Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar varsa çıkıyor hemde ilişkiden 13 14 gün sonra felan ben hep 5 yıllık testlerle öğrendim. Kan testinde bile cikmadiignda teste cikti inşallah hepinizin vardır cikar

canım ben yapma bekle desemde sen yapacaksın merak edıyruz cunkı :) yap cıkmazsa 3 gun sonra bıdaha yaparız test bol zaten :))
Eczaneler zengin oldu zaten gecen ay 2 farkli eczaneden farkli zamanlarda 4 tane gebelik testi istedim her iki kadinin da tepkisi 4 tane mi diyip gözleri boyle oldu ikisininde bi tek ben miyim 4 tane test alan diyesim geldi ama diyemedim evet evet 4 tane diyip alip ciktim

Arkadaşlar ilişkinin üstünden 14 gun gecti 3 idrar testi yaptım 3 unde de 1 saat sonra cikan silik cizgi olan acaba hamile miyim ihtimal var mi batımı bilmiyorum adetim duzensiz 64 gündür adet olmadim

Bende çok para harcıyorum teste

Kızlar rahmin filmi için bilmem gereken önemli bişi varmı bana adet bitsin temizlen 2. Günü gel dedi

İnnovita minik kurabiyeler var instagram da sayfa var oradan alabilirsin. Birde buradan birisi de attı innovita testi ona da sorabilirsin. 30 adet olması lazım onun fiyatı 110 TLydi tam hatırlamamakla. Adet kaç günde bir görüyorsun bu önemli kaç tane yeterli olacağını bilememiz için. Sen hiç yaptın mı bu testi?

Ben napıyrum bılıyıormusun her aldıgmı baska yerdenalıyorum gerkeırse farklı yerde ınıyrum cunkı aralıkda bu yana her sefeınde 3/4 normal 2 erken gebelık kadınalr dıyodurkı yuh yanı sımdı baska eczane gorudm oraya dadancam :)

Valla yavrum silikte olsa çıkıyor
Valla gecen ay yaptigim testlerde flasla bakiyordum silikte olsa gormedim ama adetime 3 gun varken 2 gun ust uste cift cizgi gördüm sonra kan tahlili yaptirdim 1.20 cikti beta hcg cok üzülmüştüm ama hemen toparladım

Kızlar rahmin filmi için bilmem gereken önemli bişi varmı bana adet bitsin temizlen 2. Günü gel dedi
Yok canım gidiyorsun testler yapılıyor gün veriliyor daha sonra. Zaten rahim filmi adetten sonraki 1 hafta içinde yapılıyor sonra yapmıyorlar. Daha uygun öyle görüyorlar canım. Güzel çıkar inşlh sonucu temiz

Kızlar bu çakşır ve hayıt suyuna nezaman başlanıyor nasıl kullanmalıyım alacağım bu gün

Valla gecen ay yaptigim testlerde flasla bakiyordum silikte olsa gormedim ama adetime 3 gun varken 2 gun ust uste cift cizgi gördüm sonra kan tahlili yaptirdim 1.20 cikti beta hcg cok üzülmüştüm ama hemen toparladım
Yaaaaa çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…