Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncesinde ilşki olmasın öle bişi varmı çekilecek die
Evet ilişki yasak istenmeyen birşey gidince diyor doktorun canım zaten. Hatta ben yattım masaya doktor ilk ilişki yapmadınız demi diye sordu bende yapma dedi hala niye soruyor ki dedim kimbilir dinlemeyip yapan çok kişi mi oldu

Super az once biz sorduk demek ki gecikmeler gec yumurtlamadan degil kendimizden beklemekten bu bilgi cok iyi oldu teşekkürler

Olsun bir şey öğretiyorsan yaşın önemi yok benden çok biliyorsun :) sağol varol... Kimyasalı da aslında yumurtlama takvimimde çarşamba günü doğurganlık yazıyordu ben 3-4 gün öncesi çalışmalara başladım. Hatta tam yumurtlama günümü es geçtim, demek ki kimyasal olduguna göre bu takvim yanılıyor çünkü takvime göre deniyordum bu zamana kadar hiçbir şey olmamıştı. Öncesinde yumurtluyorum demek ki. Ben geç evlendim hep iş hayatı hep erteleme, evlendim 2 sene olacak işte. Çocugu da hep erteledim düşünüyorduk kayınvalidemi kaybettim covidden. araya üzüntüler vs girdi. Aslında hiç korunmadık ta bakalım. Bu testi alayım o zaman ben madem ilk denerim. Senin ne zamandır denemeler, senin yaşın genç daha çok zamanın var Allahın izniyle olur benim korkum 39 olacağım yani neredeyse menapoz :)

Kızlar ultrasona girdim pkos göründü. Sonrasında alttan muayene etti doktor bugün adet sonrası 13.gün olmasına rağmen gelişen yumurta olmadığını söyledi. Hormon sonuçlarımı bekliyorum ona göre bidahaki aya ilaca başlayacağız.

Lavi12 Slntcr Kızlar bilgi edindim. Benim bilgiler çok eski sozlesme de kalmış. Aralık ayında bitmiş ocak ayında eşim yeni sözleşme başlatmış. Bitip yeniden başlattığını bilmiyordum. Eskisi halen devam ettiğini biliyordum 5000 lira küsürlerde ödeme yapmış aşağıdaki resimde detayı var. Reklâm olmasın diye üstünü kapatmak zorunda kaldım bi sıkıntı olmasın diye.

Eklentiler

• 20210311_114103.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 29
Maşallah hadi hayırlısı olsun inşallah kan vetin bence hemen.. bu arada hiç belirtiniz var mı
Valla adetim daha 1 gün geçti . Ondan pazartesiye kadar bekleyeyim dedim . Müthiş kasıklarım ağrıyor 2 gündür . Bundan önce erken gebelik testi yapmıştım . Onda da silik çıkmıştı o yüzden bide normal test yaptım . Oda silik çıktı . Alttan muayene de olmak istemiyorum. Kan vercem pazartesi günü bakalım .

Hayırrrrrrr hiç alakası yok takvimdeki gibi olmuş yumurtlama günün ama sende sağlıksız embriyoyu sağlıksız kabul edip atmış vucudun. Belki de yumurtlama öncesi gelen spremle yumurta döllendi. Senin gebelik oldu yine eminim takvimdeki aralıklar arasında yumurtluyorsun. Bende bir düşük yaptım 3 yıldır yok. Zaten evleneli oldu 3 yıl :)) ilk sene istemedim pek uğraşmadım evliliğim otursun keyfini çıkartayım diye sonra ki yani ikinci yıl hamile kaldım düştü 8 haftalıkken. Daha sonra olmadı bekliyorum hala olsun diye bana sebebsiz infertilite tanısı kondu. Sanırım kendim çok taktım bu konuyu oda olmamak için direniyor nasipten ötesi yok. Bu virüs herşeye engel ben onun yüzünden tedavimi devam ettiremedim ettirsem belki olmuştu şimdi doktorum aşılama yaparız olmazsa dedi film çekti hsg bu ay son denemem bakalım bu ay doktorum ne önerecek

Canım moralini bozma sakın. Pcos olup gebe kalan çok var. Hakkında hayırlısı olmasını diliyorum. Inşallah hormonlarında bir sıkıntı çıkmaz. Ilaç tedavisiyle inş. aşacaksın bu durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…