Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
canım ben bu testlerden kullanmadım hiç ama bana kalırsa 12/13/14 değerlendirmen gerekiyordu. 15 çatlama olmuş gibi ama teste de devam et tekrar yükselme olursa kaçırmazsın. ben öyle yaptım. lh kişiden kişiye değişiyor kiminde test çizgisi patlarken kiminde eşite yakın oluyor ovulasyon değerlendirmek lazım bence

estim bitti ya sinir oldum paramda yok maaş ayın 5.de yatacak o zamana kadaarrr 5 gün var daha yarıda kaldı malesef sinir oldum

Evet benim de bir iki gün daha yapıp pik çıkmazsa öyle bişey oldu demektir. Bakalım artık

estim bitti ya sinir oldum paramda yok maaş ayın 5.de yatacak o zamana kadaarrr 5 gün var daha yarıda kaldı malesef sinir oldum
bu testler yerine strip olanlar yada kaset olanlarla dene canım onlar daha uygun. bunlar pahalı diye bliyorum. olsun sen değerlendirdiysen o günleri, bekle bakalım

bu testler yerine strip olanlar yada kaset olanlarla dene canım onlar daha uygun. bunlar pahalı diye bliyorum. olsun sen değerlendirdiysen o günleri, bekle bakalım
kuzum vallahi artık içim şişti :) nasıl bezginim anlatamam sana bir haber bekliyorum bakalım gün ola hayır ola daha 11 gün var geçmek bilmeyen keşke akşam yapsak sabah hemen belli olsa sonuç ya :)) vallahi sıkıldım artık

Ah canım ben kızımdan önce de kullandım 23.7 çıkmış sonuç Dr engellemez ama yinede kullanalım dedi. Hamileliği stres yapmadım Allah ol derse olur iş stresi şehir değiştircem onun stresi birde kızın okul stresi bir açıldı bir kapandı kim bakacak canlı derse nasıl girecek çok gerildim ondan olmuştur. Yapım gereği çok düşünüyorum her şeyi o da bu hale getiriyor meme hassasiyeti yaşayınca dedim bir baktırayım çıktı. Allah tan ki vücudum sinyal veriyor geçen ay da böyle oldu dikkate almadım ben yumurtluyorum diye hassasiyet oldu dedim ama değilmiş ihmal etmemek lazım

Kızlar bana da bakın yıldız koyduklarım derğendirme saati saatine

Eklentiler

• CAE0CC40-5CBD-40F2-81B3-188D3598D0BE.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 53
tüh be evet bugün bitiyor demiştin . yavrum ya ye hemen öğlen yemeğini .
yedim sinir ola ola şu leylaca testi yollarsa bakarım ama anca 2 gün sonra gelir ben 7/24 denemeye devam ilişki ondanda gına geldi saçlarım uzun çok yıkanmaktan eskidim resmen ya :)))

kız benim şu testimi de yorumla nolur ya ( saydımda adamın anasını ağlatmışsın 7 defa maşallahhhhhh allahım bebekleri çifter çifter yollasın sana :) ben geçen ay 11 defa değerlendirdim adamın feleği şaştı :)

lh kişiden kişiye değişiyor kiminde test çizgisi patlarken kiminde eşite yakın oluyor ovulasyon değerlendirmek lazım bence

eşite yakın olunca sanki yumurtlamıyoruz ya da yumurtlama da sorun var gibi geliyor insana o yüzden yorumunuzla içim rahatladı ALLAH razı olsun.

Benim adam benden hazır sorma bir var bir yok yapıyordum ben o riske atmayalım dedi artık dün gece ölüyordum gözüme gözükme dedim sorma ama bizim genelde böyle aslında ama kafam takıkken kahr oldum at bakim testi bulamıyorum

Canlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen

yedim sinir ola ola şu leylaca testi yollarsa bakarım ama anca 2 gün sonra gelir ben 7/24 denemeye devam ilişki ondanda gına geldi saçlarım uzun çok yıkanmaktan eskidim resmen ya :)))
silikleştikten sonra 2 gün daha ilişki yeterli diye biliyorum. yanlışsam düzeltin beni

Ben önceki aylar her gece yaptım olmadı gerçi diğer gebeliğimde öyle hamile kalmıştım boş bırakıl sadece pik de denedim olmadı bu ay bakalım nasip ama belim kopuyor artık görecek gözüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…