Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim üzülme ben de 36 yaşındayım bende de yok bi şey inşallah

Aynı ben aynı adetle aynı belirti olunca tasalanıyorum ama kasıklarda kramp olmazdı o oluyor batıyor gibi bir şey
Pik günlerimiz arasında 1 gün vardı seninle galiba. Bugün benim de zonklamalar oluyor yumurtalıklarda. Ağrı sancı şişkinlik olurdu da zonklama olmazdı hiç, belirgin zonklama oluyor. Ama daha çok çok erken hayır olsun bakalım

Kizlar meraba 9 10 mart günümdü olmadım test yaptım kırmızı oldu negatifti ama tam suzulmedi idrar sonra kırmızılık dagildi pozitife dondu sizce hamilelik varmidir 1 2 saat içinde oldu

Ya aynen öyle en azından “ay kızlar yazamıyorum çocuklar uyandı” mesajı olsun değil mi?
Yani özellikle ben hep burada gibiyim bildirim açtım geliyor hemen giriyorum uyanacak çocuğum olsa bunlar olmazdı sessiz de telfn bu günleri de ararım ama rahatlığın zirvesini yaşadım yeter artık gelsin evladım diyorum ya

Kuruma cizgisi olamaz bu sabah kan ver canim. Mutlaka bende gitcem sabah ikimiz birlikte alalim sonuclari insallah

Kiz cocuk olsa ne olacak bende var onunla ilgilenirken bırakıyorum tuvalete mutfaga giderken gelirken hemen alıyorum elime ne oldu acaba diye

İnşallah canım benım kasılma batma oluyor hayırlı haberler alırız inşallah sağa sola belirti bakmaktan başım döndü bir yere bakmam artık adet beklicem

Ay valla hatırlamıyorum canim du bakcam e nabizdan
Canım zahmet etmeseydin keşke ya mahcupluk hissettim şimdi uğraştırdım senide çok tşk ederim. Bu arada yarın sağlık ocağına gittiğinde verilen barkotun numarasını çek. Internetten sağlık ocağın adını girerek internet sayfasını bul, laboratuar sonuç listesi butonu varsa barkot numarasını girip öğrenebiliyorsun birkaç saat içerisinde. E nabıza geç düştüğü için ben öyle yapıyorum. Tabi bazı sağlık ocaklari göstermeyebilir. Istersen bir şansını dene

Yarin sabah. Amaaaannn bu saglik ocagida aksam ustu anca çıkıyor sonuc valla iki gunu bekledim yarin aksam olmak bilmez simdi. Bari kendimi biraz işe kaptirmayi denerim
Aynen o akşam olmaz şimdi ama sakın işe falan çok kaptırma dikkat et kendine yorma bak

Kızlar test için sağlık ocağı ücret alıyor mu ? Birde ne diyorsunuz kan verirken çok sorguluyorlar mı

Yarın sabah sırf test yapmış olmak için test yapacağım o heyecanı yaşamak için zaten 1-2 güne sökülür reglim tüm belirtiler başladı yarın testten sonra bile sökülebilir

Kiz cocuk olsa ne olacak bende var onunla ilgilenirken bırakıyorum tuvalete mutfaga giderken gelirken hemen alıyorum elime ne oldu acaba diye
Düşünsene minnacık yeni doğmuş pıt etse uyanan uşağı sessiz de kesin olur telefonm sen şimdi ikinciyi doğıracaksın nasipse varsa sendeyse inşlh seninle tekrar görüşürüm bakıcam çocuk olsa ne olacak diyck misin hergün burada olacaksın bunu dedin ya inadına seni yazıp etiketlicem

Bencede var gözünüz aydın hiç bir belirtiniz var mı? Birde catlamadan sonra kaçıncı gün bu testi yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…