Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mart uğurlu gelsin inşallah hepimize yaaa doğum günüm Martta olduğu için hep benim ay’ım diyorum inşallah bu konuda da öyle olur
Ayy hadi inşallah rabbim sana doğum günü hediyesi verir en guzelinden haberi bize verdigin gün dogum günün gibi güzel olsun

Kızlar bi sorum var adet sancısı ile hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı yada sancısı her neyse onun arasında fark var mı bilgisi olan yardım eder mi acaba
Benim ilk gebeliğimde de ve suanda da olan adetten farkı şuydu canım adet olacaksam birgün öncesi ağrım sürekli olarak olur hareket halindeyken geçer ve ertesi gün hastalanırım gebelikte bir hafta öncesinde başladı arada bir hafif ağrılanma kendiliğinden oluyor birde süpürge yürüyüş gibi şeylerdede o an yaparken ağrım oluyor ama şiddetli ağrı değil

Ayy hadi inşallah rabbim sana doğum günü hediyesi verir en guzelinden haberi bize verdigin gün dogum günün gibi güzel olsun
Ay ne güzel dua ettin. Kocaman ağız dolusu Amin diyorum Allahım tez vakitte senin de bütün dileklerini kabul etsin Rabbim isteyen herkese o mutluluğu yaşatsın

Ayyy aynısı bende mevcut tarıhlerımız bıle aynı test negatıfmi
Evet negatif çıktı hafif böyle arka tarafımda bel de olabilir agrı batma tarif edemiyorum var :) birde arada uyku bastırıyor pek mecalim olmuyor sizdede öyle mi ? Ay inşallah çıkar ya test bir daha yapmayacağım gecikirse yapacam

Neden devam edıcek silikleşmiş ben bu sekılde olunca bıraktım yanlışmı yaptık acaba
Bence henüz tam pik olmamış bana o koyuluk yeterli gelmedi yada testler kuruduğundan boyle görmüş olabilir bi kac gun daha devam etmeli bencede ben kendi söküğümü dikemiyorum bide akil veriyorum ben pik gördüğümü dusundugum halde teste devam ettim daha koyu cift cizgi gördüm o yuzden devam etmeli bence

Kızlar bi sorum var adet sancısı ile hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı yada sancısı her neyse onun arasında fark var mı bilgisi olan yardım eder mi acaba
İçimdeki ses konuştu bende bunu soracaktım

Certain cok iyi bir marka 11. Gun test yaptiginizda hatirliyor musunuz t cizgisi c den once mi belirdi cok hassas bi testtir
C önce belirdi. Certainde testi yaptığın anda arkası pembeleşiyor biraz bekliyorum o zaman normalleşiyor, 11.gün testi ilk yaptığımda bu şekilde gözüküyordu

Bat 15 mart ekler misiniz sanırım eklemw bitmis

Kızlaaar iyi geceler. Benim bugün yumurta akı gibi akıntım oldu ama yumurtlama tarihim 8 ya da. 10 u acaba erken mi yumurtladım? Cumartesi yumurta takibi için gidecem ay çok heyecanlı belki de çatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…