Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha bir haftan var senin eğer batını yanlış hatırlamıyorsam ,benim 5 gün kala çıkmadı 3 gün kala çıktı bence erken davranmışsın beklemelisin
yaaa ölemi diyorsunnn :)) bekleyelım bakalım hep melonun yuzunden yap yap başımıne tını yedi.

aynen ah şu acelecılık :)

Bütün kadinlar aynı yanliz degilsin gecen ay en az 10 tane gebelik testi yaptim 1 tane de erken gebelik testi yaptim
ya ben aralık da berı denıyorum :) ılk ay ust uste 3 tane erken gebelık aldrırdım ama yeter mihrimm hamıleysen bekle bıraz cocugumun rızkını harcıyorsun dıye laf işittim sonrakı ay haberı yok 3 daha yaptım şubatda yapmadım .kaset yaptım sadece yanı ortalama 150 gıttı benım amann benden onemlımı yaaa :)))

Oda yine cocugun kismeti kismete gidiyor onu yapmadan nasil öğrenecegiz ben adetinin geçmesini bekleyenler kadar sabirli degilim malesef o yuzden gecen ay kimyasal yasadim sanırım 2 gün ust uste gebelik testim pozitif cikmasina rağmen doktora gittigimde kan tahlilinde 1.20 HCG cikti ve adetim çok sancılı ve kasilmali cokta fazla kanamalı gecti test yapmasam belki adet oldum zannedicem

Merhaba durum bende de aynı reglin 11. Günü yumurta akı gibi akıntım oldu ama yumurtlama tarihim 8 i ya da 10 olması lazım şaştım kaldım bekliyorum ovu. Testi de yapmıyorum yarın Dr a gitcem yumurta takibi için bakalım ne olmuş

bu banada oldu sanırım dun bır arkadas ıle konustuk ordan anladım testlerım pozıtıfdı ıkısıde hemde sonra regl oldum hatta kocaman pıhtı bıle geldı napalım nasip :)

Geçmiş olsunn cnm bat 8 martsa tet yaptın mı hamiş misin

Geçmiş olsunn cnm bat 8 martsa tet yaptın mı hamiş misin

günaydın hanımlar. ben bat 4 mart demiştim ama şubatın 28 çektiğini hesaba katmadım. sanırım 7-8 martta adet olabilirim. şu an en ufak bir belirti yok. yapılan negatif testler var sadece :) bu ay da olmadı galiba. erken gebelik testine inanmadığımdan yapmadım normal gebelik testlerimde ince silik çizgim bile yok.

bu banada oldu sanırım dun bır arkadas ıle konustuk ordan anladım testlerım pozıtıfdı ıkısıde hemde sonra regl oldum hatta kocaman pıhtı bıle geldı napalım nasip :)
yumurta o süreci tamamladığında bakıyormuş yok bu olmamış ben bunun daha iyisini yaparım diyormuş daha rahime yerleşmeden sağlıksız olduğunu düşündüğü için atılıyormuş daha iyisini yapmak için :)

Günaydın hayırlı cumalar 20 dk sonra ovulasyon yapacagım dahada olmadıysa moralim gidicek iyice

Günaydın hayırlı cumalar 20 dk sonra ovulasyon yapacagım dahada olmadıysa moralim gidicek iyice
Hadi bismillah insallah koyulaşmış olur her gun bu saatlerde mi yapıyorsun sonucu bizemlede paylas bende öğlen arasinda yapacağım meraktan çatladım yumurtamdan önce

ALLAH ALLAH kurban oldugum herseyın en ıyısını yapar bılır

Günaydın kızlar... Testim negatif çıktı, biraz üzüldüm ama geçti.. sizlere sorum olacak.. klomen (veya femarayı) 3 ay arka arkaya mı kullanmak gerekiyor? ben bu ay biraz dinlenmek istiyorum, kendi halime dönmek spor yapmak başka şeylerle uğraşıp kafamı dağıtmak gibi.... Rahim filmi de çektiririm belki bu arada. Ne dersiniz?

Hadi bismillah insallah koyulaşmış olur her gun bu saatlerde mi yapıyorsun sonucu bizemlede paylas bende öğlen arasinda yapacağım meraktan çatladım yumurtamdan önce

Eklentiler

• IMG_20210305_105948.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 84
Aaaa koyulasmaya başlamış sanki daha onceki testlerden daha koyu gibi dimi bana mi oyle geldi sence nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…