Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar alnımdan üst saçımın içinde sivilce çıkmış bu olumsuz mu şimdi sivilce hayra alamet değil mi olmadı mı acaba hamişler bi cevap verin

Bel boşluğum adet olacak gibi ağrıyor kızşae yumurtlama döneminde böyle olan var mı?

canım sağlık olsun Allah hayırlısını versin inşallah üzülme oda üzülmesin millet kaç yaşında doğmuş çocuklarını kaybediyor allah korusun yarabbim bu negatif görmüş sabretmeli dünyanın sonu değil beterinden saklasın rabbim

senin yorumlarını çok beğeniyorum ya. ciddi birşey anlatıyorsun ama bir yandan da samimisin. kitap okur gibi bilgi veriyorsun ama anne şevkati giriyor araya. ne biliim bunun gibi anlatamadığım daha birkaç şey
Canım benim ya çok teşekkür ediyorum... Anne olmadık ama sevkat var diyorsun İnşallah o da nasip olur yakında...

Ben olumsuz bir durumla karşılaşınca veya haber alınca kendimi dinliyorum ilk etapta sakin sessiz, içime soruyorum şuan üzülsem bir şeye fayda sağlayacak mı? Hayır cevabı alıyorum, aksine mutlu olmak süreci hızlandırır. Ki mutlu olmak için çok sebebimiz var aslında. Sağlıklıyız, regl oluyoruz, yumurtalarımız var, eşimiz var, eşimizin spermleri var... en önemlisi bunları yaşayamayanlar var.. Rahmi olmayan, genç yaşta ameliyat olup tüpleri alınan, erken menapoza giren..

haklsın canım. bir anda üzülüyor insan sonra sakinleşiyorsun . amin inş.

Merhaba arkadaşlar listeye giremiyoruz artık sanırım ama yinede sizlere sormak istiyorum sizce durum nedir?

Eklentiler

• B43D2B42-6201-4E14-8198-575A3A907ECE.webp
    76,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 0682909C-9986-4559-B974-F5C5433DB966.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 70
Yok malesef ben olamıyorum canım yani çok beklemem gerekebiliyor 2 ay falan yaşım 27
Yumurtlaman her ay olmuyor o bu anlama geliyor. Ben yerinde olsa bu testleri düzenli yapar sonra ilaç almazdım pik bulana kadar devam ederdim. Diyelim ki ikinci ay yumurtlama oldu adet görüyorsan o ay olmuş demek olabilir. Bu testleri aksatmadan kullan derim. Elbelt pik olacak çünkü adet er geç görüyorsun hiç göremiyor değilsin. Benim bildiğim böyle olup 2 ay sonra gören var pik hamlede kaldı inan hiçbirvşey imkansız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…