Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa görmedim ben canım haberim yoktu o zman akşam yapayım ben gerisi Allah kerim artık zaten çıkmazsa negatifse de yumurtlama diyip değerlendiririm en kötü napayım
Bu sonuçların kesinliğini artırmak için gebelik testini sabah uyandığınızda yapmanız da önemlidir. Çünkü idrar, tüm gece birikmiş olan HCG hormonunu en doğru şekilde yansıtır.Sabah yapmalısın cnm...
onu çok araştırdım zarar vermiyormuş canım. Doktor eğer gebelik varsa bi sorun görürse zaten uyarıyor. :)
Evet zarar vermiyormuş...
doğru canım ben sabah yapayım o zman artık çok teşekkür ederimm
Hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz

herkese selamlar batı 8 mart olanlar ne zaman test yapıyor ben aşırı sabırsızım :) :)
benim BAT ayın 4ü ama 8 yazdırdım, çünkü geçen ay progesteron fitilden 12 gün gecikti, bu ay yine kullanıyorum.. doktor aslında 4ü yapabilirsiniz dedi de ben 5i yapmayı planlıyorum...Tabi regl olmazsam. şuan kasıklarım zonkluyor, çok uyuyorum, yüzüm sivilcelendi yine, üşüyorum, belim de ağrıyor...İnşallah hamileyimdir, yoksa 3. kez klomen çatlatma tedavisine başlıcağım, sıkıldım ve yoruldum bu süreçten...

Progesteron çok uyku Yapar canım

tmam canım cesaret edebilirsem yarın sabah yapıcam bakalım hber veririm burdan sizlere inşallah herkes güzel sonuçlar alsınn

dün koltukta uyuduktan sonra yatakta uykuma devam etmişim, Eşimin ağzına sakız oldum iyice ya
Hamileyken kullandım ben kafam kalkmıyordu günde 3 kullanıyordum yani çok uyku yapar ve mide bulantısı yapar

Kızlar bugün çatlama iğnemin 14.günü sizce test yapim mi çıkar mj ? Yarını mı beklim

Ovulasyon testi kullanan arkadaşlar testler arası 1 saat fark var .Silik olanı saat 5 e kadar 2 litre su içtikten sonra saat 7 de yaptım(Doktor enfeksiyon yok ama kum döküyor olabilirsin çok su iç dedi.) İkinci si ise saat 8 gibi koyu idrarla yapıldı.Pik mi acaba bi bakabilir misiniz?

senin yorumlarını çok beğeniyorum ya. ciddi birşey anlatıyorsun ama bir yandan da samimisin. kitap okur gibi bilgi veriyorsun ama anne şevkati giriyor araya. ne biliim bunun gibi anlatamadığım daha birkaç şey

At canım testlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…