Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaset test se çıkmaz canım erken gebelik bile hata veriyor pembe leke devam etmezse yerleşme olabilir

Kaset test ise yanılma payı var erken daha . Erken gebelik testi miydi ?

adet için erken kuzum ama bekle bakalım belki yerleşmedir. hakkında hayırlısı inşallahh. bozma moralini her şeyin zamanı var.
Evet kızlar kaset testi. Erken test almadım. Geçen aylarda çok para vermekten yıldım artık bekleyeyim daha vakit var ama yani regl gelmesin diye dua ediyorum. Noolur yerleşme kanaması olsun ama işte.. Bakalım. Bu ay olmazsa tüp bebek tedavisi yapacağız. O düşünce de geriyor zaten beni.

Yaaa hamile olabilirsin sen ya bu pik olamaz
bende öyle hissediyorum canım çok belirtim var.2/3 günd ama kendimi kaptırmak istemiyorum beklicem günümü ama içimde bi telaş var

bende öyle hissediyorum canım çok belirtim var.2/3 günd ama kendimi kaptırmak istemiyorum beklicem günümü ama içimde bi telaş var
Canım pik gördün çatladı silindi sonra ne zaman pike döndü anlatırmsıın

17 pik benimde 16 pikti pikin kaçıncı günü sizin

Canım pik gördün çatladı silindi sonra ne zaman pike döndü anlatırmsıın
canım biraz uzun olucak ama idare et artık.. ben geçen ay korunmayı bıraktım ama 1 hafta sonra filan lekelenme şeklinde adet yaşadım sadece 1 gün kanamam geldi diğerleri hep lekelenmeydi. doktorum korunmayı bıraktıgın için düzensizlik olur dedi. geçen ay değerlendiremedim zaten diye bu ay adet bitiminden başladım teste hemen , bu ay erken yumurtlama oldu adetin başlangıcını 1 sayarsam 9. gün yumurtlama gördüm. yani 17-18 şubat yumurtlama 19 şubat çatlamaydı. ama ben teste hergün devam ettim dün ve bugün pik yaptı 10 ve 11. gün yani. yarında yapıcam tekrar pik olursa test yapıcam.

Aynen aynen frautestim bugün gelecek,onu bekliyorum ovu test yapmak için,bakalım onda da aynı mı olacak

Benimde
Benimde 5 Mart bende bugün yaptım canım negatif .erken yaptım diye umutlanıyorum yine

Benimde

Benimde 5 Mart bende bugün yaptım canım negatif .erken yaptım diye umutlanıyorum yine
Bence erken yapmışsın canım 2 gün varken bile silik çıkıyor canını sıkma ve bekle zaten az kalmış rabbim inş nasip Etsin hepimize

Aynen aynen frautestim bugün gelecek,onu bekliyorum ovu test yapmak için,bakalım onda da aynı mı olacak
Ben çok marka denedim strip o senin aldıkların kaset denedim birde şu arkadaşların 5 li aldıklarını alacam seviyorum değişikliği pik günlerimi de biliyorım. Test yapmak kafam dağıltıyor sanki ilk stres yapan şey bana eğlence oldu böylede birşey

Bence erken yapmışsın canım 2 gün varken bile silik çıkıyor canını sıkma ve bekle zaten az kalmış rabbim inş nasip Etsin hepimize
İnşallah canım sabırsız oluyoruz ya bide elimde çok gebelik testi kaldı yapayım dedim kırmızıları görene kadar hep umut var Allahtan artık minik kalpleri bizde hissederiz inşallah içimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…