Pike yakınlaşmış bence yarın daha koyu olacaktır. Bunu kaçta yaptınız bugün?Kızlar benim bugün pik mi sizce. Bi yorumlar mısınız rica etsemDün baya silik çıktı diye üzülmüştüm. Ama bugün koyu çıktı pik midir yoksa var mıdır daha zamanı?
Hadi yaa.Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum açıkcası. Duymamıştım hiç canımcanım bu pik gibi bu gece değerlendir dicem ama ama sakın yarın sabah yap kandilde hamile kalanların bebekleri sakat olur derler batıl değil etrafımda 3 kişi var onların yalancısıyım bende sen bilirsin yinede ama yarın sabah erken kalk yap zaten yumurtanın ömrü 24 saat
2 test arası kaç saat olsun sence. Bunu sabah 12de yapmıştım akşam kaçta yapayımSanki biraz daha var yarın tam koyu olur ya da gece bir daha yap kesin olur
Tam 12de yapıyorum testlerimi canımPike yakınlaşmış bence yarın daha koyu olacaktır. Bunu kaçta yaptınız bugün?
Bende alayım o zaman inşallah işe yaramıştır sizderoseanne ben bu ay hem klomen hem de pro women kullandım ya hiçbirşeyim yok sadece afedersiniz kabızlık oluştu . onun haricinde birşeyim yok
Bugün aldım klomeni 13,50 verdim, doktor sabah akşam kullan dedi 5. Günü başlıcakmışım, siz ne zaman başlıyorsunuzinternetten aldım canım pro time 162 tl al bir dene bakalım klomen 19 tl
0,84 geçen ay baktırdım, öncesinde vajinal muayenede doktor yumrtalıklarımn iyi olmadığını söyledi aşılama yapalım dedi, bende bu ah başka doktora gittim, onada söyledim ben hemen aşılama istemiyorum önce ilaç tedavisi denesek dedim, önce muayene etti sonra dediği yumurtalıklarmın kötü durumdaymış, amhda düşük yani olanda verimsiz, bu şekilde olunca klomen etkili olmayabilir dedi, aşılamada ilaç olarak verilen horon hap olarak değilde iğne şeklindeymiş, onlar daha güçlü oluyormuş, bu ay klomen denicem bende olmazsa bi sonraki ay belki aşılama için yeniden giderimkaç amh ın . klomene neden fayda göremezsin dedi
Kuzum 18 olur gibime geliyorO zaman seni takipteyim canımbenimde 7 de çatladı 3. günüm. Tahmini bat ne zaman senin
Ayy birlikte öğrenelim inşllah canım arada sağ kasık ama bilmem kiAyy seninle aynıyız canım benim de ayın 8inde çatladı. İnşallah birlikte güzel haber alırız.Hiçbir şey hissetmiyorum ben sende var mı bir şeyler. Bazı arkadaşlar kasıklarda batma vs hisediyolarmış ya bende hiçbir şey yok henüz
Saat 10 gibi yine yapın bence sıvı alımını vs. Kesip tam koyu ulaşma olursa ertesi gün çatlar2 test arası kaç saat olsun sence. Bunu sabah 12de yapmıştım akşam kaçta yapayım
ben adetin 3. günü başlamıştımBende alayım o zaman inşallah işe yaramıştır sizde
Bugün aldım klomeni 13,50 verdim, doktor sabah akşam kullan dedi 5. Günü başlıcakmışım, siz ne zaman başlıyorsunuz
0,84 geçen ay baktırdım, öncesinde vajinal muayenede doktor yumrtalıklarımn iyi olmadığını söyledi aşılama yapalım dedi, bende bu ah başka doktora gittim, onada söyledim ben hemen aşılama istemiyorum önce ilaç tedavisi denesek dedim, önce muayene etti sonra dediği yumurtalıklarmın kötü durumdaymış, amhda düşük yani olanda verimsiz, bu şekilde olunca klomen etkili olmayabilir dedi, aşılamada ilaç olarak verilen horon hap olarak değilde iğne şeklindeymiş, onlar daha güçlü oluyormuş, bu ay klomen denicem bende olmazsa bi sonraki ay belki aşılama için yeniden giderim
Kadın doğumcu olsak ikimiz saat bası ultrason bakarz kendımızeBenim icin de erken canim 5 Gün yani imkansiz doğru sonucu gormek gulelim istedim azıcık
34 yaşındayım canımsenin yaşın kaçtı şekerim al valla gücün varsa bekleme bile ben de durumlar ahim biraz borç çok bizde :) ev aldık 7 ay önce ödemeler çok bunlar bana lüks bu ara annem aldı zaten bu aldıklarımı da
Bence yarın sabah 10. 00 gibi yapın. pik olup aniden çatlama durumu da olabiliyor. Eğer tam pik gelmezse yine aynı gün15.00-16.00 saat arası tekrarlayın. Bu aniden pik olblr koyuluğu onu gösteriyor banaTam 12de yapıyorum testlerimi canım
Aynen canim valla belki ilk yumurtlamada tuttu belkide ikiside benimde kafam karisikBu kadar erken çıkması çok güzel birşeyvalla kafam karıştı varsa engel tanımıyor demek ki çıkıyor yani
Akşam yapmak ister testim çok dersen iki test arasında 7 saat olmalı diyorlar2 test arası kaç saat olsun sence. Bunu sabah 12de yapmıştım akşam kaçta yapayım
Benimde karıştı seninde karışmasın napsınAynen canim valla belki ilk yumurtlamada tuttu belkide ikiside benimde kafam karisik
Aynı renk olarak görüyorum ben
Senin hakkindir 12. Gun oluyor patlat bi test insallah gonlune gore olurBugün 8.günüm canım. Pazar 12.günüm oluyorbir test patlatacam o gün içim bomboş bakalım ne olacak bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?