Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün pik olmazzz hamilesin yaaa kızdırma beni

Kizlar günaydın .Hiç hamilelik haberi yok mu ya??Dün okul açılıyor mu kapanıyor mu diye takip etmekten buraya bakamadım .Şöyle bir göz gezdirdim haber yok sanki kimseden değil mi?

Pik olmaya tövbeli

Eklentiler

• IMG_20210302_110822.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 48
Haklısın inşaallah vardır benim pikin 5. Günü ama belirti yok gibi bacaklarım ağrıyor sanki belimde biraz ağrı var başka bişey yok
daha çok erken canım zaten umarım devamı gelir belirtilerininn Rabbim gönlümüze göre versin herşeyi inşallahh

Kız hamilesin sandım kuzum yaaaaa

Kizlar merhaba size bir kaç şey sormak istiyorum
Cevap yazarsanız çok mutlu olurum
İlk ocak ayında denemeye başladık, ocak ve subat ayında
Denemeye başladığımız günden beri adet tarihim kaymaya başladı ilkinde yani ocak ayındaki adetim 4 gün geçti öyle oldu
Subat ayında 3 gün geçti öyle oldu. Normalde bat hic şaşmaz bende
27 şubatta 3 gün geçmeyle adet oldum, 3. Gün bitti sayılır, wc de sadece peçeteye geliyor

Böyle birsey yasadinizmi hic?

Eki Görüntüle 2793572 negatifi gördüm yine . Oysa nasıl umutluydum gidip patik aldım eşime sürpriz yapacaktım
hiç üzülme lütfen. o patikleri giyecek bebişi karnında taşıyıp sonra o patikler elinde bomboş kalmak çok acı. Buna hic üzülme şükür de vakti var bebeğimin gelecek de bi zamanı vardır bi hayır vardır unutma

Kızlar döngüsü 28 gündw bir olanlar kaçıncı günde pik gördü benm 14. Gün ve 2 saat öncesi sıvı alımıda kesiyorum henüz koyulaşma yok moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…