Rabbim verirse en iyisini verirAynen az kaldı pazara :)inşlh. Ne olursa güzel olsun
Yok kullanıp kontrole gelicem bakaçak ona göre karar vereçekdoktorun çatlatması iğnesi vermediyse kullanma bence. kendi kendine çatlaması daha iyi diye biliyorum
Valla yavrum silikte olsa çıkıyorO zaman garanti olsun pazartesi günü ilk idrarla yapayim 10. Gün oluyor :) teşekkürler bilgi için birde bisey sorcam normal kaset testte cikar dimi illa erken gebelik testine gerek yok
Eczaneler zengin oldu zaten gecen ay 2 farkli eczaneden farkli zamanlarda 4 tane gebelik testi istedim her iki kadinin da tepkisi 4 tane mi diyipcanım ben yapma bekle desemde sen yapacaksın merak edıyruz cunkı :) yap cıkmazsa 3 gun sonra bıdaha yaparız test bol zaten :))
Bende merak icerisindeyim bu konudaovulasyon testi ile hamile kalan yok mu hiç çok merak ettim aslında hiç meraklıda değilim ama çok merak ettim
Bende çok para harcıyorum testeEczaneler zengin oldu zaten gecen ay 2 farkli eczaneden farkli zamanlarda 4 tane gebelik testi istedim her iki kadinin da tepkisi 4 tane mi diyipgözleri boyle oldu ikisininde bi tek ben miyim 4 tane test alan diyesim geldi ama diyemedim evet evet 4 tane diyip alip ciktim
testi atarmısınArkadaşlar ilişkinin üstünden 14 gun gecti 3 idrar testi yaptım 3 unde de 1 saat sonra cikan silik cizgi olan acaba hamile miyim ihtimal var mi batımı bilmiyorum adetim duzensiz 64 gündür adet olmadim
İnnovita minik kurabiyeler var instagram da sayfa var oradan alabilirsin. Birde buradan birisi de attı innovita testi ona da sorabilirsin. 30 adet olması lazım onun fiyatı 110 TLydi tam hatırlamamakla. Adet kaç günde bir görüyorsun bu önemli kaç tane yeterli olacağını bilememiz için. Sen hiç yaptın mı bu testi?Aynen baktım şimdi innovita güzel olur ama sanırım sadece eczanelerde var kaset gibi bir alışveriş sitesinde buldum 5li. Ben şimdi bundan alırım madem öyle ben de deneyeyim :) Kaç tane alıyorsun ay ben çok cahilim bu konuda 50 tane falan alanlarmış paketli fazla değil mi? Hani 10 tane falan yetmez mi?
Tamamtesti atarmısın
Ben napıyrum bılıyıormusun her aldıgmı baska yerdenalıyorum gerkeırse farklı yerde ınıyrum cunkı aralıkda bu yana her sefeınde 3/4 normal 2 erken gebelık kadınalr dıyodurkı yuh yanı sımdı baska eczane gorudm oraya dadancam :)Eczaneler zengin oldu zaten gecen ay 2 farkli eczaneden farkli zamanlarda 4 tane gebelik testi istedim her iki kadinin da tepkisi 4 tane mi diyipgözleri boyle oldu ikisininde bi tek ben miyim 4 tane test alan diyesim geldi ama diyemedim evet evet 4 tane diyip alip ciktim
Valla gecen ay yaptigim testlerde flasla bakiyordum silikte olsa gormedim ama adetime 3 gun varken 2 gun ust uste cift cizgi gördüm sonra kan tahlili yaptirdim 1.20 cikti beta hcg cok üzülmüştümValla yavrum silikte olsa çıkıyor
Ben kalamadım kuzuovulasyon testi ile hamile kalan yok mu hiç çok merak ettim aslında hiç meraklıda değilim ama çok merak ettim
Yok canım gidiyorsun testler yapılıyor gün veriliyor daha sonra. Zaten rahim filmi adetten sonraki 1 hafta içinde yapılıyor sonra yapmıyorlar. Daha uygun öyle görüyorlar canım. Güzel çıkar inşlh sonucu temizKızlar rahmin filmi için bilmem gereken önemli bişi varmı bana adet bitsin temizlen 2. Günü gel dedi
Yaaaaa çok üzüldümValla gecen ay yaptigim testlerde flasla bakiyordum silikte olsa gormedim ama adetime 3 gun varken 2 gun ust uste cift cizgi gördüm sonra kan tahlili yaptirdim 1.20 cikti beta hcg cok üzülmüştümama hemen toparladım
Allah yardımcımız olsun bide teste guvenmiyoruz bu test kesin bozuk baska marka ile de deniyim aaa buda bozuk⁷
Bende çok para harcıyorum teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?