yaaa ölemi diyorsunnn :)) bekleyelım bakalım hep melonun yuzunden yap yap başımıne tını yedi.Canım daha bir haftan var senin eğer batını yanlış hatırlamıyorsam ,benim 5 gün kala çıkmadı 3 gün kala çıktı bence erken davranmışsın beklemelisin
aynen ah şu acelecılık :)Bence bekle hiç pişman olma ben ilk gebeliğimde 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra yaptım zaman geçince o kadar silik çıktı ki adetime yakındı bekle sabret kaç gün var bilmiyorum ama bazen fazla aceleci davranıyoruz.. :)
Bütün kadinlar aynı yanliz degilsin gecen ay en az 10 tane gebelik testi yaptim 1 tane de erken gebelik testi yaptimaynen ah şu acelecılık :)
ya ben aralık da berı denıyorum :) ılk ay ust uste 3 tane erken gebelık aldrırdım ama yeter mihrimm hamıleysen bekle bıraz cocugumun rızkını harcıyorsun dıye laf işittim sonrakı ay haberı yok 3 daha yaptım şubatda yapmadım .kaset yaptım sadece yanı ortalama 150 gıttı benım amann benden onemlımı yaaa :)))Bütün kadinlar aynı yanliz degilsin gecen ay en az 10 tane gebelik testi yaptim 1 tane de erken gebelik testi yaptim
Oda yine cocugun kismeti kismete gidiyor onu yapmadan nasil öğrenecegiz ben adetinin geçmesini bekleyenler kadar sabirli degilim malesef o yuzden gecen ay kimyasal yasadim sanırım 2 gün ust uste gebelik testim pozitif cikmasina rağmen doktora gittigimde kan tahlilinde 1.20 HCG cikti ve adetim çok sancılı ve kasilmali cokta fazla kanamalı gecti test yapmasam belki adet oldum zannedicemya ben aralık da berı denıyorum :) ılk ay ust uste 3 tane erken gebelık aldrırdım ama yeter mihrimm hamıleysen bekle bıraz cocugumun rızkını harcıyorsun dıye laf işittim sonrakı ay haberı yok 3 daha yaptım şubatda yapmadım .kaset yaptım sadece yanı ortalama 150 gıttı benım amann benden onemlımı yaaa :)))
Merhaba durum bende de aynı reglin 11. Günü yumurta akı gibi akıntım oldu ama yumurtlama tarihim 8 i ya da 10 olması lazım şaştım kaldım bekliyorum ovu. Testi de yapmıyorum yarın Dr a gitcem yumurta takibi için bakalım ne olmuşMerhaba canlar, ovülasyon testini ilk defa denedim bu hafta salı günü şeffaf yumurta akı gibi akıntım oldu ve regl biteli 8. gündü bu kadar erken yumurtlama olmaz dedim kendime 35 günde bir oluyorum ayrıca. Bu durumu yumurtlama belirtisi olarak biliyorum ve o gün şişkinlik kasık ağrısı yaşadım ve değerlendirdik. test yapayım dedim silikti. Benzer belirtileri yaşamayınca test yapmayı yumurtlama günü için bekliyorum. Burada okudukça kafam karışıyor işte. Bu ay olmazsa diğer ay clomene başlayacağız ve her gün test yapacağım yada ne yapmalıyım
bu banada oldu sanırım dun bır arkadas ıle konustuk ordan anladım testlerım pozıtıfdı ıkısıde hemde sonra regl oldum hatta kocaman pıhtı bıle geldı napalım nasip :)Oda yine cocugun kismeti kismete gidiyor onu yapmadan nasil öğrenecegiz ben adetinin geçmesini bekleyenler kadar sabirli degilim malesef o yuzden gecen ay kimyasal yasadim sanırım 2 gün ust uste gebelik testim pozitif cikmasina rağmen doktora gittigimde kan tahlilinde 1.20 HCG cikti ve adetim çok sancılı ve kasilmali cokta fazla kanamalı gecti test yapmasam belki adet oldum zannedicem
Çook isterim inşallahBirlikte de hamile oluruz İnşallah
Geçmiş olsunn cnm bat 8 martsa tet yaptın mı hamiş misinben dün gece nerdeyse acile gidiyordum kızlar ya. zaten size de yazmıştım burdan belim karnım gögüslerim ağrıyor diye. birde dün gaz sancısına benzer bir şey başladı. aynı düşük yaparken çektiğim ağrı gibiydi belim kuyruk sokumum ikiye ayrılcak gibiydi. birde iki yumurtalığımın ortası rahim yeri çok şiddetli ağrıdı. ayaklarıma su torbası koydum biraz rahatladım ama hala da ağrım sancım devam ediyor. ilk yumurtlamaya göre bat 8 mart ya acaba diyorum adete mi hazırlanıyor. 2. yumurtlamanında 5. günü bu ay kafam allak bullak oldu gerçekten.
Geçmiş olsunn cnm bat 8 martsa tet yaptın mı hamiş misinben dün gece nerdeyse acile gidiyordum kızlar ya. zaten size de yazmıştım burdan belim karnım gögüslerim ağrıyor diye. birde dün gaz sancısına benzer bir şey başladı. aynı düşük yaparken çektiğim ağrı gibiydi belim kuyruk sokumum ikiye ayrılcak gibiydi. birde iki yumurtalığımın ortası rahim yeri çok şiddetli ağrıdı. ayaklarıma su torbası koydum biraz rahatladım ama hala da ağrım sancım devam ediyor. ilk yumurtlamaya göre bat 8 mart ya acaba diyorum adete mi hazırlanıyor. 2. yumurtlamanında 5. günü bu ay kafam allak bullak oldu gerçekten.
yumurta o süreci tamamladığında bakıyormuş yok bu olmamış ben bunun daha iyisini yaparım diyormuş daha rahime yerleşmeden sağlıksız olduğunu düşündüğü için atılıyormuş daha iyisini yapmak için :)bu banada oldu sanırım dun bır arkadas ıle konustuk ordan anladım testlerım pozıtıfdı ıkısıde hemde sonra regl oldum hatta kocaman pıhtı bıle geldı napalım nasip :)
Hadi bismillah insallah koyulaşmış olur her gun bu saatlerde mi yapıyorsunGünaydın hayırlı cumalar 20 dk sonra ovulasyon yapacagım dahada olmadıysa moralim gidicek iyice
Canım test yaptım negatif benimİşte kesin gebe değişim millete gebelik ışıltısı olur bende alerji
ALLAH ALLAH kurban oldugum herseyın en ıyısını yapar bılıryumurta o süreci tamamladığında bakıyormuş yok bu olmamış ben bunun daha iyisini yaparım diyormuş daha rahime yerleşmeden sağlıksız olduğunu düşündüğü için atılıyormuş daha iyisini yapmak için :)
Hadi bismillah insallah koyulaşmış olur her gun bu saatlerde mi yapıyorsunsonucu bizemlede paylas bende öğlen arasinda yapacağım meraktan çatladım yumurtamdan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?