Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim siz konuyu cok yanlis anlamissiniz 3 aY bekleme sureli sigorta yapmissin sen yani 3 adet donemi gececek oyle hamile kalacaksin yani 3 ay daha korunman gerekir. Bak ben 1 ay bekleme süreli yaptirdim hatta gittim hemen hcg baktirdim elimde negatif sonuç olsundiye yani ben bir adet donemi beklemek zorundaydim bence bu konuyu sogortayla sen konus esin anlayamazki bunu ayni benim anlattiklarimi sor ona

Hiimm anladım cnm dur ben bi yarın tekrar görüşeyim olmazsa. Bi yanlışlık olmasın ortada kalırız valla. Aydinlattigin için tşk ederim yoksa yanardı o kadar masraf çaba

Hiimm anladım cnm dur ben bi yarın tekrar görüşeyim olmazsa. Bi yanlışlık olmasın ortada kalırız valla. Aydinlattigin için tşk ederim yoksa yanardı o kadar masraf çaba
Yani bir ay icinde iptal sansiniz var ama sizin oda gecmis

Inşallah ben yanlış anlamışımdır yaa off canım sıkıldı şimdi. Yarın ola hayrola bakalım neler öğrenecem
Valla ben cok arastirdim canim dedim ben 3 ay 5 ay bekleyemem hazir karar vermisim olsun olacaksa hemen dedim 1 ay bekleme süresi olani yaptirdim hatta onlarin 12 ay bekleme sureli olanlari bile var yani sigortayi yaptirip 12 ay beklicen. Sen iyice bi sor yarin ibigini dibini

Aynen öyle ya. Bir kere geçen ay ilk defa 4 gün önce kanamam oldu bende dedim ne alaka oldu düşük ya öyle sürekli gitmem neyse acile gittim test için yine aynı sorular kadına dedim düşük olblr dedi ki aşırı kanaman var mı yok neden dedim düşük değildir dedi bende benim düşüğüm olunca kanamam olmuyor dedim sessiz sessiz gidiyor dedim neyse yaptı ama çok kötü oldum kendimi anlatamamak adet olduğuma mı yanayım bunların bu hallerine mi ağladım yeter Allahım beni düşürme böyle durumlara diye.

Hanımlar bişey sorucam. Ben geçen ay çok geciktim. Dün de sol koltuk altı lenf bezim şişmişti koşarak doktora gittim kanım idrarım temiz çıktı. Meme ultrasonu temiz yarın sabah rahim ultrasonu var. Bu rahim ultrasonunda yumurtalıklarımda herhangi bir sorun varsa görünür mü? Tembellik vs. Yoksa sadece kitle mi bakıyorlar. O heyecanla sormayı unuttum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…