- 21 Ocak 2021
- 48
- 22
- 18
- 38
At canım testlerini
teşekkürler cevap için:)Pik olmus :)
benımde bole oldu sabah bıse yoktu akşama dogru pik yapmıstı :)teşekkürler cevap için:)
Pik kuzum bariz değerlendir derim ben
bu ay tutturalı o zaman inşallahbenımde bole oldu sabah bıse yoktu akşama dogru pik yapmıstı :)
inş.bu ay tutturalı o zaman inşallah
canım evet negatifi görmek çok kötü ama olsun buna da şükür hamile kalabiliyoruz zamanı gelince giyicek minnaklarEki Görüntüle 2793572 negatifi gördüm yine . Oysa nasıl umutluydum gidip patik aldım eşime sürpriz yapacaktım
İnşallahcanım evet negatifi görmek çok kötü ama olsun buna da şükür hamile kalabiliyoruz zamanı gelince giyicek minnaklarumutlar devammm
Çıkar tabiki... ama sabah idrarıyla daha net çıkıyor... yapacaksan da birkaç saat hiç sıvı almamalısın.Kızlar bugün çatlama iğnemin 14.günü sizce test yapim mi çıkar mj ? Yarını mı beklim
canım sağlık olsun Allah hayırlısını versin inşallah üzülme oda üzülmesin millet kaç yaşında doğmuş çocuklarını kaybediyor allah korusun yarabbim bu negatif görmüş sabretmeli dünyanın sonu değil beterinden saklasın rabbimsessizce sizi seyrediyorum canım . iyiyim şükürler olsun . sen nasılsın.
ayrıcaMorm arkadaşımızın patik resmini görünce bir anda gözlerim doldu. başka yerde olsaydım hüngür hüngür ağlardım .
Bende öyle düşünürdüm ama sonradan biraz etkilerini yaşadım. Yeter ki olmasın canım.Bende yan etki yapmıyor şükür canımdaha önce de kullandım o zamanda yapmamıştı
Canım benim ya çok teşekkür ediyorum... Anne olmadık ama sevkat var diyorsunsenin yorumlarını çok beğeniyorum ya. ciddi birşey anlatıyorsun ama bir yandan da samimisin. kitap okur gibi bilgi veriyorsun ama anne şevkati giriyor araya. ne biliim bunun gibi anlatamadığım daha birkaç şey
haklsın canım. bir anda üzülüyor insan sonra sakinleşiyorsun . amin inş.canım sağlık olsun Allah hayırlısını versin inşallah üzülme oda üzülmesin millet kaç yaşında doğmuş çocuklarını kaybediyor allah korusun yarabbim bu negatif görmüş sabretmeli dünyanın sonu değil beterinden saklasın rabbim
Çok heyecanlı yaaÖyle yapim cankm o zaöan
Yarın 15.gün
Hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Yumurtlaman her ay olmuyor o bu anlama geliyor. Ben yerinde olsa bu testleri düzenli yapar sonra ilaç almazdım pik bulana kadar devam ederdim. Diyelim ki ikinci ay yumurtlama oldu adet görüyorsan o ay olmuş demek olabilir. Bu testleri aksatmadan kullan derim. Elbelt pik olacak çünkü adet er geç görüyorsun hiç göremiyor değilsin. Benim bildiğim böyle olup 2 ay sonra gören var pik hamlede kaldıYok malesef ben olamıyorum canım yani çok beklemem gerekebiliyor 2 ay falan yaşım 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?