Seninde normal aslında vermezler ilaç genelde ilaç iyi birşey değil kullandığımdan bu yana baş dönmem çok oluyor benim. Stres olmamak mümkün değil valla zaman insanı stres sokmak için çok uygun elde değil ki stres23.7 çıktı üst sınır canım Dr yine de ilaç kullan etkilenmesin seni dedi. Ya sorma ben çok takıntılıyım okullar açılıyor akşam 5 te bitecekmiş işten nasıl çıkıp yetişecek diye düşüne düşüne çatladım iyice zirve yaptığı stres planlarım dışında bir şey olunca toparlayamıyorum
Bunu değerlendirdin mi 27 şuabtı. sankim senin pik olmuşBi bak canim sende soylemistin baya koyu diye ama pik olduğunu düşünmemiştim belkide pik değildi bilmiyorum kafamda deli sorular bakicam zamanla öğrenecegim yaptıkça testi belli olur
Ya iki kere yumurtluyorsan o da varValla anlamadim ki nasil oldu yada olmadi gecen ay 21. Gun piki gördüm bi kac gune belli olur
Beklenen adet tarihi 25 Mart1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Yaşınız?
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
4-Ne zamandır deniyorsunuz?
İnşallah canım yaaaYarın test yap, bizi yeniden mutlu et, kan da versen süper valla :)
Kaçıncı gününüz ki yapmanızın? Kaç günde bir regl i olıyosınuz?Ben grupta değilim ama polikistik var ben de Şubat ayındaydım olmadı malesef yumurtlama günlerimi anlayamıyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2793317
Yok canım ya telefona da tablete de denedim yok çıkmıyorTelefonuna uygulama indirdiğin programa girip kadınlar klubü yaz canım. Sitenin logosunu görüyorsun. Oradan indirebilirsin.
12. Gün civari yumurtana bakmak istedi muhtemelen evetHerkese iyi aksamlarKizlar bir sorum var lutfen bilenler bakar misiniz yeni tasindigim bir sehir ve yeni bir doktor buldum görüstüm bi süredir isteyip hamile kalamadigimi söyledim, birtakim kontrollerim yapildi sorun olmadigi söylendi ama birkaç ay daha geçti ve yine olmadi dedim o da bana adetin 12. Günü gel dedi nasi bi yol izler sizce yumurta gelisimine mi bakacak ?
Bunlar aynı testler mi? Sadece buna bakarak pek yorum yapamayiz önceki sonraki günleri de görsek anca canim.Ben grupta değilim ama polikistik var ben de Şubat ayındaydım olmadı malesef yumurtlama günlerimi anlayamıyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2793317
Programı indirmeye çalışan arkadaşlarım ıphone mu telefonunuz ?Bende bulamıyorum
Evet canım aynı testler diğerleri yok denilebilecek kadar silikon ondan çekmedimBunlar aynı testler mi? Sadece buna bakarak pek yorum yapamayiz önceki sonraki günleri de görsek anca canim.
Evet canım yok galiba appstore da uygulamaProgramı indirmeye çalışan arkadaşlarım ıphone mu telefonunuz ?
Aynen benimde yok appstoreEvet canım yok galiba appstore da uygulama
Aynen öyle canım, kaç yumurta oluşmuş, rahminde kist var mı vs bakıyor.
Tesekkur ederim cevabiniz icin sizce işe yarar mı yani etrafinizda böyle biri oldu mu olumlu sonuç alan12. Gün civari yumurtana bakmak istedi muhtemelen evet
Onlarda yok Android var uygulamaEvet canım yok galiba appstore da uygulama
Reglim çok düzensiz benim 7. Günüm bugün teste başlayalı ben 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim testlerden de çok anlamıyorum malesef çok korkuyorum kaçıracam diye canımKaçıncı gününüz ki yapmanızın? Kaç günde bir regl i olıyosınuz?
Genelde düzensiz olsada kaç günde bir olursunuz birde kaç gün sürer? Hiç korkma kaçarsa bir dahaki ay bulursun kendini böyle yıpratma iyi birşey değil canımReglim çok düzensiz benim 7. Günüm bugün teste başlayalı ben 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim testlerden de çok anlamıyorum malesef çok korkuyorum kaçıracam diye canım
Hiç korkma canım gün aşırı devam er ilişkine kaçmaz ağrı sızı akıntı olunca da devam et arka arkaya zaten testte yapıyorsun atarsın bakarız canım hayırlısı allahtan inş geleçek bebişkerimiz Umut lu ol tatlımReglim çok düzensiz benim 7. Günüm bugün teste başlayalı ben 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim testlerden de çok anlamıyorum malesef çok korkuyorum kaçıracam diye canım
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinHiç korkma canım gün aşırı devam er ilişkine kaçmaz ağrı sızı akıntı olunca da devam et arka arkaya zaten testte yapıyorsun atarsın bakarız canım hayırlısı allahtan inş geleçek bebişkerimiz Umut lu ol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?