Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu bat 6 mart benim bilmiyorum belirtiler adetle aynı oluyo ya kafam karışıyo

Yo anlamıştım, ben adetiniz bittiyse diyerek o yorumu yapmıştım.
Benim bitti bu ay kısa sürdü.

V
Al benden de o kadar nerden bulaşık bu testlere
Sorma valla 2. Cocuk olacagi için internette okudum acikcasi ovulasyon kullanin cocuk olunca her zaman cay demleyemiyoruz en azindan dedim o günleri degerlendiririm zaman yaratirim sonuçta esimde bende calisiyorum vakit nakit her zaman ilk cocukta ki vakit bulamıyoruz risk almak istemedim zamana birakmak istemedim

Çok iyi yapmışsınız olsun çalışırken daha zor en güzelini yapmışsın yani. Sonuç güzel olsun bizler için uğraşıyoruz da

Sen bi önceki testi ne zaman yaptin ben simdi nasil takip edicem senin ev ayakkabini sevsinler ne kadar güzel
Teşekkür ederim benim dün pik oldu dün gece o dediğim 23 de bi yaptım sabah yaptım 9.30 da yine biraz koyu gibiydi 16. 00 yaptım sayfaya atmıştım. az önceki attığımı yeni yaptım canım yani tek değilsin bitiyor bitmese ahh ahhh

Yazdığın seyi anladim ama anladigim halde 5 kere okudum sabah 9 da ve 16.00 da yaptigin nasildi tekrar bana da atar misin bende merak ettim nasildi

Çay içe içe gözüm kararıyor artık benim valla görecek gözüm kalmadı benim artık size afiyet olsun

Merhaba kızlar 17 şubatta adet bitti sonra 22 şubatta yumurtlama döneminde korunmasız ilişki yaşadık eşimle sadece o gün beraber kalabildik ve şuan doğu görevinde sol kasıkta hafif ağrım oldu 1hafta kadar şimdi geçti midem ekşiyo 2gündür başka bir belirti yok ama 9 mart adet günüm hamilemiyim bilmiyorum ne yapmam gerek test ne zaman yapayım daha 1 hafta önce oldu bu olay erken mi zaten 20 gün temiz kalıyorum ben yumurtlama testi fln hiç kullanmadım telin uygulamasından bakıyorum ne yapayım ben akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…