Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapiyorum canim ben bu ay gec basladim teste 10. Gun basladim bakalim 1-2 gune pik bekliyorum ama bellide olmuyor geçen ay baya gec pik olmustu sitresten yada spiral cikartim ondan oldugunu düşünüyorum beraber haberleşelim
Pik oldu mu canım senin?

Ben grupta değilim ama polikistik var ben de Şubat ayındaydım olmadı malesef yumurtlama günlerimi anlayamıyorum yardımcı olur musunuz

Pik oldu mu canım senin?
Olmus galiba canim testin azizliği diye düşünüyorum ama test yapmaya devam edicem 27 ve 28i arasi pik olduğunu ve kaçırdığımı düşünüyorum bi arkadas söyledi mantikli geldi bugün catlama olmus olabilir kacirmis bile olabilirim bakicaz ayin sonunda görürüz artik testleri koyayim bi bak sende istersen

Bat aynı ikimizin nasıl geçmiş olabilir ki canım ben hiç koyu çizgi görmedim

Pik oldu mu canım senin?
Bi bak canim sende soylemistin baya koyu diye ama pik olduğunu düşünmemiştim belkide pik değildi bilmiyorum kafamda deli sorular bakicam zamanla öğrenecegim yaptıkça testi belli olur

Eklentiler

• IMG_20210301_191216.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 47
Neden öyle düşündün ki bakayım testine

Bi bak canim sende soylemistin baya koyu diye ama pik olduğunu düşünmemiştim belkide pik değildi bilmiyorum kafamda deli sorular bakicam zamanla öğrenecegim yaptıkça testi belli olur
Senin baya baya pik olmus canım benm hiç böyle olmadı bugunu değerlendr bence

23.7 çıktı üst sınır canım Dr yine de ilaç kullan etkilenmesin seni dedi. Ya sorma ben çok takıntılıyım okullar açılıyor akşam 5 te bitecekmiş işten nasıl çıkıp yetişecek diye düşüne düşüne çatladım iyice zirve yaptığı stres planlarım dışında bir şey olunca toparlayamıyorum

Bugünü değerlendir çatlamıs yumurtan boş geçme bugunu bence
Herkes ayni şeyi soyledi bana kalsa bi tuhaflik olduğunu hissediyordum ama piki aramak için beklerdim sagolsun sende dahil herkes bilgi verdi insallah bugün işime yarar cok teşekkürler bilgi için

Herkes ayni şeyi soyledi bana kalsa bi tuhaflik olduğunu hissediyordum ama piki aramak için beklerdim sagolsun sende dahil herkes bilgi verdi insallah bugün işime yarar cok teşekkürler bilgi için
Rica ederim kuzum dua et bende pik göreyim artık üzülüyorum hiç öyle olmadı benim

Yarın test yap, bizi yeniden mutlu et, kan da versen süper valla :)

Aynen öyle canım, kaç yumurta oluşmuş, rahminde kist var mı vs bakıyor.

Arkadaşlar bu kadınlar kulübünün uygulaması varmış heralde. Ben bulamıyorum İsmi farklı mı ?
Telefonuna uygulama indirdiğin programa girip kadınlar klubü yaz canım. Sitenin logosunu görüyorsun. Oradan indirebilirsin.

Hanımlar bat 3 görünuyor. Beş gündür kasık ağrım var. Bugün karnimada sancı girdi. Karna sancı girmesi hamilelik belirtisi olabilir mi sizce. Tuvalete sık gitme. Goguslerde şişme acimA yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…