Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bugün pik mi sizce. Bi yorumlar mısınız rica etsem Dün baya silik çıktı diye üzülmüştüm. Ama bugün koyu çıktı pik midir yoksa var mıdır daha zamanı?
Pike yakınlaşmış bence yarın daha koyu olacaktır. Bunu kaçta yaptınız bugün?

Hadi yaa.Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum açıkcası. Duymamıştım hiç canım

prowomen arkadaşıma doktoru 3 ay kullan demiş . onda iştah artışı ve . kloestrolünü yükseltmiş ama bence yemeyle ilgili olabilir . doktora sormuş kloestorlü onunla ilgisi yoktur demiş

roseanne ben bu ay hem klomen hem de pro women kullandım ya hiçbirşeyim yok sadece afedersiniz kabızlık oluştu . onun haricinde birşeyim yok
Bende alayım o zaman inşallah işe yaramıştır sizde
internetten aldım canım pro time 162 tl al bir dene bakalım klomen 19 tl
Bugün aldım klomeni 13,50 verdim, doktor sabah akşam kullan dedi 5. Günü başlıcakmışım, siz ne zaman başlıyorsunuz
kaç amh ın . klomene neden fayda göremezsin dedi
0,84 geçen ay baktırdım, öncesinde vajinal muayenede doktor yumrtalıklarımn iyi olmadığını söyledi aşılama yapalım dedi, bende bu ah başka doktora gittim, onada söyledim ben hemen aşılama istemiyorum önce ilaç tedavisi denesek dedim, önce muayene etti sonra dediği yumurtalıklarmın kötü durumdaymış, amhda düşük yani olanda verimsiz, bu şekilde olunca klomen etkili olmayabilir dedi, aşılamada ilaç olarak verilen horon hap olarak değilde iğne şeklindeymiş, onlar daha güçlü oluyormuş, bu ay klomen denicem bende olmazsa bi sonraki ay belki aşılama için yeniden giderim

Ayy birlikte öğrenelim inşllah canım arada sağ kasık ama bilmem ki

ben adetin 3. günü başlamıştım

Tam 12de yapıyorum testlerimi canım
Bence yarın sabah 10. 00 gibi yapın. pik olup aniden çatlama durumu da olabiliyor. Eğer tam pik gelmezse yine aynı gün15.00-16.00 saat arası tekrarlayın. Bu aniden pik olblr koyuluğu onu gösteriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…