Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar döngüsü 28 gündw bir olanlar kaçıncı günde pik gördü benm 14. Gün ve 2 saat öncesi sıvı alımıda kesiyorum henüz koyulaşma yok moralim bozuluyor
Ben geçen ay 28 günde oldum 14. Gun görmüştüm bugun yarin gorursun

İnşallah doğru zamanda gelir bebeklerimiz

Bugün bat günüm
üzülme hepimiz alıştık aylardır negatifi görmeye eminim senin yaşın gençtir biz napalım geldik 39 a Allah ne verirse hayırlısını en doğru zamanda versin sen bizi düşün moral olsun :) biz bu yaşta hala cebelleşiyoruz rabbim ol derse olur ol desin de oluversin inşallah

Tesekkur ederim cevabiniz icin sizce işe yarar mı yani etrafinizda böyle biri oldu mu olumlu sonuç alan
rica ederim cnm, kontrol her zaman iyidir, ovülasyon testi yumurtlamayı gösterir evet ama boyutunu göstermez. Biliyorsun yumurtanın döllenmesi için 16-22 mm yumurta lazım.. Olumlu sonuç derken canım anlamadım, döllenmenin olup bebek olacağını doktor da eşler de bilemez ki... Biz elimizden geleni yapalım, gerisi biraz Allahın nasibi..

vücut korunmaya alışık ya sprem etkiliyor sanırım aralık ve ocakta benimde öyle bir garip oldu leke leke sonra başladı bende hiç öyle olmazdım sende de bu şekilde olmuştur

Yok cnm, 2. yumurtlama olduysa 14 gündaha sayma.. normal gün neyse odur BAT. Regle yakın yumurtlayanlar da var ... Ovü testiyle kimse denemesin arkadaşlar hamile miyim değil miyim diye, önceden heveslenip sonradan üzülmenizi istemiyoruz...Please

aynen haklısın canım doğru çıkmaya biliyor ben ilkte öyle öğrendiğim için heves yaptım. hayırlısı artık bakalım görcez 1 haftaya

böyle devam ederse yapıcam test canım evde bekliyor erken gebelik testim inşallah hakkımızda hayırlsıı olsun hepimizin
Canım normalde erken gebelik testiyle beklenen adet gününden 4-5 gün önce sonuç cıkıyor... senin testin üzerinde ne yazıyor, kaç gün öncesi?

Aynen katılıyorum

İnsanın birden heves ediyor hayaller kuruyor Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…