Pik oldu mu canım senin?Yapiyorum canim ben bu ay gec basladim teste 10. Gun basladim bakalim 1-2 gune pik bekliyorum ama bellide olmuyor geçen ay baya gec pik olmustu sitresten yada spiral cikartim ondan oldugunu düşünüyorum beraber haberleşelim
Olmus galiba canim testin azizliği diye düşünüyorum ama test yapmaya devam edicem 27 ve 28i arasi pik olduğunu ve kaçırdığımı düşünüyorum bi arkadas söyledi mantikli geldiPik oldu mu canım senin?
Bat aynı ikimizin nasıl geçmiş olabilir ki canım ben hiç koyu çizgi görmedimOlmus galiba canim testin azizliği diye düşünüyorum ama test yapmaya devam edicem 27 ve 28i arasi pik olduğunu ve kaçırdığımı düşünüyorum bi arkadas söyledi mantikli geldibugün catlama olmus olabilir kacirmis bile olabilirim bakicaz ayin sonunda görürüz artik testleri koyayim bi bak sende istersen
Bi bak canim sende soylemistin baya koyu diye ama pik olduğunu düşünmemiştim belkide pik değildi bilmiyorum kafamda deli sorular bakicam zamanla öğrenecegim yaptıkça testi belli olurPik oldu mu canım senin?
Neden öyle düşündün ki bakayım testineOlmus galiba canim testin azizliği diye düşünüyorum ama test yapmaya devam edicem 27 ve 28i arasi pik olduğunu ve kaçırdığımı düşünüyorum bi arkadas söyledi mantikli geldibugün catlama olmus olabilir kacirmis bile olabilirim bakicaz ayin sonunda görürüz artik testleri koyayim bi bak sende istersen
Senin baya baya pik olmus canım benm hiç böyle olmadı bugunu değerlendr benceBi bak canim sende soylemistin baya koyu diye ama pik olduğunu düşünmemiştim belkide pik değildi bilmiyorum kafamda deli sorular bakicam zamanla öğrenecegim yaptıkça testi belli olur
Valla anlamadim ki nasil oldu yada olmadi gecen ay 21. Gun piki gördüm bi kac gune belli olurBat aynı ikimizin nasıl geçmiş olabilir ki canım ben hiç koyu çizgi görmedim
Bugünü değerlendir çatlamıs yumurtan boş geçme bugunu benceValla anlamadim ki nasil oldu yada olmadi gecen ay 21. Gun piki gördüm bi kac gune belli olur
23.7 çıktı üst sınır canım Dr yine de ilaç kullan etkilenmesin seni dedi. Ya sorma ben çok takıntılıyım okullar açılıyor akşam 5 te bitecekmiş işten nasıl çıkıp yetişecek diye düşüne düşüne çatladım iyice zirve yaptığı stres planlarım dışında bir şey olunca toparlayamıyorumBende kullandım onu geçen aylarda prolaktinin çok yüksek değil demek kikaç çıktı acaba benim 33 Dü geçti gitti tekrar gelmez inşlh stres aşırı etkili çıkmasında. Bende saldım öylesine yapıyorum can skntısı eş de bu hafta içi gelirse işe yarar belki diye insan herşeyi takıp zirvede yaşayınca salıyor bir yerden sonra cidden.
Herkes ayni şeyi soyledi bana kalsa bi tuhaflik olduğunu hissediyordum ama piki aramak için beklerdim sagolsun sende dahil herkes bilgi verdi insallah bugün işime yarar cok teşekkürler bilgi içinBugünü değerlendir çatlamıs yumurtan boş geçme bugunu bence
Yok canim kadınlar kulübü diye geciyor bende uygulamadan giriyorum :)Arkadaşlar bu kadınlar kulübünün uygulaması varmış heralde. Ben bulamıyorumİsmi farklı mı ?
Rica ederim kuzum dua et bende pik göreyim artık üzülüyorum hiç öyle olmadı benimHerkes ayni şeyi soyledi bana kalsa bi tuhaflik olduğunu hissediyordum ama piki aramak için beklerdim sagolsun sende dahil herkes bilgi verdi insallah bugün işime yarar cok teşekkürler bilgi için
Bende bulamıyorumYok canim kadınlar kulübü diye geciyor bende uygulamadan giriyorum :)
Tesekkurederim hala umutluyum inşallah bol bebisli olur şenlenir buralar.28 Mart'a ekledim seni üzülme batlarımız yakın birlikte bekleriz :)
Yarın test yap, bizi yeniden mutlu et, kan da versen süper valla :)Bel ve sol kasıgımda ağrı batma var canım akıntım var 3,4 gündür bulantı başladı gögüs uçları çok acıyor. İlk hamileliğimdede böyle olmuştu ovulasyon testimde 2 gündür pik durumda ondan süphelerim var yani. Yarında pik durumda olursa hamileliğe yorucam artıkRabbim hayırlısını versin hepimize ❤
Aynen öyle canım, kaç yumurta oluşmuş, rahminde kist var mı vs bakıyor.Herkese iyi aksamlarKizlar bir sorum var lutfen bilenler bakar misiniz yeni tasindigim bir sehir ve yeni bir doktor buldum görüstüm bi süredir isteyip hamile kalamadigimi söyledim, birtakim kontrollerim yapildi sorun olmadigi söylendi ama birkaç ay daha geçti ve yine olmadi dedim o da bana adetin 12. Günü gel dedi nasi bi yol izler sizce yumurta gelisimine mi bakacak ?
Telefonuna uygulama indirdiğin programa girip kadınlar klubü yaz canım. Sitenin logosunu görüyorsun. Oradan indirebilirsin.Arkadaşlar bu kadınlar kulübünün uygulaması varmış heralde. Ben bulamıyorumİsmi farklı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?