Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetine ne kadar var acaba. Bu bahsettiğin baş dönmesi meme ucu acısı akıntı hep bende de vardı. Düşününce gebeliğin başlıca belirtileri benim sürecimde biraz karışık doktor pko dedi ilaç tedavisine başladım 1 ay oldu..

Artık testi 10unda yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam evde bir tane test varr onuda ta dolabın en arkasına soktum unutcam güya orda olunca
Bende kullandım rahatladım canımm onun orda olması beni gerdi şimdi elimde testte yok öyle takılıyorum

Bende kullandım rahatladım canımm onun orda olması beni gerdi şimdi elimde testte yok öyle takılıyorum
En iyisi geleceği varsa gelecek yoksa zaten gelmeyecek.. Testte yapsak yapmasak ta bişey değişmeyecek valla stres oldum.

Teşekkür ederim
Yaaa evet aramıcam belirti söz verdim kendime engel olmalıyım kendime. İnşallah bu ay nasip olur sana da bana da isteyen herkese de Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah

Tiniminimavihanim bende seni dinlemeden test yaptım freely marka negatif çıktı daha sekiz gün var regl olmaya ve elimde bir test kaldı
Ahh kuzucumm duramadın değil mi neyse kullandın bitti olarak düşün elinde bir tane test kalmadı farzet öyle yap kuşum

Sende var mı şuan bir şikayet belirti kuzucum
Düşünüyorum kendimi dinleyince regl olcak gibi karnım kasıklarım ağrıyor hiç öyle sallamayınca birşey yok gibi bende çözemedim kuzum ya ama sanki yok gibi

Bunu yapan birisi olarak sana sıkı dur diyorum yapma pik çıkıyor benim öyle oldu dün pik olmuştu gece merak ettim 23.23 de tekrar yaptım gidiklamasaydı 5 testim olacaktı. Yapma canım nütfen
Yaptim bile biz boyleyiz napican meraklilar olarak ne gelirse meraktan geliyor zaten basimiza merhaba ben merakli

Kızlar şimdi yaptım, çatlamış galiba bende,ama yine o yumurta gibi akıntı gelmemiş bugün de mi değerlendirmeli?

Eklentiler

• B5AE9396-F64A-4ED2-B357-44AC361E3ECD.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 82F56420-FBDC-4268-9C2E-0F36C6B4E3A9.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar çatlayınca olmuyor mu ? İlla pik günde mi dölleniyor kusura bakmayın tam olarak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…