Bir uykum geldi ki şuan bunun tadı bir yerde yokMillete sorsan uyuya kalır koltukta bize bak diri cadı gibiyiz yemin ederim unuturuz die uyumuyoruz bile
Ay günaydın bende gördüm test yapıyorum pozıtıf ıkı çizgi de gri ama sonra bakıyorum mavı olmus cızgılerKızlar günaydın hayırlı cumalar
Ben bugün bir rüya gördüm bebek emziriyordum hayırlara vesile olsun inşallah
Yaa Allah Allah erkek çocuk için bir işaret mi acabaAy günaydın bende gördüm test yapıyorum pozıtıf ıkı çizgi de gri ama sonra bakıyorum mavı olmus cızgıler
Galiba rüyalar terse cıkar derler ama ınsallah öledirYaa Allah Allah erkek çocuk için bir işaret mi acababilinçaltımız çıldırdı sanırım
Birlikte de hamile oluruz İnşallahEki Görüntüle 2795420
Birlikte de çatlattık seninle yumurtayıbende az önce yaptım siliklikleşti baya
Çok teşekkürler canımHadi bismillah guzel demleallah isini rast getirsin
ilişki vaktine göre 12 gün olmuş ama tam yumurtlama vakti bilinmediği için o kısım biraz karışık bence siz adet tarihinizi bekleyin adetiniz yaklaştığı zaman 1-2 gün evvel yapın testi inşallah güzel sonuçlar alırsınız.17 şubat bitti 10 martta gelcek yumurtlama günlerim adet bittiği andan 1hafta süre gösteriyo uygulama ilişki 22 sinde oldu
inşallah sınıfın çalışkan öğrencileri olarak hepimiz geçeriz inşallah :)Beni güldürdün bu akşam öyle gülecek modda değildimAllah razı olsun öğrenci bu ay inşallah çocuk yapmada sınıfı geçer inşallah
Bence bekle hiç pişman olma ben ilk gebeliğimde 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra yaptım zaman geçince o kadar silik çıktı ki adetime yakındı bekle sabret kaç gün var bilmiyorum ama bazen fazla aceleci davranıyoruz.. :)Günaydın hayırlı cumalarrrr
Yine bana hüsran yine bana hasret var bana yine sensiz yollar düştü eyvahhhhtest kocaman negatiff direk bu şarkı geldı aklıma nasip bekleyelim bakalım regl gunumuzu gitti benım 25 tllll
Canım daha bir haftan var senin eğer batını yanlış hatırlamıyorsam ,benim 5 gün kala çıkmadı 3 gün kala çıktı bence erken davranmışsın beklemelisinGünaydın hayırlı cumalarrrr
Yine bana hüsran yine bana hasret var bana yine sensiz yollar düştü eyvahhhhtest kocaman negatiff direk bu şarkı geldı aklıma nasip bekleyelim bakalım regl gunumuzu gitti benım 25 tllll
Yaa anlamını biliyorsun demi şayet kadın evli ise hamile olduğunu işarettir inşallah canım hamişsindir darısı bizeKızlar günaydın hayırlı cumalar
Ben bugün bir rüya gördüm bebek emziriyordum hayırlara vesile olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?