Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay 2. Yumurtlama görüyorum canım ondan gebelik diye düşünmüştüm ama nasip bakalım belki tutar 3 gündür pik şuanda. Elimde başka ovulasyon testi vardı onlada yaptım aynı çıktı. Yumurtlama belli ama ben hamilelik olabilir diye dün değerlendirmedim saf gibi off off
Evet senin yarin siliklesir gibi görünüyor hadi hayirli olsun cok net belli oluyor dün iyi kızarmış bugün eşitlenmiş cizgiler yarinda silikleşir

Aaa belki de gebeliktir niye oyle düşünüyorsunuz ben hala ovulasyon takibi yapip pik ariyorsunuz sandim niye olmasin adetinize kac gun var ilk yumurtlamadan kac gün geçti

hiç olmayanda varmıs ilk cocugumda hıc belırtım yoktu takılmadım hıc bole seylere ama bunda bılemıyorum :)
ben ilk çocuğumda hiç hatırlamıyorum o zaman böyle telefonlar sosyal medya nerde 2004 te ben ne yaşadım onu bile hatırlamıyorum bir tek yerleşme kanaması en bariz hatırladığım şekli şemali onuda gebelik çıktı kanamam var dedim düşürüyorum herhalde meğer yerleşme kanamasıymış birde o ağızdaki demir tadı hiç gitmedi benden iğrençti onu unutmuyorum

değerlendir de boşa gitmesin bari
Valla 2 gündür pikti gebelik olabilir diye dün değerlendirmedim canım. Hayırlısı artık umutlanmıştım önceki gibi ama nasip buda başka marka ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_20210302_085415.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 46
Valla 2 gündür pikti gebelik olabilir diye dün değerlendirmedim canım. Hayırlısı artık umutlanmıştım önceki gibi ama nasip buda başka marka ovulasyon testi
aynen ya baksana
Bak bunlarda benim sen bi yorumla bakim

Eklentiler

• 20210301_133328.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 20210301_133325.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210301_133323_001.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 32
demir tadı dün vardı bende ama yok bugun

Aaa belki de gebeliktir niye oyle düşünüyorsunuz ben hala ovulasyon takibi yapip pik ariyorsunuz sandim niye olmasin adetinize kac gun var ilk yumurtlamadan kac gün geçti
ilk yumurtlamayı erken yani adetten hemen sonra gördüm. bugün 12. gün ilk yumurtlamanın. 8 martta normalde adet tarihim ama yumurtlamaya göre 4 martta filan olmam lazımdı bu 2. yumurtlama olmasaydı günlerim şaştı şimdi. bakalım ne zman gelirse artık

aynen ya baksana

Bak bunlarda benim sen bi yorumla bakim
eğer teste devam ettiysen başka günler koyulaşma olmadıysa en barizi 12/13/14 yumurtlama 15 çatlamış gözüküyor canım. çatlaması uzun sürmüş hayırlısı olsun inşallah hakkında bebişlerimiz gelsinnn

uzun sürmesi iyi birşey mi acaba ya ben bu ay klomen kullandım

uzun sürmesi iyi birşey mi acaba ya ben bu ay klomen kullandım
yoo 4 gün bile süren varmış canım. önemli olan kaliteli sperm ve yumurta. rabbim herkesin gönlündekini versin inşallahh. ilaçları bilmiyorum klomen filan ama sen gene de 14 gün sonra test yap bence

Bende yan etki yapmıyor şükür canım daha önce de kullandım o zamanda yapmamıştı

Gebelik testin yok mu canım yapsan çıkar belki erken gebelik testinde

yoo 4 gün bile süren varmış canım. önemli olan kaliteli sperm ve yumurta. rabbim herkesin gönlündekini versin inşallahh. ilaçları bilmiyorum klomen filan ama sen gene de 14 gün sonra test yap bence
amin canım yaaa

Gebelik testin yok mu canım yapsan çıkar belki erken gebelik testinde
daha yumurtlamanın 12. günü canım 14-17 gün test yapın diyor internette. erken diye yapmak istemedim. negatif görmek çok yıkıyor. bikaç güne koyuluk devam ederse yaparım ama silinirse yapmam test

daha yumurtlamanın 12. günü canım 14-17 gün test yapın diyor internette. erken diye yapmak istemedim. negatif görmek çok yıkıyor. bikaç güne koyuluk devam ederse yaparım ama silinirse yapmam test
Tabiki negatif görmek üzüyo insanı .ovuda koyuluk gördüğün İçin demiştim hakkında hayırlısı olsun

Tesekkur ederim cevabiniz icin sizce işe yarar mı yani etrafinizda böyle biri oldu mu olumlu sonuç alan
Bu tedavinin baslangici yani yumurtlamada bir problem var mi ona bakip problem gorurse, yumurtalar kucukse tedavi önerecek. Değilse takip edip şu gün ikiskiye girin gibi telkinlerde bulunacak. Yine olmazsa iş biraz daha dallanip budaklanir esinden sperm testi istenir senden hsg filmi falan... Tedavi baslangici diye düşün. Evet işe yarar esim ve bende bir problem yoktu 2 sene gebelik olmadi en sonunda ilaclarla ve aşilama ile çocuk sahibi oldum

Tabiki negatif görmek üzüyo insanı .ovuda koyuluk gördüğün İçin demiştim hakkında hayırlısı olsun
böyle devam ederse yapıcam test canım evde bekliyor erken gebelik testim inşallah hakkımızda hayırlsıı olsun hepimizin

eğer 2. yumurtlama ise bence değerlendirmek için geç değil sen değerlendir gerisi allaha kalmış bende piklerimi kaçırdık silikleştiği günü değerlendirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…