Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde normal aslında vermezler ilaç genelde ilaç iyi birşey değil kullandığımdan bu yana baş dönmem çok oluyor benim. Stres olmamak mümkün değil valla zaman insanı stres sokmak için çok uygun elde değil ki stres

Bi bak canim sende soylemistin baya koyu diye ama pik olduğunu düşünmemiştim belkide pik değildi bilmiyorum kafamda deli sorular bakicam zamanla öğrenecegim yaptıkça testi belli olur
Bunu değerlendirdin mi 27 şuabtı. sankim senin pik olmuş yumurtan da çatlamış gibi ya

1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Yaşınız?
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
4-Ne zamandır deniyorsunuz?
Beklenen adet tarihi 25 Mart
Yaş 25
Takviyeler: Balık yağı & folidays & b12
Denemenin 2. Ayı

Yarın test yap, bizi yeniden mutlu et, kan da versen süper valla :)
İnşallah canım yaaa yarını bekliyorum artık test silikse 2. yumurtlama demektir. Belim ve rahin kısmımda ağrı var bu akşam bakalım Rabbim ne nasip edicek hayırlısıyla ağrı olunca korkuyorum.düşük aklıma geliyor. Ondan test yapmaya da cesaretin yok nasip artık dua et bizlere

12. Gün civari yumurtana bakmak istedi muhtemelen evet

Evet canım yok galiba appstore da uygulama
Onlarda yok Android var uygulamaıphone ben denedim olmamıştı. Birde ıphone arama motoruna kadınlar kulubu indir yazıp sayfanın başındakini indirmeyi deneyin belki olur benim o da olmamıştı

Kaçıncı gününüz ki yapmanızın? Kaç günde bir regl i olıyosınuz?
Reglim çok düzensiz benim 7. Günüm bugün teste başlayalı ben 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim testlerden de çok anlamıyorum malesef çok korkuyorum kaçıracam diye canım

Reglim çok düzensiz benim 7. Günüm bugün teste başlayalı ben 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim testlerden de çok anlamıyorum malesef çok korkuyorum kaçıracam diye canım
Genelde düzensiz olsada kaç günde bir olursunuz birde kaç gün sürer? Hiç korkma kaçarsa bir dahaki ay bulursun kendini böyle yıpratma iyi birşey değil canım

Hiç korkma canım gün aşırı devam er ilişkine kaçmaz ağrı sızı akıntı olunca da devam et arka arkaya zaten testte yapıyorsun atarsın bakarız canım hayırlısı allahtan inş geleçek bebişkerimiz Umut lu ol tatlım

Çok teşekkür ederim desteğiniz için Bir şey daha sorabilir miyim soğan suyu kullanıyorum da ben bi zararı olmaz di mi bırakmalı kıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…