Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik olmamış görünüyor canım eğer testlerde bir sorun yoksa. Ben de hep böyle silik çıktığında oldu mu olmadı mı aralığında kalıyordum. Taa ki gerçek o kopkoyu piki görene kadar.
İnşallah görürüm ben de o koyuluğu canım

Ayy çok heyecanlı.. hemen test alıp yap :)))

benimde bat 8 mart ama erken yumurtladım 3-4 martta adet olmam lazım ama 2 gündür pik ovulasyon teslerim bugün daha koyu umarım bebiştendir
Kızlar selam. Ya gaza geldim test yaptım hcg. Kocamaaan bi negatif
Bugün hafif pembemsi lekelenme oldu. Reglmi olucam ya erken yumırtlamıştım. Normalde Bat 6 mart ama 4 mart gibi regl olabilirim. Ay bilmiyorum. Test için erken mi davrandım ya bu pembe leke adet habercisi mi. Moralim bozuldu ya

Kaset test se çıkmaz canım erken gebelik bile hata veriyor pembe leke devam etmezse yerleşme olabilir

17/18 şubat yumurtlama 19 şubat çatlamaydı canım bugün 11. Gün....
dün koyuydu bugün daha koyu çıktı. Bende devam ettim testlere takip ettim bakalım bikaç güne belli olur
Yaaa hamile olabilirsin sen ya bu pik olamaz

Evet geçen ay yerimde duramıyordum,belki 15 test falan bile harcadım boşuna,ilk defa olduğu için bu ay öyle değilim ama
Eee tecrübe işte bende hop hop hoplardım acaba hamile miyim acaba şu myum bu muyum filan bu ay mis gibi kafam çok güzel mutlu stres yok relaks ol bebeğim kendine gel yapma böyle şeyler diyorum önceki aydaki yaşadıklarım geliyor çok iyi anlıyorum seni ben

ahhh ahhh keşke ne güzel olurduuu :)

Ya çok bitkisel karıştırmak istemedim onu duymuştum da teşekkür ederim
Zuzucum, sen yapabilirsin aslında erken testi 4müş ya senin BATın.
Canım Ya benim bat değişti geç yumurtladım 9 Mart oldu keşke Lavi12 değiştirse ne güzel olur
Sizce varmı ben görüyorum ama
Ben niye görüyorum ya arkadaşların bazısı görmemiş ama ben görüyorum inşallah yanılmıyorumdur canım seninle olsun bebişin
İnşallah güzel haberler verirsin cnm
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısı ile yazalım şuraya pozitif
Kızlar şunu merak ediyorum yeşil çay tüketimini nasıl yapıyorsunuz bu süreçte. Ihlamur mesela bilgisi olan var mı bu konuda.
Bitkisel tüketim sıfır bıraktım hepsini normalde çok severim . Çayı bile azalttım normalde çok severim kahve sıfır çok mutsuzum ama.
Kaset test ise yanılma payı var erken daha . Erken gebelik testi miydi ?

attım ya kuzum hadi cevaplaaa
Ben baktım da testlerine normalde pik olduğunda T çizgisini ciddi manada daha koyu görüyoruz C çizgisinden. Fakat senin testin kaset testlerden yahut diğer testlerden farklı olduğu için belki bu şekilde çıkmış olabilir. Yani pik yapmamış da denilmez aslında değerlendirilmesi gereken günler olarak görünüyor keza yumurtlamanın olması gereken tahmini günlerde zaten koyulaşmayı yakalamışsın. O günleri de değerlendirdiysen sorun yok denektir. Zaten doktorların dediğine göre adet tarihi hariç iki günde bir ilişkiye girseniz yine de mutlaka yumurtlamayı ve çatlamayı yakalıyorsunuz. Spermin de yaşama süresini göz önünde bulundurursak testsiz de aslında ilerlenebilir kendini rahatlatmaya çalış belki faydası olur

Olabilir ya bu dönemde insan sadece bebege odaklanıyor senin yaşın kaç başka bebek var mi
yaşım 38 canım bebek değil tosun var canım bende 17yaşında :) 90 kilo bir tosun :) ama bu ikinci evliliğim yine istiyorum diğerinde küçüktüm anlamadım bir şey yine anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…