12-13 pik devam etmiş ve çatlamış canım artık gün aşırı devam et testim kalmadı dedin ama bu akşam da yap sonra sal kafana göre bence hayırlı olsun inş
o test beyin yakacak testi hakkındır:))))))))))) benim beynim yandı zaten
ah canım benim ya evet bu testten dir inşallah sevişe sevişe yoruldum artık bezdim yaBen baktım da testlerine normalde pik olduğunda T çizgisini ciddi manada daha koyu görüyoruz C çizgisinden. Fakat senin testin kaset testlerden yahut diğer testlerden farklı olduğu için belki bu şekilde çıkmış olabilir. Yani pik yapmamış da denilmez aslında değerlendirilmesi gereken günler olarak görünüyor keza yumurtlamanın olması gereken tahmini günlerde zaten koyulaşmayı yakalamışsın. O günleri de değerlendirdiysen sorun yok denektir. Zaten doktorların dediğine göre adet tarihi hariç iki günde bir ilişkiye girseniz yine de mutlaka yumurtlamayı ve çatlamayı yakalıyorsunuz. Spermin de yaşama süresini göz önünde bulundurursak testsiz de aslında ilerlenebilir kendini rahatlatmaya çalış belki faydası olur
Aynu günler akıntı gunelrımızTestle takip yapmadım ama 21-22-23-24 aşırı akıntım vardı yumurta beyazı kıvamında o günleri değerlendirdim
Görürsün canım en önemlisi çok fazla kafaya takmamak ve kendimizi rahatlatmak aslında ama insan bekliyor işte. Sen yine de içini ferah tut her ay düzenli adet görüyorsan o yumurta bir gün mutlaka gelecek ve çatlayacak. Her ay piki görüp hamile kalamayan çok insan var ☺İnşallah görürüm ben de o koyuluğu canım
Ohh maşallahyaşım 38 canım bebek değil tosun var canım bende 17yaşında :) 90 kilo bir tosun :) ama bu ikinci evliliğim yine istiyorum diğerinde küçüktüm anlamadım bir şey yine anne olmak istiyorum
ah canım benim ağzına sağlık ben resmen gıdaklayıp gıdaklayıp yumurtlamışım 12-13-14 pik 13 çatlamış değil mi :)))))12-13 pik devam etmiş ve çatlamış canım artık gün aşırı devam et testim kalmadı dedin ama bu akşam da yap sonra sal kafana göre bence hayırlı olsun inş
adet için erken kuzum ama bekle bakalım belki yerleşmedir. hakkında hayırlısı inşallahh. bozma moralini her şeyin zamanı var.Kızlar selam. Ya gaza geldim test yaptım hcg. Kocamaaan bi negatif
Bugün hafif pembemsi lekelenme oldu. Reglmi olucam yaerken yumırtlamıştım. Normalde Bat 6 mart ama 4 mart gibi regl olabilirim. Ay bilmiyorum. Test için erken mi davrandım ya bu pembe leke adet habercisi mi. Moralim bozuldu ya
Evet canım çıplak gözle daha iyi gördüm ben ama nasip 2 gün sonra yine yaparım bakalımYa çok bitkisel karıştırmak istemedim onu duymuştum da teşekkür ederim
Canım Ya benim bat değişti geç yumurtladım 9 Mart oldu keşkeLavi12 değiştirse ne güzel olur
Ben niye görüyorum ya arkadaşların bazısı görmemiş ama ben görüyoruminşallah yanılmıyorumdur canım seninle olsun bebişin
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısı ile yazalım şuraya pozitif
Bitkisel tüketim sıfır bıraktım hepsini normalde çok severim . Çayı bile azalttım normalde çok severim kahve sıfırçok mutsuzum ama.
Kaset test ise yanılma payı var erken daha . Erken gebelik testi miydi ?
Yok canım pik için t c den koyu olacak12-13-14 pik değil mi
ne gıcık değilmi vallahi sinirlerim bozuldu :))))))o test beyin yakacak testi hakkındır
BakBen baktım da testlerine normalde pik olduğunda T çizgisini ciddi manada daha koyu görüyoruz C çizgisinden. Fakat senin testin kaset testlerden yahut diğer testlerden farklı olduğu için belki bu şekilde çıkmış olabilir. Yani pik yapmamış da denilmez aslında değerlendirilmesi gereken günler olarak görünüyor keza yumurtlamanın olması gereken tahmini günlerde zaten koyulaşmayı yakalamışsın. O günleri de değerlendirdiysen sorun yok denektir. Zaten doktorların dediğine göre adet tarihi hariç iki günde bir ilişkiye girseniz yine de mutlaka yumurtlamayı ve çatlamayı yakalıyorsunuz. Spermin de yaşama süresini göz önünde bulundurursak testsiz de aslında ilerlenebilir kendini rahatlatmaya çalış belki faydası olur
aminnnn inşallah hepimize tekrar nasip etsin isteyen herkese nasip etsin rabbimOhh maşallahAllah ömür versin hepsine inşallah 2. De olur
Demek insan usanmasa yağdan baldan usanmazdı lafı çok doğru her şeyden bıkabiliyoruzah canım benim ya evet bu testten dir inşallah sevişe sevişe yoruldum artık bezdim ya
evet yaDemek insan usanmasa yağdan baldan usanmazdı lafı çok doğru her şeyden bıkabiliyoruz
yok canım en başta içimizi ferah tutalım rabbim zamanını bliyor elbet gelicek minişler. ama ben bunu çok kişiden duydum benimde lh ım normalde yüksektik 2. çizgi hep vardır silik nadir olur. test yaptıkça fark ediyorsun zaten en koyusunu gözlemleyip değerlendir en güzelilh kişiden kişiye değişiyor kiminde test çizgisi patlarken kiminde eşite yakın oluyor ovulasyon değerlendirmek lazım bence
eşite yakın olunca sanki yumurtlamıyoruz ya da yumurtlama da sorun var gibi geliyor insana o yüzden yorumunuzla içim rahatladı ALLAH razı olsun.
Testi aynı saatlerde mi yaptın peki?ne gıcık değilmi vallahi sinirlerim bozuldu :))))))
Test markası farklı ve bu kırmızılık o testte pik benceah canım benim ağzına sağlık ben resmen gıdaklayıp gıdaklayıp yumurtlamışım 12-13-14 pik 13 çatlamış değil mi :)))))
Belirtin var mı seninAynu günler akıntı gunelrımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?