Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen bakayım oralara. Yokm hiç bilgim şimdi oradan buradan okuyorum kim ne yapmış diye :) Sağol senden öğreneceğim inşallah çekirge misali yetiştir beni hocam :) Benim 25-26 günde 1 bazen 24. ama genelde bu aralıkta oluyor 3-4 gün sürüyor. Yaş 38, önce gebelik yok. Başka bilgi lazım mı :) Ha bir de dün ki kimyasalım var, onu aklımdan silmişim dün geceden beri silmeye çalıştım başarılı oluyor :)

İnş canım inşallah rabbim büyük elbet vardır bir bildiği hayırlısı olsun inşallah

Guzel taktikmis bende surekli gittigim beni taniyan eczane var 2tane onlara gitmiyorum beni tanimayanlardan aliyorum senin yaptigini denerim bu test biterse elimde 4 tane var test onlari bitirirsem ki kesin bitiririm

Oooo geçtim onu da yaptım benim yapamadığım kalmadı 3 sene geçti tık yok aha 4 senem içindeyim. Umutsuz oluyorum ister istemez artık öyle hevesim kaçıyor bunlar elde olsa asla yapmazdım. Zamanı kararlamıştır ondan şüphem yok ama beklemek zor oluyor ilerledikçe zaman. Üzgünüm elimde değil bu durum.

tebrik ederimmmm bebiş el sallamış ordannn çok güzell :)
Adetimden 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım . Yine böyle çıkmıştı şimdi adetim 1 gün gecikti müthiş derecede kasık ağrılarım var adet olmayı bekliyordum . Böyle çıktı . Pazartesi günü kan vereceğim . O zaman daha net çıkar sonuç . Alttan mj muayene yapıyorlar

Öncesinde ilşki olmasın öle bişi varmı çekilecek die

O zaman senin adetten sonra yumurtlaman uzun sürmez. Sen sipariş ver istersen ilk netten certain al o da iyi ya. Bunu beğenmezsen innovita alırsın. İlk sende ne zaman pik oluyorsun onu bulmuş oluruz testle. Hemen 14 tane olandan al trendyol veya gittigidiyordan alabilrsn. Birde şimdi kimyasal gebelik oldu ya o zaman neye göre değerlendirdiniz onu söyler misin? Ne hocası bu arada benim yaş 30 :)) hocam filan deme kendimi tuhaf hissediyorum ya hiç bebek yok ya geç mi evlendin istemedin mi canım?

Tüp filanda denedinmi kuzum baya olmus esinde baktırdımi kendine

Kızlar regl oldum soran arkadaşlar vardı cevap vereyim onlar için. Geçen ay 13. Gün yumurtladim bu ay 17. Gün ama yine de reglim zamaninda geldi yumurtlamanın üstünden 11 gün geçti ve biraz önce kırmızıları gördüm. Kimler sormuştu tam hatırlamıyorum ama yine zamanında geldi reglim

Tüp filanda denedinmi kuzum baya olmus esinde baktırdımi kendine
Bize sebebsiz infertilite tanısı kondu hiçbir sorunumuz yok. Kendim 9 doktor gittim hep sebeb aradım birşey vardır diye eşimi götürdüm kaç kere herşey güzel ama Yok. Tüp demiyor doktorum aşılama yapıcam birde size dedi. Ayrıca tüp bebek derse bile benim imkanım yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…