- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Artık testi 10unda yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam evde bir tane test varr onuda ta dolabın en arkasına soktumİyice kafamız karıştı zaten
Adetine ne kadar var acaba. Bu bahsettiğin baş dönmesi meme ucu acısı akıntı hep bende de vardı. Düşününce gebeliğin başlıca belirtileriBenim kistim var kuzu sağ overde sadece ve çok şiddetli adet dönemim geçer bugün 10 sn bi baş dönmesi yaşadım bir 4 5 gündür göğüs uçlarım acıdı şu an o kadar yok ama göğüs uçlarım da çatlama var bide 3 gün önce beyaz bi akıntı gördüm iç çamaşırımda onun dışında da 2 gündür ama bugün fazla bi saf saf kasık mı desem karın mı desem yumurtlaiklarin olduğu yerlere mi desem işte ağrı oluyo kuzu
Hiç güleceğim yoktu yaaaArtık testi 10unda yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam evde bir tane test varr onuda ta dolabın en arkasına soktumunutcam güya orda olunca
Bende kullandım rahatladım canımm onun orda olması beni gerdi şimdi elimde testte yok öyle takılıyorumArtık testi 10unda yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam evde bir tane test varr onuda ta dolabın en arkasına soktumunutcam güya orda olunca
En iyisi geleceği varsa gelecek yoksa zaten gelmeyecek.. Testte yapsak yapmasak ta bişey değişmeyecek valla stres oldum.Bende kullandım rahatladım canımm onun orda olması beni gerdi şimdi elimde testte yok öyle takılıyorum
Canım valla 3 gün kalasıya kadar bekle. Ben 3 hamileliğimi de 3 gün kala öğrendim hepsini de.Tiniminimavihanim bende seni dinlemeden test yaptım freely marka negatif çıktı daha sekiz gün var regl olmaya ve elimde bir test kaldı
Aynı evetEvet negatif çıktı hafif böyle arka tarafımda bel de olabilir agrı batma tarif edemiyorum var :) birde arada uyku bastırıyor pek mecalim olmuyor sizdede öyle mi ? Ay inşallah çıkar ya test bir daha yapmayacağım gecikirse yapacam
Hayırlısı kendimizi takip etmeye devam edelim :)Aynı evet
Teşekkür ederimHerkeste aynı olmayabiliyor. Reglin düzenliyse evet 14 gün sonra regl günün. En erken 11 gün sonra yapmanı tavsiye ederim. Rahme yerleşmesi 6-10 gün arası zaten. Yerleştikten sonra hcg hormonu yükseliyor, idrara geçmesi en erken 11.gün oluyor.
Amin inşallahYaaa evet aramıcam belirti söz verdim kendimeengel olmalıyım kendime. İnşallah bu ay nasip olur sana da bana da isteyen herkese de Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Öyle yapacağım canım :)Canım valla 3 gün kalasıya kadar bekle. Ben 3 hamileliğimi de 3 gün kala öğrendim hepsini de.
Amin sabah test erken gebelik bakalım şansaHayırlısı kendimizi takip etmeye devam edelim :)
Ahh kuzucumm duramadın değil miTiniminimavihanim bende seni dinlemeden test yaptım freely marka negatif çıktı daha sekiz gün var regl olmaya ve elimde bir test kaldı
Sende var mı şuan bir şikayet belirti kuzucumAhh kuzucumm duramadın değil mineyse kullandın bitti olarak düşün elinde bir tane test kalmadı farzet öyle yap kuşum
Düşünüyorum kendimi dinleyince regl olcak gibi karnım kasıklarım ağrıyorSende var mı şuan bir şikayet belirti kuzucum
Aynen öylee canımm ama salmak gerekiyor bazenn ne yapsak da boşEn iyisi geleceği varsa gelecek yoksa zaten gelmeyecek.. Testte yapsak yapmasak ta bişey değişmeyecek valla stres oldum.
Yaptim bileBunu yapan birisi olarak sana sıkı dur diyorumyapma pik çıkıyor benim öyle oldu dün pik olmuştu gece merak ettim 23.23 de tekrar yaptım gidiklamasaydı 5 testim olacaktı. Yapma canım nütfen
Gecen ayda yaptim canim 2 gun pik oldu sonra catladiPikse eğer 6 saate bir yapabilirsin canım mantıklı olur. Belki erken çatlar.. İlk defa yapıyorsan ovu testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?