Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum kafayı yiyecek artık adet mi hamilelik mi diye anlamadım inşallah hamileliktir ne deyim
Bende öyleyim yok yok kesin regl olcam diyorum sonra yok olmayacağım filan böyle gidiyor hayırlısı olsun canımm olmassa nisan ayı bizimdir

Allah inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin önemli olan o canım hayırlı haberler al inşallah

Ovulasyon yapıyorsam daha yumurtlama gelmemiştir, yeni bitti di mi adetim?. Benim 2 gün oldu.
He yok adetim daha bitmedi haftasonuna anca biter diye düşünüyorum. Yani ovulasyon yapıyorum derken denediğim süre zarfında yaptım demek istedim bu ay da yapacağım demek istedim Adetimin bitmesini bekliyorum canım.

Kızlar bi sorum var adet sancısı ile hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı yada sancısı her neyse onun arasında fark var mı bilgisi olan yardım eder mi acaba
İlk hamileliğimde hatırlamıyorum. Dünkü testte hayalet çizgiye göre hamile olduğumu düşünüyorum hala adetimde gelmedi sanırım bebiş var belirtilerim devam ediyor çünkü. Neyse konumuza gelelim. Benim adet olmadan 4-5 gün önce karnıma belime belli aralıklarda kramp girer ve bana hiç tat vermezdi. Şuan ara ara batmalar yaşıyorum ve beni rahatsız etmiyor.. yani aslında kişiden kişiye değişen bir durum olabilir

Benim sanırım 9 tane daha var bisey sorcam 5 gibi test yaptim pik cikti ya yatmadan tekrar yapsam mi gidikliyor beni
Bunu yapan birisi olarak sana sıkı dur diyorum yapma pik çıkıyor benim öyle oldu dün pik olmuştu gece merak ettim 23.23 de tekrar yaptım gidiklamasaydı 5 testim olacaktı. Yapma canım nütfen

Benim sanırım 9 tane daha var bisey sorcam 5 gibi test yaptim pik cikti ya yatmadan tekrar yapsam mi gidikliyor beni
Pikse eğer 6 saate bir yapabilirsin canım mantıklı olur. Belki erken çatlar.. İlk defa yapıyorsan ovu testini

Bende aynıyım kesin bu ay yok tutmadı diyorum sonra ya vardır niye tutmasın diyorum deli oldum iyice,
Ya kendime kaç kere dedim stres takmak yok diye ama işte oluyor hep duyduğumuz şey aynı ne zaman kafandan hamilelık attın o zaman oluyor diye sen ne zamandır deniyorsu canım

Benim kistim var kuzu sağ overde sadece ve çok şiddetli adet dönemim geçer bugün 10 sn bi baş dönmesi yaşadım bir 4 5 gündür göğüs uçlarım acıdı şu an o kadar yok ama göğüs uçlarım da çatlama var bide 3 gün önce beyaz bi akıntı gördüm iç çamaşırımda onun dışında da 2 gündür ama bugün fazla bi saf saf kasık mı desem karın mı desem yumurtlaiklarin olduğu yerlere mi desem işte ağrı oluyo kuzu

Ya kendime kaç kere dedim stres takmak yok diye ama işte oluyor hep duyduğumuz şey aynı ne zaman kafandan hamilelık attın o zaman oluyor diye sen ne zamandır deniyorsu canım
Benim çok olmadı. Ocakta ve bu ay denedim sadece düşük yaptığım için Bayadır denemedikk. Senin bat 6 marttaydı sanki diğer topiğe yazmıştın

Benimde 6 mart kuzu pazara kadar olmazsam umuduma umut ekliycem inşallah sende olmazsın adet Rabbım nasip etmiştir yeni mi evlisin ben 7 aydır evliyim kuzu
Amiinn canımm Yok 3yıl bazı sebebler dolayı istemedik şimdi duamız belli çok istiyoruz
inşallah geboş olduğumuz günleride görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…