Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde düzensiz olsada kaç günde bir olursunuz birde kaç gün sürer? Hiç korkma kaçarsa bir dahaki ay bulursun kendini böyle yıpratma iyi birşey değil canım
Yani değişiyor bazen 30 bazen daha fazla oluyo adet söktürücü ile oluyorum canım

Ayyy iyi ki uyardın 1 gün fazladan içmişim bile Allah razı olsun canım senden
Ah iyi bari söktürücü ve rahim temizleme özelliği var bebek olursa iyi değil die biliyorum canım hafi güzel haberler olsun inş gün aşırı çalış 11-13-14-15 böyle devam et riske atma tatlım

Ah iyi bari söktürücü ve rahim temizleme özelliği var bebek olursa iyi değil die biliyorum canım hafi güzel haberler olsun inş gün aşırı çalış 11-13-14-15 böyle devam et riske atma tatlım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah Allah isteyen herkese versin

Maşallah ne konuşulmuş böyle kızlar hepsini okuyamadım ama güzel gidiyor sanırım bu ay kendimi kedi gibi hissediyorum sadece miyavlayamıyorum ovülasyon takip etmiyorum gün aşırı devam inşallah hepimizin ayı olur bu ay Mart bize güzel gelsin sevgilerrr

Yani değişiyor bazen 30 bazen daha fazla oluyo adet söktürücü ile oluyorum canım
Yumurtlaman için sormuştum genelleme 14.gün ile 24.gün arası olabiliyor canım. Soğan kürüne yeni başladın? Ne kadar çok pco var Rabbim ayrı yardımcı olsun çok abartılacak şey değil ama sorun yinede. Peki adet söktürücü dediğin şey ilaç mı? Merak ettiğim böyle kendin geç de olsa hasta oluyor musun?

Sen yoksun yinede canım nerelerdesin yahu

Yok canım ilaç onla oluyorum malesef

Günaydın kızlarben tekrar ovulasyon testi yaptım ama dünkü gibi pik dgl sanırım hamilelik değil de ben 2. Ye yumurtladım galiba adetime de 1hafta var nasıl olcak gecikcekmi tutcakmı bakalım. Ama yumurtlama olduysa 14 gün saymam gerekiyor adete dimi.kafamda deli sorular test çizgisi gene de bi tık koyu gibi. Ama dünkü gibi pik değil...

Eklentiler

• IMG_20210302_082859.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210301_085550.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 27
Evet senin yarin siliklesir gibi görünüyor hadi hayirli olsun cok net belli oluyor dün iyi kızarmış bugün eşitlenmiş cizgiler yarinda silikleşir

günaydın kızlar ya bırsey sorcam benım akıntı vs ıslerı bıtelı cok oldu bu sabah akıntım var bem beyaz belım agrıyor agzım da kuruluk var şimdi bunlar eğer ki belirti ıse harıka ama eger degıl ıse ınsan beynı nasıl bısey sızle paylaşıyım dedım resmen kendı kendıme belırtı yaşatıyorum vucuduma 23 unde yumurtlama günümdü sanırım diyelim ki var bu kadar erken belırtı olur mu?

değerlendir de boşa gitmesin bari

bende hiç bir belirti yok anlamadım acaba olsa belli olur mu sol yumurtalığımın ağrısından başka hiç tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…