Ben geçen ay 28 günde oldum 14. Gun görmüştüm bugun yarin gorursunKızlar döngüsü 28 gündw bir olanlar kaçıncı günde pik gördü benm 14. Gün ve 2 saat öncesi sıvı alımıda kesiyorum henüz koyulaşma yok moralim bozuluyor
İnşallah doğru zamanda gelir bebeklerimizhiç üzülme lütfen. o patikleri giyecek bebişi karnında taşıyıp sonra o patikler elinde bomboş kalmak çok acı. Buna hic üzülme şükür de vakti var bebeğimin gelecek de bi zamanı vardır bi hayır vardır unutma
üzülme hepimiz alıştık aylardır negatifi görmeye eminim senin yaşın gençtir biz napalım geldik 39 a Allah ne verirse hayırlısını en doğru zamanda versin sen bizi düşün moral olsun :) biz bu yaşta hala cebelleşiyoruz rabbim ol derse olur ol desin de oluversin inşallahBugün bat günüm
rica ederim cnm, kontrol her zaman iyidir, ovülasyon testi yumurtlamayı gösterir evet ama boyutunu göstermez. Biliyorsun yumurtanın döllenmesi için 16-22 mm yumurta lazım.. Olumlu sonuç derken canım anlamadım, döllenmenin olup bebek olacağını doktor da eşler de bilemez ki... Biz elimizden geleni yapalım, gerisi biraz Allahın nasibi..Tesekkur ederim cevabiniz icin sizce işe yarar mı yani etrafinizda böyle biri oldu mu olumlu sonuç alan
vücut korunmaya alışık ya sprem etkiliyor sanırım aralık ve ocakta benimde öyle bir garip oldu leke leke sonra başladı bende hiç öyle olmazdım sende de bu şekilde olmuşturKizlar merhaba size bir kaç şey sormak istiyorum
Cevap yazarsanız çok mutlu olurum
İlk ocak ayında denemeye başladık, ocak ve subat ayında
Denemeye başladığımız günden beri adet tarihim kaymaya başladı ilkinde yani ocak ayındaki adetim 4 gün geçti öyle oldu
Subat ayında 3 gün geçti öyle oldu. Normalde bat hic şaşmaz bende
27 şubatta 3 gün geçmeyle adet oldum, 3. Gün bitti sayılır, wc de sadece peçeteye geliyor
Böyle birsey yasadinizmi hic?
gözlerim dolduEki Görüntüle 2793572 negatifi gördüm yine . Oysa nasıl umutluydum gidip patik aldım eşime sürpriz yapacaktım
Peki hep mi ilaç bazı aylar ilaçla olan ikinci ay kendisi olblyr. Yaşın kaçtı senin?Yok canım ilaç onla oluyorum malesef
Yok cnm, 2. yumurtlama olduysa 14 gündaha sayma.. normal gün neyse odur BAT. Regle yakın yumurtlayanlar da var ... Ovü testiyle kimse denemesin arkadaşlar hamile miyim değil miyim diye, önceden heveslenip sonradan üzülmenizi istemiyoruz...PleaseGünaydın kızlar ben tekrar ovulasyon testi yaptım ama dünkü gibi pik dgl sanırım hamilelik değil de ben 2. Ye yumurtladım galiba adetime de 1hafta var nasıl olcak gecikcekmi tutcakmı bakalım. Ama yumurtlama olduysa 14 gün saymam gerekiyor adete dimi.kafamda deli sorular test çizgisi gene de bi tık koyu gibi. Ama dünkü gibi pik değil...
Benimde ağlamak istemiyorum .gözlerim doldu
Çok üzülüyorum ya moralim hemen düşüyor eşimde yoğun çalışıyor gün aşırı ilişki vs de olmuyor.Ben geçen ay 28 günde oldum 14. Gun görmüştüm bugun yarin gorursun
Evet olabilir testle alakalı bence sizin testin markası neydi?Benim de 2. Ayim ilk kez ovulasyon kullandim sizin testiniz gibiydi benimki de sonra catladi demek ki cunku ayni gun kaaik agrim da muthisti
bence 13 14 yumurtlama olmuş. ama 13 daha koyu sanki, sanırım 13...aynen ya baksana
Bak bunlarda benim sen bi yorumla bakim
aynen haklısın canım doğru çıkmaya biliyor ben ilkte öyle öğrendiğim için heves yaptım. hayırlısı artık bakalım görcez 1 haftayaYok cnm, 2. yumurtlama olduysa 14 gündaha sayma.. normal gün neyse odur BAT. Regle yakın yumurtlayanlar da var ... Ovü testiyle kimse denemesin arkadaşlar hamile miyim değil miyim diye, önceden heveslenip sonradan üzülmenizi istemiyoruz...Please
LaboquiktiEvet olabilir testle alakalı bence sizin testin markası neydi?
Canım normalde erken gebelik testiyle beklenen adet gününden 4-5 gün önce sonuç cıkıyor... senin testin üzerinde ne yazıyor, kaç gün öncesi?böyle devam ederse yapıcam test canım evde bekliyor erken gebelik testiminşallah hakkımızda hayırlsıı olsun hepimizin
Aynen katılıyorumBosuna bekliyosun 12. gunde cok koyu cizgiyle ogrendi gruptaki ilk hamişimiz testini de atmisti buraya ordan bakabilirsin. Yumurtlamanin 17. gunu diye bisey yok ki o günde artik regl baslar zaten veya baya gecikmis olur. Bi de erken gebelik testi diyosun bence kesin yap
Demek ki bu marka diğer aldığım certain kadar hassas değil onu anladımLaboquikti
İnsanın birden heves ediyor hayaller kuruyor Allah yardımcımız olsunsessizce sizi seyrediyorum canım . iyiyim şükürler olsun . sen nasılsın.
ayrıcaMorm arkadaşımızın patik resmini görünce bir anda gözlerim doldu. başka yerde olsaydım hüngür hüngür ağlardım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?