Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Millete sorsan uyuya kalır koltukta bize bak diri cadı gibiyiz yemin ederim unuturuz die uyumuyoruz bile

Merhaba canlar, ovülasyon testini ilk defa denedim bu hafta salı günü şeffaf yumurta akı gibi akıntım oldu ve regl biteli 8. gündü bu kadar erken yumurtlama olmaz dedim kendime 35 günde bir oluyorum ayrıca. Bu durumu yumurtlama belirtisi olarak biliyorum ve o gün şişkinlik kasık ağrısı yaşadım ve değerlendirdik. test yapayım dedim silikti. Benzer belirtileri yaşamayınca test yapmayı yumurtlama günü için bekliyorum. Burada okudukça kafam karışıyor işte. Bu ay olmazsa diğer ay clomene başlayacağız ve her gün test yapacağım yada ne yapmalıyım

17 şubat bitti 10 martta gelcek yumurtlama günlerim adet bittiği andan 1hafta süre gösteriyo uygulama ilişki 22 sinde oldu
ilişki vaktine göre 12 gün olmuş ama tam yumurtlama vakti bilinmediği için o kısım biraz karışık bence siz adet tarihinizi bekleyin adetiniz yaklaştığı zaman 1-2 gün evvel yapın testi inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Ayyy bildiginiz kabus gordum gece reglim gelmiyo gecikiyo ve ben test yapiyorum ama tertemiz bi test ay artik ruyalarima giriyo moralim bozuldu bi kalktim

Bence bekle hiç pişman olma ben ilk gebeliğimde 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra yaptım zaman geçince o kadar silik çıktı ki adetime yakındı bekle sabret kaç gün var bilmiyorum ama bazen fazla aceleci davranıyoruz.. :)

Canım daha bir haftan var senin eğer batını yanlış hatırlamıyorsam ,benim 5 gün kala çıkmadı 3 gün kala çıktı bence erken davranmışsın beklemelisin

ben dün gece nerdeyse acile gidiyordum kızlar ya. zaten size de yazmıştım burdan belim karnım gögüslerim ağrıyor diye. birde dün gaz sancısına benzer bir şey başladı. aynı düşük yaparken çektiğim ağrı gibiydi belim kuyruk sokumum ikiye ayrılcak gibiydi. birde iki yumurtalığımın ortası rahim yeri çok şiddetli ağrıdı. ayaklarıma su torbası koydum biraz rahatladım ama hala da ağrım sancım devam ediyor. ilk yumurtlamaya göre bat 8 mart ya acaba diyorum adete mi hazırlanıyor. 2. yumurtlamanında 5. günü bu ay kafam allak bullak oldu gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…