Aynen drum tutmaması mümkün değil dedi 3 yumurta olmuş gerçekten hepsini bir avazda yaptırıyorumgünaydın kesınlıkle bekleme bende sen gıbı karar aldım bu ayda denıcem eger olmaz ıse beklemenın anlamı yok kafamdan sıleyım enazından
Evet canım bu sabah daha iyiyim, yani sonuçta iyi düşünmek lazım. İnsan tabii ki hevesleniyor. Sana da çok geçmiş olsun canım ya, bu kimyasal olan çok oluyormuş doktor da aynısını söyledi. Ümidimizi kaybetmemek lazım. Allahım sağlıkla sıhhatle mucize yaşamamızı nasip etsin. Gelelim Nisan a şimdi :)üzülme canım benim dünyanın sonu değil ben de aynı şeyi geçen ay yaşadım adetim 18. gün geçti tüm testler pozitif ama kimyasal 14. şubatta adet gibi sessiz düşük yaptım bu ay tekrar denedim olmadı denemeye devam Allah olanlara sağlık versin rabbimin vardır bir bildiği evet çok üzücü ama bu günümüze şükür rabbim bekletmeden versin
Ya aslında çok korumakta iyi değil de işteşu dıkkat etme ısını ben beceremıyorum dün akşam baza taşıdık esımle eskıden kadınalr neler yapıyormus neler biz resmen çürük elma :)
10. Gün yap tatlım varsa zaten çıkıyor emin olbu konuda bilgim yok şunu net araştırdım ovulasyondan kaç gün sonra gebelik belli olur diye kimisi 10. gün demiş kimisi 14. gün demiş ama genel tanı 12. gün netleştiği 12. günden sonra yoksa yoktur mantığı var hayırlısı olsun hakkımızda benim şuan 6. gün var batıma ben bile merak ediyorum ovulasyon olalı da 6 gün oldu yapsamda çıkmaz diye düşünüyorum.. o yüzden beklemek en iyisi benim pazar günü 9. gün oluyor sence belli olur mu bn pazar günü gebelik testi yapmalı mıyım :)) sende benim yarama ilaç ol terzi misali söküğümü dikemiyorum en gel olamıyorum
Hakkında hayırlısı canımsenn diye diye ettin uşağı
yok be kuzum her ay böyle oluyorum sonra adet oluyorum tam günümde oğlana hamileyken sadece uzun sürdü o kadar bakalım bir geçsin bir hafta adette olmazsam belki bir ihtimal ama ben muhtemelen yarın sökülürüm
Bak süper bilgiler hayatım bunlar çok sağol. Ben de bakmıştım biraz laboquick duymuştum, hatta ondan alırım diyordum ama senin dediklerin daha iyiyse ona bakayım. Hiç denemedim ben bir de bunu deneyeyim yahu zaten kaset test üstüne kan testi üstüne yine kaset test derken hep tuzlu zaten bizim hayatlar tuzlu ahahaha Allah beterini göstermesin tabii ben şimdi senin dediklerine bakacağım.Bende 20 Nisangibi koçum valla sana diyeceğim bu sayfada certain çok iyi diyen oldu. Ben laboquick kullandım iyiydi işimi gördü ama harika demem. Sonra strip testler kullandım onlarda iyiydi ama bu striplerin pahalı olanı var innovita onlar daha harika. Birde sürelab kullandım o da iyiydi. Birde artimed var o azcık tuzlu ama yerinde olsam artimed ile innovita arasında seçim yapardım. Sayfada da sor arkadaşlara çoğunluk ne derse biraz oluşur benim dediğimi yap al ovulasyon kaçırma şansın olmaz olası birşeyin hormonsal problemin yoksa.
Aynen az kaldı pazara :)sen büyük bi kısmını atlatmışsın çok iyi 12. güne de az kalmış :) hadi senden de güzel haberler alalım inşallah
Aynen drum tutmaması mümkün değil dedi 3 yumurta olmuş gerçekten hepsini bir avazda yaptırıyorum
İnşallah canım inşallah Allah'ım nasip eylesin snada hepimize hayırlısı ile inşallahgerçekten zor benım regl 12 sı bırı dıyor 10 u kafayı yıcem :)
neyse son birgün Allah ne nasip ederse inşallah hamıleyımdır
canım çok üzülüdm inş sonrakılerı sana bagıslar rabbim.Ya aslında çok korumakta iyi değil de iştebak başıma geleni anlatayım. Geçen yıl hamileydim tam bu zamanlar şimdi o duruma benzemez inş. 12. Haftada ense kalınlığı vs sorunlar çıktı bebekte bende o zamana kadar hep leke hep hafif kanama falan var durum kötüye gidince ben kendimi korumayı bıraktım çok hareket etmeye başladım ne leke ne kanama hiçbir şey kalmadı hoş bebekte kalmadı sonlandırdık gebeliği. Diyeceğim şey sanırım düşük kanama vs o da psikolojik olabiliyor
canım ben yapma bekle desemde sen yapacaksın merak edıyruz cunkı :) yap cıkmazsa 3 gun sonra bıdaha yaparız test bol zaten :))bu konuda bilgim yok şunu net araştırdım ovulasyondan kaç gün sonra gebelik belli olur diye kimisi 10. gün demiş kimisi 14. gün demiş ama genel tanı 12. gün netleştiği 12. günden sonra yoksa yoktur mantığı var hayırlısı olsun hakkımızda benim şuan 6. gün var batıma ben bile merak ediyorum ovulasyon olalı da 6 gün oldu yapsamda çıkmaz diye düşünüyorum.. o yüzden beklemek en iyisi benim pazar günü 9. gün oluyor sence belli olur mu bn pazar günü gebelik testi yapmalı mıyım :)) sende benim yarama ilaç ol terzi misali söküğümü dikemiyorum en gel olamıyorum
MaşallahEki Görüntüle 2799450
Kızlar adetim 1 gün geçti tekrar test yaptım . Böyle çıktı . Sizce ?
yurtdışındaymışMERAKLI MELO baktım öyle birşey yok . gebelik cihazı
Bak canım. Hepsi de istediğimize götürüyor sonuçta. Ben mesela hepsini eğlence olsun diye deniyorumBak süper bilgiler hayatım bunlar çok sağol. Ben de bakmıştım biraz laboquick duymuştum, hatta ondan alırım diyordum ama senin dediklerin daha iyiyse ona bakayım. Hiç denemedim ben bir de bunu deneyeyim yahu zaten kaset test üstüne kan testi üstüne yine kaset test derken hep tuzlu zaten bizim hayatlar tuzlu ahahaha Allah beterini göstermesin tabii ben şimdi senin dediklerine bakacağım.
Amin canım inşallahcanım çok üzülüdm inş sonrakılerı sana bagıslar rabbim.
Aynen baktım şimdi innovita güzel olur ama sanırım sadece eczanelerde var kaset gibi bir alışveriş sitesinde buldum 5li. Ben şimdi bundan alırım madem öyle ben de deneyeyim :) Kaç tane alıyorsun ay ben çok cahilim bu konuda 50 tane falan alanlarmış paketli fazla değil mi? Hani 10 tane falan yetmez mi?Bak canım. Hepsi de istediğimize götürüyor sonuçta. Ben mesela hepsini eğlence olsun diye deniyorumhepsinin tadına bakıyorum yani. Çok olmasını istersen innovita al strip ama kaset olsun dersen certain alabilirsin. Laboquick eskisi kadar güzel değil yazdıkları gibi benim düşüncem. .Mesela ben günümü biliyorım genelde az alsam da yeterli diyorum çok alsam açımasızca harcıyorum testleri ya
al benden de o kadar herşeye ama herşeyi acaba hamilemiyim diyorum. hayırlısıyla zor oluyor ama Allah en iyisini en hayırlısını nasip etsin geç gelsin de sağlıkla gelsin her sabah ezanında bunu dua ediyorum. inşallah bi an önce güzel haberlerle geliriz burayaYada biz çok takık insanlarız gerçekten bende var mesela ben herşeyi kafa ya takma gibi bi huyum olduğu için fizana da gitsek kafa aynı kafa sürekli vücudumu dinliyorum ekstr bişey varmı yokmu diye hem ateş basma var hem üşüme var bende acaba ondanmı kasıklarım ağrıyord acaba bişey mi var öle geçiyor zaman inş hamiş oluruz hayırlısıyla da en azından bundan kurtuluruz
Ah be canim ne umutsuz konusuyorsun allahim bi zamn kararlamistir bebegin icin. Ya bide benim iki dusuk oldugu zaman doktor bi sıkıntı yok dedi. Sonra okutalim kendimizi dedik hica eşinin tarafinda sübyan var dedi muskam var benim oglumda taktim şimdi yine taktim iki aydir ama hic cikarmiyorum bi iliski olurken çıkarıyorum o kadarYaaaane güzelsin görüntüye bak yaaa ben rüyamda arada bir doğurduğum da oluyor yok benim için önemli değil yok yoook birde ona bel bağlamim şimdi gider erken gebelik testi aldırır bana güzel rüyaydı bir yaptım bir daha yaptım gerçekte hamile kalırsam o kırmızı görmek çok zor benim için 10 gebelik testi yapıcam demiştim rüyamda da aynısını diyorum yapıyorum iki tane diyorum daha dur diyorum. Kırımızılar çok belliydi ve ben rüya bile olsa çooook mutluydum oyy oyyy...
O zaman garanti olsun pazartesi günü ilk idrarla yapayim 10. Gün oluyor :) teşekkürler bilgi için birde bisey sorcam normal kaset testte cikar dimi illa erken gebelik testine gerek yok10. Gün yap tatlım varsa zaten çıkıyor emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?