Sonra günleri yazıp tekrar resim attım. Gecikme yaşamazsam 30 günde oluyorumBu test kaçıncı gün ney belli değil ki hiçbirşey yok şu anlık. Görünen kaç günde bir oluyorsunuz adet?
e öle tabiki ama merak edıoruz ben 23 unden ayın 5 ni zor edecem hatta edemıcem erken gebelik alıp bakcam amannn aklımda kalacagıa :)
Görürsünüz arkadaşım görmezsende takılma her ay yumurtlamayabiliriz yani birdahaki ay görürsün bence rahat olmanız pik yakalamak için çok iyi olurİnşallah bende görürüm pik
İnşallah görürüm ben de o koyuluğu canımPik olmamış görünüyor canım eğer testlerde bir sorun yoksa. Ben de hep böyle silik çıktığında oldu mu olmadı mı aralığında kalıyordum. Taa ki gerçek o kopkoyu piki görene kadar.
Ayy çok heyecanlı.. hemen test alıp yap :)))
Kızlar selam. Ya gaza geldim test yaptım hcg. Kocamaaan bi negatifbenimde bat 8 mart ama erken yumurtladım 3-4 martta adet olmam lazım ama 2 gündür pik ovulasyon teslerim bugün daha koyu umarım bebiştendir
Kaset test se çıkmaz canım erken gebelik bile hata veriyor pembe leke devam etmezse yerleşme olabilirKızlar selam. Ya gaza geldim test yaptım hcg. Kocamaaan bi negatif
Bugün hafif pembemsi lekelenme oldu. Reglmi olucam yaerken yumırtlamıştım. Normalde Bat 6 mart ama 4 mart gibi regl olabilirim. Ay bilmiyorum. Test için erken mi davrandım ya bu pembe leke adet habercisi mi. Moralim bozuldu ya
Yaaa17/18 şubat yumurtlama 19 şubat çatlamaydı canım bugün 11. Gün....
dün koyuydu bugün daha koyu çıktı. Bende devam ettim testlere takip ettim bakalım bikaç güne belli olur
attım ya kuzum hadi cevaplaaaAtsana testini
Testle takip yapmadım ama 21-22-23-24 aşırı akıntım vardı yumurta beyazı kıvamında o günleri değerlendirdimPik ne zaman olmuştu
Haydi kızçeler test bekliyoruz, sevindirin bizleribenimde bat 8 mart ama erken yumurtladım 3-4 martta adet olmam lazım ama 2 gündür pik ovulasyon teslerim bugün daha koyu umarım bebiştendir
Eee tecrübe işteEvet geçen ay yerimde duramıyordum,belki 15 test falan bile harcadım boşuna,ilk defa olduğu içinbu ay öyle değilim ama
hadi yapta haber et canım benimBenim bat yarın test almaya çıktımesimede annene gidiyorum dedim dur bakalım ne olacak
ahhh ahhh keşke ne güzel olurduuu :)kuzum vallahi artık içim şişti :) nasıl bezginim anlatamam sana bir haber bekliyorum bakalım gün ola hayır ola daha 11 gün var geçmek bilmeyen keşke akşam yapsak sabah hemen belli olsa sonuç ya :)) vallahi sıkıldım artık
kız ben kafayı yemişim ben test bitmiş bu saate kadar aç susuz kaldım testi beklicem diye beynim yandı
Akşam eve gidince yapicam sanırım haber ederimhadi yapta haber et canım benim
aboww yeni bir yorum.
Ya çok bitkisel karıştırmak istemedim onu duymuştum da teşekkür ederimcanım bende klomen kullanıyorum . (iğne kullanmadım) hayıt suyu klomenin ağrsıına iyi geliyor en azından bana öyle oldu . rahmi çok rahatlatıyor. yumurtan çatlama yada döllenmemi gerçekleşiyor acaba belki ondnadır
Canım Ya benim bat değişti geç yumurtladım 9 Mart oldu keşkeZuzucum, sen yapabilirsin aslında erken testi 4müş ya senin BATın.
Ben niye görüyorum ya arkadaşların bazısı görmemiş ama ben görüyorumSizce varmı ben görüyorum ama
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısı ile yazalım şuraya pozitifİnşallah güzel haberler verirsin cnm
Bitkisel tüketim sıfır bıraktım hepsini normalde çok severim . Çayı bile azalttım normalde çok severim kahve sıfırKızlar şunu merak ediyorum yeşil çay tüketimini nasıl yapıyorsunuz bu süreçte. Ihlamur mesela bilgisi olan var mı bu konuda.
Kaset test ise yanılma payı var erken daha . Erken gebelik testi miydi ?Kızlar selam. Ya gaza geldim test yaptım hcg. Kocamaaan bi negatif
Bugün hafif pembemsi lekelenme oldu. Reglmi olucam yaerken yumırtlamıştım. Normalde Bat 6 mart ama 4 mart gibi regl olabilirim. Ay bilmiyorum. Test için erken mi davrandım ya bu pembe leke adet habercisi mi. Moralim bozuldu ya
Ben baktım da testlerine normalde pik olduğunda T çizgisini ciddi manada daha koyu görüyoruz C çizgisinden. Fakat senin testin kaset testlerden yahut diğer testlerden farklı olduğu için belki bu şekilde çıkmış olabilir. Yani pik yapmamış da denilmez aslında değerlendirilmesi gereken günler olarak görünüyor keza yumurtlamanın olması gereken tahmini günlerde zaten koyulaşmayı yakalamışsın. O günleri de değerlendirdiysen sorun yok denektir. Zaten doktorların dediğine göre adet tarihi hariç iki günde bir ilişkiye girseniz yine de mutlaka yumurtlamayı ve çatlamayı yakalıyorsunuz. Spermin de yaşama süresini göz önünde bulundurursak testsiz de aslında ilerlenebilir kendini rahatlatmaya çalış belki faydası olurattım ya kuzum hadi cevaplaaa
yaşım 38 canım bebek değil tosun var canım bende 17yaşında :) 90 kilo bir tosun :) ama bu ikinci evliliğim yine istiyorum diğerinde küçüktüm anlamadım bir şey yine anne olmak istiyorumOlabilir ya bu dönemde insan sadece bebege odaklanıyor senin yaşın kaç başka bebek var mi
Kaset testler daha anlaşılır oluyor. Ben bunları yorumlamakta zorlanıyorumCanlarım günaydın ovulasyon testlerini yorumlarmisiniz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?