Canım benim üzülme ben de 36 yaşındayım bende de yok bi şey inşallahMerhaba kızlar, az önce aldım sonucumu betahcg 3,2 ye düşmüşDoktor kimyasal gebelik dedi Pazartesi 8.93 se bugün en az 18 olması lazımmış. Kısmet değilmiş @exclusive @arzu777 @MERAKLI MELO LeeSoon Yusra-61 meowme @Gazel2110 ve hatırlayamadığım destek olan herkese çok teşekkürler. @MERAKLI MELO ben 38 yaşındaki gebe yaz demiştin akşama ama yazamadım
Allah büyük ya nasipte varsa olacak elbet. Kuzenim de 39 da doğum yaptı ilk çocuğuydu oldu mu oluyor. Bizim de olur inşallahCanım benim üzülme ben de 36 yaşındayım bende de yok bi şey inşallah
Pik günlerimiz arasında 1 gün vardı seninle galiba. Bugün benim de zonklamalar oluyor yumurtalıklarda. Ağrı sancı şişkinlik olurdu da zonklama olmazdı hiç, belirgin zonklama oluyor. Ama daha çok çok erken hayır olsun bakalımAynı ben aynıadetle aynı belirti olunca tasalanıyorum ama kasıklarda kramp olmazdı o oluyor batıyor gibi bir şey
Yarin sabah. Amaaaannn bu saglik ocagida aksam ustu anca çıkıyor sonuc valla iki gunu bekledim yarin aksam olmak bilmez simdi. Bari kendimi biraz işe kaptirmayi denerimSen ne zaman gideceksin canım kan vermeye
Ay valla hatırlamıyorum canim du bakcam e nabizdan
Yani özellikle ben hep burada gibiyim bildirim açtım geliyor hemen giriyorumYa aynen öyle en azından “ay kızlar yazamıyorum çocuklar uyandı” mesajı olsun değil mi?
Oksapar 0.4 clexandada iki recete gordum biri 4000 yaziyor digeri 10 000 yazıyor
Kuruma cizgisi olamaz bu sabah kan ver canim. Mutlaka bende gitcem sabah ikimiz birlikte alalim sonuclari insallahKizlar meraba 9 10 mart günümdü olmadım test yaptım kırmızı oldu negatifti ama tam suzulmedi idrar sonra kırmızılık dagildi pozitife dondu sizce hamilelik varmidir 1 2 saat içinde olduEki Görüntüle 2799317
Var gibi canım hayırlı olsunKizlar meraba 9 10 mart günümdü olmadım test yaptım kırmızı oldu negatifti ama tam suzulmedi idrar sonra kırmızılık dagildi pozitife dondu sizce hamilelik varmidir 1 2 saat içinde olduEki Görüntüle 2799317
Kiz cocuk olsa ne olacak bende var onunla ilgilenirken bırakıyorum tuvalete mutfaga giderken gelirken hemen alıyorum elime ne oldu acaba diyeYani özellikle ben hep burada gibiyim bildirim açtım geliyor hemen giriyorumuyanacak çocuğum olsa bunlar olmazdı sessiz de telfn bu günleri de ararım ama rahatlığın zirvesini yaşadım yeter artık gelsin evladım diyorum ya
İnşallah canım benım kasılma batma oluyor hayırlı haberler alırız inşallah sağa sola belirti bakmaktan başım döndü bir yere bakmam artık adet beklicemPik günlerimiz arasında 1 gün vardı seninle galiba. Bugün benim de zonklamalar oluyor yumurtalıklarda. Ağrı sancı şişkinlik olurdu da zonklama olmazdı hiç, belirgin zonklama oluyor. Ama daha çok çok erken hayır olsun bakalım
Canım aslında senin dediğine göre hiç belirtin yok değil mi ? Çünkü hicbir ağrı yok demissinSırt bel bacak ağrısı akıntı yok göğüs ağrısı yok pik 26 Şubat bat 9 Mart 8 Mart'ta kan verdim 1.9 10 Mart kan verdim 30.4
Canım zahmet etmeseydin keşke ya mahcupluk hissettim şimdi uğraştırdım senide çok tşk ederim. Bu arada yarın sağlık ocağına gittiğinde verilen barkotun numarasını çek. Internetten sağlık ocağın adını girerek internet sayfasını bul, laboratuar sonuç listesi butonu varsa barkot numarasını girip öğrenebiliyorsun birkaç saat içerisinde. E nabıza geç düştüğü için ben öyle yapıyorum. Tabi bazı sağlık ocaklari göstermeyebilir. Istersen bir şansını deneAy valla hatırlamıyorum canim du bakcam e nabizdan
Aynen o akşam olmaz şimdi ama sakın işe falan çok kaptırma dikkat et kendine yorma bakYarin sabah. Amaaaannn bu saglik ocagida aksam ustu anca çıkıyor sonuc valla iki gunu bekledim yarin aksam olmak bilmez simdi. Bari kendimi biraz işe kaptirmayi denerim
Düşünsene minnacık yeni doğmuş pıt etse uyanan uşağı sessiz de kesin olur telefonmKiz cocuk olsa ne olacak bende var onunla ilgilenirken bırakıyorum tuvalete mutfaga giderken gelirken hemen alıyorum elime ne oldu acaba diye
Birde hamile çıkıyormuşsun şokkkkYarın sabah sırf test yapmış olmak için test yapacağım o heyecanı yaşamak içinzaten 1-2 güne sökülür reglim tüm belirtiler başladı yarın testten sonra bile sökülebilir
Bencede var gözünüz aydınKizlar meraba 9 10 mart günümdü olmadım test yaptım kırmızı oldu negatifti ama tam suzulmedi idrar sonra kırmızılık dagildi pozitife dondu sizce hamilelik varmidir 1 2 saat içinde olduEki Görüntüle 2799317
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?