Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben folattro kullanıyordum hipotiroidi olduğu için iyot olmasın dedi doktor solgar folat aldım 1 aydır onu içiyoruz eşim de ben defolik asitten çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum. bat nisan olduğu için listeye eklemedim

Ben oyle yapiyorum canim suan takip etmeyi biraktim keyfi devam ustune dusmuyorum akintim bile gecen aydan daha fazlaydi oyle anladim degerlendirmelere gun asiri dikkat ediyoruz o kadar☺ diger turlu insanin aklindan dahi cikmiyor stres olunca iyice kotu oluyor. Kafani dagitmaya bak fazla dusunme degerlendirmelerini yaptiysan rahat ol

Kızlar başka kimseden ses yok mu listeye yeni baktım 1 kişi hamile diğerleri gecikmemi oldu

Kizlar adetime 8 gun var bugun toz pembe akinti geldi pembe beyaz böyle cok acik renk yerlesme kanamasi olabilir diye düşünüyorum bikac gunede test yaparim nasipse cikar insallah

hakmiz al

hangimiz almadık çılgınlar gibi ya benim eşim geçen ay o kadar heveslenmişti garibim bu ay korkudan bişe diyemiyor
O kadar iyi anlıyorum ki biz hevesliyken onların böyle masumca beklentileri ne biliyim Rabbim büyük diyorum onlar bizden daha çok hevesli heyecanlılar

Kizlar adetime 8 gun var bugun toz pembe akinti geldi pembe beyaz böyle cok acik renk yerlesme kanamasi olabilir diye düşünüyorum bikac gunede test yaparim nasipse cikar insallah
Böyle olup hamiş olan bir arkadaşımız olmuştu sayfada bakalım sizin ne olur

Geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi. Karnınız neden o kadar ağrıyor acaba ki kistiniz filan yoktur dilerim

Geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi. Karnınız neden o kadar ağrıyor acaba ki kistiniz filan yoktur dilerim
bildiğim kadarıyla yoktu canım ama devam ederse kontrole gidicem. kist bel ve gögüs ağrısı yapar mı ki

Günaydınlar canım. Filmi kesinlikle çekilmenizi öneririm hem aklınızdan çıkmış olur hem film çekinince zaten doktorların kimisi 1 ay korun diyor. Ben çekildim geçen 2 ay önce

bildiğim kadarıyla yoktu canım ama devam ederse kontrole gidicem. kist bel ve gögüs ağrısı yapar mı ki
Yapıyor şiddetli oluyor ağrısı enfeksiyon da yapıyor ama kist iğrenç oluyor benim arkadaşımın patlamıştı kisti acillk olmuştu. Tabi ki felaket tellalı gibi olmak istemem ama kötü şeyi yaşamamanız için söylemek istedim. Çok başka nedenlerden de olmuş olblr sancınız ağrılarınız bu bir örnekti dediğim. Allah korusun her türlü inşallah güzel sonuçlar alırsınız doktordan.

Kizlar sağdaki koyu olan dünkü. Soldaki silikler de bugün. Çatlama olmuş sanırım ne dersiniz

Eklentiler

• 20210305_105202.webp
    10 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210304_143114.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 27
Benim geçen ay patlamisti. Rahim filmi cekildikten 10 gun sonra basima geldi. Cok siddetli kasık ağrısı yaşadım. Sanci gibi degildi. Girip gunlerce cikmayan bi agri.

yaaa bunu bilmiyordum canım.. teşekkürler bilgi verdiğin için. devam ederse kontrole gidicem zaten..
birde benim dün gaz sancısı da eklendi o ağrıya. ayaklarımı ısıtınca o geçti kasılmalar kaldı sadece şuan.
üşütmüşte olabilirim tabiki ama takip edicem çok teşekkür ederim

Böyle olup hamiş olan bir arkadaşımız olmuştu sayfada bakalım sizin ne olur
Valla ben adete 11 gun kala teste basladim hem acaba hangi gun pozitif cikar diye hemde soranlara merak edenlere örnek olsun diye. Bugun hayaletinde hayaleti bi cizgi cikti erken gebelik testinde. Birde pembe akinti olunca dedim yerlesme yaşıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…