canım ben bu testlerden kullanmadım hiç ama bana kalırsa 12/13/14 değerlendirmen gerekiyordu. 15 çatlama olmuş gibi ama teste de devam et tekrar yükselme olursa kaçırmazsın. ben öyle yaptım. lh kişiden kişiye değişiyor kiminde test çizgisi patlarken kiminde eşite yakın oluyor ovulasyon değerlendirmek lazım benceCanlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
benimde bat 12 si bakalım hayırlısı ya nasıl beklenir 11 gün üffffayyy dur benı heyecanlandırma bat 12 si ben bıle acele edıyorum 2/3/4olanlar hemen yapmalı demi :)
estim bitti ya sinir oldum paramda yok maaş ayın 5.decanım ben bu testlerden kullanmadım hiç ama bana kalırsa 12/13/14 değerlendirmen gerekiyordu. 15 çatlama olmuş gibi ama teste de devam et tekrar yükselme olursa kaçırmazsın. ben öyle yaptım. lh kişiden kişiye değişiyor kiminde test çizgisi patlarken kiminde eşite yakın oluyor ovulasyon değerlendirmek lazım bence
Evet benim de bir iki gün daha yapıp pik çıkmazsa öyle bişey oldu demektir. Bakalım artıkburdan bir arkadaş bana şey demişti. pike yakın koyuluktaysa ertesi gün sabah öğlen veya akşam saatlerine doğru pik yapmış olabilir sende testini akşam 9 da yaptığın için piki yakalayamamış olabilirsin dedi . şubatta pike yakın koyulukta olan günü değerlendirmiştim. adetim 5 gün gecikti fakat hamile kalamadım .5.günün sonunda adet oldum. ne oldu bende anlamadım
bu testler yerine strip olanlar yada kaset olanlarla dene canım onlar daha uygun. bunlar pahalı diye bliyorum. olsun sen değerlendirdiysen o günleri, bekle bakalımestim bitti ya sinir oldum paramda yok maaş ayın 5.deyatacak o zamana kadaarrr 5 gün var daha yarıda kaldı malesef sinir oldum
tüh be evet bugün bitiyor demiştin . yavrum ya ye hemen öğlen yemeğini .yok ya grip değilde test bitti ya unuttum ben onu geberdim aç susuz bekledim elimi bir attım test yok demoralize oldum bir an
kuzum vallahi artık içim şişti :) nasıl bezginim anlatamam sana bir haber bekliyorum bakalım gün ola hayır ola daha 11 gün var geçmek bilmeyen keşke akşam yapsak sabah hemen belli olsa sonuç ya :)) vallahi sıkıldım artıkbu testler yerine strip olanlar yada kaset olanlarla dene canım onlar daha uygun. bunlar pahalı diye bliyorum. olsun sen değerlendirdiysen o günleri, bekle bakalım
Ah canım ben kızımdan önce de kullandımGözünü seveyim stres yapma benım kuzenım sıkıntı stresden 3 yıl gecikti ne zamanki stres uğraş bıraktı o zaman hamile kaldı prolaktın moralle çok ilgisi var stresle çok tanıdımda hamile kaldı.
BEKLICEZ:))))benimde bat 12 si bakalım hayırlısı ya nasıl beklenir 11 gün üffff
yedim sinir ola ola şu leylaca testi yollarsa bakarım ama anca 2 gün sonra gelir ben 7/24 denemeye devam ilişki ondanda gına geldi saçlarım uzun çok yıkanmaktan eskidim resmen ya :)))tüh be evet bugün bitiyor demiştin . yavrum ya ye hemen öğlen yemeğini .
gebercez bekle bekleBEKLICEZ:))))
kız benim şu testimi de yorumla nolur yaKızlar bana da bakın yıldız koyduklarım derğendirme saati saatine
canım ben bu testlerden kullanmadım hiç ama bana kalırsa 12/13/14 değerlendirmen gerekiyordu. 15 çatlama olmuş gibi ama teste de devam et tekrar yükselme olursa kaçırmazsın. ben öyle yaptım. lh kişiden kişiye değişiyor kiminde test çizgisi patlarken kiminde eşite yakın oluyor ovulasyon değerlendirmek lazım bence
Geç yumurtluyorsunuz belki bence hiç öyle düşünmeyin benim de öyle oldu aniden pik gördüm13. Gün ovulasyonu bu iş bile stresli pik göremicek gibi hissediyorum sanki hep bçyle silik gibi
Benim adam benden hazır sorma bir var bir yok yapıyordum ben o riske atmayalım dedi artık dün gece ölüyordum gözüme gözükme dedim sorma ama bizim genelde böyle aslında ama kafam takıkken kahr oldum at bakim testi bulamıyorumkız benim şu testimi de yorumla nolur ya( saydımda adamın anasını ağlatmışsın 7 defa maşallahhhhhh allahım bebekleri çifter çifter yollasın sana :) ben geçen ay 11 defa değerlendirdim adamın feleği şaştı :)
Kızlar bana da bakın yıldız koyduklarım derğendirme saati saatine
Benim adam benden hazır sorma bir var bir yok yapıyordum ben o riske atmayalım dedi artık dün gece ölüyordum gözüme gözükme dedim sorma ama bizim genelde böyle aslında ama kafam takıkken kahr oldum at bakim testi bulamıyorum
Canlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
silikleştikten sonra 2 gün daha ilişki yeterli diye biliyorum. yanlışsam düzeltin beniyedim sinir ola ola şu leylaca testi yollarsa bakarım ama anca 2 gün sonra gelir ben 7/24 denemeye devam ilişki ondanda gına geldi saçlarım uzun çok yıkanmaktan eskidim resmen ya :)))
Aynen bende dün gece denedim bu gece boş bide yarın gece yapar artık birdaha tamam rabbime kalmışsilikleştikten sonra 2 gün daha ilişki yeterli diye biliyorum. yanlışsam düzeltin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?