- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Bende öyleyim yok yok kesin regl olcam diyorum sonra yok olmayacağım filan böyle gidiyorValla kuzum kafayı yiyecek artık adet mi hamilelik mi diye anlamadım inşallah hamileliktir ne deyim
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereHayırlı olsun inşallahbelirtiniz var mıydı acaba
Allah inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin önemli olan o canım hayırlı haberler al inşallahAnlattığın şeyi yaşıyorum sanırım ama bilmiyorum benim adetten önce şiddetli olur ertesi gün hemen adetim olur ki adetimden bi iki gün önceden kahve lekelerim olur yarına da günlük pedim temiz olursa umudum Rabbım den öncelikle tabi ki bilemiyorm şu an kuzu sürekli pedime bakasım geliyo saf saf oluyo ağrı ama sürekli değil geçiyor hemen ama yarına Allah kerim cumartesi günü bat tarihim... bugün bide şiddetli bi baş dönmesi oldu 10 sn sadece
Benim sanırım 9 tane daha var bisey sorcam 5 gibi test yaptim pik cikti ya yatmadan tekrar yapsam mi gidikliyor beniSorma çok alıştım bende bunlara bitiyor testler ayy bunlarda bereketsiz çıktı diyorum
He yok adetim daha bitmedi haftasonuna anca biter diye düşünüyorum. Yani ovulasyon yapıyorum derken denediğim süre zarfında yaptım demek istedim bu ay da yapacağım demek istedimOvulasyon yapıyorsam daha yumurtlama gelmemiştir, yeni bitti di mi adetim?. Benim 2 gün oldu.
Aynen kuzum İnşallah Rabbım nasip etmiştirBende öyleyim yok yok kesin regl olcam diyorum sonra yok olmayacağım filan böyle gidiyorhayırlısı olsun canımm olmassa nisan ayı bizimdir
Ağzın bal yesin inşallah kuzum Rabbım nasip etmiştir inşallahAllah inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin önemli olan o canım hayırlı haberler al inşallah
İlk hamileliğimde hatırlamıyorum. Dünkü testte hayalet çizgiye göre hamile olduğumu düşünüyorum hala adetimde gelmedi sanırım bebiş var belirtilerim devam ediyor çünkü. Neyse konumuza gelelim. Benim adet olmadan 4-5 gün önce karnıma belime belli aralıklarda kramp girer ve bana hiç tat vermezdi. Şuan ara ara batmalar yaşıyorum ve beni rahatsız etmiyor.. yani aslında kişiden kişiye değişen bir durum olabilirKızlar bi sorum var adet sancısı ile hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı yada sancısı her neyse onun arasında fark var mı bilgisi olan yardım eder mi acaba
Bunu yapan birisi olarak sana sıkı dur diyorumBenim sanırım 9 tane daha var bisey sorcam 5 gibi test yaptim pik cikti ya yatmadan tekrar yapsam mi gidikliyor beni
Bende aynıyım kesin bu ay yok tutmadı diyorum sonra ya vardır niye tutmasın diyorum deli oldum iyice,Bende öyleyim yok yok kesin regl olcam diyorum sonra yok olmayacağım filan böyle gidiyorhayırlısı olsun canımm olmassa nisan ayı bizimdir
7mart canımm regl olcam hissediyorum ya ilk defa bu kadar istemiyorumAynen kuzum İnşallah Rabbım nasip etmiştirbelirtin var mı pat ne zaman senin
Pikse eğer 6 saate bir yapabilirsin canım mantıklı olur. Belki erken çatlar.. İlk defa yapıyorsan ovu testiniBenim sanırım 9 tane daha var bisey sorcam 5 gibi test yaptim pik cikti ya yatmadan tekrar yapsam mi gidikliyor beni
Ya kendime kaç kere dedim stres takmak yok diye ama işte oluyorBende aynıyım kesin bu ay yok tutmadı diyorum sonra ya vardır niye tutmasın diyorum deli oldum iyice,
Benim kistim var kuzu sağ overde sadece ve çok şiddetli adet dönemim geçer bugün 10 sn bi baş dönmesi yaşadım bir 4 5 gündür göğüs uçlarım acıdı şu an o kadar yok ama göğüs uçlarım da çatlama var bide 3 gün önce beyaz bi akıntı gördüm iç çamaşırımda onun dışında da 2 gündür ama bugün fazla bi saf saf kasık mı desem karın mı desem yumurtlaiklarin olduğu yerlere mi desem işte ağrı oluyo kuzuİlk hamileliğimde hatırlamıyorum. Dünkü testte hayalet çizgiye göre hamile olduğumu düşünüyorum hala adetimde gelmedi sanırım bebiş var belirtilerim devam ediyor çünkü. Neyse konumuza gelelim. Benim adet olmadan 4-5 gün önce karnıma belime belli aralıklarda kramp girer ve bana hiç tat vermezdi. Şuan ara ara batmalar yaşıyorum ve beni rahatsız etmiyor.. yani aslında kişiden kişiye değişen bir durum olabilir
Benim çok olmadı. Ocakta ve bu ay denedim sadece düşük yaptığım için Bayadır denemedikk. Senin bat 6 marttaydı sanki diğer topiğe yazmıştınYa kendime kaç kere dedim stres takmak yok diye ama işte oluyorhep duyduğumuz şey aynı ne zaman kafandan hamilelık attın o zaman oluyor diye sen ne zamandır deniyorsu canım
Benimde 6 mart kuzu pazara kadar olmazsam umuduma umut ekliycem inşallah sende olmazsın adet Rabbım nasip etmiştir7mart canımm regl olcam hissediyorum ya ilk defa bu kadar istemiyorumAma daha yeni başladım hayırlısı canım
sabırla ve duayla beklemeyi öğreniyoruz canım inşallah Rabbim en hayırlısı neyse onu versiinBenim çok olmadı. Ocakta ve bu ay denedim sadece düşük yaptığım için Bayadır denemedikk
Amin inşallah canım Benimde yumurtlamaya göre 7 mart. Takvimde 9 mart hangisşne göre hareket etcem onu da bilmiyorumsabırla ve duayla beklemeyi öğreniyoruz canım inşallah Rabbim en hayırlısı neyse onu versiin
Amiinn canımm Yok 3yıl bazı sebebler dolayı istemedik şimdi duamız belli çok istiyoruzBenimde 6 mart kuzu pazara kadar olmazsam umuduma umut ekliycem inşallah sende olmazsın adet Rabbım nasip etmiştiryeni mi evlisin ben 7 aydır evliyim kuzu
İyice kafamız karıştı zatenAmin inşallah canım Benimde yumurtlamaya göre 7 mart. Takvimde 9 mart hangisşne göre hareket etcem onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?