Hadi bismillah guzel demleHadi kızlar çay demlemeye
Ay inşallah kuzum ya Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahAmiinn canımm Yok 3yıl bazı sebebler dolayı istemedik şimdi duamız belli çok istiyoruz
inşallah geboş olduğumuz günleride görürüz
Al benden de o kadar nerden bulaşık bu testlereHic pişman degilim elimde olsa saat başı yaparım ama testler yetmeziste o zaman pisman olurum
Kuzu bat 6 mart benim bilmiyorum belirtiler adetle aynı oluyo ya kafam karışıyoAdetine ne kadar var acaba. Bu bahsettiğin baş dönmesi meme ucu acısı akıntı hep bende de vardı. Düşününce gebeliğin başlıca belirtileribenim sürecimde biraz karışık doktor pko dedi ilaç tedavisine başladım 1 ay oldu..
Yo anlamıştım, ben adetiniz bittiyse diyerek o yorumu yapmıştım.He yok adetim daha bitmedi haftasonuna anca biter diye düşünüyorum. Yani ovulasyon yapıyorum derken denediğim süre zarfında yaptım demek istedim bu ay da yapacağım demek istedimAdetimin bitmesini bekliyorum canım.
Sorma valla 2. Cocuk olacagi için internette okudum acikcasi ovulasyon kullanin cocuk olunca her zaman cay demleyemiyoruz en azindan dedim o günleri degerlendiririm zaman yaratirim sonuçta esimde bende calisiyorum vakit nakit her zaman ilk cocukta ki vakit bulamıyoruzAl benden de o kadar nerden bulaşık bu testlere
Kızlar şimdi yaptım, çatlamış galiba bende,ama yine o yumurta gibi akıntı gelmemişbugün de mi değerlendirmeli?
Benim sağ yumurtalıkta çikolata kistim var o sebeple çok ağır geçiyor ve rahat 6-7 gün sürüyor maalesefYo anlamıştım, ben adetiniz bittiyse diyerek o yorumu yapmıştım.
Benim bitti bu ay kısa sürdü.
Sen bi önceki testi ne zaman yaptin ben simdi nasil takip edicem senin ev ayakkabini sevsinler ne kadar güzelEki Görüntüle 2795420
Birlikte de çatlattık seninle yumurtayıbende az önce yaptım siliklikleşti baya
Çok iyi yapmışsınızV
Sorma valla 2. Cocuk olacagi için internette okudum acikcasi ovulasyon kullanin cocuk olunca her zaman cay demleyemiyoruz en azindan dedim o günleri degerlendiririm zaman yaratirim sonuçta esimde bende calisiyorum vakit nakit her zaman ilk cocukta ki vakit bulamıyoruzrisk almak istemedim zamana birakmak istemedim
Bende yumurtlamak istiyorumSen bi önceki testi ne zaman yaptin ben simdi nasil takip edicem senin ev ayakkabini sevsinler ne kadar güzel
Hepimiz icin cok guzel olur insallah ❤❤❤Çok iyi yapmışsınızolsun çalışırken daha zor en güzelini yapmışsın yani. Sonuç güzel olsun bizler için uğraşıyoruz da
Yaaa canim benim ya vallahi hep aklim sende insallah sende yumurtla ya boyle diyinca kendimizi tavuk gibi hissediyorumBende yumurtlamak istiyorum
Teşekkür ederimSen bi önceki testi ne zaman yaptin ben simdi nasil takip edicem senin ev ayakkabini sevsinler ne kadar güzel
Yaaa canim benim ya vallahi hep aklim sende insallah sende yumurtla ya boyle diyinca kendimizi tavuk gibi hissediyorum
Yazdığın seyi anladim ama anladigim halde 5 kere okudumTeşekkür ederimbenim dün pik oldu dün gece o dediğim 23 de bi yaptım sabah yaptım 9.30 da yine biraz koyu gibiydi 16. 00 yaptım sayfaya atmıştım. az önceki attığımı yeni yaptım canım yani tek değilsin bitiyor bitmese ahh ahhh
Bu test yumurtlama testi mi gebelik mi oluyo bilgim yok taEki Görüntüle 2795420
Birlikte de çatlattık seninle yumurtayıbende az önce yaptım siliklikleşti baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?