ben folattro kullanıyordum hipotiroidi olduğu için iyot olmasın dedi doktor solgar folat aldım 1 aydır onu içiyoruz eşim de ben de1-Beklenen Adet Tarihiniz? 10 Nisan 2021
2-Yaşınız? 26
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? 1 aydır Follatro kullanıyorum
4-Ne zamandır deniyorsunuz? Yeni denemelere başlayacağız
Merhabalar bende aranıza katılıyorum Allahın izniyle
1 aydır follatro kullanıyorum içinde aynı zamanda 150 mk iyotta içerdiği için tercih etmiştim. ( bende iyot eksikliği var nodüllerimden ötürü)
Fakat hiçbir eczanede bulamadım bu civarda... yenisini almak için.
acaba solgar folate kullanan var mı?
bat geçmiş?
Evet hızlı test yaptım negatif çıktı ayrıca aşırı koyu akıntı var gibi silerken fakettim. yarın dr kan testi için gitsem erkenmidir acaba?bat geçmiş?
Bilmiyordum baktim öyle diyor hayırlısı olur inşallahYaa anlamını biliyorsun demi şayet kadın evli ise hamile olduğunu işarettir inşallah canım hamişsindir darısı bize
Ben oyle yapiyorum canim suan takip etmeyi biraktim keyfi devamGene bize hüsran yaaaa valla deliricem neyse sizler erkenden regl olup çalışmaya devam bizde olalım zaman geçsin bi an evvel gerçekten bende bu ay dan sonra takip falan yapmasam mı öyle sallamasyon mu takılsam ne yapsam acaba
Dualarım seninle kuzum dilerim görürsün kırmızı koyu çizgiyidüzenli yaptım canım inşallah dua et koyulaşsın . seninki de kopkoyu olur inşallah 6da
O kadar iyi anlıyorum ki biz hevesliyken onların böyle masumca beklentileri ne biliyim Rabbim büyük diyorum onlar bizden daha çok hevesli heyecanlılarhakmiz al
hangimiz almadık çılgınlar gibiya benim eşim geçen ay o kadar heveslenmişti garibim bu ay korkudan bişe diyemiyor
Böyle olup hamiş olan bir arkadaşımız olmuştu sayfada bakalım sizin ne olurKizlar adetime 8 gun var bugun toz pembe akinti geldi pembe beyaz böyle cok acik renk yerlesme kanamasi olabilir diye düşünüyorum bikac gunede test yaparim nasipse cikar insallah
kimsede icraat yok bu ay canımKızlar başka kimseden ses yok mu listeye yeni baktım 1 kişi hamile diğerleri gecikmemi oldu
Geçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi. Karnınız neden o kadar ağrıyor acaba ki kistiniz filan yoktur dilerimben dün gece nerdeyse acile gidiyordum kızlar ya. zaten size de yazmıştım burdan belim karnım gögüslerim ağrıyor diye. birde dün gaz sancısına benzer bir şey başladı. aynı düşük yaparken çektiğim ağrı gibiydi belim kuyruk sokumum ikiye ayrılcak gibiydi. birde iki yumurtalığımın ortası rahim yeri çok şiddetli ağrıdı. ayaklarıma su torbası koydum biraz rahatladım ama hala da ağrım sancım devam ediyor. ilk yumurtlamaya göre bat 8 mart ya acaba diyorum adete mi hazırlanıyor. 2. yumurtlamanında 5. günü bu ay kafam allak bullak oldu gerçekten.
bildiğim kadarıyla yoktu canım ama devam ederse kontrole gidicem. kist bel ve gögüs ağrısı yapar mı kiGeçmiş olsun inşallah iyisindir şimdi. Karnınız neden o kadar ağrıyor acaba ki kistiniz filan yoktur dilerim
Günaydınlar canım. Filmi kesinlikle çekilmenizi öneririm hem aklınızdan çıkmış olur hem film çekinince zaten doktorların kimisi 1 ay korun diyor. Ben çekildim geçen 2 ay önceGünaydın kızlar... Testim negatif çıktı, biraz üzüldüm ama geçti.. sizlere sorum olacak.. klomen (veya femarayı) 3 ay arka arkaya mı kullanmak gerekiyor? ben bu ay biraz dinlenmek istiyorum, kendi halime dönmek spor yapmak başka şeylerle uğraşıp kafamı dağıtmak gibi.... Rahim filmi de çektiririm belki bu arada. Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 2795668
Yapıyor şiddetli oluyor ağrısı enfeksiyon da yapıyor ama kist iğrenç oluyor benim arkadaşımın patlamıştı kisti acillk olmuştu. Tabi ki felaket tellalı gibi olmak istemem ama kötü şeyi yaşamamanız için söylemek istedim.bildiğim kadarıyla yoktu canım ama devam ederse kontrole gidicem. kist bel ve gögüs ağrısı yapar mı ki
Benim geçen ay patlamisti. Rahim filmi cekildikten 10 gun sonra basima geldi. Cok siddetli kasık ağrısı yaşadım. Sanci gibi degildi. Girip gunlerce cikmayan bi agri.bildiğim kadarıyla yoktu canım ama devam ederse kontrole gidicem. kist bel ve gögüs ağrısı yapar mı ki
Kizlar sağdaki koyu olan dünkü. Soldaki silikler de bugün. Çatlama olmuş sanırım ne dersiniz
yaaa bunu bilmiyordum canım..Yapıyor şiddetli oluyor ağrısı enfeksiyon da yapıyor ama kist iğrenç oluyor benim arkadaşımın patlamıştı kisti acillk olmuştu. Tabi ki felaket tellalı gibi olmak istemem ama kötü şeyi yaşamamanız için söylemek istedim.Çok başka nedenlerden de olmuş olblr sancınız ağrılarınız bu bir örnekti dediğim. Allah korusun her türlü inşallah güzel sonuçlar alırsınız doktordan.
Valla ben adete 11 gun kala teste basladim hem acaba hangi gun pozitif cikar diye hemde soranlara merak edenlere örnek olsun diye. Bugun hayaletinde hayaleti bi cizgi cikti erken gebelik testinde. Birde pembe akinti olunca dedim yerlesme yaşıyorum galibaBöyle olup hamiş olan bir arkadaşımız olmuştu sayfada bakalım sizin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?