C önce belirdi. Certainde testi yaptığın anda arkası pembeleşiyor biraz bekliyorum o zaman normalleşiyor, 11.gün testi ilk yaptığımda bu şekilde gözüküyordu Eki Görüntüle 2795345
Canim bak senin icin bir örnek atmak istedim fikir olur diyeC önce belirdi. Certainde testi yaptığın anda arkası pembeleşiyor biraz bekliyorum o zaman normalleşiyor, 11.gün testi ilk yaptığımda bu şekilde gözüküyordu Eki Görüntüle 2795345
Olabilir aslında ama bilemiyorum işte sol kasıkta batmada hissediyorum aman aklım çok karışıkBelki içtiğiniz ilaç yapmıştır diyecektim de neyse diz daha iyi bilirsiniz ne yaşadığınızı.
İçeride sperm olursa çatlayınca onla dölleniyor, eğer yoksa da 24 saat içinde spermini bekliyorKızlar çatlayınca olmuyor mu ? İlla pik günde mi dölleniyor kusura bakmayın tam olarak bilmiyorum
Canım tam tersi benim bildiğim çatlayınca döllenirrKızlar çatlayınca olmuyor mu ? İlla pik günde mi dölleniyor kusura bakmayın tam olarak bilmiyorum
Evet canim bugünde değerlendir en onemlisi bugun diye okudum bi yerde siliklesme başladığı günKızlar şimdi yaptım, çatlamış galiba bende,ama yine o yumurta gibi akıntı gelmemişbugün de mi değerlendirmeli?
Yani siliklesti gibi 24 saatin oluyor dimi yanlis bilmiyorumİçeride sperm olursa çatlayınca onla dölleniyor, eğer yoksa da 24 saat içinde spermini bekliyor
Bugün herkes çay içecek galibaEvet canim bugünde değerlendir en onemlisi bugun diye okudum bi yerde siliklesme başladığı günhadi bismillah bi cay ic gel sen
Evet canım çatlamış bugun önemli değerlendir.Kızlar şimdi yaptım, çatlamış galiba bende,ama yine o yumurta gibi akıntı gelmemişbugün de mi değerlendirmeli?
Evet mesela bende öyle gidip çay içicemYani siliklesti gibi 24 saatin oluyor dimi yanlis bilmiyorum
TeşekkürlerEvet canım çatlamış bugun önemli değerlendir.
Benimde öyle canım uzun sürüyor. Eğer uzun sürüyorsa yapmasaydın testi yarın yapardınGecen ayda yaptim canim 2 gun pik oldu sonra catladibelki bu ay 2 gün sürmez bilmiyorum ki
Aynen valla bakalım insallah herkesin cayi demlenir keyif verirBugün herkes çay içecek galibahadi bakalım
Pişman oldun muYaptim bilebiz boyleyiz napican meraklilar olarak ne gelirse meraktan geliyor zaten basimiza merhaba ben merakli
Ben bir çaydanlığın altını yakmaya gideyimAynen valla bakalım insallah herkesin cayi demlenir keyif verir
Ben bu belirti işine takılmıyorumOlabilir aslında ama bilemiyorum işte sol kasıkta batmada hissediyorum aman aklım çok karışık
Aaa benimde hedefim o çatlayıncaya cay içmeyi düşünüyorum bakalim olacak mi kismetEvet mesela bende öyle gidip çay içicem
Aaaa hala burda misinBen bir çaydanlığın altını yakmaya gideyim
Güzel düşünelim güzel olsunAaa benimde hedefim o çatlayıncaya cay içmeyi düşünüyorum bakalim olacak mi kismet
Hic pişman degilim elimde olsa saat başı yaparım ama testler yetmezPişman oldun muolsun rahatlamışssındır
Hadi kızlar çay demlemeyeAaaa hala burda misingec bile kalmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?