Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an ağlıcam tüylerim diken diken oldu dualarınız için sağolun arkadaşlarım rabbim kucagınızı boş bırakmasın iyi ki varsınız ilk kez böyle oldu
Yaa deme oyle bana koyulaşmış gibi geldi resimleri birlestirip oyle yüklesen ya aradaki koyulasma oranini görürüz

canlar ya benden beyazımsın bır akıntı gelıyo sızce bu regl belırtısımı hamılelık ıle regl cok benzıyor cunkı :)

Geçmiş olsunn cnm bat 8 martsa tet yaptın mı hamiş misin
test yaptım canım hamile değilim ama çok kasılma ve kramplarım var. adet olmazsam doktora gidicem geç döllenme de olabilir geç yumurtladım çünkü

Şu an ağlıcam tüylerim diken diken oldu dualarınız için sağolun arkadaşlarım rabbim kucagınızı boş bırakmasın iyi ki varsınız ilk kez böyle oldu
Canim bak senin testleri derledim eski konuşmalarımızdan en koyu çizginin bugün olduğunu gördüm resime bak sende fark edeceksin bence yarina falan pik olur gibi geliyor bana

Eklentiler

• IMG_20210305_111609.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 61
canlar ya benden beyazımsın bır akıntı gelıyo sızce bu regl belırtısımı hamılelık ıle regl cok benzıyor cunkı :)
Regl kuzum bence geçen ay bende de öyle oldu su gibiydı beyaz adet oldum bu ay hiçbirimizde iş yok of bendede hiç belirti yok valla

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 10 Nisan 2021
2-Yaşınız? 26
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? 1 aydır Follatro kullanıyorum
4-Ne zamandır deniyorsunuz? Yeni denemelere başlayacağız

Merhabalar bende aranıza katılıyorum Allahın izniyle
1 aydır follatro kullanıyorum içinde aynı zamanda 150 mk iyotta içerdiği için tercih etmiştim. ( bende iyot eksikliği var nodüllerimden ötürü)
Fakat hiçbir eczanede bulamadım bu civarda... yenisini almak için.
acaba solgar folate kullanan var mı?

Gene bize hüsran yaaaa valla deliricem neyse sizler erkenden regl olup çalışmaya devam bizde olalım zaman geçsin bi an evvel gerçekten bende bu ay dan sonra takip falan yapmasam mı öyle sallamasyon mu takılsam ne yapsam acaba

Canım evet koyulaşmaya başlamış bence de yaa. Hadi inşallah devamı gelir ben de saat 2 de yapicam inşallah koyulaşır benimki de bugün 18. Gün olucak

Eklentiler

• IMG-20210304-WA0001.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 44
Evet seninde başlamış bi kac güne hedefe ulasirsiniz diye düşünüyorum
Amin inşallah ya dualarımız kabul olsun cuma mübarek günde inşallah 14. Günde de koyulaşmaya başlıyordu tam ama 15. Gün yine silik olmuştu üzülmüştüm şimdi yine dün koyulaşmaya başlıyor gibiydi bugün inşallah silik olmaz ya

Insallah canim yarin belli olur inşallah yarinda paylaşırsın takip yapariz güzel oluyor heyecanimizi paylaşmak

Yaa deme oyle bana koyulaşmış gibi geldi resimleri birlestirip oyle yüklesen ya aradaki koyulasma oranini görürüz
Hemen koyulaştı canım saat 6 yine yapcam

Eklentiler

• IMG_20210305_110325.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210304_204703.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210303_120722.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210303_084944.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210302_110822.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20210301_110349.webp
    5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210301_110344.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210228_202838.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…