- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Galiba oyle bende oyle dusunuyorumDemek ki bu marka diğer aldığım certain kadar hassas değil onu anladım
İnşallah canım inşallah.ben dayanamadım yaptım çarşamba Perşembe gibi yaparım bende varsa çıksın ki ona göre umutlanmiyim önüme bakayım .haber verelim birbirimize sonuçları inşallah güzel şeyler görürüz
Bu sonuçların kesinliğini artırmak için gebelik testini sabah uyandığınızda yapmanız da önemlidir. Çünkü idrar, tüm gece birikmiş olan HCG hormonunu en doğru şekilde yansıtır.Sabah yapmalısın cnm...yaa görmedim ben canım haberim yoktuo zman akşam yapayım ben gerisi Allah kerim artık zaten çıkmazsa negatifse de yumurtlama diyip değerlendiririm en kötü napayım
Evet zarar vermiyormuş...onu çok araştırdım zarar vermiyormuş canım. Doktor eğer gebelik varsa bi sorun görürse zaten uyarıyor. :)
Hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruzdoğru canım ben sabah yapayım o zman artık çok teşekkür ederimm
benim BAT ayın 4ü ama 8 yazdırdım, çünkü geçen ay progesteron fitilden 12 gün gecikti, bu ay yine kullanıyorum.. doktor aslında 4ü yapabilirsiniz dedi de ben 5i yapmayı planlıyorum...Tabi regl olmazsam. şuan kasıklarım zonkluyor, çok uyuyorum, yüzüm sivilcelendi yine, üşüyorum, belim de ağrıyor...İnşallah hamileyimdir, yoksa 3. kez klomen çatlatma tedavisine başlıcağım, sıkıldım ve yoruldum bu süreçten...herkese selamlar batı 8 mart olanlar ne zaman test yapıyor ben aşırı sabırsızım :) :)
amin inş. ama çokta yıpratma kenidini . olacak elbetİnsanın birden heves ediyor hayaller kuruyor Allah yardımcımız olsun
Böyle yorumlar yazmayalım arkadaşlar lütfen ovülasyon testi bu... en sağlıklısı arkadaşımız hamilelik testi yapsın güzel haberler verirse o zaman tebriklerimizi de ederiz.. yok değilse ümit oluyor öncesinde sonra da hüsran ...Kız pik işte gebesin
Progesteron çok uyku Yapar canımbenim BAT ayın 4ü ama 8 yazdırdım, çünkü geçen ay progesteron fitilden 12 gün gecikti, bu ay yine kullanıyorum.. doktor aslında 4ü yapabilirsiniz dedi de ben 5i yapmayı planlıyorum...Tabi regl olmazsam. şuan kasıklarım zonkluyor, çok uyuyorum, yüzüm sivilcelendi yine, üşüyorum, belim de ağrıyor...İnşallah hamileyimdir, yoksa 3. kez klomen çatlatma tedavisine başlıcağım, sıkıldım ve yoruldum bu süreçten...
İnşallahamin inş. ama çokta yıpratma kenidini . olacak elbet
tmam canım cesaret edebilirsem yarın sabah yapıcam bakalım hber veririm burdan sizlereBu sonuçların kesinliğini artırmak için gebelik testini sabah uyandığınızda yapmanız da önemlidir. Çünkü idrar, tüm gece birikmiş olan HCG hormonunu en doğru şekilde yansıtır.Sabah yapmalısın cnm...
Evet zarar vermiyormuş...
Hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz
dün koltukta uyuduktan sonra yatakta uykuma devam etmişim, Eşimin ağzına sakız oldum iyice yaProgesteron çok uyku Yapar canım
Hamileyken kullandım ben kafam kalkmıyordu günde 3 kullanıyordum yani çok uyku yapar ve mide bulantısı yapardün koltukta uyuduktan sonra yatakta uykuma devam etmişim, Eşimin ağzına sakız oldum iyice ya
Yok malesef ben olamıyorum canım yani çok beklemem gerekebiliyor 2 ay falan yaşım 27Peki hep mi ilaç bazı aylar ilaçla olan ikinci ay kendisi olblyr. Yaşın kaçtı senin?
İlk idrarsa yap canım çıkarKızlar bugün çatlama iğnemin 14.günü sizce test yapim mi çıkar mj ? Yarını mı beklim
Yok ya ilk idrar saatim geçti canımİlk idrarsa yap canım çıkar
senin yorumlarını çok beğeniyorum ya. ciddi birşey anlatıyorsun ama bir yandan da samimisin. kitap okur gibi bilgi veriyorsun ama anne şevkati giriyor araya. ne biliim bunun gibi anlatamadığım daha birkaç şeyBu sonuçların kesinliğini artırmak için gebelik testini sabah uyandığınızda yapmanız da önemlidir. Çünkü idrar, tüm gece birikmiş olan HCG hormonunu en doğru şekilde yansıtır.Sabah yapmalısın cnm...
Evet zarar vermiyormuş...
Hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz
Ben yarın sabah yap derim bitanem şimdi negatif çıksa acaba ilk idrar değil ondan mı diyeceksin kafanda deli sorular oyuzden yarın sabah yap ve güzel haberi bizlere verYok ya ilk idrar saatim geçti canım
Şirketteyim
Öğle arası test alıp yapsam mı diye düşündüm
At canım testleriniOvulasyon testi kullanan arkadaşlar testler arası 1 saat fark var .Silik olanı saat 5 e kadar 2 litre su içtikten sonra saat 7 de yaptım(Doktor enfeksiyon yok ama kum döküyor olabilirsin çok su iç dedi.) İkinci si ise saat 8 gibi koyu idrarla yapıldı.Pik mi acaba bi bakabilir misiniz?
Öyle yapim cankm o zaöanBen yarın sabah yap derim bitanem şimdi negatif çıksa acaba ilk idrar değil ondan mı diyeceksin kafanda deli sorular oyuzden yarın sabah yap ve güzel haberi bizlere ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?