gün aşırı devam edebilir.. yumurta catladiktan sonra 24 saat canlı kalabilir işini şansa bırakmamak için catlasa bile ilişki bir kaç defa daha olmalı ben bu ay adete kadar gün aşırı veya üst üste devam edeceğim
Pikin 4. Günü bende de bi değişiklik yok henüzKızlar yaa kendimi iyi hissetmiyorum pikten sonra bugün 5. Gün ama hiç belirti yok çok mu erken bn geçen hamile kaldığımda (boş gebelik ilk gebeliğimdi ) adete 10 gün kala bel ağrısı feci bi şekilde ağrım vardı bi de geğirme mide ekşimesi olmuştu şimdi hiç yok acaba bu ayda mı olmayacak sizde belirtiler nasıl kızlar 8 9 10 mart batı olanlar ne durumdasınız
Pik ne zaman olmuştuMerhaba benim bat 8-10 mart gögüslerimde aşırı ağrı var uçlarıda hem çok acıyo hemde kasınıyo resmen kasıklarımafa sancı giriyo ara ara normalde regli 3-4 gün kala gögüslerimde ağrı olur ama 2 gündür bu belirtileri yaşıyorum
bence hiç beklemeyin, sonuç neyse ona göre önlem alırsınız hamile iseniz sevincinizi de ertelememiş olursunuz, yok değilseniz adet olunca tekrardan sürece başlarsınız, yani hazırlıklı olursunuz. 2 gün kaybınız olmaz..İnşallah çok çok sağolun bir iki gün daha bekleyip o şekilde gidelim.dedi eşim
Pik olmuş ve çatlamış bence yumurtan birazdan sana bende testimi atayım aslında pik yapması demek T çizgisinin kesinlikle daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması demek.. dediğim gibi sen bence yarında testini yap 2 saat sıvı almadan mesela saat 1-5 arası gibi eğer daha silik olursa çatlamis demektirben o günleri hep değerlendirdim canım ama yine de emin olmak istedim çatlamış mı pik yumurtam
Ayy çok heyecanlı.. hemen test alıp yap :)))Kızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım c de t de kırmızı çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardanama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Kist var o mu acaba kırmızı yapıyor? Ama geçen ay da vardı kist. O zaman çift çizgi olmamıştı lh. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız
Benim de 3. Günüm ben de hastaneye gidip test verdim 6 tüp kan + tam idrar tahlili. Senden hangi testleri istemişlerdi? Benden tsh prolaktin folat istemis gerisi vitamin b12 tam kan vsGünaydın kızlarrr
Bugün reglin 3. günü sağlık ocağına gidildi hormon ve vitamin tahlilleri verildibirkaç güne onlar çıkar o sırada regl biter ovulasyon testlerine başlarım sonunda beklenen an geliyoooor modumuz yüksek enerjimiz tam
bebişim o sondaki test 15. gün testim dünün testi :) saatimi bekliyorum diğer testi birazdan yapacağım hergün aynı saatte yaptım saatimin dolmasını bekliyorum diğer testi atarım birazdan çekip yaptıktan sonraPik olmuş ve çatlamış bence yumurtan birazdan sana bende testimi atayım aslında pik yapması demek T çizgisinin kesinlikle daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması demek.. dediğim gibi sen bence yarında testini yap 2 saat sıvı almadan mesela saat 1-5 arası gibi eğer daha silik olursa çatlamis demektir
2 kimyasal oldu. 1 sağlıklı doğum oldu. Geçen senede kese gözüktü derken yine düşük yaptım cnmHep kimyasal mi oluyordu sizin
Bu benim testim bugün yaptım mesela bu yumurta muhtemelen 24 saat içinde catlar bende aylardır böyle oluyor ama gebelik olmuyor yani bazen piki yakalamak da yetmiyorben o günleri hep değerlendirdim canım ama yine de emin olmak istedim çatlamış mı pik yumurtam
Pik olmuş ve çatlamış bence yumurtan birazdan sana bende testimi atayım aslında pik yapması demek T çizgisinin kesinlikle daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması demek.. dediğim gibi sen bence yarında testini yap 2 saat sıvı almadan mesela saat 1-5 arası gibi eğer daha silik olursa çatlamis demektir
yaşın kaç senin hastalıkta yokmuş testler mi yanlış acaba Allah nasip etsin canım bu ay inşallah yaBu benim testim bugün yaptım mesela bu yumurta muhtemelen 24 saat içinde catlar bende aylardır böyle oluyor ama gebelik olmuyor yani bazen piki yakalamak da yetmiyor
tekrar çek at yok gibi anım sankiSizce varmı ben görüyorum ama
birde senin adetine var mı günün geldi mi onları da paylaşSizce varmı ben görüyorum ama
Merhaba benimde bat 8 mart iki gündür çok göğüs uçlarım ağrıyor ve çok acıyor bugünde bel ağrısı tuttu bir hafta önceden hiç bu kadar ağrı yaşamamıştımMerhaba benim bat 8-10 mart gögüslerimde aşırı ağrı var uçlarıda hem çok acıyo hemde kasınıyo resmen kasıklarımafa sancı giriyo ara ara normalde regli 3-4 gün kala gögüslerimde ağrı olur ama 2 gündür bu belirtileri yaşıyorum
Yaş 35 ve hormon normal eşimde normal AMH de fena değil ama olmuyoryaşın kaç senin hastalıkta yokmuş testler mi yanlış acaba Allah nasip etsin canım bu ay inşallah ya
kız ben kafayı yemişim ben test bitmiş bu saate kadar aç susuz kaldım testi beklicem diye beynim yandıYaş 35 ve hormon normal eşimde normal AMH de fena değil ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?