Yaa deme oyle bana koyulaşmış gibi geldi resimleri birlestirip oyle yüklesen ya aradaki koyulasma oranini görürüzŞu an ağlıcam tüylerim diken diken oldu dualarınız için sağolun arkadaşlarım rabbim kucagınızı boş bırakmasın iyi ki varsınız ilk kez böyle oldu
test yaptım canım hamile değilim ama çok kasılma ve kramplarım var. adet olmazsam doktora gidicem geç döllenme de olabilir geç yumurtladım çünküGeçmiş olsunn cnm bat 8 martsa tet yaptın mı hamiş misin
Canim bak senin testleri derledim eski konuşmalarımızdan en koyu çizginin bugün olduğunu gördüm resime bak sende fark edeceksin bence yarina falan pik olur gibi geliyor banaŞu an ağlıcam tüylerim diken diken oldu dualarınız için sağolun arkadaşlarım rabbim kucagınızı boş bırakmasın iyi ki varsınız ilk kez böyle oldu
Bende şimdi yazacaktım kuzum hiç belirti yok bendede hüsran bu ay belli olsun üzülmeyelim nasip artıkK
Canım test yaptım negatif benimSivilceler tutmadı
Regl kuzum bence geçen ay bende de öyle oldu su gibiydı beyaz adet oldum bu ay hiçbirimizde iş yok of bendede hiç belirti yok vallacanlar ya benden beyazımsın bır akıntı gelıyo sızce bu regl belırtısımı hamılelık ıle regl cok benzıyor cunkı :)
Canım evet koyulaşmaya başlamış bence de yaa. Hadi inşallah devamı gelir ben de saat 2 de yapicam inşallah koyulaşır benimki de bugün 18. Gün olucakŞu an ağlıcam tüylerim diken diken oldu dualarınız için sağolun arkadaşlarım rabbim kucagınızı boş bırakmasın iyi ki varsınız ilk kez böyle oldu
Evet seninde başlamış bi kac güne hedefe ulasirsiniz diye düşünüyorumCanım evet koyulaşmaya başlamış bence de yaa. Hadi inşallah devamı gelir ben de saat 2 de yapicam inşallah koyulaşır benimki de bugün 18. Gün olucak
Amin inşallah ya dualarımız kabul olsun cuma mübarek günde inşallahEvet seninde başlamış bi kac güne hedefe ulasirsiniz diye düşünüyorum
hangimiz almadık çılgınlar gibiBen bu belirti işine takılmıyorumgeçen ay boyumun ölçüsünü aldım
Hadi inşallah canım bol bol dua ediyorum isteyen herkse☺test yaptım canım hamile değilim ama çok kasılma ve kramplarım var. adet olmazsam doktora gidicem geç döllenme de olabilir geç yumurtladım çünkü
Insallah canim yarin belli olur inşallah yarinda paylaşırsın takip yapariz güzel oluyor heyecanimizi paylaşmakAmin inşallah ya dualarımız kabul olsun cuma mübarek günde inşallah14. Günde de koyulaşmaya başlıyordu tam ama 15. Gün yine silik olmuştu üzülmüştüm şimdi yine dün koyulaşmaya başlıyor gibiydi bugün inşallah silik olmaz ya
çok teşekkür ederim Allah razı olsun. siz piki güzel yakaladınız inşallah hamilelik olur amiiiinInsallah canim yarin belli olur inşallah yarinda paylaşırsın takip yapariz güzel oluyor heyecanimizi paylaşmak
Hemen koyulaştı canım saat 6 yine yapcamYaa deme oyle bana koyulaşmış gibi geldi resimleri birlestirip oyle yüklesen ya aradaki koyulasma oranini görürüz
Düzenli yaptıysan yakalarsın canım dilerim koyulaşırCanım evet koyulaşmaya başlamış bence de yaa. Hadi inşallah devamı gelir ben de saat 2 de yapicam inşallah koyulaşır benimki de bugün 18. Gün olucak
düzenli yaptım canım inşallah dua et koyulaşsın . seninki de kopkoyu olur inşallah 6daDüzenli yaptıysan yakalarsın canım dilerim koyulaşır
allah razı olsun canım benimHadi inşallah canım bol bol dua ediyorum isteyen herkse☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?