- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
İlk defa testi kullanıyorum sanırım iyice silik görene kadar devam etsem daha iyi kaçırmamak lazım aradaBence devam etmelisin teste
Bence etkilemiyor gec dollenme ona deniyor iste gec yumurtlayip geç ogreniyorsun gebeligi benim arkadaşım gec döllenme ile hamile kaldiTamamdır canım sağolasın geç olması bir şey etkilemiyor değil mi?
Neden devam edıcek silikleşmiş ben bu sekılde olunca bıraktım yanlışmı yaptık acabaBence devam etmelisin teste
Mart uğurlu gelsin inşallah hepimize yaaa doğum günüm Martta olduğu için hep benim ay’ım diyorum inşallah bu konuda da öyle olurYa aynen oyle tüm sitresi biz çekiyoruz sonra 9 ay yine sitres bisey değişmiyor sonra doguyor daha cok sitreshic bitmiyor
Ayy hadi inşallah rabbim sana doğum günü hediyesi verir en guzelindenMart uğurlu gelsin inşallah hepimize yaaa doğum günüm Martta olduğu için hep benim ay’ım diyorum inşallah bu konuda da öyle olur
Testlerin markası ne acaba?Herkese iyi akşamlar, benim testlerim bu şekilde adetimi takip ettiğim programa göre pazar günü yumurtlayacağım ama testte sanki 11.gün pik olmuş gibi gözüküyor. Sizce durum ne yorumlayabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2795333
Aynen canım devam et senİlk defa testi kullanıyorum sanırım iyice silik görene kadar devam etsem daha iyi kaçırmamak lazım arada
İnşallah geçte olsa farketmez sadece pik göreyimBence etkilemiyor gec dollenme ona deniyor iste gec yumurtlayip geç ogreniyorsun gebeligi benim arkadaşım gec döllenme ile hamile kaldi
Certain markaTestlerin markası ne acaba?
CanımNeden devam edıcek silikleşmiş ben bu sekılde olunca bıraktım yanlışmı yaptık acaba
Benim ilk gebeliğimde de ve suanda da olan adetten farkı şuydu canım adet olacaksam birgün öncesi ağrım sürekli olarak olur hareket halindeyken geçer ve ertesi gün hastalanırım gebelikte bir hafta öncesinde başladı arada bir hafif ağrılanma kendiliğinden oluyor birde süpürge yürüyüş gibi şeylerdede o an yaparken ağrım oluyor ama şiddetli ağrı değilKızlar bi sorum var adet sancısı ile hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı yada sancısı her neyse onun arasında fark var mı bilgisi olan yardım eder mi acaba
Ay ne güzel dua ettin. Kocaman ağız dolusu Amin diyorumAyy hadi inşallah rabbim sana doğum günü hediyesi verir en guzelindenhaberi bize verdigin gün dogum günün gibi güzel olsun
Evet negatif çıktı hafif böyle arka tarafımda bel de olabilir agrı batma tarif edemiyorum var :) birde arada uyku bastırıyor pek mecalim olmuyor sizdede öyle mi ? Ay inşallah çıkar ya test bir daha yapmayacağım gecikirse yapacamAyyy aynısı bende mevcut tarıhlerımız bıle aynı test negatıfmi
Bence henüz tam pik olmamış bana o koyuluk yeterli gelmedi yada testler kuruduğundan boyle görmüş olabilir bi kac gun daha devam etmeli bencede ben kendi söküğümü dikemiyorum bide akil veriyorumNeden devam edıcek silikleşmiş ben bu sekılde olunca bıraktım yanlışmı yaptık acaba
Certain cok iyi bir marka 11. Gun test yaptiginizda hatirliyor musunuz t cizgisi c den once mi belirdi cok hassas bi testtirCertain marka
İçimdeki ses konuştu bende bunu soracaktımKızlar bi sorum var adet sancısı ile hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı yada sancısı her neyse onun arasında fark var mı bilgisi olan yardım eder mi acaba
C önce belirdi. Certainde testi yaptığın anda arkası pembeleşiyor biraz bekliyorum o zaman normalleşiyor, 11.gün testi ilk yaptığımda bu şekilde gözüküyorduCertain cok iyi bir marka 11. Gun test yaptiginizda hatirliyor musunuz t cizgisi c den once mi belirdi cok hassas bi testtir
Görürsün inşallah canim sadece biraz sabir mesela 6 ay test yapan bir kadin her ay farkli günlerde yumurtlama oluyor bu ay gec oldu diye hep gec olmazİnşallah geçte olsa farketmez sadece pik göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?