- 9 Eylül 2020
- 160
- 61
- 18
- 33
.Nasil atacam
Buraya nasil resim yukleyecem
sol alt köşeden dosya ekle demelisinNasil atacam
Buraya nasil resim yukleyecem
Evet ilişki yasak istenmeyen birşeyÖncesinde ilşki olmasın öle bişi varmı çekilecek die
Super az once biz sorduk demek ki gecikmeler gec yumurtlamadan degil kendimizden beklemekten bu bilgi cok iyi oldu teşekkürlerKızlar regl oldum soran arkadaşlar vardı cevap vereyim onlar için. Geçen ay 13. Gün yumurtladim bu ay 17. Gün ama yine de reglim zamaninda geldi yumurtlamanın üstünden 11 gün geçti ve biraz önce kırmızıları gördüm. Kimler sormuştu tam hatırlamıyorum ama yine zamanında geldi reglim
Olsun bir şey öğretiyorsan yaşın önemi yok benden çok biliyorsun :) sağol varol... Kimyasalı da aslında yumurtlama takvimimde çarşamba günü doğurganlık yazıyordu ben 3-4 gün öncesi çalışmalara başladım. Hatta tam yumurtlama günümü es geçtim, demek ki kimyasal olduguna göre bu takvim yanılıyor çünkü takvime göre deniyordum bu zamana kadar hiçbir şey olmamıştı. Öncesinde yumurtluyorum demek ki. Ben geç evlendim hep iş hayatı hep erteleme, evlendim 2 sene olacak işte. Çocugu da hep erteledim düşünüyorduk kayınvalidemi kaybettim covidden. araya üzüntüler vs girdi. Aslında hiç korunmadık ta bakalım. Bu testi alayım o zaman ben madem ilk denerim. Senin ne zamandır denemeler, senin yaşın genç daha çok zamanın var Allahın izniyle olur benim korkum 39 olacağım yani neredeyse menapoz :)O zaman seninadetten sonra yumurtlaman uzun sürmez. Sen sipariş ver istersen ilk netten certain al o da iyi ya. Bunu beğenmezsen innovita alırsın. İlk sende ne zaman pik oluyorsun onu bulmuş oluruz testle. Hemen 14 tane olandan al trendyol veya gittigidiyordan alabilrsn. Birde şimdi kimyasal gebelik oldu ya o zaman neye göre değerlendirdiniz onu söyler misin? Ne hocası bu arada benim yaş 30 :)) hocam filan deme kendimi tuhaf hissediyorum ya hiç bebek yok ya geç mi evlendin istemedin mi canım?
Ya çok teşekkür ederim çok sağol inşallah kuzumTebrik ederim sağlıklı bir gebelik gecirmenizi saglikla kucağınıza almanizi dilerim
İnşallah kuzummmm doktora gireyim bakalım ne diyecek minnacikmış meğer nasıl kese gozuksunnyaa ben sana demiştim sabah gözümüz aydın hadi bakalımm
aynen daha susam kadar el mi sallayacaktı sana ne bekliyon :)))))))))Ya çok teşekkür ederim çok sağol inşallah kuzum
İnşallah kuzummmm doktora gireyim bakalım ne diyecek minnacikmış meğer nasıl kese gozuksunn
Valla adetim daha 1 gün geçti . Ondan pazartesiye kadar bekleyeyim dedim . Müthiş kasıklarım ağrıyor 2 gündür . Bundan önce erken gebelik testi yapmıştım . Onda da silik çıkmıştı o yüzden bide normal test yaptım . Oda silik çıktı . Alttan muayene de olmak istemiyorum. Kan vercem pazartesi günü bakalım .Maşallahhadi hayırlısı olsun inşallah kan vetin bence hemen.. bu arada hiç belirtiniz var mı
Hahah ne bileyim ben yahuaynen daha susam kadar el mi sallayacaktı sana ne bekliyon :)))))))))
Hayırrrrrrr hiç alakası yok takvimdeki gibi olmuş yumurtlama günün ama sende sağlıksız embriyoyu sağlıksız kabul edip atmış vucudun. Belki de yumurtlama öncesi gelen spremle yumurta döllendi. Senin gebelik oldu yine eminim takvimdeki aralıklar arasında yumurtluyorsun. Bende bir düşük yaptım 3 yıldır yok. Zaten evleneli oldu 3 yıl :)) ilk sene istemedim pek uğraşmadım evliliğim otursun keyfini çıkartayım diye sonra ki yani ikinci yıl hamile kaldım düştüOlsun bir şey öğretiyorsan yaşın önemi yok benden çok biliyorsun :) sağol varol... Kimyasalı da aslında yumurtlama takvimimde çarşamba günü doğurganlık yazıyordu ben 3-4 gün öncesi çalışmalara başladım. Hatta tam yumurtlama günümü es geçtim, demek ki kimyasal olduguna göre bu takvim yanılıyor çünkü takvime göre deniyordum bu zamana kadar hiçbir şey olmamıştı. Öncesinde yumurtluyorum demek ki. Ben geç evlendim hep iş hayatı hep erteleme, evlendim 2 sene olacak işte. Çocugu da hep erteledim düşünüyorduk kayınvalidemi kaybettim covidden. araya üzüntüler vs girdi. Aslında hiç korunmadık ta bakalım. Bu testi alayım o zaman ben madem ilk denerim. Senin ne zamandır denemeler, senin yaşın genç daha çok zamanın var Allahın izniyle olur benim korkum 39 olacağım yani neredeyse menapoz :)
Evet pik pikKızlaaarr sanırım piki gördümmEki Görüntüle 2799547
Canım moralini bozma sakın. Pcos olup gebe kalan çok var. Hakkında hayırlısı olmasını diliyorum. Inşallah hormonlarında bir sıkıntı çıkmaz. Ilaç tedavisiyle inş. aşacaksın bu durumlarıKızlar ultrasona girdim pkos göründü. Sonrasında alttan muayene etti doktor bugün adet sonrası 13.gün olmasına rağmen gelişen yumurta olmadığını söyledi. Hormon sonuçlarımı bekliyorum ona göre bidahaki aya ilaca başlayacağız.
Valla 19.günde oldu gün aşırı değerlendiriyorum zaten dün değerlendirmiştim, bugün de değerlendirmem gerekir mi ? Sperm kalitesinde düşüş olur mu ?Evet pik piksiliklesene kadar tekip etmenizi öneririm
Rica ederim canım benim de kafamı kurcaliyordu size de bilgi vereyim dedimSuper az once biz sorduk demek ki gecikmeler gec yumurtlamadan degil kendimizden beklemekten bu bilgi cok iyi oldu teşekkürler
Bence yarin siliklesme oldugunda yapin zaten sperm rahimde en az 72 saat yaşıyor siliklesme de iliski daha onemliValla 19.günde oldu gün aşırı değerlendiriyorum zaten dün değerlendirmiştim, bugün de değerlendirmem gerekir mi ? Sperm kalitesinde düşüş olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?