MERAKLI YÜZÜNDEN SAYFA BU KADAR İLERLEDİ.o test beyin yakacak testi hakkındır
Kaset test se çıkmaz canım erken gebelik bile hata veriyor pembe leke devam etmezse yerleşme olabilir
Kaset test ise yanılma payı var erken daha . Erken gebelik testi miydi ?
Evet kızlar kaset testi. Erken test almadım. Geçen aylarda çok para vermekten yıldım artıkadet için erken kuzum ama bekle bakalım belki yerleşmedir. hakkında hayırlısı inşallahh. bozma moralini her şeyin zamanı var.
Yeni çözdüm ortalığı karıştırdı buMERAKLI YÜZÜNDEN SAYFA BU KADAR İLERLEDİ.
bende öyle hissediyorum canım çok belirtim var.2/3 günd ama kendimi kaptırmak istemiyorum beklicem günümü ama içimde bi telaş varYaaahamile olabilirsin sen ya bu pik olamaz
Canım pik gördün çatladı silindi sonra ne zaman pike döndü anlatırmsıınbende öyle hissediyorum canım çok belirtim var.2/3 günd ama kendimi kaptırmak istemiyorum beklicem günümü ama içimde bi telaş var
Böyle çok açıklayacı olmuş canım. Dahalık pik yok senin devam et. Kaç günde bir regl oluyorsun?Günleri ve saati yazıp tekrar çektim.
17 pik benimde 16 pikti pikin kaçıncı günü sizinBu ay geç yumurtladim olmayacak diye stres yapmayın arkadaşlar bazen geç olabiliyor. Benim bu ay çarpıntıdan dolayı ilaç kullanmam gerek ancak halen ilaca başlamadım iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama. İnşallah hayırlısı olur. Regli gördükten sonra ilacı kullanmaya başlayacağım.
Ne yalan diyim benim içimde o yönde tabi ki Allah bilir inşallah içimizdeki gibidirbende öyle hissediyorum canım çok belirtim var.2/3 günd ama kendimi kaptırmak istemiyorum beklicem günümü ama içimde bi telaş var
Dün pikti canım bugün de çatlama son test bugünün daha yeni yani17 pik benimde 16 pikti pikin kaçıncı günü sizin
canım biraz uzun olucak ama idare et artık.. ben geçen ay korunmayı bıraktım ama 1 hafta sonra filan lekelenme şeklinde adet yaşadım sadece 1 gün kanamam geldi diğerleri hep lekelenmeydi. doktorum korunmayı bıraktıgın için düzensizlik olur dedi. geçen ay değerlendiremedim zaten diye bu ay adet bitiminden başladım teste hemen , bu ay erken yumurtlama oldu adetin başlangıcını 1 sayarsam 9. gün yumurtlama gördüm. yani 17-18 şubat yumurtlama 19 şubat çatlamaydı. ama ben teste hergün devam ettim dün ve bugün pik yaptı 10 ve 11. gün yani. yarında yapıcam tekrar pik olursa test yapıcam.Canım pik gördün çatladı silindi sonra ne zaman pike döndü anlatırmsıın
Aynen aynenEee tecrübe iştebende hop hop hoplardım acaba hamile miyim acaba şu myum bu muyum filan bu ay mis gibi kafam çok güzel mutlu stres yok relaks ol bebeğim kendine gel yapma böyle şeyler diyorum önceki aydaki yaşadıklarım geliyor çok iyi anlıyorum seni ben
olsun canım bi dahaki ay rabbim kavuştursun müjdeyi ver bizeSabah lekelenmem oldu ya sanırsam bir şey yok
testte çıkmadı ama bakalım canım beklemedeyim bende :)Bu resmen pik kesin hamilesin yüzde bir milyon
ben çarşamba tekrar yaparım test böyle pik olmaya devam ederseHaydi kızçeler test bekliyoruz, sevindirin bizleri
Benimde 5 Mart bende bugün yaptım canım negatif .erken yaptım diye umutlanıyorum yineKızlar selam. Ya gaza geldim test yaptım hcg. Kocamaaan bi negatif
Bugün hafif pembemsi lekelenme oldu. Reglmi olucam yaerken yumırtlamıştım. Normalde Bat 6 mart ama 4 mart gibi regl olabilirim. Ay bilmiyorum. Test için erken mi davrandım ya bu pembe leke adet habercisi mi. Moralim bozuldu ya
Bence erken yapmışsın canım 2 gün varken bile silik çıkıyor canını sıkma ve bekle zaten az kalmış rabbim inş nasip Etsin hepimizeBenimde
Benimde 5 Mart bende bugün yaptım canım negatif .erken yaptım diye umutlanıyorum yine
Ben çok marka denedimAynen aynenfrautestim bugün gelecek,onu bekliyorum ovu test yapmak için,bakalım onda da aynı mı olacak
Ay amiiinnnn inşallahhh hepimizin müjdeler vereceği bir ay olsunolsun canım bi dahaki ay rabbim kavuştursun müjdeyi ver bize
İnşallah canım sabırsız oluyoruz ya bide elimde çok gebelik testi kaldı yapayım dedim kırmızıları görene kadar hep umut var Allahtan artık minik kalpleri bizde hissederiz inşallah içimizdeBence erken yapmışsın canım 2 gün varken bile silik çıkıyor canını sıkma ve bekle zaten az kalmış rabbim inş nasip Etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?