Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah canım benim ya evet bu testten dir inşallah sevişe sevişe yoruldum artık bezdim ya

İnşallah görürüm ben de o koyuluğu canım
Görürsün canım en önemlisi çok fazla kafaya takmamak ve kendimizi rahatlatmak aslında ama insan bekliyor işte. Sen yine de içini ferah tut her ay düzenli adet görüyorsan o yumurta bir gün mutlaka gelecek ve çatlayacak. Her ay piki görüp hamile kalamayan çok insan var ☺

12-13 pik devam etmiş ve çatlamış canım artık gün aşırı devam et testim kalmadı dedin ama bu akşam da yap sonra sal kafana göre bence hayırlı olsun inş
ah canım benim ağzına sağlık ben resmen gıdaklayıp gıdaklayıp yumurtlamışım 12-13-14 pik 13 çatlamış değil mi :)))))

adet için erken kuzum ama bekle bakalım belki yerleşmedir. hakkında hayırlısı inşallahh. bozma moralini her şeyin zamanı var.

Evet canım çıplak gözle daha iyi gördüm ben ama nasip 2 gün sonra yine yaparım bakalım

Bak pinkcar size cevabı olabildiğince vermiş bunun üstüne daha yorum yapılmaz gayet net açık cevap ben tuttum.

yok canım en başta içimizi ferah tutalım rabbim zamanını bliyor elbet gelicek minişler. ama ben bunu çok kişiden duydum benimde lh ım normalde yüksektik 2. çizgi hep vardır silik nadir olur. test yaptıkça fark ediyorsun zaten en koyusunu gözlemleyip değerlendir en güzeli

Bu ay geç yumurtladim olmayacak diye stres yapmayın arkadaşlar bazen geç olabiliyor. Benim bu ay çarpıntıdan dolayı ilaç kullanmam gerek ancak halen ilaca başlamadım iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama. İnşallah hayırlısı olur. Regli gördükten sonra ilacı kullanmaya başlayacağım.

Eklentiler

• IMG_20210301_142943.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…