hadi hayırlı haberler alalımmmBenim bat yarın test almaya çıktımesimede annene gidiyorum dedim dur bakalım ne olacak
İnşallahhadi hayırlı haberler alalımmmbeklemedeyizzz
inşallah canım inşallahhh :)Ne yalan diyim benim içimde o yönde tabi ki Allah bilir inşallah içimizdeki gibidir
ay kızlar ya :) pisikolocim bozuldu :)) vallahi yetemedim bu haftasonu bunaldım evde bugün burda saldırdım sağa sola :)Yeni çözdüm ortalığı karıştırdı buMERAKLI MELO hep kendine yeten kadındı boşuna dememişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş
Ben de tam olarak bunu ovu. Testi yapmaya başladığımda farkettirmeden yumurtlama dönemimde bende de vardı. Çok şaşırdım hatta Allah Allah dedim kabın içinde mi vardı bir şey falan. Ama kapla alakası yokmuş idrada dediğin gibi bir şey tam olarak. Doktordan ne olduğunu öğrendiğinde bana da haber verir misin ben de ne olduğunu çok merak ediyorumŞimdi arkadaşlar özellikle benim soracağım durumu yaşamış olanlara sormak istiyorum. Doktora gideceğim ona da diyeceğim bu durumu lakin sizlerde sormak istiyorum. Benim idrarımda bu testi yaptığım günler fark ettiğim ama anlamadığım. İdrar yaptığımda beyaz beyaz şeyler geliyor testi yaparken fark ettim arada bir denk geldiğim oldu özellikle yumutlama günümde ped bardak içinde aşıkar parçacıklar halinde görünür şeydi küçük küçükşuan da aynı yumutlama günlerim aşırı akıntım var.
Şimdi arkadaşlar özellikle benim soracağım durumu yaşamış olanlara sormak istiyorum. Doktora gideceğim ona da diyeceğim bu durumu lakin sizlerde sormak istiyorum. Benim idrarımda bu testi yaptığım günler fark ettiğim ama anlamadığım. İdrar yaptığımda beyaz beyaz şeyler geliyor testi yaparken fark ettim arada bir denk geldiğim oldu özellikle yumutlama günümde ped bardak içinde aşıkar parçacıklar halinde görünür şeydi küçük küçükşuan da aynı yumutlama günlerim aşırı akıntım var.
bende ilk hamileliğimi pazar kahvaltısında söylemiştim. tabağa baba oluyorsun yazmıştım bide kutu hazırlamıştım. ağla ağla ölmüştük. kenara da telefon koymuştum video çekmiştim. hala silmem onları. Rabbim alsa da hatıra kaldı bana 2. ye kucagıma almayı nasip etsin.. isteyen herkesin inşallahİnşallahbir test aldım bitte patik evde kutu falan var ona süsleyim diyorum herşeyi kafamda kurdum inşallah negatifi görmem
canım biraz uzun olucak ama idare et artık.. ben geçen ay korunmayı bıraktım ama 1 hafta sonra filan lekelenme şeklinde adet yaşadım sadece 1 gün kanamam geldi diğerleri hep lekelenmeydi. doktorum korunmayı bıraktıgın için düzensizlik olur dedi. geçen ay değerlendiremedim zaten diye bu ay adet bitiminden başladım teste hemen , bu ay erken yumurtlama oldu adetin başlangıcını 1 sayarsam 9. gün yumurtlama gördüm. yani 17-18 şubat yumurtlama 19 şubat çatlamaydı. ama ben teste hergün devam ettim dün ve bugün pik yaptı 10 ve 11. gün yani. yarında yapıcam tekrar pik olursa test yapıcam.
bebeğim 12-1314 için diyorsun değil mi :)Test markası farklı ve bu kırmızılık o testte pik bence
Yaa çok güzel inşallah bize de nasip olur ,bende ilk hamileliğimi pazar kahvaltısında söylemiştim. tabağa baba oluyorsun yazmıştım bide kutu hazırlamıştım. ağla ağla ölmüştük. kenara da telefon koymuştum video çekmiştim. hala silmem onları. Rabbim alsa da hatıra kaldı bana 2. ye kucagıma almayı nasip etsin.. isteyen herkesin inşallahbence de yap çok güzel anı oluyor. inşallah çift çizgileri görürsün buraya da yaz
Yarın yapcam sabah ilk idrarla haklısınızbence hiç beklemeyin, sonuç neyse ona göre önlem alırsınız hamile iseniz sevincinizi de ertelememiş olursunuz, yok değilseniz adet olunca tekrardan sürece başlarsınız, yani hazırlıklı olursunuz. 2 gün kaybınız olmaz..
Yeni çözdüm ortalığı karıştırdı buMERAKLI MELO hep kendine yeten kadındı boşuna dememişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş
Ay çok teşekkür ederim ben de bir sorun olabileceğinden korkmuştum. Öyleyse bir problem yok demektirpinkcar instagramda dr aslıhan yazıcıoğlu var soru cevap kısmında sormuştu bunu biri o da hiç önemi yok akıntı karışıyordur dedi
Hadi inşallah güzel haberleri bizlerle de paylaşİnşallahbir test aldım bitte patik evde kutu falan var ona süsleyim diyorum herşeyi kafamda kurdum inşallah negatifi görmem
Test yaptım kızlar pozitifSese00 naptın canım
O bende de oluyor çok değişik gerçektenŞimdi arkadaşlar özellikle benim soracağım durumu yaşamış olanlara sormak istiyorum. Doktora gideceğim ona da diyeceğim bu durumu lakin sizlerde sormak istiyorum. Benim idrarımda bu testi yaptığım günler fark ettiğim ama anlamadığım. İdrar yaptığımda beyaz beyaz şeyler geliyor testi yaparken fark ettim arada bir denk geldiğim oldu özellikle yumutlama günümde ped bardak içinde aşıkar parçacıklar halinde görünür şeydi küçük küçükşuan da aynı yumutlama günlerim aşırı akıntım var.
canım herkesin hamileliği farklıdır. kiii ben hamile olup olmadığı bilmiyorum bile. sadece doktorum düzensizlik olabilir normal dedi.Smyrra ben de bu ay ilk kez korunmadim.Mesajinda yazdığın şeyleri yaşamadım. Herhangi bir duzensizlikte olmadı.Acaba ben de ters giden bir şeyler olabilir mi?
Ya canım gözün aydın çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın rabbim bidaha bize aynı acıları yaşatmasın... Benim içinde dua et inşallah bende çarşamba test yapıcam inşallah seninki gibi olur..Test yaptım kızlar pozitifYarın kan vericem nasipse batım 4 marttı sabah yaptım testi.
Haftasonu cumartesi yaptığımda aynı seninki gibi çıktıBlackbluee1 fotosunu çekince görünmüyordu ben bile zor görüyordum tam emin olmamakla beraber,hayali çizgi gibiydi..Bu Sabah koyu çıktı çok şükür erken davranmışım demek ki..kızlar benim en büyük belirtim yumurtlama bitikten 3-4 gün sonra akıntım başladı ve kasık ağrısı ara ara..kasık ağrısı devamlı olmadı aynı adet sancım ama akıntım sürekli oldu az az( ,yumurtlama günündeki renkte ama daha sıvı)
İnşallah sağlıklı ilerler ,Rabbim isteyen herkese nasip etsinHala şokundayım
İnşallah paylaşırımHadi inşallah güzel haberleri bizlerle de paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?