Hemen bakayım oralara. Yokm hiç bilgim şimdi oradan buradan okuyorum kim ne yapmış diye :) Sağol senden öğreneceğim inşallah çekirge misali yetiştir beni hocam :) Benim 25-26 günde 1 bazen 24. ama genelde bu aralıkta oluyor 3-4 gün sürüyor. Yaş 38, önce gebelik yok. Başka bilgi lazım mı :) Ha bir de dün ki kimyasalım var, onu aklımdan silmişim dün geceden beri silmeye çalıştım başarılı oluyor :)İnnovita minik kurabiyeler var instagram da sayfa var oradan alabilirsin. Birde buradan birisi de attı innovita testi ona da sorabilirsin. 30 adet olması lazım onun fiyatı 110 TLydi tam hatırlamamakla. Adet kaç günde bir görüyorsun bu önemli kaç tane yeterli olacağını bilememiz için. Sen hiç yaptın mı bu testi?
İnş canım inşallah rabbim büyük elbet vardır bir bildiği hayırlısı olsun inşallahal benden de o kadar herşeye ama herşeyi acaba hamilemiyim diyorum. hayırlısıyla zor oluyor ama Allah en iyisini en hayırlısını nasip etsin geç gelsin de sağlıkla gelsin her sabah ezanında bunu dua ediyorum. inşallah bi an önce güzel haberlerle geliriz buraya
Guzel taktikmis bende surekli gittigim beni taniyan eczane var 2tane onlara gitmiyorum beni tanimayanlardan aliyorumBen napıyrum bılıyıormusun her aldıgmı baska yerdenalıyorum gerkeırse farklı yerde ınıyrum cunkı aralıkda bu yana her sefeınde 3/4 normal 2 erken gebelık kadınalr dıyodurkı yuh yanı sımdı baska eczane gorudm oraya dadancam :)
Oooo geçtim onu da yaptım benim yapamadığım kalmadı 3 sene geçti tık yok aha 4 senem içindeyim. Umutsuz oluyorum ister istemez artık öyle hevesim kaçıyor bunlar elde olsa asla yapmazdım. Zamanı kararlamıştır ondan şüphem yok ama beklemek zor oluyor ilerledikçe zaman. Üzgünüm elimde değil bu durum.Ah be canim ne umutsuz konusuyorsun allahim bi zamn kararlamistir bebegin icin. Ya bide benim iki dusuk oldugu zaman doktor bi sıkıntı yok dedi. Sonra okutalim kendimizi dedik hica eşinin tarafinda sübyan var dedi muskam var benim oglumda taktim şimdi yine taktim iki aydir ama hic cikarmiyorum bi iliski olurken çıkarıyorum o kadar
Adetimden 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım . Yine böyle çıkmıştı şimdi adetim 1 gün gecikti müthiş derecede kasık ağrılarım var adet olmayı bekliyordum . Böyle çıktı . Pazartesi günü kan vereceğim . O zaman daha net çıkar sonuç . Alttan mj muayene yapıyorlartebrik ederimmmmbebiş el sallamış ordannn çok güzell :)
Öncesinde ilşki olmasın öle bişi varmı çekilecek dieYok canım gidiyorsun testler yapılıyor gün veriliyor daha sonra. Zaten rahim filmi adetten sonraki 1 hafta içinde yapılıyor sonra yapmıyorlar. Daha uygun öyle görüyorlar canım. Güzel çıkar inşlh sonucu temiz
Nasil atacam
AynenAllah yardımcımız olsun bide teste guvenmiyoruz bu test kesin bozuk baska marka ile de deniyim aaa buda bozuk
Nasil atacam
Adetimden 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım yine böyle silik çıkmıştı .ayyy avr tabıkıııı harıkaa maşallah maşallah daha önce yapmısmıydınız test ılk defamı yapıyorusnuz benımde yarın bat gunum yada dündü :)
Geç döllenme olmuştur canım50.87 çıktı sonucum kızlar
Galiba kuzum, bakalım doktor ne diyecekGeç döllenme olmuştur canım
O zaman seninHemen bakayım oralara. Yokm hiç bilgim şimdi oradan buradan okuyorum kim ne yapmış diye :) Sağol senden öğreneceğim inşallah çekirge misali yetiştir beni hocam :) Benim 25-26 günde 1 bazen 24. ama genelde bu aralıkta oluyor 3-4 gün sürüyor. Yaş 38, önce gebelik yok. Başka bilgi lazım mı :) Ha bir de dün ki kimyasalım var, onu aklımdan silmişim dün geceden beri silmeye çalıştım başarılı oluyor :)
Tüp filanda denedinmi kuzum baya olmus esinde baktırdımi kendineOooo geçtim onu da yaptım benim yapamadığım kalmadı 3 sene geçti tık yok aha 4 senem içindeyim. Umutsuz oluyorum ister istemez artık öyle hevesim kaçıyor bunlar elde olsa asla yapmazdım. Zamanı kararlamıştır ondan şüphem yok ama beklemek zor oluyor ilerledikçe zaman. Üzgünüm elimde değil bu durum.
Tebrik ederim sağlıklı bir gebelik gecirmenizi saglikla kucağınıza almanizi dilerim50.87 çıktı sonucum kızlar
yaa ben sana demiştim sabah gözümüz aydın hadi bakalımm50.87 çıktı sonucum kızlar
Buraya nasil resim yukleyececevapla dedikten sonra dosya ekle var ya sol atta ordan ekle galeriden
Bize sebebsiz infertilite tanısı kondu hiçbir sorunumuz yok. Kendim 9 doktor gittim hep sebeb aradım birşey vardır diye eşimi götürdüm kaç kere herşey güzel ama Yok. Tüp demiyor doktorum aşılama yapıcam birde size dedi. Ayrıca tüp bebek derse bile benim imkanım yok malesef.Tüp filanda denedinmi kuzum baya olmus esinde baktırdımi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?