Hee valla kocamdan izin aldım sanami soracağum derdim ona laz gibiSanane kardeşim ben bunun için sigorta yaptırıyorum demi
Ama benimkisi tamamlayıcı sağlık sigorta. Birde genel saglik sigortası var. Seninkisi nedir acabaNasil yani oyle bisey ben hiç duymadım canim niye iptal oluyorki
Canim siz konuyu cok yanlis anlamissiniz 3 aY bekleme sureli sigorta yapmissin sen yani 3 adet donemi gececek oyle hamile kalacaksin yani 3 ay daha korunman gerekir. Bak ben 1 ay bekleme süreli yaptirdim hatta gittim hemen hcg baktirdim elimde negatif sonuç olsundiye yani ben bir adet donemi beklemek zorundaydim bence bu konuyu sogortayla sen konus esin anlayamazki bunu ayni benim anlattiklarimi sor onaNe bilim bende anlamadım ki canim eşim görüştü konuştu. 3 ay müddet mi ne vermişler ee hadi olmadi ne olacak dedim. Yeniden yaptırmamiz gerekiyor dedi. Yoksa sigorta şirketleri nasıl kazanç sağlayacak dedi. Kafam karışık benimde
Tamamlayici sanim ssk var zaten dogum paketi yada hamilelik sigortasi diye geçiyorAma benimkisi tamamlayıcı sağlık sigorta. Birde genel saglik sigortası var. Seninkisi nedir acaba
Yaa hiç aklıma gelmemişti hamile kalırsam bende öyle yapayımNe bilim canim valla ama buzdolabina koyunca hic hissetmiyor insan igneyi yaparken
Hiimm anladım cnm dur ben bi yarın tekrar görüşeyim olmazsa. Bi yanlışlık olmasın ortada kalırız valla. Aydinlattigin için tşk ederim yoksa yanardı o kadar masraf çabaCanim siz konuyu cok yanlis anlamissiniz 3 aY bekleme sureli sigorta yapmissin sen yani 3 adet donemi gececek oyle hamile kalacaksin yani 3 ay daha korunman gerekir. Bak ben 1 ay bekleme süreli yaptirdim hatta gittim hemen hcg baktirdim elimde negatif sonuç olsundiye yani ben bir adet donemi beklemek zorundaydim bence bu konuyu sogortayla sen konus esin anlayamazki bunu ayni benim anlattiklarimi sor ona
Dene bak cok faydasini gordum ben hatta disari biyere gitsek bile hemen dolap arardimYaa hiç aklıma gelmemişti hamile kalırsam bende öyle yapayım
Yani bir ay icinde iptal sansiniz var ama sizin oda gecmisHiimm anladım cnm dur ben bi yarın tekrar görüşeyim olmazsa. Bi yanlışlık olmasın ortada kalırız valla. Aydinlattigin için tşk ederim yoksa yanardı o kadar masraf çaba
Inşallah ben yanlış anlamışımdır yaa off canım sıkıldı şimdi. Yarın ola hayrola bakalım neler öğrenecemYani bir ay icinde iptal sansiniz var ama sizin oda gecmis
Ay karnım ağrıdı gülmekten artıkHee valla kocamdan izin aldım sanami soracağum derdim ona laz gibi
Valla ben cok arastirdim canim dedim ben 3 ay 5 ay bekleyemem hazir karar vermisim olsun olacaksa hemen dedim 1 ay bekleme süresi olani yaptirdim hatta onlarin 12 ay bekleme sureli olanlari bile var yani sigortayi yaptirip 12 ay beklicen. Sen iyice bi sor yarin ibigini dibiniInşallah ben yanlış anlamışımdır yaa off canım sıkıldı şimdi. Yarın ola hayrola bakalım neler öğrenecem
He valla kan benim damar benim sanane yani istedigim gibi deldiririmAy karnım ağrıdı gülmekten artıkkoca benim çocuk benim düşünce benim
Aleykümselam canimSelamlar hamişler ve minnoşlar.
Aynen öyle ya. Bir kere geçen ay ilk defa 4 gün önce kanamam oldu bende dedim ne alaka oldu düşük ya öyle sürekli gitmem neyse acile gittim test içinVal
Valla benim aile hekimim o kadar tatlı ki ne dersem hemen yapıyor ilk test vermek istediğimde tamam canım hadi git yaptır güzel haberi hemen paylaş benimle demiştibazıları öyle ama cidden ahiret sorusu soruyorlar uğraştırıp duruyorlar valla gönder yapsın demi ne kaybedeceksin
Ve aleyküm selam cnmSelamlar hamişler ve minnoşlar.
Denerim inşallah canımDene bak cok faydasini gordum ben hatta disari biyere gitsek bile hemen dolap arardim
Demi yaHe valla kan benim damar benim sanane yani istedigim gibi deldiririm
Aleyküm selam canım hoşgeldinSelamlar hamişler ve minnoşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?